Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir dualarım seninle

canım Allah yar ve yardımcın olsun.inşallah bi dahaki hamileleğinde bebeğine kavuşursun.

maşallah canım tebrik ederimmmmm ayy ne güzel haberler alıyoruzzzzzzzz darısı başlarımızaaa

nasıl bir tedavi uygulayacak doktorun bilgi ver canım

canım çok teşekkür ederim.doktorumun uyguladığı tedavi şöyle:
hergün sabah cleaxane 0.4 , becozym c fort,diaformin
hergün akşam 100 mg aspirin,her gece 22.00 da ise kortikosteroid(1 tablet),diaformin
metioninden sınırlı diyet,
bir de pzts. ve perşembe günleri bir tane folbiol

ilk üç aydan sonra diaformini kesicek sadece onun dışında diğer ilaçları doğuma kadar kullanıcam kısmetse.

ben daha önceki gebeliğimde de aynı tedaviyi uygulamıştım.ama ne yazık ki sonuç alamamıştık.inşallah bu kez olur.herşey Allah'a kalmış.

inşallah Allah tamamına erdirir canım üfff ilaçlara bak yaaaaaa Allah yardımcın olsun

kızlarr çok mutsuzum akıntım yine başladı bu sefer daha yoğun gibi. Bugün doğumgünüm okuldan arkadaşlarım ve komşum ayrı ayrı sürpriz yaptılar moral olsun diye. sağolsunlar çok mutlu oldum. onlar gittikten sonra lavaboya gittim akıntının yoğunlaştını kahvrengiden de açılmış gibi çok kokrktum. hemen progestanı fitil yaptım uzandım yatıyorum. umutsuz vaka mıyım ben ya? gerçi bu kadar strese ne dayanır?

istanbuldamısın canım..böyle ilgili dr. görünce hemen atlıyorum ben hala dr.bulamadım

istanbuldamısın canım??ben dr.bulamadığım için böyle bilgili bir dr.bulunca atlıyorum hemen..

canım çokmu yoruldun acabaaaa biraz rahatlamaya çalışsan bebeğini düşün zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış bir arkadaşımın 9 ay harıl harıl kanaması oldu maşallah sağlıkla doğurdu bebeği 1 yaşında korkma korktukça stres yaptıkça olmayacaksada oluyor dualarımız seninle

350 gr bal (kaliteli bal olsun balparmak felan )
50 gr polen
50 gr arı sütü
40 gr saf propolis
25 gr spirulina

hepsini karıştırıp hergün sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsunuz hamiş kalıncada devam ediyorsunuz bitene kadar.

test edildi onaylandı kızlar denedik öğretmenimizin biri ikiz doğurdu birisi 5 senedir çocuğu olmuyordu kullandığı ay
hamiş kaldı. tamamen bitkisel zaten tek tek netten araştırabilirsiniz. Ama eşinizde problem olmayacak . Hormonları dengeliyor
erken menapoz riski varsa o hormonlar bile dengeye giriyor denendi Bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor kaliteli yumoş olmasını
sağlıyor kaliteli döllenen yumoşta düşük yapma riski bile azalıyo
bende korunmayı bıraktığım ay deneyeceğim.

ay inşallah dediğin gibi olur canım... ayaktaydım misafir gelince ister istemez pazartesi okula başlıcam zaten bilmiyorum eşim yanımda olsa destek olurdu moral verirdi. iyiki sizler varsınız

ay inşallah dediğin gibi olur canım... ayaktaydım misafir gelince ister istemez pazartesi okula başlıcam zaten bilmiyorum eşim yanımda olsa destek olurdu moral verirdi. iyiki sizler varsınız

canım o zaman hafta sonunu bol bol dinlenerek geçir suyu bol iç ayaklarını az yükseğe koy elini karnının üstüne koy ya mübdiu esmaül hüsnasını bol bol oku
rabbim ikinizide eşinide korusun sizi birbirinize bağışlasın

kızlar benim ellerim ayaklarım şişerdi hep kollarım uyuşurdu asprin kullandığımdan beridir yok ..olmuyo artık..demek kanımın kıvamındanmış ..birde inanılmaz omuz ağrılarım olurdu...hepsinin sebebi buymuş..çok şükür rahatladım biraz...

maşallah canım inşallah bir daha rahatsızlanmazsın

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
sewinncc, badezuzum+

maşallah herzaman ziyaretçi akınımız var arkadaşlar kaydolup gelsenize

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
sewinncc, badezuzum+

maşallah herzaman ziyaretçi akınımız var arkadaşlar kaydolup gelsenize

o kadar çok kişide bu sorun var ki..yeni yeni öğreniyorum bende..ve bence bir o kadar kişininde haberi yok maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…