Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah analı babalı buyutsun canım bebegını mutasyonların nelerdı acaba arkadaslar bebgı olanlarında cetvel gecelım mutastyonarı falan neydı neler kullandılar dıye umut olsun bızlere ne dersınız ?????????

canım bana dıkıs falana tılmdı ben de rahım ağzı yetmezlıgı yok çok sukur

sadece pıhtılaşma var bebegımın kalbi o yzuden durdu ve sunı sancı verıelrek normal doğum yaptım

pasam la karıstırdın sanıyorum :)

PAŞAM senin için o kadar ağladım o kadar agladım ki anlatamam sanki o acıları senle ben yasadım.Ben de 2 düşük yasadım benimkiler genelde 10 haftalıkken düşüo.Yavrularımın kalp atışlarını duyamadan,her doktor kontrollerim kabus içinde geçti.Test yaptırdım mtrfh die bişe vardı o heterozigot bir de protein s düşük.Doktor simdiden cleksan 0.4 kullan dedi.Aslında kürtaj olalı 3 ay gecti.Hamile değilim ama doktor aspirine ve iğneye simdiden basla ded.Forumda dikkat ettim genelde cogu kişi hamile kalınca baslamıs.Anlamadım.Ama cocuk kaybetmenin ne acı bişey oldugunu çok ii biliorum.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Bütün dualarım sizlerle kızlar.

saol tatlım bende yemeği çok yemişim limonlu soda içiyorum evet canım korunacağım korunuyorum
rabbim hakkımızda hayırlısını versin

amin canım..iyi canım afiyet olsun adanada yağmur başladı bu arada oh ne güzel yağmuru çok sewiyorum ben yaa:)))

amin canım..iyi canım afiyet olsun adanada yağmur başladı bu arada oh ne güzel yağmuru çok sewiyorum ben yaa:)))

burdada fırtınalar kopuyorrrrr :18::18::18: dua et tatlım bol bol
yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş kıbleye dön Allahımdan iste
rabbim ne muradın varsa versin amin...

Son düzenleme:
burdada fırtınalar kopuyorrrrr :18::18::18: dua et tatlım bol bol
yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş kıbleye dön Allahımdan iste
rabbim ne muradın varsa versin amin...

amin canım sağolasın..burdada rüzgar var..her zaman dua ederim kuzum zaten ,ama bunu yeni duydum bunuda yaparım:)))

canım bende rahim agzı açıklıgı var bende merak ettim hangi doktora gitti diye canım ben arda lembete gidiyorum canım adam işinde usta bakalım okadar doktor degiştirdimki ne sen sor ne ben söylüyüm kader kısmet belkim bu doktor yarama derdime çare olur kim bilircanım banada iyi dikilmemiştir dediler ama bakalım pazartesi görüşücem doktorumla yüz yüze bakalım ne dicek:18::18::18:

malesef evladın küçügü büyügü olmuyo canım evlat anne için herşeydir hayattır sudur inan çok yaşadım bebek görmeye gittiklerim bebeklerini benden çok kaçırdılar kucagıma vermeyenlermi dersin aman kızım verme maşşallah de nazarın deger diyenmi dersin ama biraz büyük bebek olunca canlı dogumun olsun sancın olsun kürtajı olsun sütlerin bosa gitmeside cabası inan yavrularımda hep sütlerim boşa gitti öyle izledim pıt pıt akmalarını eşimde allah var çok yardımcı oldu başkası olsa kapının önüne koyardı vallahirabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi işşallah amin

aminnnn.
Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah

canım benim ne olur artık üzme kendini.. benimde 7 bebeğim gitti biliyorsun..seninkilerin hepsi büyüktü,ben daha 2 yada 3 ayda onlara bu kadar bağlanıp gittiklerinde üzülünce senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..

ama sen şimdi artık yeni gelecek bebeğini düşün kafanı boşaltmaya çalış,zaten öteki meleklerin çok güzel biryerde kuzum...yaa bak zaten benim bugün canım çok sıkkın ya çok ağladım bugün hadi artık ağlamayalım:))

beydağlı noldu gülüm neden ağladınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…