ay canım benim inş.. dikket ediyorum kendimeee işte sabah işe gelirken yormadım yavaş yavaş geldim ama şimdi sol kasığımda sızı var inş. döllenmişde rahme gelmiş tutunuyodur bu kadar çabuk oluyomu onuda bilmiyorum ama hayırlısı olsun
ayy canım arkadaşım burcucum saol bitanemm inş.. güzel haberi alırız hayırlısı olsun seninde bebişinde iyi olmanıza sevindim canım kısmetse kaç haftalık oldunuz bakalım
canım benimm üzülme nolur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
12 haftamıza girdikinşallah 40a kadar devam :) Tolga Hoca riskimiz gittikçe azalıyor dedi, umarım öyledir. 2 hafta sonra tekrar gideceğim.
Kasık ağrın normal merak etme. Siz bugünleri de değerlendirin yine de, arkadan gelen yumoşlar olabilir.
kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördükşükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
mrb arkadaşlar. ben de 3 kez düşük yaptım. kan pıhtılaşması var bende de. şimdi 7 haftalık hamileyimama son kontrolde kese içinde bebek görünmüyor dedi dktorum ama kalp atışları var :44: normal midir acaba?? hem iğne kullanıyorum hem aspirin kullanıyorum. aynı zamanda progestan kullanıyorum ve gece gündüz dua ediyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin diye. elim yüreğimde bekliyorum! inşşş bişey olmaz yaa :18:
azar azar kanamam da oluyo.bu durumda olup da gebeliği devam eden var mı?
yok cnm ya hemen naptın sen benim genetik doktorumun söylediğini ileteyim herkeste pıhtılaşmaya yatkın gen vardır. ama bazısında etki yapıyor bazısında yapmıyor. pıhtılaşma genlerden kaynaklı sonuçta. pıhtılaşması olup hiç haberi olmadan doğum yapanda var bizim gibi kaybedip öğrenende. başın sağolsun bu arada.
evet canım tarihleri unutmam lazım ama ne yaptıysam olmuyo be kardeşim allah afetsin küçük olsalardı belkim bu kadar üzülmücektim ama büyük olunca tekmelerini hissediyosun hayaller kuruyosun kocaman karnınla o kahrolası hastaneye gidiyosun doktorların gözüne bakıyosun yalvarıyosun diyorsunki ne olur bebegimi kurtarın ve sana tokat gibi cevap veriyolar malesef kurtaramayız diyolar ayı küçük ben ne 20 haftanın üstünü görebildim ne şeker yüklemesi yaptırdım ne renkli doplöre girdim nede ntsye girdim hep hayaller kurdum paşa dedim bak rahimin dikildi bu sefer ömürüm senle durucak sen ne demek bilirmisin bebegin karnında seni tekmelerken karnına dokunamamak doktorum aman karnını okşama rahimi uyarırısın demesiHayat hep böyle değil mi, biri sevinirken biri üzülür...Bir ölüm haberi gelir, ardından bir doğum.
Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın, atlatması da çok zor ama tarihleri unutmaya çalış. Bugün üzüldüysen yarın bil ki sen de sevinenlerden olacaksın.
mrb arkadaşlar. ben de 3 kez düşük yaptım. kan pıhtılaşması var bende de. şimdi 7 haftalık hamileyimama son kontrolde kese içinde bebek görünmüyor dedi dktorum ama kalp atışları var :44: normal midir acaba?? hem iğne kullanıyorum hem aspirin kullanıyorum. aynı zamanda progestan kullanıyorum ve gece gündüz dua ediyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin diye. elim yüreğimde bekliyorum! inşşş bişey olmaz yaa :18:
azar azar kanamam da oluyo.bu durumda olup da gebeliği devam eden var mı?
kızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptımsonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm
kızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptımsonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm
canım bende 3 düşük yaşamış ama 4. bebeğini kucağına alabilmiş birisiyim. doğuma 9 gün kalana kadar hergün iğne yaptım. şimdi 4 aylık bir oğlum var. korkma. 8. haftada görmüştük kesede. daha çok minik ve dr. görememiş olabilir. hem kalp atışını duyman çok iyi
çok sağol canım ya böyle güzel şeyler duymak çok iyi geliyor. dktorum kalp atışları var dediğinde nasıl ağlamaya başladım, dktr bana da duyarana kadar epey uğraştı ama sonunda duyduminşallah devamı da gelir artık ne diyim. allahım senin de oğluşuna hayırlı uzun ömür nasip etsin inş, darısı da biz bekleyenlerin başına olsun
inş. canım hayırlısyla gelir inş....inşallah hayırlısıyla gelsin bebişinnnnn
canım hadi gözün aaydın inşallah başarılı olmuştur aşılaman stres yapma rahat olmaya çalış 29 mayısda güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar kahve lekelerim devam ediyor tuvalete gidince peçeteye geliyor((
dr a gittim sabah keseyi bu sefer karnımdan gördü dr bu iyi bir şey ama tabi kalp atışlarını duyana kadar risk devam ediyor dedi 3 gün rapor verdi şimdi yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum allah miniğimin kalbini dinlemeyi de nasip etsin
kızlar kahve lekelerim devam ediyor tuvalete gidince peçeteye geliyor((
dr a gittim sabah keseyi bu sefer karnımdan gördü dr bu iyi bir şey ama tabi kalp atışlarını duyana kadar risk devam ediyor dedi 3 gün rapor verdi şimdi yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum allah miniğimin kalbini dinlemeyi de nasip etsin
oh cok sukur :)
sağol canım Allah aynı acıalrı yastamasın ınsallah hatsaneden elin boş çıkmak ne demek çok iyibilirim
aynı sancıları çek aynı doğumhaneye gir sen eli boş çık hepsi bebeklerıyle güle oynaya gelsın çokzor çok
o kadına bence arkadas deme o ne biçim laf ya yemın ederım cinayet sebebi
olucak tabıı kı olucak bebegın ne demek o yıpranıyorsan bebegın ıcın yıpranıosn Allah Allah elalemin derdi onu mu germiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?