burcu aspirin kullandığın zamandaki lekelenmen kahverengi miydi? bu sabahtan beri bnm kahve akıntım başladı da
Amin canim. Evet lekelenme olunca kesti, muayeneden sonra da baslama boyle devam edelim dedi. Sen hangi sehirdeydin? Ankarada degilsin dimi? Benim doktor da tup bebekci aslinda ama bu konuyla da ilgileniyor.
Kirmiziydi benimki, bir kere oldu devam etmedi. Cok sıktın kendini ondandir, dinlenmeye ve rahatlamaya calis. Insallah yarina kalmaz.
Bazi doktorlar alakasi yok diyor ama benim simdi gittigim doktor hamile kalmana etki ediyor olabilir demisti 1 senedir hamile kalamiyorum diyince. Yani hamile kaliyormusuz da rahim yeterince kanlanmadigi icin yerlesemiyormus ve daha adet gecikmeden dusebiliyormus bebek biz birsey anlamadan.
yok bizde onla ilgisi yok zaten ama bazı tanıdıklarım var kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorlar ve hamile kalmakta da zorlanıyorlar.
canım bulabilirsen ne olur bulda okuyalımiçimiz rahatlasın
merhaba bende seni hatırlıyorum canımyanlızım diye çok korktum canım benim iyiki sizler gibi insanlar var destek oluyoruz birbirimize işşallah saglıklı gebelik geçirirz birliktede alırız bebeklerimizi kucagımıza
canım benim sag ol çok zor evlat inanın babamda vesaf etti allah affetsin evlatlarımda peş peşe gidince babamı solladı acıları çok zor kızım dursaydı 8 ayın içinde olucekti şimdi bagrıma basıcaktım
canım benim rahmetli kızım ömürümde 18 haftalıkken gitti ragimime dikiş atıldı 25 gün dayandı dikişim gene dogum sancısıyla geldi yeminle dedimki dikiş var nasıl olsa durur hayaller kurdum ama kaçınılmaz son gene buldu beni pazar günü 29 mayısta eşime dedim doguruyorum sancım var dediki dikiş var nerde dikiş hastaneye gittim rahim 2 cm açılmış bebegimin bacagı gelmiş ve suyum patladı yavrum karnımda canlıydı elimden birşey gelmedi dogurdum minnacık bedeni yatıyodu o yemyeşil örtünün üstünde içim acıdı okadar yalvarmama vermediler kucagıma simsiyah saçları vardı yavrummm dedim senmiydim karnımdaki beni tekmeleyen senmiydimçok yalvardım ama vermediler bebegimi dedim ne olur 2 oglumu görmedim bunu gösterim verin kucagıma bagrıma basıyım öpüyüm kokluyum azda olsa annelik özlemmim geçsin olmaz deyip bagırdılar iyiligin için bakma buraya üzülürsün dediler kedinin cigere baktıgı gibi baktım sırt üstü yatırmışları elleri hafif çekik bacakları hafif açık çok güzel bir kız bebekti içim yanıyo içim senesi geliyo diyorum paşa aglama allahın gücüne gider ama ne yapayım anne yüregim agır basıyo hastanedeye giderken dedimki kıızmda dikiş atıldı rahime ey koca hastane bu sefer ben kazanıcam sen degil bebegimle saglıklıcana çıkıcam burdan dedim ama boşuna demişim hiç unutmuyorum kaynanam eşim çıktık dışarı eşimin dayısının oglu arabayla almaya geldi bizi onlar önce ben arkada çıktık hastaneden bindiler arabaya eşim valizi koydu bagaja ben arkamı döndüm dedimki of gene yaptım degilmi hani bebegimle ömürümle çıkıcektim burdan dedim basladım aglamaya nasıl aglıyorum yere çöktim oturdum öle köşede eşim aglıyor bir yandan yapma paşa diyor dedimki bak gene gitti elimden birşey gelmedi isyan etme paşam gene olur dedi eve getirdi zorla soktu arabaya eve gelirken aglıyorum öle içli içli millet arabada aglıyo eve geldik eşim duş aldırdı sonra malum olay sütlerim akmaya başladı şişti gögüzlerim ah ömürüm dedim gene sütlerim boşa gidiyo nerdesimn be güzel kızım dedim aldıklarım battaniyeler oyuncaklar önüme hep çıktı agladıgım haddi hesabı yok eşim herşeyi kaldırmış kaldırmasınada bir şeyi unutmuş kızımın kumbarasını ona sarılıp ne agladım şimdi yavrularımdan bana kalan tek şey ultroson kagıtları öpüyorum kokluyorum hayallere dalıyorum çok kötüyüm çok halimi ne siz sorun ne ben söylüyüm anlıcagınız rahimdeki dikişte tutmadı bebegim gitti şimdide korkuyorum ya gene giderlerse diye şimdi korunuyoruz eylüle kadar bebek yasak aslında 15 kilo fazlam var onuda versem gebe kalabilicem 103 kiloydum şimdi 85 geliyorum diyet yaparaktan yeterki evlatlarıma saglıklı hayırlı kavuşuyum diye tek istedigim benide aranıza alın bu yola hep birlikte devam edelim
canım kıyamam üzülme canım yainan benim öyle çok tanıdıgım var birinin 6 taneydi hemde şimdi nurtopu gibi bir oglu var inan korkuların yersiz amanın çogul derken ne ka güzel rabbim gönlindekileri versin kardeşim canını sıkma bakıyım hem hamilelikte birşey olmuyo bebem hemde rahimin temizlenir normal dogum yaparsan birde merak ediyorum pıhtılaşma olanlarda bebek 8 aylıkken alınıyomuş ve küvezde kalıyomuş:44::44:birde kalp krizi ve felce daha yakınmışlar bilgisi olan allah aşkına el atsın:18::18::18:
Az önce eşim aradı. iyiyim bir kaç gün daha burdayım merak etme dediallah tüm askerleri polisleri korusun
allah razı olsun seninde başın sag olsun sebebi kan pıhtılaşmasındanmı kaybetmiştin kardeşim :44::44:merak ettim işşallah bundan sonrakiler bizlerle saglıklı hayırlı gelirde elegüne karşı boynumuz dik durur kızımı dogum ettim eve geldim koraspirin kullandıgım için 2 gün kaldım hastanede ama ne kalmasonra eve geldim hiç unutmuyoırum bir arkadaşım vardı oda rahmini diktirdi onunki durdu açtı telefonu sen bir daha dogurma bak gene gitti sen kötü oluyosun vazgeç bu sevdadan dedi düşünün dogum edeli 2 gün olmuş siz olsanız ne duygularda olurdunuz merak ediyorum inanın o an yanımda olsa canı elimde verirdi diyorumki grurulanma padişahim senden büyük allah var ilk bebegin durdu durmasına 2 bebegin garantisi varmı acaba allah böylelerini ıslaj,h etsin işşallah helede abuk sabuk konuşanlar yokmu
hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsuunn
TGBESR canım gözünaydın çok sewindim dewamıda güzel elir inşaallah böylegüzel haberlerini alırız..kuzum dikkat et çok yorma kendini sakın bebişin sımsıkı tutunsun sana:)))
canım haftan küçük yerleşme kanasıda olabilir eşinle ilkşkiye girme 3 ay bebem birazda dişnlan yat ev hanımıysan tabi kendini sakın yormaburcu aspirin kullandığın zamandaki lekelenmen kahverengi miydi? bu sabahtan beri bnm kahve akıntım başladı da
canım adetin hep 2 önceye giderse bilki rahat gebe kalırsın doktorum demişti sen bana son adetini ver söylüyüm sana yumurtlamanı bebem ben kızıma öyle hamile kaldım allahın izniyleben iki aydır korunmayı bıraktım geçen ay 13 nisan da adet olmam gerekirdi 20 nisanda adet oldum adet bu ay erken olmam gerek ama olmadım ne zaman korunmayı bıraksam adet düzensizliğim oluyor sizinde öylemi o yüzden yumurtlama takvimini yapamıyorum
işşallah canım tek temennim o zatencanım ya aynı beni anlatmışsın inşaallah yaşadıklarımız karşımıza ötelerde çıkar çünkü çok zor düşük ayrı zor sonra o sütlerin gelmesi ayrı inanmak istiyorum inşallah bizde bir gün anne olacağız ...
kalp krizimipaşam moralini bozma buradaki çoğu arkadaş gününde doğum yaptı erken doğacak diye birşey yok aklına kötü şeyler getirme tabi ilerideki dönemlerde kalp krizi geçirme riskimiz var allah korusun onları düşünme şimdiden
canım benim hastaneden zaten aglşayarak çıkmışım eve geldim pc açtım rahim agzı açıklıgına yazıyorum arkadaşların yroumunu okudum nasıl aglıyorum bir bilsen 10 dakika geçti geçmedi önce geçmiş olsun dedi sevindim sonra lafları sokup durduoh cok sukur :)
sağol canım Allah aynı acıalrı yastamasın ınsallah hatsaneden elin boş çıkmak ne demek çok iyibilirim
aynı sancıları çek aynı doğumhaneye gir sen eli boş çık hepsi bebeklerıyle güle oynaya gelsın çokzor çok
o kadına bence arkadas deme o ne biçim laf ya yemın ederım cinayet sebebi
olucak tabıı kı olucak bebegın ne demek o yıpranıyorsan bebegın ıcın yıpranıosn Allah Allah elalemin derdi onu mu germiş
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın işşallah canımkızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptımsonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm
Günaydııın.
Tgbesr hayırlı olsun canım, inşallah 29 Mayısta güzel haberlerle gelirsin.
ay canım benim inş.. dikket ediyorum kendimeee işte sabah işe gelirken yormadım yavaş yavaş geldim ama şimdi sol kasığımda sızı var inş. döllenmişde rahme gelmiş tutunuyodur bu kadar çabuk oluyomu onuda bilmiyorum ama hayırlısı olsunhepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsuunn
TGBESR canım gözünaydın çok sewindim dewamıda güzel elir inşaallah böylegüzel haberlerini alırız..kuzum dikkat et çok yorma kendini sakın bebişin sımsıkı tutunsun sana:)))
ayy canım arkadaşım burcucum saol bitanemm inş.. güzel haberi alırız hayırlısı olsun seninde bebişinde iyi olmanıza sevindim canım kısmetse kaç haftalık oldunuz bakalımGünaydııın.
Tgbesr hayırlı olsun canım, inşallah 29 Mayısta güzel haberlerle gelirsin.
29 mayıs kızım ömürün senesi devriyesi gelicek aklıma geldikçe bendenayrılalı 1 sne olucak
ay canım benim inş.. dikket ediyorum kendimeee işte sabah işe gelirken yormadım yavaş yavaş geldim ama şimdi sol kasığımda sızı var inş. döllenmişde rahme gelmiş tutunuyodur bu kadar çabuk oluyomu onuda bilmiyorum ama hayırlısı olsun
ayy canım arkadaşım burcucum saol bitanemm inş.. güzel haberi alırız hayırlısı olsun seninde bebişinde iyi olmanıza sevindim canım kısmetse kaç haftalık oldunuz bakalım
canım benimm üzülme nolur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
işşallah güzel günler gelicek düşünmüyüm diyorum ama olmuyo kardeşim ya ben her martın 6 sında ve her eylülün 22 de ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum o gü,nler gelince aklıma yaşadıklarım geliyo aglıyorum sonra kendime diyorum yapma paşa diye allahım sabır versin işşallah hepimize ne diyeyim sözün bittigi yerdeyim inanşimdide umudum var doktorum iyi tek istedigim evlatlarım beni bırakıp gitmesin saglıklı hayırlı gelsinler babalarını mutlu ediyim işşallah
29 mayıs kızım ömürün senesi devriyesi gelicek aklıma geldikçe bendenayrılalı 1 sne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?