beydağlı noldu gülüm neden ağladınnnn
amin işşallah kardeşim ya darısı işşallah yeni bebelereaminnnn.
Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah
canım benim ne olur artık üzme kendini.. benimde 7 bebeğim gitti biliyorsun..seninkilerin hepsi büyüktü,ben daha 2 yada 3 ayda onlara bu kadar bağlanıp gittiklerinde üzülünce senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..
ama sen şimdi artık yeni gelecek bebeğini düşün kafanı boşaltmaya çalış,zaten öteki meleklerin çok güzel biryerde kuzum...yaa bak zaten benim bugün canım çok sıkkın ya çok ağladım bugün hadi artık ağlamayalım:))
canım anneciğimle alakalı bir durum şimdi sizinde canınızı sıkmayayım....
amin işşallah kardeşim ya darısı işşallah yeni bebelere
canım benim bebeklerim cennete biliyorummm tek sitedigim herşey yolunda gitsin ve eşimi mutlu ediyimsana ne oldu bakıyım anlat bacına kız telini kaybettim beni ara len döverim yoksa seni he
canım anneciğimle alakalı bir durum şimdi sizinde canınızı sıkmayayım....
boşver kuzum annemin durumuyla rahatsızlığıyla ilgili..inşaallah herşey yoluna girecek RABBİM in senin için bu sefer canım içini ferah tut..kız benim eşim vodafona geçti diye benide geçirdi o hattı takınca numaralar allak bullak oldu o yüzden çaldıramadım kuzum:))
rahım agzı yetmezlı olan var mı bıse sorcam da ,,,,
canım bana dıkıs falana tılmdı ben de rahım ağzı yetmezlıgı yok çok sukur
sadece pıhtılaşma var bebegımın kalbi o yzuden durdu ve sunı sancı verıelrek normal doğum yaptım
pasam la karıstırdın sanıyorum :)
canım çok geçmiş olsun fizik tedaviye götürüyordun sanırım
umarım kötü bir şey yoktur rabbim şifasını versin inşallah
sağol canım..evet fizk tedawiye götürüyorum benim annem felçlik geçirdi sol tarafı tutmuyor..2 yıla yakın oldu ilk 3 ay yatalak kaldı ben ve kardeşlerim bebek gibi baktık ona..şimdi çok şükür o halinden kurtuldu ama yinede hemen,hemen hiçbir işini kendisi göremiyor.. ben onu öyle gördükçe kahroluyorum psikolojiside bozuldu bu durumdan dolayı..
ama bunada hamdü senalar olsun..RABBİM kimseyi ve bizi anasız,babasız bırakmasın annem için ömrümü bile veririm...
annecigine birşeymi oldu allah korusun canım anlat istersen bizlere rahatlarsın
canım çok ama çook geçmiş olsunRabbim şifasını göndersin inşallahh
PAŞAM senin için o kadar ağladım o kadar agladım ki anlatamam sanki o acıları senle ben yasadım.Ben de 2 düşük yasadım benimkiler genelde 10 haftalıkken düşüo.Yavrularımın kalp atışlarını duyamadan,her doktor kontrollerim kabus içinde geçti.Test yaptırdım mtrfh die bişe vardı o heterozigot bir de protein s düşük.Doktor simdiden cleksan 0.4 kullan dedi.Aslında kürtaj olalı 3 ay gecti.Hamile değilim ama doktor aspirine ve iğneye simdiden basla ded.Forumda dikkat ettim genelde cogu kişi hamile kalınca baslamıs.Anlamadım.Ama cocuk kaybetmenin ne acı bişey oldugunu çok ii biliorum.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Bütün dualarım sizlerle kızlar.
benim canım sen söyle ben namazımı kılıyım geliyorum vakti geçmesin
canım seni okadar iyi anlıyorumki biliyosun benimde babacım 8 sene felçli geçirdi gözümün önünde gördükçe çok kahroluyodum varsın felçli olsun beydaglım canı içinde olsunda geirisi boş inan ben babacıgımı çok özledim onun kokusunu deli kız sen hep beni kandırıyon demesini off ki ne off keşke gene felçli olsaydıda ben baksaydım inan 3 ay bende baktım nefesi yeter di ban yatalak olsaydıda altından alsaydım yeterki babam diyebilecegim biri olsaydı kandiller bayramla çok zor geçiyo bana helede biri baba dese eşimde içinde çok aglarım baba başka birşey yane allahım annemi başımdan eksik etmesin işşallahaman ALLAH korusun canım...az önce yazdım yani öyle şeyler işte(
ben ızınlıyım malum hatusal durumlar :)))
ya sey sorcakdım ben ıkı dusuk yasadım bırıncısı 8+5 gunlukken olmus,11 haftada farkettık kurtaj oldum,
4 ay ara verdık tekrar hamıle kaldım 6 haftalıkdı agır kaldırdım bazayı 2 hafta kanama oldum 8 haftalıkdı düştü,,
test yapıldı genetıkde sorun yok esımde de bendede ama kan pıhtılasması var coraspın kullanıyorum,,
sorum su doktora rahım yetmezlıgı olabılırmı dedım o da bana ıkıncı 3 a ay ıcersınde yanı 18 ıle 26 ( yanlıs hatırlamıyosam) haftalar arasında dusuk olması gerektıgını ve ıkıncı gebelıkde ortaya cıkabılcek sorun oldugunu soyledı,bırıncı dogum zor oldugunda ıkıncı gebelıkde rahım bebegı tutamaz dedı buyudugu ıcın ,,
sende boyle bı durum mu var yoksa benım gıbı erken gebelık kayıplarından sonra mı doktorun rahım yetmezlıgı oldugunu soyledı ??
canım bendede birşey çıkmamıştı taki arda beye gidenekadar inan şaştım kaldım pazartesi yazarım neyimin yüksek oldugunu benim 20 ve 18 ve 18 haftalarda gitti bebeklerim normal sancıyla gidiyorum ben canım tehşiside koydular bana senin yerinde olsam hamile kalmadan bir doktora gider gösteriridim rahim boyumu bebem bana buji denen bir demirlerle baktılarcanım yandı çok kasmaktan birde rahimin kısa normalde sizlerin rahim boyu 5 ise benimki 2.5 canım ondan serklaj yapıldı yani dikildi ama gene durmadı arkadaşım 17 haftalıkken kaybetti 3.5 aylıkkende kayıplar yaşıyo bak ne dicem benim mesajlarımdan gir rahim agzı açıklıgına baştan sona oku canım bilgin olur ilk oglumu dogurdum sonra tehşisi koydu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?