ınsallah ama acıkcası korkum var ,,,
yanı bılım ıste dusunmemeye calısıyorum ama ıstem dısı aklıma gelıo
sen benim korkularımı birbilsen içimde kaybolur gidersin okadarım yane:18::18:
İyi akşamlar kızlar ablam 10 yıllık evli ve 2 sene dkh kullandı sonra bebiş istediklerinde olmadı bir süre sonra hamile kaldı ve düştü bu süşükler bildiklerimiz tabiki bu seneye kadr 9-10 tane oldu.bu düşüklerin en büyügü 3 haftalıktı.son 2 düşükte kanda pıhtılaşma teşhisi konuldu.ve iğnelere başlamıştı hamile kaldıgında ama malesef dozları düşük oldugu için o gebelikleride kaybetti.en son calıştıkları için subat tatilinde dzgn bir doktra gtmeye karr verdiler ama allh büyük yılbaşı gecesi hamile kaldı.doktor degiştirdi ve doktor düzüş dozlu kullandıgını tespit etti.allhımıza sükr bbebgi suan 20 haftalık anne karnında.gecen günde kımıldadı.umudunuzu sakın ama sakın kaybetmeyin yıpratryr blyroum ablamla brlkte bzde cok cektk ama sabır.allhım kucagına almayı nasp eder insallh . bende 1 yıllık evlym ve martta bende düşük yaptım cok dogal gelyr artık allah hayrlısını versin
nasıl oldun canım dewam ediyormu kahverengi lekeler....
canım anneciğimle alakalı bir durum şimdi sizinde canınızı sıkmayayım....
slm kızlar... aranızda d-dimer oranına baktıran varmı? ben c.tesi yaptırmıştım 590 çıktı dr çok moralsiz konuştu benimle çok yüksek diye, bu hormonla ilgili bilgisi olan varmı aranızda?
CACO,canım benim testlerimde mtrhs die bişe tam yazabildimmi bilmiom iste tek o heterozigot.Yanında numara filanda yazmıodu.Bide protein s düşük benim.Doktorlarda ayrı ayrı konusuolar.4 doktora gittim birir sadece gebeliktede hap kullan dedi.İkisi hamile kalınca iğne dedi.Biriside hamile kalmdan iğneye baslayalım kanın incelsin dedi.Bende basladım.Doktorların nie hepsi ayrı bişe sölüo anlayamıorum yaaa.Kafam karıstı.Hakkımızda hayırlısı olsun
ılk kez gordum ve duydum bu testı canım hıc yaptırmadım yapılmadı bana
canım ablana teshıs koyulduysa sende de olma ıhtımalı cok yuksek.dusuk te yapmıssın bence sende yakın zamanda yaptır genetık testlerını.ben 2dusuk yaptım kız kardesımde 2kez yaptı arka arkaya oldu hep. ıkımızdede aynı mutasyonlar cıktı sen de ıhmal etme sakınİyi akşamlar kızlar ablam 10 yıllık evli ve 2 sene dkh kullandı sonra bebiş istediklerinde olmadı bir süre sonra hamile kaldı ve düştü bu süşükler bildiklerimiz tabiki bu seneye kadr 9-10 tane oldu.bu düşüklerin en büyügü 3 haftalıktı.son 2 düşükte kanda pıhtılaşma teşhisi konuldu.ve iğnelere başlamıştı hamile kaldıgında ama malesef dozları düşük oldugu için o gebelikleride kaybetti.en son calıştıkları için subat tatilinde dzgn bir doktra gtmeye karr verdiler ama allh büyük yılbaşı gecesi hamile kaldı.doktor degiştirdi ve doktor düzüş dozlu kullandıgını tespit etti.allhımıza sükr bbebgi suan 20 haftalık anne karnında.gecen günde kımıldadı.umudunuzu sakın ama sakın kaybetmeyin yıpratryr blyroum ablamla brlkte bzde cok cektk ama sabır.allhım kucagına almayı nasp eder insallh . bende 1 yıllık evlym ve martta bende düşük yaptım cok dogal gelyr artık allah hayrlısını versin
canım dua edıyoruz merak etme gececektır ınsallah guzel dusun.bolbol uzan su iç veeeee hayal kurcanım her lavaboya gittiğimde akıntı şeklinde geliyor. ama sanki rengi açılıyor. rapor aldım bu hafta uzanıyorum sürekli su içiyorum. eşim bir gelse ben de iyi olacam inşallah. dularınızı bekliyorum
ay canım benım yaa amin amiiinn.Rabbım güzel annene tez zamanda saglık şifa versin sizleri de sabredenlerden eylesinsağol canım..evet fizk tedawiye götürüyorum benim annem felçlik geçirdi sol tarafı tutmuyor..2 yıla yakın oldu ilk 3 ay yatalak kaldı ben ve kardeşlerim bebek gibi baktık ona..şimdi çok şükür o halinden kurtuldu ama yinede hemen,hemen hiçbir işini kendisi göremiyor.. ben onu öyle gördükçe kahroluyorum psikolojiside bozuldu bu durumdan dolayı..
ama bunada hamdü senalar olsun..RABBİM kimseyi ve bizi anasız,babasız bırakmasın annem için ömrümü bile veririm...
canım benimde protein s düşük bende hamile kalmadan önce başladım iğnelere haftada 3 gün iğne ve haftada 2 gün coraspin kullandım şu an 9 haftalık hamileyim banada mantılı geldi bu tedavi şekli rahim yeterince kanlanmayınca bebek beslenemiyor ve plesanta çürüyormuş ve bu yüzden düşük veya erken doğum oluyor bende ikisinide yaşadım 8 haftalıkken düşük oldu birde 26 haftalık erken doğum yaptım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim sen bu doktoruna devam etPAŞAM senin için o kadar ağladım o kadar agladım ki anlatamam sanki o acıları senle ben yasadım.Ben de 2 düşük yasadım benimkiler genelde 10 haftalıkken düşüo.Yavrularımın kalp atışlarını duyamadan,her doktor kontrollerim kabus içinde geçti.Test yaptırdım mtrfh die bişe vardı o heterozigot bir de protein s düşük.Doktor simdiden cleksan 0.4 kullan dedi.Aslında kürtaj olalı 3 ay gecti.Hamile değilim ama doktor aspirine ve iğneye simdiden basla ded.Forumda dikkat ettim genelde cogu kişi hamile kalınca baslamıs.Anlamadım.Ama cocuk kaybetmenin ne acı bişey oldugunu çok ii biliorum.Rabbim isteyen herkese versin insallah.Bütün dualarım sizlerle kızlar.
beydağlım geçmiş olsun canım moralini bozma allahım sıhhat versin ve başınızda olsunsağol canım..evet fizk tedawiye götürüyorum benim annem felçlik geçirdi sol tarafı tutmuyor..2 yıla yakın oldu ilk 3 ay yatalak kaldı ben ve kardeşlerim bebek gibi baktık ona..şimdi çok şükür o halinden kurtuldu ama yinede hemen,hemen hiçbir işini kendisi göremiyor.. ben onu öyle gördükçe kahroluyorum psikolojiside bozuldu bu durumdan dolayı..
ama bunada hamdü senalar olsun..RABBİM kimseyi ve bizi anasız,babasız bırakmasın annem için ömrümü bile veririm...
canım bana hiç yapılmadı sana neden yapıldı ki? bilemiyorumslm kızlar... aranızda d-dimer oranına baktıran varmı? ben c.tesi yaptırmıştım 590 çıktı dr çok moralsiz konuştu benimle çok yüksek diye, bu hormonla ilgili bilgisi olan varmı aranızda?
arkadaşlar yine pat diye düşüyorum aranıza ama bişeyler danışmam lazım sizlere.geçen hafta hastaneye kaldırıldım şiddetli mide ağrısıyla.yapılan testler içtiğim bebek aspirininden midemin yara olduğunu gösteriyodu.hemen kestik ilacı.hatta sadec ilaç değil yemek bile vermediler bana.bir haftadır sadece çorbayla besleniyorum.her neyse bunlar değil önemli olan.ben tam 1 haftadır aspirin ve b12 almıyorum ve cok korkuyrm.olurda hamile kalırsam yada kaldıysam ne olcak diye.hatta 2 gündür çok belim ağrıyor ve akıntılarım pembe gibi.buda beni cook telaşlandırıyor.adetime daha 15 gün var ama bunlar neyin nesi bilemiyorum.gidip bi tahlil vermem gerekiyor ama izin alamyrm işten.onun bi çaresine bakıcam ama şimdi sizden sadece fikir istiyorum ne olabilir bu diye.bide ecopirinde aspirinle aynı görevi görüyormu?çünkü diğerleri midede bu bağırsakta çözülüyormuş sanırım.başlarsam tekrar ona başlıycam,ama tabi aynısıysa((
canım benim annem tansiyon hastası ondan kullanıyo ama bilemiyorum doktora sor birde eczaneden test al yap
canım her lavaboya gittiğimde akıntı şeklinde geliyor. ama sanki rengi açılıyor. rapor aldım bu hafta uzanıyorum sürekli su içiyorum. eşim bir gelse ben de iyi olacam inşallah. dularınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?