Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay çok güzel yaaa bak demekki adet geçikmeden çıkmıyo yada geç döllenme olmuş çok şükür ama tatlım tebrikler

ayy canımcım çok sevindim inş. bu sefer herşey güzel olacak kuzum tebrikler

ne demek istiyon sen bana kız... tamam,tamam sen daha güzelsin her ne kadar birbirimizi görmesekte ben eminim senin güzel olduğuna,bende seni sewiyom yiwruumm:))
git görde benim yerimede kokla eymeni,,seninde cuman mubarek olsun kuzum...

KIZLAAARR hepinize hayırlı cumalar gününüz güzel geçsin inşaallah:)))

mrb canım bugün dktra gittim. aslında 8.haftanın içindeyiz ama doktorum kesen büyümuyor görüntüsüne göre 4-5 haftalık kadar dedi. kalp atışlarını bugün de duyduk ama kese büyümüyor ve içindeki suyu artmıyor gibi bişey dedi. rabbim herşeyin en iyisini bilir diyorum bi sürü iğne ilaç bakalım inşşş boşa gitmez :18: dr. ha bire stres yapma normal yaşantına devam et diyor ama benim aklım hep onda herşeyimi bu bebeğe göre kurgulamış durumdayım.

rabbim hiçbirimizin emeğini ve hayallerini boşa çıkarmasın...

canlarımm günaydın hepinizeeeee hayırlı cumalarrrr

hayırlı cumalarrrr, rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını hayırlısıyla gerçekleştirsin kızlarr beni de dualarınızda unutmayın lütfen. rabim bebişimi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın inşşş

Artık bu sefer hiçbir sorun yaşamayacaksın :)
Yani bu yazı trombofili sorunlarının hem erken dönem düşüklerine, hem ileriki dönem düşüklerine, hem de gebelikler ilgili çeşitli sorunlara neden olabileceğine işaret. En azından artık biliyoruz, inşallah kan sulandırıcılarımız yeterli olur, doktorlarımız da gereken zamanda gerekli önlemleri alırlar da bir daha bir sorun yaşamayız.

inşallah canım bu sefer sonu güzel olur bazen çok karamsar oluyorum ya yine preeklemsi olursam diye ama bu busefer iğnemizi kullanıyoruz ya içim biraz daha rahat daha önce hiç iğne ilaç kullanmadan 26. haftaya kadar vardım bu sefer inşallah sorunsuz geçerde bebeklerimizi kucağımıza alırız

FAKTOR V LEIDEN ANALIZI HETEROZIGOT 1691A PROTROBIN GEN MUTASYONU NORMAL 20210 MTHFR GEN MUT C677T HETEROZIGOT 677CT CRP 0 549 mg dL 3 KURTAJ HEPSINN KALBI DURDU 9 HAFTALIK EN SON 3 HAMILELIGIMDE CORASPRIN FREXPARINE GUNDE 1 TANE PROGESTAN 100 MG GUNDE 1 TANE KULLANDIM SU ANDA 3 AYDIR CORASPRIN FOLIC ASIT KULLANIYORUM HAMILELIK DUSUNUYORUM

tebrikler canımmmm maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah

maşallah canım tebrik ederimmmmm ayy ne güzel haberler alıyoruzzzzzzzz darısı başlarımızaaa

nasıl bir tedavi uygulayacak doktorun bilgi ver canım

çook ama çok geçmiş olsun rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…