mrb canım bugün dktra gittim. aslında 8.haftanın içindeyiz ama doktorum kesen büyümuyor görüntüsüne göre 4-5 haftalık kadar dedi. kalp atışlarını bugün de duyduk ama kese büyümüyor ve içindeki suyu artmıyor gibi bişey dedi. rabbim herşeyin en iyisini bilir diyorum bi sürü iğne ilaç bakalım inşşş boşa gitmez :18: dr. ha bire stres yapma normal yaşantına devam et diyor ama benim aklım hep onda herşeyimi bu bebeğe göre kurgulamış durumdayım.
rabbim hiçbirimizin emeğini ve hayallerini boşa çıkarmasın...
kanda gebelik testi ne zaman cikar adet olmadan ne zaman once benm bu gun adet gunum acaba test yapsam cikarmi
çıkar canım ben 5 gün kala idrarda görmüştüm seninki kesin çıkar hadi güzel haberlerini bekliyoruz
selam
Ben 2010 eylül ayında ilk gebeliğimin 6.haftasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum Ardından 2011 haziran da tekrar hamile kaldım ve 7 haftalıkken kanamayla başlayan erken düşük sonucu gene kürtaj oldum.Umudu kaybetmedim tabi ve 12 mart 2012 de tekrar hamile kaldım. gebeliğimin 7.haftasında kalp atışlarını duyduk bir oh çektik
ayaklar yere basmıyor tabi bugun 9.haftaya girdik ve kontrolumuz vardı.Ne yazıkki kalp atışlarını duyamadık sonlanmıştı.Cuma sabahı gene kürtaj olcam.
hamile kalma konusunu zannetmeyinki rahatım en son hamileliğimde 6-7 ay kendiliğinden olmasını bekledik olmadı,clomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Troit hastasıyım ilaç kullanıyorum.Bu 3 düşüğünde bilimsel bir tanısı yok 2 ayı geçemiyoruz ne hikmetse.
Genetik kan tahlili yaptırcaz şimdi ama onun sonuçları hemen çıkıyormu yada sizin dediğiniz gibi başka hangi testler yapılmalı bu şekilde çok sayıda kürtaj olup yada düşük yapıp çocuğu olan varmı
Ben maneviyatı çok kuvvetli ve kaderci biriyimdir vardır elbette bir sebebi diye düşünürüm ama bazen o kadar çok beynim dönüyorki aklıma neler geliyor bir bilseniz
Allahımın vardır elbet bir bildiği hayırsız sağlık sız olmaktansa hiç olmasın ve inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur
kanda gebelik testi ne zaman cikar adet olmadan ne zaman once benm bu gun adet gunum acaba test yapsam cikarmi
maşallah canım tebrik ederimmmmm ayy ne güzel haberler alıyoruzzzzzzzz darısı başlarımızaaa
nasıl bir tedavi uygulayacak doktorun bilgi ver canım
canım çok teşekkür ederim.doktorumun uyguladığı tedavi şöyle:
hergün sabah cleaxane 0.4 , becozym c fort,diaformin
hergün akşam 100 mg aspirin,her gece 22.00 da ise kortikosteroid(1 tablet),diaformin
metioninden sınırlı diyet,
bir de pzts. ve perşembe günleri bir tane folbiol
ilk üç aydan sonra diaformini kesicek sadece onun dışında diğer ilaçları doğuma kadar kullanıcam kısmetse.
ben daha önceki gebeliğimde de aynı tedaviyi uygulamıştım.ama ne yazık ki sonuç alamamıştık.inşallah bu kez olur.herşey Allah'a kalmış.
hergün akşam 100 mg aspirin,her gece 22.00 da ise kortikosteroid(1 tablet),diaformin
ilk üç aydan sonra diaformini kesicek sadece onun dışında diğer ilaçları doğuma kadar kullanıcam kısmetse.
ben daha önceki gebeliğimde de aynı tedaviyi uygulamıştım.ama ne yazık ki sonuç alamamıştık.inşallah bu kez olur.herşey Allah'a kalmış.
kızlarr çok mutsuzum akıntım yine başladı bu sefer daha yoğun gibi. Bugün doğumgünüm okuldan arkadaşlarım ve komşum ayrı ayrı sürpriz yaptılar moral olsun diye. sağolsunlar çok mutlu oldum. onlar gittikten sonra lavaboya gittim akıntının yoğunlaştını kahvrengiden de açılmış gibiçok kokrktum. hemen progestanı fitil yaptım uzandım yatıyorum. umutsuz vaka mıyım ben ya? gerçi bu kadar strese ne dayanır?
canım çokmu yoruldun acabaaaa biraz rahatlamaya çalışsan bebeğini düşün zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış bir arkadaşımın 9 ay harıl harıl kanaması oldu maşallah sağlıkla doğurdu bebeği 1 yaşında korkma korktukça stres yaptıkça olmayacaksada oluyor dualarımız seninle
ay inşallah dediğin gibi olur canım... ayaktaydım misafir gelince ister istemez pazartesi okula başlıcam zaten bilmiyorum eşim yanımda olsa destek olurdu moral verirdi. iyiki sizler varsınız
kızlar benim ellerim ayaklarım şişerdi hep kollarım uyuşurdu asprin kullandığımdan beridir yok ..olmuyo artık..demek kanımın kıvamındanmış ..birde inanılmaz omuz ağrılarım olurdu...hepsinin sebebi buymuş..çok şükür rahatladım biraz...
maşallah canım inşallah bir daha rahatsızlanmazsın
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
sewinncc, badezuzum+
maşallah herzaman ziyaretçi akınımız var arkadaşlar kaydolup gelsenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?