Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

o kadar çok kişide bu sorun var ki..yeni yeni öğreniyorum bende..ve bence bir o kadar kişininde haberi yok maalesef...

ay sorma onlardan biride benim tamamen normal şartlarda 1 tane oğlum var ondan sonra neler neler öğrendim
3 düşük yaptım 677 ve 1298 heterozigotmuşum haberim yok bu zamana kadar sorun yaşamadımki
evlendiğim ay hamiş kaldım 9 ay sonra oğlumu doğurdum sonrası malum............

rabbim olmayanlarada nasip etsin geçen birisi bana diyorki o kadar çok şey yaşadımki 1 tane olsun başkada düşünmem
ama ben istiyorum oğlumun kardeşi olsun....

evet bende öğrenene kadar neler yaşadım düşüklerimin sebebi hep eşimdeki morfolojiye bağlandı..adamcağız ne kadar üzülüyodu suç bende diye meğer sorun buymuş..vallahi benim eğerki Allah nasip ederse sıkıntısız hamilelik geçirebilirsem 3 tane istiyorum ..tabi Allah ne yazdıysa o ..ben de çok sorun yaşadım ama isterim.. hayırlı evlatlar olsun çok olsun:))

Benim yengem üç düşük yaptı.eskişehir fakültede öğrendiler sürekli iğne vurundu ve şimdi iki tane yeğenim var.eltiside iki düşük yaptı.bi araştırdılar meğer ondada aynı hastalık varmış.iğne vurunuyordu.oda hamişmiş şimdi hemde ikizlere...tekrar hala oluyorumm... Allahım inşallah banada nasip eder...

maşallah canım darısı başımıza inaşallah

canıııım cok sevındım gozun aydın saglıcakla sorunsuz bır sekılde kavusursun ınsallah bebişine.Rabbım dualarını kabul etmış darısı tum ısteyen bekleyen arkadaslarııza

Selam,
ben tam 4 ay önce 38 haftalık bebeğim karnımda öldü malesef.ve ölü doğum yaptım. Aha sonra genetik testler ve kan pıhtılşaması testleri istendi. Bugün sonuçlarım çıktı genetik testlerde bir şey yok.ancak faktör v- heterizot yazıyordu. Kan pıhtılaşmasından mı kaybettim bebeğimi acaba.bir oğlum var allahım bağışlasın 11 yaşında.onda böyle bir sorun yaşamamıştım. Buna benzer durum yaşayan varsa.ltf.paylaşsın.............

eczaneden alsam test cikarmi ama en az 1 hafta gecmesi gerek degilmi eczaci oyle soylemisti

cnm adını hatırlamıorum ama ılıskıden 7 gun sonra hamılelıgı cıkaran bı test var ınternetten bı baksan kolay bulursun ben almıstım fıyatı 20 ya da 25 idi tam hatırlamıorum ...ama eger varsa 5 lıralık kaset tıplerındede cıkıyor sahsen ben onlardan almıstım 1 gunum gecınce cıkıordu...

bıldıgım kadarıyla faktor 5 de bozuk olsa ya ıgne yada gene corpasırınle devam edıosun hamılelık boyunca... sonucta genlerınden bı tanesı bozuk ve dusugun var...bazen normal olarak hamılelıgın devam edebılıyor bazen 2. cocukta hıc ummadıgın anda kayıp yasayabılıyorsun..rısklı gebelıkler uzmanına gıtmelısın hamıle kaldıgın zaman..
gecmıs olsun cok

ya bızde morfolojıye bakılmamıs testte..sadece o eksıkmıs testte ay basında bıdaha tekrarlıcaz testını ..bıde sıvılasma suresı uzun cıkmıstı esımın..ya ne zormus sasırıyorum rabbım ıstemeyenlere verıyor cocuk esırgeme kurumları dolu.. ben en son dusugu 10 ay once yaptım ve hala klomen catlatmaya ragmen hamıle kalamadım terardan rabbımın gucune gıtmesın kınamıorum ,isyan etmıyorum ama istiyorum....dualar ediyorum ,sureler okutuyorum ama rabbım sınıyo heralde benı hala dıye dusunuyorum...
bızler hem zor hamıle kalıyoruz hemde 9 ayı nasıl saglıklı gecırıcez onu dusunuyoruz..
içim giidiyor artık hamıle bırını gorunce allahım bana da nasıp et dıyorum ...
hala beklıyorum........
evlenmeden önce dıyodum kı butun yakınlarıma evlenıyım hemen peş peşe yapıcam beraber buyusunler 3 tane istiyorum ki tek kalmasınlar birbirlerine destek olurlar ileride.. ama nerdeee büyük konusmanın cezaları...
kızlar valla ben aklıma geldıgı an dua edıyorum hem kendıme hemde sizlere sizde benım için dua edin bende artık uzun aradan sonra pozitif sonuc ggorıyım :S

hepınızı sevıyorummmm

aa ne güzel hayırlı olsun ınsallah bu sefer sğalıkla kucakalrsınn :) :) :)

şaka yaptım kız şaka ah canım ne çekti bir bilsen adana iskender ve adana dürüm çekti tabi layt diyet olanı varmı acaba gelende yiyeyim bari
canım benim allahtan hiç umudunu kesme bebem yaradan sitedikten sonra neler yapıyo bir bilsen eger allah korusun bebegede birşey olursada üzülme bebem vardır rabbimin bir bildigi bak ben 3 bebegimi kaybettim karnımda tekmelerini hissede hissede2 oglum canlıydı biliyorummusun dogum yaptıgımda elimden birşey gelmedi nefes alamadan vefat etti çünkü patoloji raparunda boguldu yazıyoduben herşeyi rabbime bıraktım bebem sende öle yapolaki olmadı kaybettin deki rabbim cennetine bir melek daha yolladım de benim babacım öldü 2 çocuguma hamile kaldıgımıda görmedi dedimki kızımı kaybedince babacım yanına bir bebegimide yolluyorum 3 bebegime de iyi bak olurmu dedim
ana ecza deposu olucez deseneben ölen kızımda günde 9 ilaç alıyodum birde coraspirinde kullandım ama nedense gene gitti kızım koraspirin yüzünden inan 2 gün hastaneden çıkamadım okadar kanamam oldu yane
inan sana kızmaya başlıyorum he sen benden gelen kanamayı görsen ne yapardın acababöyle pıhtı pıhtı bebem içini ferah tut allahım sana emanetiz de yoksa geliyo şaplak hebenim arkadaşım tüp bebek yaptırdı senin gibi şuan ama halen beklemedeler almadılar bebegi için rahatlasın biraz stres bebege yaramıyo haberin ola
istanbuldamısın canım..böyle ilgili dr. görünce hemen atlıyorum ben hala dr.bulamadım
canım var en idael doktor riskli gebelik doktoru zaten okadar çapaya cerraha gittim bulamadılar ona gittim buldu biraz tuzlu muayenesi ama bizim topik hep ona gidiyo arda lembetaraştıur istersen doktoru pc den sormak istedigin birşey olursada özelime yaz yardım ederim
canım başın sagolsun kardeşim rabbim göstermesin acısını işşallah evlatlarımızın

sana birşey anlatayımmı dinle beni ilk oglumu dogurdum 7 sene tedaviye kadar hamile kalamadım ben düşün çatlatma ignesi klomenler vs hamile kalamadım nisanda tedaviyı bıraktım eşimede dedim zor oluyo çok kötüyüm olursa olur olmazsa olmasın dedim olur dedi neyse arkadaş dediki sogam kürü yap aman dedim omu hamile bırakıceksonra seda sayanı seyrederken otçu bir adam vardı oda sogan suyu dedi o arada spora gidiyorum dieyet girdim vs sonra aklımda bir fikir belirdidedim dene paşa 1 hafta sogan suyu bir hafta maydonoz suyu denedim bebem sonra bana erzurumdan bir otlar geldi ısırgan ve epegümeci orda bir yatır varmış ordan toplandı eşimin arkadaşı biimde olmadı demiş bunları ayıkla kaynat dedi içsin yenge aç karnına dedi 2 tencerede kaynattım posasıyla içtim rabbimin kudreti o ay geb kaldım umudum benleydi artık ama kısa sürdü sonra 18 haftalıkken erken dogumdan kaybnettim sonra ömürüme gebe kaldım bir kereden düşün bende senin gibiydim rabbim herkezimn var benimde olsun ne olur dedim meyerse çok yalvarmısışımki yaradanda kulum canın daha acıcvak dedi al sana ozaman dedi sonra hüsran 3 bebegimi cennete yolladım rabbim öyle bir anda yollarki bebegini sen bile beni
m gibi şaşar galirsin eşime bile dedim peh bir kereden hamilemi kalıcem dediki paşa taşın üstünde ot bitiren rabbim senin rahmi
ndemi o bitirmicek dedi adam haklıtmış bak onun için sabredicen mükafatını alıcen

Kızlarrr ben idrar testi yaptım pozitif. Hemen özel hastaneye gittim
Kan tahlili yaptırdım negatiff çıktı sizce hamilemiyim yada idrar testi bozuk olabilirmi ama adet olamadım bir türlü ayy çok istiyoruz eşimde umutlandı ama kanda negatiff çıkınca moralimiz bozuldu.bana bir tesellli :26::26:

:18::18::18:

gunaydın kızlar.. epeydir okuyorum ama yazamadım.. yeni hamişler var sanırım, rabbim sonuna kadar sorunsuzca gidip bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin, darısı ben gibi bekleyenlere olsun insallah..

hamişlerden biri de mathematician, metionin sınırlı diyet uyguladığını söylemissin, biraz acar mısın acaba? nasıl yapıyosun bu diyeti, bir listesi var mı yoksa sadece bazı besinleri az yemen mi gerekiyor? benim factor 5 ve mthfr 1298 heterozigot, 34. haftada kalbi durmustu bebegimin 6 ay oldu, 2 doktora sordum gerek yok diyete dedi, neye göre veriyolar diyeti? bilgisi olan paylasabilir mi?

mutlucan, daha önceki sayfalarda da kızların yazdıgı gibi hcg önce kana sonra idrara geciyor, idrarda cıktıysa kanda da olmalı..bu yüzden iki testi de tekrarlardım ben olsam...devlet hastanesinde de acile gitsen belki yaparlar.. umarım hamişsindir..

allahtan umudunu kesme kanı görene kadar bebem rabbnim gönlündekini tez zamanda versin işşallah

canım ben onu bilmiyorum aama beydaglı bir ara yapıyodu bu diyetten galiba ona sor derim ben

morfolojide düşük sebebi maalesef biz hep ona bağladık ama başka çıktı sonuçya aslında ben iki defa bebeğin olduğu iki defada kimyasal gebelik yaşadım..şimdi tüp bebeğe geçtik..am sadece tüpüm kapandığı için yoksa bende hamile kalmak sorun değildi...herkesin sınavı bir çeşit işte .dua edelimde Allahım merhemt edip kolaylaştırsın sınavımızı...

canım morfolojisi düşükmus eısnın peki bebekelrını kaçıncı haftalarda kaybettınn ?????

ben de pıhtılaşma harıcı bişi cıkmaınca eşim test yaptırcaktı ama hamıle kaldım o arada :26:

aklıma da gelmıo değil yanı

canım stres yapma inşallah sorunsuz bi şekilde hamileliğini tamamlarsın

canım ikisinde de bebek görüldü ama kalp atışı alınamadı..sonra kese bozulmuş dendi..diğer ikiside kimyasal dı zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…