Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

12 haftamıza girdik inşallah 40a kadar devam :) Tolga Hoca riskimiz gittikçe azalıyor dedi, umarım öyledir. 2 hafta sonra tekrar gideceğim.
Kasık ağrın normal merak etme. Siz bugünleri de değerlendirin yine de, arkadan gelen yumoşlar olabilir.

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

canım ben de 1 tane düşük yaptım, doktorum önlem almak için tromboz testi istedi, test sonucuna göre kanda pıhtılaşma olduğunu belirtti ve hamile kaldığım zaman hergün düzenli iğne olacağımı söyledi, şuan folik asit ve aspirin içiyorum, bat 26 mayıs bekliyorum...:)

ay maşallah kuzum benimm çok şükür inş.. 40 haftalarada gelirsin evet maşallah evet geriden gelen yumoşlar için dr dedi zaten bu günden itibaren evde çalışmalar varr hayırlısı olsun inş..

mrb arkadaşlar. ben de 3 kez düşük yaptım. kan pıhtılaşması var bende de. şimdi 7 haftalık hamileyim ama son kontrolde kese içinde bebek görünmüyor dedi dktorum ama kalp atışları var :44: normal midir acaba?? hem iğne kullanıyorum hem aspirin kullanıyorum. aynı zamanda progestan kullanıyorum ve gece gündüz dua ediyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin diye. elim yüreğimde bekliyorum! inşşş bişey olmaz yaa :18:
azar azar kanamam da oluyo.bu durumda olup da gebeliği devam eden var mı?

canım keseyi görmüşsün maşallah bendede vardı ama 3 cm di doktor önemli değil demişti :26:

canım bende 3 düşük yaşamış ama 4. bebeğini kucağına alabilmiş birisiyim. doğuma 9 gün kalana kadar hergün iğne yaptım. şimdi 4 aylık bir oğlum var. korkma. 8. haftada görmüştük kesede. daha çok minik ve dr. görememiş olabilir. hem kalp atışını duyman çok iyi

mesela ben ilk doğumda haberim bile yoktu herşey normal oldu maşallah oğlum 6 yaşına girdi sonrasında 3 kaybım oldu daha yeni öğrendik

evet canım tarihleri unutmam lazım ama ne yaptıysam olmuyo be kardeşim allah afetsin küçük olsalardı belkim bu kadar üzülmücektim ama büyük olunca tekmelerini hissediyosun hayaller kuruyosun kocaman karnınla o kahrolası hastaneye gidiyosun doktorların gözüne bakıyosun yalvarıyosun diyorsunki ne olur bebegimi kurtarın ve sana tokat gibi cevap veriyolar malesef kurtaramayız diyolar ayı küçük ben ne 20 haftanın üstünü görebildim ne şeker yüklemesi yaptırdım ne renkli doplöre girdim nede ntsye girdim hep hayaller kurdum paşa dedim bak rahimin dikildi bu sefer ömürüm senle durucak sen ne demek bilirmisin bebegin karnında seni tekmelerken karnına dokunamamak doktorum aman karnını okşama rahimi uyarırısın demesi anlıcagın çok kötü oluyo insan helede bir uyuz eltim varki başa bela onun ogluyla benim 2 oglum birlikteler yanımda öper yavrum vs der helede kaynanamların sevmesi yanımda okadarda dedim yapma yın diye inan hayat gerçekten acımazsız eltim hep derdi aman dudursa duru ölürse ölür ne yapıyım derdi benim karnımdaki önemli degil kızım önemli derdi işte hayat böyle birşey ben yatak tuvalette gittim geldim canım inan camdan bile bakmadımki kızıma birşey olur diyeama rabbim benden daha çok seviyomuşki yanına aldı boynum kıldan ince eltimin oglunu gördükçe umudum gözümün önüne geliyo ah yavrum sen dursaydın nede güzel babam gibi yakışıklı olurdun diyorum inan evladım ı sag saglim alsam bile kucagıma her evladımında yeri ayrı rabbim ne gam ne keder göstermesin işşallah bizlere

rabbim 40 haftaları gösteririr işşallah sana benim çok arkadaşım var öle kanaması oldugu halde bu ilaçları kullanan dikkat et ilşkiye girme doktorunu dinle gerisi geli inan bu dünyada ekmegi varsa ne yaparsan yap duruyo ben onu söyle onu derim

inşallah hayırlısıyla gelsin bebişinnnnn

canım hadi gözün aaydın inşallah başarılı olmuştur aşılaman stres yapma rahat olmaya çalış 29 mayısda güzel haberlerini bekliyoruz

çok sağol canım ya böyle güzel şeyler duymak çok iyi geliyor. dktorum kalp atışları var dediğinde nasıl ağlamaya başladım, dktr bana da duyarana kadar epey uğraştı ama sonunda duydum inşallah devamı da gelir artık ne diyim. allahım senin de oğluşuna hayırlı uzun ömür nasip etsin inş, darısı da biz bekleyenlerin başına olsun

hiç korkma, endişelenme. hamileliğinin tadını çıkar. evet diğer hamilelere göre daha fazla endişe oluyor ama sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. bu arada bir sorun olursa 2012 şubat anneleri paylaşım alanı topiğindeyim. Allah bebeğini ucağına almayı nasip etsin

inşallah hayırlısıyla gelsin bebişinnnnn
inş. canım hayırlısyla gelir inş....
canım hadi gözün aaydın inşallah başarılı olmuştur aşılaman stres yapma rahat olmaya çalış 29 mayısda güzel haberlerini bekliyoruz

stres yok çok şükür çok rahatım nedenseee ilk kinde ve tüp bebekde araba kullanırken eşime hep yavaş git bilmemne falan böyleyidm dün çok rahattım bugünde rahatım çok şükür inş.. 29 mayısda güzel haberle gelirim

kızlar kahve lekelerim devam ediyor tuvalete gidince peçeteye geliyor((
dr a gittim sabah keseyi bu sefer karnımdan gördü dr bu iyi bir şey ama tabi kalp atışlarını duyana kadar risk devam ediyor dedi 3 gün rapor verdi şimdi yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum allah miniğimin kalbini dinlemeyi de nasip etsin

geçmiş olsun canım umarım kısa sürede geçer dinlenmene bak

çok şükür canım inş. pıt pıtlarıda duymak nasip eder canım

kızlaaaarrr sevisev hıc gırmıyor sanırım dogum yaptıinsallah guzel haberlerini verir yakın zamanda

Canım benim inş güzel haberlerini alıcaz merak etme bu sefer olucak

canım sen dıkıslımıydın serfıkılajlı benım ablamında oyle oldu bebegı masallah ellerınden oper aklıa kotu sey getırme yanlış anlama ama acaba dıkısı az mı attılerde oyle oldu dıye dusundum ablama 8 dıkıs atmışlardı 5 ayda kanama sı ldu ve oraya cıktı bu olayı bırde esımın arkadasının yengesı 3 cocuk yaptı dıkışlı olarak aklına kotu sey getırme kac dıkıs attılardı sana hatta ablamın son ayda yukarıya cıktı bebk asagıda olacakkken resmen cıkmam bıle dedı yanı sezaryan oldu tabıkı dogumuda nerede oturuyorsun konusalım belkı doktor hatası olabılır dıye dusunyorum yanı anblamın doktoru uzman dı ama bayagı ıyı doktor kendısı konusalım ozelden gerekırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…