canım ben hep gebeliklerimde erken yaptım çıkmışyıcnm eczanedeki testler adet günü geçtiğinde sonuç veriyor diye biliyorum.eğerki şuan hamileysem sadece kan tahlili bunu gösterir.belki değilim ama pembe akıntılar ne onu anlamyrm
Kızlarrr günaydın..
Akıntımın rengi normale döndü. Ama şimdi de sağ kasığımda iğne batması gibi bir sancı varderdimiz hiç bitmiyor. Sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin güzel Allahım...
Kızlarrr günaydın..
Akıntımın rengi normale döndü. Ama şimdi de sağ kasığımda iğne batması gibi bir sancı varderdimiz hiç bitmiyor. Sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin güzel Allahım...
canım o batmalar genelde gaz sancıları oluyo...o batmalar bende de var ve inan eğer o gazı çıkarmazsam belimin sancısından duramıyorum karnıma bıçaklar batıyo sanki :) korkma bol bol gaz çıkar hepsi geçecek :)
kızlar...ben size birşey sorsam??? bende acayip kabızlık baş gösterdi..süt içiyorum sanırım o yüzden ama mahvoldum yani...dün gece lavaboda baya bi zorlandım bu bebeğe zarar verir mi acaba??? çok korkuyorum yani sonuçta bi ıkınma oluyo ve bu bebeğe zarar verir mi diye içim içimi yiyor?? kızlar ıkınmak bebeği zora sokar mı rahim içinde bişey olmuş mudur???? korkuyorum
aman adiyim sakın ıkınma derim ya elma ye yemeklerden önce kivi ve ananasta ye biliyosun benim rahim dikildi kabız olmamam lazımdı günde içebilirsen su iç hiçte beceremedim kuru kayısı al sıcak bir bardagım içine koy iyice erisin yatmadan iç bebem rabbim bebegimizi korusun işşallah annesi sakın strese girme
canım o batmalar genelde gaz sancıları oluyo...o batmalar bende de var ve inan eğer o gazı çıkarmazsam belimin sancısından duramıyorum karnıma bıçaklar batıyo sanki :) korkma bol bol gaz çıkar hepsi geçecek :)
kızlar...ben size birşey sorsam??? bende acayip kabızlık baş gösterdi..süt içiyorum sanırım o yüzden ama mahvoldum yani...dün gece lavaboda baya bi zorlandım bu bebeğe zarar verir mi acaba??? çok korkuyorum yani sonuçta bi ıkınma oluyo ve bu bebeğe zarar verir mi diye içim içimi yiyor?? kızlar ıkınmak bebeği zora sokar mı rahim içinde bişey olmuş mudur???? korkuyorum
evet canım tarihleri unutmam lazım ama ne yaptıysam olmuyo be kardeşim allah afetsin küçük olsalardı belkim bu kadar üzülmücektim ama büyük olunca tekmelerini hissediyosun hayaller kuruyosun kocaman karnınla o kahrolası hastaneye gidiyosun doktorların gözüne bakıyosun yalvarıyosun diyorsunki ne olur bebegimi kurtarın ve sana tokat gibi cevap veriyolar malesef kurtaramayız diyolar ayı küçük ben ne 20 haftanın üstünü görebildim ne şeker yüklemesi yaptırdım ne renkli doplöre girdim nede ntsye girdim hep hayaller kurdum paşa dedim bak rahimin dikildi bu sefer ömürüm senle durucak sen ne demek bilirmisin bebegin karnında seni tekmelerken karnına dokunamamak doktorum aman karnını okşama rahimi uyarırısın demesianlıcagın çok kötü oluyo insan helede bir uyuz eltim varki başa bela onun ogluyla benim 2 oglum birlikteler yanımda öper yavrum vs der helede kaynanamların sevmesi yanımda okadarda dedim yapma yın diye inan hayat gerçekten acımazsız eltim hep derdi aman dudursa duru ölürse ölür ne yapıyım derdi benim karnımdaki önemli degil kızım önemli derdi işte hayat böyle birşey ben yatak tuvalette gittim geldim canım inan camdan bile bakmadımki kızıma birşey olur diye ama rabbim benden daha çok seviyomuşki yanına aldı boynum kıldan ince eltimin oglunu gördükçe umudum gözümün önüne geliyo ah yavrum sen dursaydın nede güzel babam gibi yakışıklı olurdun diyorum inan evladım ı sag saglim alsam bile kucagıma her evladımında yeri ayrı rabbim ne gam ne keder göstermesin işşallah bizlere
rabbim 40 haftaları gösteririr işşallah sana benim çok arkadaşım var öle kanaması oldugu halde bu ilaçları kullanan dikkat et ilşkiye girme doktorunu dinle gerisi geli inan bu dünyada ekmegi varsa ne yaparsan yap duruyo ben onu söyle onu derim
arkadaşlar yine pat diye düşüyorum aranıza ama bişeyler danışmam lazım sizlere.geçen hafta hastaneye kaldırıldım şiddetli mide ağrısıyla.yapılan testler içtiğim bebek aspirininden midemin yara olduğunu gösteriyodu.hemen kestik ilacı.hatta sadec ilaç değil yemek bile vermediler bana.bir haftadır sadece çorbayla besleniyorum.her neyse bunlar değil önemli olan.ben tam 1 haftadır aspirin ve b12 almıyorum ve cok korkuyrm.olurda hamile kalırsam yada kaldıysam ne olcak diye.hatta 2 gündür çok belim ağrıyor ve akıntılarım pembe gibi.buda beni cook telaşlandırıyor.adetime daha 15 gün var ama bunlar neyin nesi bilemiyorum.gidip bi tahlil vermem gerekiyor ama izin alamyrm işten.onun bi çaresine bakıcam ama şimdi sizden sadece fikir istiyorum ne olabilir bu diye.bide ecopirinde aspirinle aynı görevi görüyormu?çünkü diğerleri midede bu bağırsakta çözülüyormuş sanırım.başlarsam tekrar ona başlıycam,ama tabi aynısıysa((
yaa kızlarrr bişey diycem. Ben de gebelikle ilgili hiç bir belirti yok :44: Ne göğüslerde hassasiyet, ne sık tuvalete çıkma, şikayetçi değilim ama ne de bulantı kusma hiç bişey yok yani. Bi tek uykuya düşkünlük oldu o kadar. Olabilir mi böyle bişey. çünkü önceki gebeliklerim sadece6 hafta sürmesine rağmen bu belirtilerin hepsi oluyordu, yine bulantı olmuyordu ama göğüslerim çok fena hassaslaşıyordu. Anlamadım inş bi sorun değildir, bilginiz mı????
düşük yapan veya düşük riski olan bayanların hamilelikten önce ve hamilelikle beraber eşleriyle birlikte okumasında fayda var
YA MÜBDİ
Hiç çocuğu olmayan gebe kalamayanlar için
YA VARİS 707 defa okunacak ve okunmaya devam edilecek her defasında 707 defa okunup bırakılacak.(hayırlı evlat için)
YA EVVEL ismi şerifesi 4 cuma üst üste 1000 defa okunacak ve dua edilecek
Rabbim bana benim isimlerimle dua ediniz buyurmuştur.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah AMİN...
ay canımm benimm saol ben ya evvel e gecen cuma başlamıştım bu cuma ikinci 1000 okucam iinş. ya varis de 707 çektim gene cekecem inş. saol canım rabbim kabul etsin inş...
merhaba arkadaşlar benim 3 kayıbım oldu ilki 20 ikincisi 18 ve 3 sü 18 haftalıklarla düştü işin kötüsü rahim agzı yetmezligi vardı bende şimdi hastaneye gidince bebeklerim canlı kalp atışları vardı doktorum sana kan pıhtılaşmasıyla ilgili igne vericem dedi oda tamam benim bildigim kan pıhtılaşmasından bebegin kalbi durmuyomu benimkiler canlıydı kafam karışı bu kan pıttılaşmasındanda erken dogum olurmu ne olur biri sesimi duyuyosa cevap versin inanın çok ihtiyacım var cevep almaya çok kötüyüm
kuzum bana yapılıp yapılmadığını hiç hatırlamıyorum yinede ewdekilere bakarım..slm kızlar... aranızda d-dimer oranına baktıran varmı? ben c.tesi yaptırmıştım 590 çıktı dr çok moralsiz konuştu benimle çok yüksek diye, bu hormonla ilgili bilgisi olan varmı aranızda?
amin canım sağolasın:))canım ablana teshıs koyulduysa sende de olma ıhtımalı cok yuksek.dusuk te yapmıssın bence sende yakın zamanda yaptır genetık testlerını.ben 2dusuk yaptım kız kardesımde 2kez yaptı arka arkaya oldu hep. ıkımızdede aynı mutasyonlar cıktı sen de ıhmal etme sakın
canım dua edıyoruz merak etme gececektır ınsallah guzel dusun.bolbol uzan su iç veeeee hayal kur
ay canım benım yaa amin amiiinn.Rabbım güzel annene tez zamanda saglık şifa versin sizleri de sabredenlerden eylesin
canım benimde protein s düşük bende hamile kalmadan önce başladım iğnelere haftada 3 gün iğne ve haftada 2 gün coraspin kullandım şu an 9 haftalık hamileyim banada mantılı geldi bu tedavi şekli rahim yeterince kanlanmayınca bebek beslenemiyor ve plesanta çürüyormuş ve bu yüzden düşük veya erken doğum oluyor bende ikisinide yaşadım 8 haftalıkken düşük oldu birde 26 haftalık erken doğum yaptım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim sen bu doktoruna devam et
beydağlım geçmiş olsun canım moralini bozma allahım sıhhat versin ve başınızda olsun
canım bana hiç yapılmadı sana neden yapıldı ki? bilemiyorum
canım annene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinn...
Kızlarrr günaydın..
canım seni okadar iyi anlıyorumki biliyosun benimde babacım 8 sene felçli geçirdi gözümün önünde gördükçe çok kahroluyodum varsın felçli olsun beydaglım canı içinde olsunda geirisi boş inan ben babacıgımı çok özledim onun kokusunu deli kız sen hep beni kandırıyon demesini off ki ne off keşke gene felçli olsaydıda ben baksaydım inan 3 ay bende baktım nefesi yeter di ban yatalak olsaydıda altından alsaydım yeterki babam diyebilecegim biri olsaydı kandiller bayramla çok zor geçiyo bana helede biri baba dese eşimde içinde çok aglarım baba başka birşey yane allahım annemi başımdan eksik etmesin işşallahrabbim anneciginede şifa versin uzun ömür versin acısını göstermesin işşallah
canım bendede birşey çıkmamıştı taki arda beye gidenekadar inan şaştım kaldım pazartesi yazarım neyimin yüksek oldugunu benim 20 ve 18 ve 18 haftalarda gitti bebeklerim normal sancıyla gidiyorum ben canım tehşiside koydular bana senin yerinde olsam hamile kalmadan bir doktora gider gösteriridim rahim boyumu bebem bana buji denen bir demirlerle baktılarcanım yandı çok kasmaktan birde rahimin kısa normalde sizlerin rahim boyu 5 ise benimki 2.5 canım ondan serklaj yapıldı yani dikildi ama gene durmadı arkadaşım 17 haftalıkken kaybetti 3.5 aylıkkende kayıplar yaşıyo bak ne dicem benim mesajlarımdan gir rahim agzı açıklıgına baştan sona oku canım bilgin olur ilk oglumu dogurdum sonra tehşisi koydu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?