Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız biliyorum şaka yaptığını bende şaka yaptım zaten..kuzum gel ben sana ne kebaplar yediririm laytıda var kebapın merak etme sen,şahanedir buranın kebapları:))

pasam arda lembete baktım canım sağolda bana çok uzak o hastane ben avrupa yakasındayım..ve ben hamile kalınca mecburen yatıcam tüp bebek olduğu için daha fazla risk oluyo bende..yani gidemem oraya..avrupa yakasında olsa iyiydi..sağol cnm ...avrupa yakasında memnun olan varsa söyleseler çok sevinirim..

mutlucan üzülme canım hayırlısı ama adetin gelmezse bir kaç gün sonra kan testini yinelersin..bazen adete çok yakın zamanlarda idrar testleri pozitif çıkabiliyor..

canım ikisinde de bebek görüldü ama kalp atışı alınamadı..sonra kese bozulmuş dendi..diğer ikiside kimyasal dı zaten..

hımmm anladım canımmm çok gecmsı olsun ya bız de esımde şüphelendık de ürolog zannetmıyorum demıs

benım 11 hafta 28 hafta 5 hafta kayıplarım ıkısındede gelsıme guzel kalp atsıalrı vardı

son düşüğüm sadece kendılgıınden düştü talıhslzık dedı dr bizde şüphelenmsııtk sımdı tets vermeden hamıel kalınca

azcık tedırgın oldm ya sorun varsada gene bişi olursa die ama dün dr da idim keseyı gordum sat ile uyumlu sağlıklı dedi

bakalımm ısnallah sorun olmaz canım sağlıkal gelrı bebelerımzı ınsallahhh

istanbuldamısın canım..böyle ilgili dr. görünce hemen atlıyorum ben hala dr.bulamadım

canım ben malatyadayım.doktorum baya bi ünlü amaebru gündeş'in doğumuna girmişti.daha önce memorial da filan çalışmış,tüp bebek ve sorunlu gebeler konusunda baya bilgili.ankaradaki sinan beksaç hoca ile aynı tedaviyi uyguluyor.daha önceki 2 gebeliğimde de bu doktora gidiyordum.ne yazık ki sonuç alamadım.adamcağız ne yapsın tedavisini uyguluyor.yeter ki Allah'ın vermeye gönlü olsun...

caanım ne güzel bi tarifmiş böyle paylaşımın için teşekkürler.inşallah bu gebeliğimde yavruma sağlıkla,hayırlısıyla kavuşurum da kardeş çalışmalarına başladığımda bunu uygularım.

ah canım ah.ben de diyorum ki hayırlısıyla bir çocuk doğurayım.ondan sonra korunma neymiş unutacam.arka arkaya Allah ne verdiysekalabalık aileleri çok seviyorum.3-4 çocuk istiyorum.

canım bi daha test yap.özellikle kan testini yeniden yaptır.inşallah hamilesindir

allahtan umudunu kesme kanı görene kadar bebem rabbnim gönlündekini tez zamanda versin işşallah

canım ben onu bilmiyorum aama beydaglı bir ara yapıyodu bu diyetten galiba ona sor derim ben

benim özelden mesaj atma hakkım yok 100 mesajım olmadıgından.. bilgisi olan burdan yazarsa sevinirim.. diyeti yapanlar özellikle..

yok cnm korkma morfolojide hatalı sperm dölleme yaptıysa bebeğin kalp atışı alınmıyo..inş. bu defa kucağına alırsın sorunsuz bişekilde..Allahım hepimize güç versin zor şeyler yaşoyoruz

benim özelden mesaj atma hakkım yok 100 mesajım olmadıgından.. bilgisi olan burdan yazarsa sevinirim.. diyeti yapanlar özellikle..

cnm geçmiş sayfalarda vardı galiba burcu yazmıştı sanırım .birde google dan yazarsan bişeyler çıkıyodu..ama çok zor bir diyet ben uygulayamadım..herşey yasak:))

yok cnm korkma morfolojide hatalı sperm dölleme yaptıysa bebeğin kalp atışı alınmıyo..inş. bu defa kucağına alırsın sorunsuz bişekilde..Allahım hepimize güç versin zor şeyler yaşoyoruz

o zaman oh kalp atısnı gorurusek hiçbisorun yok demek ınsallahh :)

evet canım yane zor şeyler ınsallah gecıcek hepsi bigünn Allah yardımcımzı olsun aminn

anladım cnm sağol..koca istanbulda bulamadım çıkıp malatyaya gelirmişim:))

canım bu diyeti eğer doktorun uygun görürse yapıyorsun..ama ben sana aklımda kalanları kısaca yazayım..bezelye.brokoli,lahana,soya,fasulye,ayçekirdeği,beyaz ekmek,et,kuru baklagiller,süt ve süt ürünleri aklıma gelenler şimdilik bunlar...bunları çok fazla tüketmemeye yanihafta içinde miktarını ayarlayarak yemeye çalışıyorsun...aslında ben diyetisyene gidip onun bir liste hazırlamasını isteyecektim ama bebeğimi kaybedince gerek kalmadı..sen hamilemiydin canım eğer öyleysen doktoruna sor ve bir diyetisyene git metioninden fakir diyet istiyorum deyip probleminide söyleyince o senin kilona vs. göre sana bir liste hazırlar..ama çok zor bir diyet..

Son düzenleme:
kızlar öncelikle merhaba malesef bende kan pıhtılaşması sonucu 2.5 aylık bebeyimi kaybettim şimdi 3 . denememi yaptıracağım tüp bebek inşallah busefer bebeklerimize kavuşuruz hep beraber:103::103::103::

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
metioninden sınırlı diyet için doktorun bana verdiği liste aşğıdaki gibi

METİONİNDEN SINIRLI DİYET
bir günde alınması gereken yiyecek miktarları
süt veya yoğurt 4 çay bardağı
beyaz peynir veya çökelek 2 kibrit kutusu
et bir köfte kadar
ekmek 10 ince dilim
sebze(bezelye,yeşil fasulye ve brokoli hariç) serbest
meyve serbest
yağ:zeytinyağı,mısırözü yağı veya ayçiçek yağı serbest
bal-reçel-şeker serbest

1ET KÖFTE YERİNE GEÇEBİLECEK YİYECEKLERİN MİKTARLARI: 1 köfte büyüklüğünde tavuk eti,2 dilim peynir,1 yumurta,5 yemek kaşığı kuru fasulye veya mercimek,3 yemek kaşığı nohut veya barbunya

1 DİLİM EKMEK YERİNE GEÇEBİLECEK YİYECEKLERİN MİKTARLARI: 2 yemek kaşığı makarna,pilav.bir kase pirinç çorbası veya şehriye çorbası,1,5 kase sebze çorbası,1 küçük boy patates,1 su bardağı patlamış mısır

YASAKLAR:

önerilenden fazla süt,yoğurt,peynir,ekmek,et
tüm yağlı yohumlar(ayçekirdeği,haşhaş,ceviz,çörekotu,hardal,susam,yerfıstığı)
beyaz peynir dışındaki peynir çeşitleri(kaşar,gravyer vb.)
bezelye,soya fasulyesi,bulgur
sakatatlar,salam,pastırma,sucuk vb.
balık ve diğer denzi ürünleri
sarımsak
kepekli ürünler
kahve çikolata

ben bu diyeti bir önceki hamileliğimde her söylene uyarak uygulamıştım.2 ay içerisinde 4 kg zayıflamıştım.bebeği de kaybedince çok üzülüp yıpranmıştım.
onun için bu gebeliğimde sadece yasaklılara dikkat ediyorum.bir de ölçülü yenen yiyecekleri kendi ölçüsünde yemesem de abartmadan biraz artırıyorum.örneğin açsam ekmeği 3-4 dilim yiyorum.pilavı azcık daha fazla alıyorum vs...
bunu doktorla paylaştım.''aç kalıyorum diyeti biraz esnettim'' dedim. doktorum bu davranışımı onayladı:''yasaklara dikkat ettikten sonra,sınırlı yiyecekleri abartmadan biraz daha fazla yiyebilirsin'' dedi.

kızlar öncelikle merhaba malesef bende kan pıhtılaşması sonucu 2.5 aylık bebeyimi kaybettim şimdi 3 . denememi yaptıracağım tüp bebek inşallah busefer bebeklerimize kavuşuruz hep beraber:103::103::103::

geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın aynı acıyı yaşatmasın..

canım Allah yar ve yardımcın olsun.inşallah bir daha ki sefer yüzün güler

seni tebrik etmiştim ama görmedin galiba baya gerilerde kaldı yazım neyse tekrardan gözün aydın canım...

seni tebrik etmiştim ama görmedin galiba baya gerilerde kaldı yazım neyse tekrardan gözün aydın canım...

canım arkadaşım Allah razı olsun.çok teşekkür ederim.inşallah en ksıa zamanda send e hamiel kalırsın.hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.ikimiz de bu topiğin en çok kayıp yaşayanlarındanız.inşallah bir daha hayal kırıklığı yaşamayız.dualarımdasın canım

arkadaşlar tebriğine cevap yazamadığım arkadaşlarım varsa özür dilerim.gözümden kaçmıştır.hepinize canıgönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleme:

canım metionınden fakır dıyetını gordum demın senın sorunun ne nıcın verdi dr diyetı

bi de kadın doğumcu mu yoksa hematolog mu verdı dıyetı bana kısme bişi demedı de dıyet mıyet

canım metionınden fakır dıyetını gordum demın senın sorunun ne nıcın verdi dr diyetı

bi de kadın doğumcu mu yoksa hematolog mu verdı dıyetı bana kısme bişi demedı de dıyet mıyet

kadın doğumcum önerdi.
ben ayrıca diyetisyene de gittim.o da aynı listeyi verdi.diyetisyene bu diyetin önemli olup olmadığını sordum.diyetisyen de özellikle genetik sorunu mthfr olanlarda çok önemli olduğunu söyledi.
hematoloğa da gitmiştim daha önce.onlar da kadın doğumcumun tedavisini onaylamıştı.
benim mutasyon mthfr 677 hetrezigot.onun için diyet mümkün olduğu kadarıyla kendimi perişan etmeden uyguluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…