selam kızlar bugün dr gittim adetim 1 hafta gecikti .1 hafta önce yaptırmıştım test negatif çıktı dedim bu ay hamile değilim kırmızılar ha geldi ha gelecek derken 1 hafta geçti tekrar test yaptırdım değer 116.4 çıktı dr çok yeni gebelik dedi hemen iğneye başla .2 güne bir gel değerlerine bakalım dedi . cenabı hak insallah tamamına erdirir .allah herkesin gönlüne göre versin dualarımdasınız
canım benımde vardı kabızlık sorunum sabahları aç karnına iki tane kuru kayısı yedim her sabah hıc sorunum kalmadı cok ıyı gelıyor
Trombofili:
İmplantasyon başarısızlığına (embryonun rahme tutunamamasına)
Düşüklere
Pre-eklempsiye (gebelik zehirlenmesine)
Rahim içinde bebeğin gelişme geriliğine
Oligohidramniyosa (bebeğin içinde yüzdüğü sıvının miktarının azalmasına)
Plasentanın erken ayrılmasına
Erken doğuma
Bebeğin anne adayının rahminde ölmesine
Tromboflebite (vücuttaki ven ve arterlerde kan pıhtılarının oluşmasına)
ilgili link: Düşük İhtimali Yaşlandıkça Artar ! » Bebekolay
canım benim kızmda rahimim dikildi ama dumadıforumu takıp edemıyordum paşam 1 haftadır sımdı okurken gordum yazını.. benım kuzenımın eşindede rahim ağzı yetmezliği vardı.. 2 dusuk yaptı 1 ini toprağa verdi.sımdı masallah 4 yasında oglu var..bır doktor buldu kendıne uzun bır surecten sonra megersem hamıle kaldıgında bı kac ay sonra rahımı dıkıp bebegın kalmasını saglıyorlar.o da gec kalmıstı doktorunu buldugunda 7. ay gıbı dogum basladıgı gıbı hastaneye kosu ve doktoru rahımı dıkıp bı sure hastanede yatırdı ve oglunu kucagına aldı.. bunu doktorun varsa gorus bı danıs ıstersen yada ınternetten arastır...
amin paşacım sağolasın.. RABBİM analarımızı ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin senin babacığında nur içinde yatsın..
selam kızlar bugün dr gittim adetim 1 hafta gecikti .1 hafta önce yaptırmıştım test negatif çıktı dedim bu ay hamile değilim kırmızılar ha geldi ha gelecek derken 1 hafta geçti tekrar test yaptırdım değer 116.4 çıktı dr çok yeni gebelik dedi hemen iğneye başla .2 güne bir gel değerlerine bakalım dedi . cenabı hak insallah tamamına erdirir .allah herkesin gönlüne göre versin dualarımdasınız
slm kızlar... aranızda d-dimer oranına baktıran varmı? ben c.tesi yaptırmıştım 590 çıktı dr çok moralsiz konuştu benimle çok yüksek diye, bu hormonla ilgili bilgisi olan varmı aranızda?
amin canım sağol...
akıntının normale dönmesine sewindim inşaallah eşinde tez zamanda gelirde rahatlarsın:))
canım bende duydum bu testi ama ne için bakılıyor bunamerak ettim.
kızlar bu kan pıhtılaşma oranını gösteren bi hormonmuş... olması gereken 0-500 arası..benim 590 çıktı... dr çok yüksek risk altındasın dedi... hamileyken ve son zamanlarda tavan yaparmış bu değer,sürekli kontrol altında tutulması gerekirmiş.kuzum bana yapılıp yapılmadığını hiç hatırlamıyorum yinede ewdekilere bakarım..
hematoloji mi yaptırdı sana bunu...
kızlaaaaaaar ben geldim.buranın eski takipçilerindenim.
4 kürtajım,iki kimyasal gebeliğim var.mutasyonum 677 heterezigot.
bugün hamile olduğumu öğrendim.inşallah bu 7. gebeliğimde bebeğime sağlıkla kavuşurum. dualarınızı bekliyorum.
bugün hamile olduğumu öğrendim.inşallah bu 7. gebeliğimde bebeğime sağlıkla kavuşurum. dualarınızı bekliyorum.
bende seni özleediiimm kuzumsagol kardeşim benim senide zahmete soktum hakını helal et
canım benim kızmda rahimim dikildi ama dumadıondan dedim bir doktor buldum bakalım dediki koraspirin ve 0.6 igne kullanıcan dedi nasipte varsa olur canım ya
amin kardeşim özledim kız seni
amin canım eşimi dört gözle bekliyoruz işte bebişimle.. aradı bugün de şükür ama kolay kolay döneceğe benzemiyorlarallah hepsini korusun bugün kötü haberler aldım içim acıdı. allah tüm şehitlerimize rahmet etsin acılı ailelerine sabır versin...
kızlar bu kan pıhtılaşma oranını gösteren bi hormonmuş... olması gereken 0-500 arası..benim 590 çıktı... dr çok yüksek risk altındasın dedi... hamileyken ve son zamanlarda tavan yaparmış bu değer,sürekli kontrol altında tutulması gerekirmiş.
selam
Ben 2010 eylül ayında ilk gebeliğimin 6.haftasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum Ardından 2011 haziran da tekrar hamile kaldım ve 7 haftalıkken kanamayla başlayan erken düşük sonucu gene kürtaj oldum.Umudu kaybetmedim tabi ve 12 mart 2012 de tekrar hamile kaldım. gebeliğimin 7.haftasında kalp atışlarını duyduk bir oh çektik
ayaklar yere basmıyor tabi bugun 9.haftaya girdik ve kontrolumuz vardı.Ne yazıkki kalp atışlarını duyamadık sonlanmıştı.Cuma sabahı gene kürtaj olcam.
hamile kalma konusunu zannetmeyinki rahatım en son hamileliğimde 6-7 ay kendiliğinden olmasını bekledik olmadı,clomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Troit hastasıyım ilaç kullanıyorum.Bu 3 düşüğünde bilimsel bir tanısı yok 2 ayı geçemiyoruz ne hikmetse.
Genetik kan tahlili yaptırcaz şimdi ama onun sonuçları hemen çıkıyormu yada sizin dediğiniz gibi başka hangi testler yapılmalı bu şekilde çok sayıda kürtaj olup yada düşük yapıp çocuğu olan varmı
Ben maneviyatı çok kuvvetli ve kaderci biriyimdir vardır elbette bir sebebi diye düşünürüm ama bazen o kadar çok beynim dönüyorki aklıma neler geliyor bir bilseniz
Allahımın vardır elbet bir bildiği hayırsız sağlık sız olmaktansa hiç olmasın ve inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur
bende seni özleediiimm kuzum
ewet canım RABBİM hepsinin ailesine sabırlar versin..senin eşin polismiydi?? kuzum inşaallah tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz:))
burcucum çok teşekkürler paylaşım için ben ikisinide yaşadım preeklemsi ve düşük bakalım bu sefer ne yaşayacağımTrombofili:
İmplantasyon başarısızlığına (embryonun rahme tutunamamasına)
Düşüklere
Pre-eklempsiye (gebelik zehirlenmesine)
Rahim içinde bebeğin gelişme geriliğine
Oligohidramniyosa (bebeğin içinde yüzdüğü sıvının miktarının azalmasına)
Plasentanın erken ayrılmasına
Erken doğuma
Bebeğin anne adayının rahminde ölmesine
Tromboflebite (vücuttaki ven ve arterlerde kan pıhtılarının oluşmasına)
ilgili link: Düşük İhtimali Yaşlandıkça Artar ! » Bebekolay
canım çok sevindim inşallah bu sefer allhım yüzüne güler ve bebeğini sağ salim kucağına alırsınkızlaaaaaaar ben geldim.buranın eski takipçilerindenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?