arkadaşlar aylar önce yazmıştım sizlere, bende kan pıhtılaşması nedeniyle 3 düşük yapmıştım. (biri dış gebelikti, hsg çektirmiştim , sağ tüpüm tamamen tıkalıydı) 29 nisan 2011 de son reglimi oldum ve 1 haziranda hamile olduğumu öğrendim. öğrenir öğrenmez her gün clexan 0,4, 1 bebe asprini ve 3 ayda vajinal jel kullandım. doğuma 9 gün kala iğneyi bıraktım. derken 22 ocak 2012 de 38+2 haftalık hamileyken sezeryanla sağlıklı bir oğluşum olduhaftaya 4 aylık oluyor. çok endişeli bir bekleyişti. keseyi görmeyi bekle, kalp atışlarını bekle, sağlıklı mı, ay oynadı ay oynamadı derken zamanında oldu doğumum. sizlere umut olsun diye yazıyorum çünkü burada her doğum hikayesini okuduğumda ümütlenir Allahım ne olur benimde bir yavrum olsun diye dua ederdim. bana her zaman yazabilir sorularınız olursa sorabilirsiniz. hoşçakalın. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım sen dıkıslımıydın serfıkılajlı benım ablamında oyle oldu bebegı masallah ellerınden oper aklıa kotu sey getırme yanlış anlama ama acaba dıkısı az mı attılerde oyle oldu dıye dusundum ablama 8 dıkıs atmışlardı 5 ayda kanama sı ldu ve oraya cıktı bu olayı bırde esımın arkadasının yengesı 3 cocuk yaptı dıkışlı olarak aklına kotu sey getırme kac dıkıs attılardı sana hatta ablamın son ayda yukarıya cıktı bebk asagıda olacakkken resmen cıkmam bıle dedı yanı sezaryan oldu tabıkı dogumuda nerede oturuyorsun konusalım belkı doktor hatası olabılır dıye dusunyorum yanı anblamın doktoru uzman dı ama bayagı ıyı doktor kendısı konusalım ozelden gerekırse
Canım benim inş güzel haberlerini alıcaz merak etme bu sefer olucak
bende merak ediyorum sevisevi galiba doğum yaptı
bende merak ediyorum sevisevi galiba doğum yaptı
beydağlı hamşom nasılsın
bende iyi sayılırım
sewincc sen bu ayda korunacakmıydın kusurabakma unuttum,bu arada çayiçiyorum buyrun hep birlikte içelim:126:
saol tatlım bende yemeği çok yemişim limonlu soda içiyorum evet canım korunacağım korunuyorum
rabbim hakkımızda hayırlısını versin
amin canım..iyi canım afiyet olsun adanada yağmur başladı bu arada oh ne güzel yağmuru çok sewiyorum ben yaa:)))
burdada fırtınalar kopuyorrrrr :18::18::18: dua et tatlım bol bol
yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş kıbleye dön Allahımdan iste
rabbim ne muradın varsa versin amin...
canım bende rahim agzı açıklıgı var bende merak ettim hangi doktora gitti diye canım ben arda lembete gidiyorum canım adam işinde usta bakalım okadar doktor degiştirdimki ne sen sor ne ben söylüyüm kader kısmet belkim bu doktor yarama derdime çare olur kim bilircanım sen dıkıslımıydın serfıkılajlı benım ablamında oyle oldu bebegı masallah ellerınden oper aklıa kotu sey getırme yanlış anlama ama acaba dıkısı az mı attılerde oyle oldu dıye dusundum ablama 8 dıkıs atmışlardı 5 ayda kanama sı ldu ve oraya cıktı bu olayı bırde esımın arkadasının yengesı 3 cocuk yaptı dıkışlı olarak aklına kotu sey getırme kac dıkıs attılardı sana hatta ablamın son ayda yukarıya cıktı bebk asagıda olacakkken resmen cıkmam bıle dedı yanı sezaryan oldu tabıkı dogumuda nerede oturuyorsun konusalım belkı doktor hatası olabılır dıye dusunyorum yanı anblamın doktoru uzman dı ama bayagı ıyı doktor kendısı konusalım ozelden gerekırse
PAŞAM senin için o kadar ağladım o kadar agladım ki anlatamam sanki o acıları senle ben yasadım.Ben de 2 düşük yasadım benimkiler genelde 10 haftalıkken düşüo.Yavrularımın kalp atışlarını duyamadan,her doktor kontrollerim kabus içinde geçti.Test yaptırdım mtrfh die bişe vardı o heterozigot bir de protein s düşük.Doktor simdiden cleksan 0.4 kullan dedi.Aslında kürtaj olalı 3 ay gecti.Hamile değilim ama doktor aspirine ve iğneye simdiden basla ded.Forumda dikkat ettim genelde cogu kişi hamile kalınca baslamıs.Anlamadım.Ama cocuk kaybetmenin ne acı bişey oldugunu çok ii biliorum.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Bütün dualarım sizlerle kızlar.
canım bende rahim agzı açıklıgı var bende merak ettim hangi doktora gitti diye canım ben arda lembete gidiyorum canım adam işinde usta bakalım okadar doktor degiştirdimki ne sen sor ne ben söylüyüm kader kısmet belkim bu doktor yarama derdime çare olur kim bilircanım banada iyi dikilmemiştir dediler ama bakalım pazartesi görüşücem doktorumla yüz yüze bakalım ne dicek:18::18::18:
malesef evladın küçügü büyügü olmuyo canım evlat anne için herşeydir hayattır sudur inan çok yaşadım bebek görmeye gittiklerim bebeklerini benden çok kaçırdılar kucagıma vermeyenlermi dersin aman kızım verme maşşallah de nazarın deger diyenmi dersin ama biraz büyük bebek olunca canlı dogumun olsun sancın olsun kürtajı olsun sütlerin bosa gitmeside cabası inan yavrularımda hep sütlerim boşa gitti öyle izledim pıt pıt akmalarını eşimde allah var çok yardımcı oldu başkası olsa kapının önüne koyardı vallahi rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi işşallah amin
canım benim ne olur artık üzme kendini.. benimde 7 bebeğim gitti biliyorsun..seninkilerin hepsi büyüktü,ben daha 2 yada 3 ayda onlara bu kadar bağlanıp gittiklerinde üzülünce senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..
ama sen şimdi artık yeni gelecek bebeğini düşün kafanı boşaltmaya çalış,zaten öteki meleklerin çok güzel biryerde kuzum...yaa bak zaten benim bugün canım çok sıkkın ya çok ağladım bugün hadi artık ağlamayalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?