Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm eczanedeki testler adet günü geçtiğinde sonuç veriyor diye biliyorum.eğerki şuan hamileysem sadece kan tahlili bunu gösterir.belki değilim ama pembe akıntılar ne onu anlamyrm
canım ben hep gebeliklerimde erken yaptım çıkmışyı sen bir doktora görün bebem için rahat etsin hem arkadaşımıda olmuştu doktor yerleşme kanası demişti şimdi oglu var

canımnormal rahim bebege hazırlıyo kendini merak etme

canım o batmalar genelde gaz sancıları oluyo...o batmalar bende de var ve inan eğer o gazı çıkarmazsam belimin sancısından duramıyorum karnıma bıçaklar batıyo sanki :) korkma bol bol gaz çıkar hepsi geçecek :)

kızlar...ben size birşey sorsam??? bende acayip kabızlık baş gösterdi..süt içiyorum sanırım o yüzden ama mahvoldum yani...dün gece lavaboda baya bi zorlandım bu bebeğe zarar verir mi acaba??? çok korkuyorum yani sonuçta bi ıkınma oluyo ve bu bebeğe zarar verir mi diye içim içimi yiyor?? kızlar ıkınmak bebeği zora sokar mı rahim içinde bişey olmuş mudur???? korkuyorum

aman adiyim sakın ıkınma derim ya elma ye yemeklerden önce kivi ve ananasta ye biliyosun benim rahim dikildi kabız olmamam lazımdı günde içebilirsen su iç hiçte beceremedim kuru kayısı al sıcak bir bardagım içine koy iyice erisin yatmadan iç bebem rabbim bebegimizi korusun işşallah annesi sakın strese girme

cemocan bildiğim kadarıyla posalı yiyecekler ve kabuğuyla yenen yiyecekler kabızlığı önlüyor. elmayı kabuğuyla ye mesela. nette bi araştır bilgi var bu konuyla ilgili bikaç yerde okumuştum. benim de bahar alerjim peşpeşe sürekli hapşuruyorum. hapşururken içim dışıma çıkacak sanıyorum,bebeğime bişey olmasın diye dua ediyorum hapşururken ben de herşeyden korkar oldum :18: bu arada bol bol su içmeyi de ihmal etme. rabbim korusun bebişlerimizi ve onları bize bağışlasın...

canım benımde vardı kabızlık sorunum sabahları aç karnına iki tane kuru kayısı yedim her sabah hıc sorunum kalmadı cok ıyı gelıyor

inşşşş paşam çok tşk ederim. rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.aminnnnnnn.

yaa kızlarrr bişey diycem. ben de gebelikle ilgili hiç bir belirti yok :44: ne göğüslerde hassasiyet, ne sık tuvalete çıkma, şikayetçi değilim ama ne de bulantı kusma hiç bişey yok yani. bi tek uykuya düşkünlük oldu o kadar. olabilir mi böyle bişey. çünkü önceki gebeliklerim sadece6 hafta sürmesine rağmen bu belirtilerin hepsi oluyordu, yine bulantı olmuyordu ama göğüslerim çok fena hassaslaşıyordu. anlamadım inş bi sorun değildir, bilginiz mı????

Hangi markayı kullanıyordun, ben coraspin 100 kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla bağırsakta çözünüyor. Sanırım 100mg lık aspirinlerin herhangi biri diğerinin yerine geçecektir, ama fırsatın varsa doktora sorup değiştir.

tatlım aspirin yani bebek aspirini midede çözülüyo coraspirinse bağırsakta ikiside 100 mg olduğu sürece aynı görevi yapıyo yani

canım bebegine göre degişiyo o benim 2 oglumda hiç belirti yoktu sadece uyku kızda anam agladı uyku istifar allahım hayırlı dogumlar nasip etsin bebem benim daha ne istiyosun kız işte ne güzel bu arada kaç haftalık senin sıpan

düşük yapan veya düşük riski olan bayanların hamilelikten önce ve hamilelikle beraber eşleriyle birlikte okumasında fayda var
YA MÜBDİ

Hiç çocuğu olmayan gebe kalamayanlar için

YA VARİS 707 defa okunacak ve okunmaya devam edilecek her defasında 707 defa okunup bırakılacak.(hayırlı evlat için)

YA EVVEL ismi şerifesi 4 cuma üst üste 1000 defa okunacak ve dua edilecek

Rabbim bana benim isimlerimle dua ediniz buyurmuştur.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah AMİN...

ay canımm benimm saol ben ya evvel e gecen cuma başlamıştım bu cuma ikinci 1000 okucam iinş. ya varis de 707 çektim gene cekecem inş. saol canım rabbim kabul etsin inş...

Trombofili:

İmplantasyon başarısızlığına (embryonun rahme tutunamamasına)
Düşüklere
Pre-eklempsiye (gebelik zehirlenmesine)
Rahim içinde bebeğin gelişme geriliğine
Oligohidramniyosa (bebeğin içinde yüzdüğü sıvının miktarının azalmasına)
Plasentanın erken ayrılmasına
Erken doğuma
Bebeğin anne adayının rahminde ölmesine
Tromboflebite (vücuttaki ven ve arterlerde kan pıhtılarının oluşmasına)

ilgili link: Düşük İhtimali Yaşlandıkça Artar ! » Bebekolay

canlarımm nerdeyse 1 haftadır bakamıodum foruma hepınızı cok ozledım forumda 1 haftadır bayagı bı ılerleme var sayfalar dolmusss
hepınızı sevıyorummmmmmmmmmmm

selam kızlar bugün dr gittim adetim 1 hafta gecikti .1 hafta önce yaptırmıştım test negatif çıktı dedim bu ay hamile değilim kırmızılar ha geldi ha gelecek derken 1 hafta geçti tekrar test yaptırdım değer 116.4 çıktı dr çok yeni gebelik dedi hemen iğneye başla .2 güne bir gel değerlerine bakalım dedi . cenabı hak insallah tamamına erdirir .allah herkesin gönlüne göre versin dualarımdasınız

forumu takıp edemıyordum paşam 1 haftadır sımdı okurken gordum yazını.. benım kuzenımın eşindede rahim ağzı yetmezliği vardı.. 2 dusuk yaptı 1 ini toprağa verdi.sımdı masallah 4 yasında oglu var..bır doktor buldu kendıne uzun bır surecten sonra megersem hamıle kaldıgında bı kac ay sonra rahımı dıkıp bebegın kalmasını saglıyorlar.o da gec kalmıstı doktorunu buldugunda 7. ay gıbı dogum basladıgı gıbı hastaneye kosu ve doktoru rahımı dıkıp bı sure hastanede yatırdı ve oglunu kucagına aldı.. bunu doktorun varsa gorus bı danıs ıstersen yada ınternetten arastır...

slm kızlar... aranızda d-dimer oranına baktıran varmı? ben c.tesi yaptırmıştım 590 çıktı dr çok moralsiz konuştu benimle çok yüksek diye, bu hormonla ilgili bilgisi olan varmı aranızda?
kuzum bana yapılıp yapılmadığını hiç hatırlamıyorum yinede ewdekilere bakarım..
hematoloji mi yaptırdı sana bunu...

amin canım sağolasın:))

amin canım çok teşekkür ederim hepinize:))

canım annene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinn...

amin canım sağol...
akıntının normale dönmesine sewindim inşaallah eşinde tez zamanda gelirde rahatlarsın:))

amin paşacım sağolasın.. RABBİM analarımızı ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin senin babacığında nur içinde yatsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…