ay çok güzel yaaa bak demekki adet geçikmeden çıkmıyo yada geç döllenme olmuş çok şükür ama tatlım tebriklerselam kızlar bugün dr gittim adetim 1 hafta gecikti .1 hafta önce yaptırmıştım test negatif çıktı dedim bu ay hamile değilim kırmızılar ha geldi ha gelecek derken 1 hafta geçti tekrar test yaptırdım değer 116.4 çıktı dr çok yeni gebelik dedi hemen iğneye başla .2 güne bir gel değerlerine bakalım dedi . cenabı hak insallah tamamına erdirir .allah herkesin gönlüne göre versin dualarımdasınız
kızlaaaaaaar ben geldim.buranın eski takipçilerindenim.
4 kürtajım,iki kimyasal gebeliğim var.mutasyonum 677 heterezigot.
bugün hamile olduğumu öğrendim.inşallah bu 7. gebeliğimde bebeğime sağlıkla kavuşurum. dualarınızı bekliyorum.
tabi özlücem boy desen boyfizik desen fizik seni beşe katlarım zariflik desen oda var çık kırıldım hanımım ben seviyorum seni yaw
hayırlı cunmalar kızlar cumanız mubarek olsun duanız kabul eviniz bereketli olsun rabbim ne gam ne keder göstermesin işşallah evladı olanlara hayırlı ömür bebek isteyenlerede tez nasip etsin işşallahbugün anneme gidicem halasının gülü eymenimi görücem oglum 13 günlük oldu isim anneside benim çok şükür bugünümüze rabbimm
canlarımm günaydın hepinizeeeee hayırlı cumalarrrr
canım bebegine göre degişiyo o benim 2 oglumda hiç belirti yoktu sadece uyku kızda anam agladı uyku istifar allahım hayırlı dogumlar nasip etsin bebem benim daha ne istiyosun kız işte ne güzel bu arada kaç haftalık senin sıpan
canlarımm günaydın hepinizeeeee hayırlı cumalarrrr
burcucum çok teşekkürler paylaşım için ben ikisinide yaşadım preeklemsi ve düşük bakalım bu sefer ne yaşayacağım
canım çok sevindim inşallah bu sefer allhım yüzüne güler ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Artık bu sefer hiçbir sorun yaşamayacaksın :)
Yani bu yazı trombofili sorunlarının hem erken dönem düşüklerine, hem ileriki dönem düşüklerine, hem de gebelikler ilgili çeşitli sorunlara neden olabileceğine işaret. En azından artık biliyoruz, inşallah kan sulandırıcılarımız yeterli olur, doktorlarımız da gereken zamanda gerekli önlemleri alırlar da bir daha bir sorun yaşamayız.
mrb canım bugün dktra gittim. aslında 8.haftanın içindeyiz ama doktorum kesen büyümuyor görüntüsüne göre 4-5 haftalık kadar dedi. kalp atışlarını bugün de duyduk ama kese büyümüyor ve içindeki suyu artmıyor gibi bişey dedi. rabbim herşeyin en iyisini bilir diyorum bi sürü iğne ilaç bakalım inşşş boşa gitmez :18: dr. ha bire stres yapma normal yaşantına devam et diyor ama benim aklım hep onda herşeyimi bu bebeğe göre kurgulamış durumdayım.
rabbim hiçbirimizin emeğini ve hayallerini boşa çıkarmasın...[/QU
kanda gebelik testi ne zaman cikar adet olmadan ne zaman once benm bu gun adet gunum acaba test yapsam cikarmi
selam canım kanda kesin çıkar idrarda bile çıkar
eczaneden alsam test cikarmi ama en az 1 hafta gecmesi gerek degilmi eczaci oyle soylemisti
selam kızlar bugün dr gittim adetim 1 hafta gecikti .1 hafta önce yaptırmıştım test negatif çıktı dedim bu ay hamile değilim kırmızılar ha geldi ha gelecek derken 1 hafta geçti tekrar test yaptırdım değer 116.4 çıktı dr çok yeni gebelik dedi hemen iğneye başla .2 güne bir gel değerlerine bakalım dedi . cenabı hak insallah tamamına erdirir .allah herkesin gönlüne göre versin dualarımdasınız
kızlaaaaaaar ben geldim.buranın eski takipçilerindenim.
4 kürtajım,iki kimyasal gebeliğim var.mutasyonum 677 heterezigot.
bugün hamile olduğumu öğrendim.inşallah bu 7. gebeliğimde bebeğime sağlıkla kavuşurum. dualarınızı bekliyorum.
selam
Ben 2010 eylül ayında ilk gebeliğimin 6.haftasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum Ardından 2011 haziran da tekrar hamile kaldım ve 7 haftalıkken kanamayla başlayan erken düşük sonucu gene kürtaj oldum.Umudu kaybetmedim tabi ve 12 mart 2012 de tekrar hamile kaldım. gebeliğimin 7.haftasında kalp atışlarını duyduk bir oh çektik
ayaklar yere basmıyor tabi bugun 9.haftaya girdik ve kontrolumuz vardı.Ne yazıkki kalp atışlarını duyamadık sonlanmıştı.Cuma sabahı gene kürtaj olcam.
hamile kalma konusunu zannetmeyinki rahatım en son hamileliğimde 6-7 ay kendiliğinden olmasını bekledik olmadı,clomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Troit hastasıyım ilaç kullanıyorum.Bu 3 düşüğünde bilimsel bir tanısı yok 2 ayı geçemiyoruz ne hikmetse.
Genetik kan tahlili yaptırcaz şimdi ama onun sonuçları hemen çıkıyormu yada sizin dediğiniz gibi başka hangi testler yapılmalı bu şekilde çok sayıda kürtaj olup yada düşük yapıp çocuğu olan varmı
Ben maneviyatı çok kuvvetli ve kaderci biriyimdir vardır elbette bir sebebi diye düşünürüm ama bazen o kadar çok beynim dönüyorki aklıma neler geliyor bir bilseniz
Allahımın vardır elbet bir bildiği hayırsız sağlık sız olmaktansa hiç olmasın ve inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur
canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha aynı acıları yaşatmasın,seni çok iyi anlıyorum benimde 6 kürtaj ve 1 ewde düşüğüm var..7 bebeğimi kaybettim çok zor çok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?