Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canim. Evet lekelenme olunca kesti, muayeneden sonra da baslama boyle devam edelim dedi. Sen hangi sehirdeydin? Ankarada degilsin dimi? Benim doktor da tup bebekci aslinda ama bu konuyla da ilgileniyor.

istanbuldayım cnm ..aslında burda daha çok vardır da ben bulamadım bir türlü e biz zaten tüp bebek yapıcaz..hamilelik oluncaya kadar giderim ama sonra her muayene 300 zorlar beni..normal kadın doğumcularda pek bilgili değil..

Kirmiziydi benimki, bir kere oldu devam etmedi. Cok sıktın kendini ondandir, dinlenmeye ve rahatlamaya calis. Insallah yarina kalmaz.

doğru diyorsun canım ama işte sıkmamak elde değil ama çok şükür sesini duydum eşimin içim rahat hepsi allaha emanet inşallah bebişim de tutunur annesine başka bir şey istemiyorum

ben iki aydır korunmayı bıraktım geçen ay 13 nisan da adet olmam gerekirdi 20 nisanda adet oldum adet bu ay erken olmam gerek ama olmadım ne zaman korunmayı bıraksam adet düzensizliğim oluyor sizinde öylemi o yüzden yumurtlama takvimini yapamıyorum

sağol canım verdiğin cevap için..

kızlarya sat 15 nisan doğal yollarla korunduk ama ne bileyim içime şüphe düştü yarın test yaptırsammı acaba?birde ben hamile kaldığımda 30.gün test yaptırıyodum en yükseği 24 çıkmıştı yumurtlamam geç oluyor adetin 18 veya 19.günü acaba bhcg o yüzdenmi düşük çıkıyor?kafam karmakarışık ya çok paniğim...

canım ya aynı beni anlatmışsın inşaallah yaşadıklarımız karşımıza ötelerde çıkar çünkü çok zor düşük ayrı zor sonra o sütlerin gelmesi ayrı inanmak istiyorum inşallah bizde bir gün anne olacağız ...

paşam moralini bozma buradaki çoğu arkadaş gününde doğum yaptı erken doğacak diye birşey yok aklına kötü şeyler getirme tabi ilerideki dönemlerde kalp krizi geçirme riskimiz var allah korusun onları düşünme şimdiden

Az önce eşim aradı. iyiyim bir kaç gün daha burdayım merak etme dedi allah tüm askerleri polisleri korusun

oh cok sukur :)

sağol canım Allah aynı acıalrı yastamasın ınsallah hatsaneden elin boş çıkmak ne demek çok iyibilirim
aynı sancıları çek aynı doğumhaneye gir sen eli boş çık hepsi bebeklerıyle güle oynaya gelsın çokzor çok

o kadına bence arkadas deme o ne biçim laf ya yemın ederım cinayet sebebi
olucak tabıı kı olucak bebegın ne demek o yıpranıyorsan bebegın ıcın yıpranıosn Allah Allah elalemin derdi onu mu germiş

Son düzenleme:
kızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptım sonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm

hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsuunn

TGBESR canım gözünaydın çok sewindim dewamıda güzel elir inşaallah böylegüzel haberlerini alırız..kuzum dikkat et çok yorma kendini sakın bebişin sımsıkı tutunsun sana:)))

Günaydııın.

Tgbesr hayırlı olsun canım, inşallah 29 Mayısta güzel haberlerle gelirsin.

burcu aspirin kullandığın zamandaki lekelenmen kahverengi miydi? bu sabahtan beri bnm kahve akıntım başladı da
canım haftan küçük yerleşme kanasıda olabilir eşinle ilkşkiye girme 3 ay bebem birazda dişnlan yat ev hanımıysan tabi kendini sakın yorma
canım adetin hep 2 önceye giderse bilki rahat gebe kalırsın doktorum demişti sen bana son adetini ver söylüyüm sana yumurtlamanı bebem ben kızıma öyle hamile kaldım allahın izniyle
işşallah canım tek temennim o zaten
kalp krizimi kız ne diyosun ben panik atak hastasıyım şimdi kafama takarım onu ya neden kanımız pırtılanırki allahım sen bizlere yardım et işşallah diger kan testlerim pırtılaşma testlerim temiz öıktı pazartesi gelsinde doktorla konuşuyum bakalım ne dicek :18::18:

canım benim hastaneden zaten aglşayarak çıkmışım eve geldim pc açtım rahim agzı açıklıgına yazıyorum arkadaşların yroumunu okudum nasıl aglıyorum bir bilsen 10 dakika geçti geçmedi önce geçmiş olsun dedi sevindim sonra lafları sokup durdu sinirimden telefonu kapadım eşim bagırmam aglamam geldi paşa ne opldu diye dedim böyle böyle eşimde kızdı boşver sen o salaga bakma haşa allahtan iyisinide biliyo o dedi beni inan zor susuturdu bir annenin çocugu düşerya yere hani aman yavrun ben o yeri döverim deyim çocuga teselli ederya benimkide öyle teselli etti inan gülüyüm diye yapmadıgını bırakmadı bir kızı rahimi diktirdi durud 2 çocuguna senedi varmı acaba çok merak ediyorum o günden sonra ne arıyorum ne görüşüyorum
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın işşallah canım

arkadaşlar aylar önce yazmıştım sizlere, bende kan pıhtılaşması nedeniyle 3 düşük yapmıştım. (biri dış gebelikti, hsg çektirmiştim , sağ tüpüm tamamen tıkalıydı) 29 nisan 2011 de son reglimi oldum ve 1 haziranda hamile olduğumu öğrendim. öğrenir öğrenmez her gün clexan 0,4, 1 bebe asprini ve 3 ayda vajinal jel kullandım. doğuma 9 gün kala iğneyi bıraktım. derken 22 ocak 2012 de 38+2 haftalık hamileyken sezeryanla sağlıklı bir oğluşum oldu haftaya 4 aylık oluyor. çok endişeli bir bekleyişti. keseyi görmeyi bekle, kalp atışlarını bekle, sağlıklı mı, ay oynadı ay oynamadı derken zamanında oldu doğumum. sizlere umut olsun diye yazıyorum çünkü burada her doğum hikayesini okuduğumda ümütlenir Allahım ne olur benimde bir yavrum olsun diye dua ederdim. bana her zaman yazabilir sorularınız olursa sorabilirsiniz. hoşçakalın. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin

ay canım benim inş.. dikket ediyorum kendimeee işte sabah işe gelirken yormadım yavaş yavaş geldim ama şimdi sol kasığımda sızı var inş. döllenmişde rahme gelmiş tutunuyodur bu kadar çabuk oluyomu onuda bilmiyorum ama hayırlısı olsun
Günaydııın.

Tgbesr hayırlı olsun canım, inşallah 29 Mayısta güzel haberlerle gelirsin.
ayy canım arkadaşım burcucum saol bitanemm inş.. güzel haberi alırız hayırlısı olsun seninde bebişinde iyi olmanıza sevindim canım kısmetse kaç haftalık oldunuz bakalım
29 mayıs kızım ömürün senesi devriyesi gelicek aklıma geldikçe bendenayrılalı 1 sne olucak

canım benimm üzülme nolur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

işşallah güzel günler gelicek düşünmüyüm diyorum ama olmuyo kardeşim ya ben her martın 6 sında ve her eylülün 22 de ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum o gü,nler gelince aklıma yaşadıklarım geliyo aglıyorum sonra kendime diyorum yapma paşa diye allahım sabır versin işşallah hepimize ne diyeyim sözün bittigi yerdeyim inan şimdide umudum var doktorum iyi tek istedigim evlatlarım beni bırakıp gitmesin saglıklı hayırlı gelsinler babalarını mutlu ediyim işşallah

inş. canım inş. herşey çok güzel olucakk rabbim hepimize sabır versin evlat acısı çok zor ki ben 6 haftalıkken kaybettim daha varlıklarını bile hisstmeden kaybettim o bile yaktı yüreğimi rabbim sabır versin Amin

29 mayıs kızım ömürün senesi devriyesi gelicek aklıma geldikçe bendenayrılalı 1 sne olucak

Hayat hep böyle değil mi, biri sevinirken biri üzülür...Bir ölüm haberi gelir, ardından bir doğum.
Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın, atlatması da çok zor ama tarihleri unutmaya çalış. Bugün üzüldüysen yarın bil ki sen de sevinenlerden olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…