Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözünaydın canım RABBİM tamamına erdirsin inşaallah

sagol kardeşim benim senide zahmete soktum hakını helal et
canım benim kızmda rahimim dikildi ama dumadı ondan dedim bir doktor buldum bakalım dediki koraspirin ve 0.6 igne kullanıcan dedi nasipte varsa olur canım ya
amin paşacım sağolasın.. RABBİM analarımızı ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin senin babacığında nur içinde yatsın..

amin kardeşim özledim kız seni

canım hayırlı olsun inşallah...

slm kızlar... aranızda d-dimer oranına baktıran varmı? ben c.tesi yaptırmıştım 590 çıktı dr çok moralsiz konuştu benimle çok yüksek diye, bu hormonla ilgili bilgisi olan varmı aranızda?

canım bende duydum bu testi ama ne için bakılıyor bunamerak ettim.

amin canım sağol...
akıntının normale dönmesine sewindim inşaallah eşinde tez zamanda gelirde rahatlarsın:))

amin canım eşimi dört gözle bekliyoruz işte bebişimle.. aradı bugün de şükür ama kolay kolay döneceğe benzemiyorlar allah hepsini korusun bugün kötü haberler aldım içim acıdı. allah tüm şehitlerimize rahmet etsin acılı ailelerine sabır versin...

kızlaaaaaaar ben geldim.buranın eski takipçilerindenim.
4 kürtajım,iki kimyasal gebeliğim var.mutasyonum 677 heterezigot.
bugün hamile olduğumu öğrendim.inşallah bu 7. gebeliğimde bebeğime sağlıkla kavuşurum.dualarınızı bekliyorum.

canım bende duydum bu testi ama ne için bakılıyor bunamerak ettim.

kuzum bana yapılıp yapılmadığını hiç hatırlamıyorum yinede ewdekilere bakarım..
hematoloji mi yaptırdı sana bunu...
kızlar bu kan pıhtılaşma oranını gösteren bi hormonmuş... olması gereken 0-500 arası..benim 590 çıktı... dr çok yüksek risk altındasın dedi... hamileyken ve son zamanlarda tavan yaparmış bu değer,sürekli kontrol altında tutulması gerekirmiş.

selam

Ben 2010 eylül ayında ilk gebeliğimin 6.haftasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum Ardından 2011 haziran da tekrar hamile kaldım ve 7 haftalıkken kanamayla başlayan erken düşük sonucu gene kürtaj oldum.Umudu kaybetmedim tabi ve 12 mart 2012 de tekrar hamile kaldım. gebeliğimin 7.haftasında kalp atışlarını duyduk bir oh çektik
ayaklar yere basmıyor tabi bugun 9.haftaya girdik ve kontrolumuz vardı.Ne yazıkki kalp atışlarını duyamadık sonlanmıştı.Cuma sabahı gene kürtaj olcam.
hamile kalma konusunu zannetmeyinki rahatım en son hamileliğimde 6-7 ay kendiliğinden olmasını bekledik olmadı,clomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Troit hastasıyım ilaç kullanıyorum.Bu 3 düşüğünde bilimsel bir tanısı yok 2 ayı geçemiyoruz ne hikmetse.
Genetik kan tahlili yaptırcaz şimdi ama onun sonuçları hemen çıkıyormu yada sizin dediğiniz gibi başka hangi testler yapılmalı bu şekilde çok sayıda kürtaj olup yada düşük yapıp çocuğu olan varmı
Ben maneviyatı çok kuvvetli ve kaderci biriyimdir vardır elbette bir sebebi diye düşünürüm ama bazen o kadar çok beynim dönüyorki aklıma neler geliyor bir bilseniz
Allahımın vardır elbet bir bildiği hayırsız sağlık sız olmaktansa hiç olmasın ve inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur

selam kızlar bnde pıhtılaşma var mthfr a1298c heterozigot mutasyon taşıyıcı çıktım kızımada yaptırdım genetiği çıkmadı ama Aktive Protein C Rezistansı 1,69 ratio NEGATIF >3.0
HETEROZIGOT 1.2-2.3
HOMOZIGOT 0.9 - 1.1
Rapor Tarihi - Raporlayan:17/05/2012 14:28- Cumali Köksal eğer bu testi biliyorsanız lütfen yorumlayın şimdiden teşekkürler

canım ya hayırlı olsun Allah bu defa bebeğini sana bağışlasın inşallah...

canım gözünaydın RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallaah bu kez yüzün güler

bende seni özleediiimm kuzum

ewet canım RABBİM hepsinin ailesine sabırlar versin..senin eşin polismiydi?? kuzum inşaallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz:))

anladım kuzum..ewdeki testlere baktım ama bulamadım,peki kontrol altında tutulursa yükselirmiymiş??

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha aynı acıları yaşatmasın,seni çok iyi anlıyorum benimde 6 kürtaj ve 1 ewde düşüğüm var..7 bebeğimi kaybettim çok zor çok(

kızlar çok sevindim. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

ewet canım RABBİM hepsinin ailesine sabırlar versin..senin eşin polismiydi?? kuzum inşaallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz:))[/QUOTE]

inşallah canım dualarla bekliyorum eşim subay

bende seni özleediiimm kuzum

ewet canım RABBİM hepsinin ailesine sabırlar versin..senin eşin polismiydi?? kuzum inşaallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz:))

tabi özlücem boy desen boyfizik desen fizik seni beşe katlarım zariflik desen oda var çık kırıldım hanımım ben seviyorum seni yaw

hayırlı cunmalar kızlar cumanız mubarek olsun duanız kabul eviniz bereketli olsun rabbim ne gam ne keder göstermesin işşallah evladı olanlara hayırlı ömür bebek isteyenlerede tez nasip etsin işşallah bugün anneme gidicem halasının gülü eymenimi görücem oglum 13 günlük oldu isim anneside benim çok şükür bugünümüze rabbimm

burcucum çok teşekkürler paylaşım için ben ikisinide yaşadım preeklemsi ve düşük bakalım bu sefer ne yaşayacağım

canım çok sevindim inşallah bu sefer allhım yüzüne güler ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…