şaka yaptım kız şaka ah canım ne çekti bir bilsen adana iskender ve adana dürüm çekti tabi layt diyet olanı varmı acaba gelende yiyeyim bari
canım benim allahtan hiç umudunu kesme bebem yaradan sitedikten sonra neler yapıyo bir bilsen eger allah korusun bebegede birşey olursada üzülme bebem vardır rabbimin bir bildigi bak ben 3 bebegimi kaybettim karnımda tekmelerini hissede hissede2 oglum canlıydı biliyorummusun dogum yaptıgımda elimden birşey gelmedi nefes alamadan vefat etti çünkü patoloji raparunda boguldu yazıyodu ben herşeyi rabbime bıraktım bebem sende öle yap olaki olmadı kaybettin deki rabbim cennetine bir melek daha yolladım de benim babacım öldü 2 çocuguma hamile kaldıgımıda görmedi dedimki kızımı kaybedince babacım yanına bir bebegimide yolluyorum 3 bebegime de iyi bak olurmu dedim
ana ecza deposu olucez deseneben ölen kızımda günde 9 ilaç alıyodum birde coraspirinde kullandım ama nedense gene gitti kızım koraspirin yüzünden inan 2 gün hastaneden çıkamadım okadar kanamam oldu yane
inan sana kızmaya başlıyorum he sen benden gelen kanamayı görsen ne yapardın acaba böyle pıhtı pıhtı bebem içini ferah tut allahım sana emanetiz de yoksa geliyo şaplak he benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı senin gibi şuan ama halen beklemedeler almadılar bebegi için rahatlasın biraz stres bebege yaramıyo haberin ola
canım var en idael doktor riskli gebelik doktoru zaten okadar çapaya cerraha gittim bulamadılar ona gittim buldu biraz tuzlu muayenesi ama bizim topik hep ona gidiyo arda lembetaraştıur istersen doktoru pc den sormak istedigin birşey olursada özelime yaz yardım ederim
canım başın sagolsun kardeşim rabbim göstermesin acısını işşallah evlatlarımızın
sana birşey anlatayımmı dinle beni ilk oglumu dogurdum 7 sene tedaviye kadar hamile kalamadım ben düşün çatlatma ignesi klomenler vs hamile kalamadım nisanda tedaviyı bıraktım eşimede dedim zor oluyo çok kötüyüm olursa olur olmazsa olmasın dedim olur dedi neyse arkadaş dediki sogam kürü yap aman dedim omu hamile bırakıceksonra seda sayanı seyrederken otçu bir adam vardı oda sogan suyu dedi o arada spora gidiyorum dieyet girdim vs sonra aklımda bir fikir belirdi dedim dene paşa 1 hafta sogan suyu bir hafta maydonoz suyu denedim bebem sonra bana erzurumdan bir otlar geldi ısırgan ve epegümeci orda bir yatır varmış ordan toplandı eşimin arkadaşı biimde olmadı demiş bunları ayıkla kaynat dedi içsin yenge aç karnına dedi 2 tencerede kaynattım posasıyla içtim rabbimin kudreti o ay geb kaldım umudum benleydi artık ama kısa sürdü sonra 18 haftalıkken erken dogumdan kaybnettim sonra ömürüme gebe kaldım bir kereden düşün bende senin gibiydim rabbim herkezimn var benimde olsun ne olur dedim meyerse çok yalvarmısışımki yaradanda kulum canın daha acıcvak dedi al sana ozaman dedi sonra hüsran 3 bebegimi cennete yolladım rabbim öyle bir anda yollarki bebegini sen bile beni
m gibi şaşar galirsin eşime bile dedim peh bir kereden hamilemi kalıcem dediki paşa taşın üstünde ot bitiren rabbim senin rahmi
ndemi o bitirmicek dedi adam haklıtmış bak onun için sabredicen mükafatını alıcen
Kızlarrr ben idrar testi yaptım pozitif. Hemen özel hastaneye gittim
Kan tahlili yaptırdım negatiff çıktı sizce hamilemiyim yada idrar testi bozuk olabilirmi ama adet olamadım bir türlü ayy çok istiyoruz eşimde umutlandı ama kanda negatiff çıkınca moralimiz bozuldu.bana bir tesellli :26::26:
:18::18::18:
canım ikisinde de bebek görüldü ama kalp atışı alınamadı..sonra kese bozulmuş dendi..diğer ikiside kimyasal dı zaten..
istanbuldamısın canım..böyle ilgili dr. görünce hemen atlıyorum ben hala dr.bulamadım
350 gr bal (kaliteli bal olsun balparmak felan )
50 gr polen
50 gr arı sütü
40 gr saf propolis
25 gr spirulina
hepsini karıştırıp hergün sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsunuz hamiş kalıncada devam ediyorsunuz bitene kadar.
test edildi onaylandı kızlar denedik öğretmenimizin biri ikiz doğurdu birisi 5 senedir çocuğu olmuyordu kullandığı ay
hamiş kaldı. tamamen bitkisel zaten tek tek netten araştırabilirsiniz. Ama eşinizde problem olmayacak . Hormonları dengeliyor
erken menapoz riski varsa o hormonlar bile dengeye giriyor denendi Bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor kaliteli yumoş olmasını
sağlıyor kaliteli döllenen yumoşta düşük yapma riski bile azalıyo
bende korunmayı bıraktığım ay deneyeceğim.
evet bende öğrenene kadar neler yaşadım düşüklerimin sebebi hep eşimdeki morfolojiye bağlandı..adamcağız ne kadar üzülüyodu suç bende diye meğer sorun buymuş..vallahi benim eğerki Allah nasip ederse sıkıntısız hamilelik geçirebilirsem 3 tane istiyorum ..tabi Allah ne yazdıysa o ..ben de çok sorun yaşadım ama isterim.. hayırlı evlatlar olsun çok olsun:))
canım bi daha test yap.özellikle kan testini yeniden yaptır.inşallah hamilesindir
Kızlarrr ben idrar testi yaptım pozitif. Hemen özel hastaneye gittim
Kan tahlili yaptırdım negatiff çıktı sizce hamilemiyim yada idrar testi bozuk olabilirmi ama adet olamadım bir türlü ayy çok istiyoruz eşimde umutlandı ama kanda negatiff çıkınca moralimiz bozuldu.bana bir tesellli :26::26:
:18::18::18:
allahtan umudunu kesme kanı görene kadar bebemrabbnim gönlündekini tez zamanda versin işşallah
canım ben onu bilmiyorum aama beydaglı bir ara yapıyodu bu diyetten galiba ona sor derim ben
hımmm anladım canımmm çok gecmsı olsun ya bız de esımde şüphelendık de ürolog zannetmıyorum demıs
benım 11 hafta 28 hafta 5 hafta kayıplarım ıkısındede gelsıme guzel kalp atsıalrı vardı
son düşüğüm sadece kendılgıınden düştü talıhslzık dedı dr bizde şüphelenmsııtk sımdı tets vermeden hamıel kalınca
azcık tedırgın oldm ya sorun varsada gene bişi olursa die ama dün dr da idim keseyı gordum sat ile uyumlu sağlıklı dedi
bakalımm ısnallah sorun olmaz canım sağlıkal gelrı bebelerımzı ınsallahhh
benim özelden mesaj atma hakkım yok 100 mesajım olmadıgından.. bilgisi olan burdan yazarsa sevinirim.. diyeti yapanlar özellikle..
yok cnm korkma morfolojide hatalı sperm dölleme yaptıysa bebeğin kalp atışı alınmıyo..inş. bu defa kucağına alırsın sorunsuz bişekilde..Allahım hepimize güç versin zor şeyler yaşoyoruz
canım ben malatyadayım.doktorum baya bi ünlü amaebru gündeş'in doğumuna girmişti.daha önce memorial da filan çalışmış,tüp bebek ve sorunlu gebeler konusunda baya bilgili.ankaradaki sinan beksaç hoca ile aynı tedaviyi uyguluyor.daha önceki 2 gebeliğimde de bu doktora gidiyordum.ne yazık ki sonuç alamadım.adamcağız ne yapsın tedavisini uyguluyor.yeter ki Allah'ın vermeye gönlü olsun...
caanım ne güzel bi tarifmiş böyle paylaşımın için teşekkürler.inşallah bu gebeliğimde yavruma sağlıkla,hayırlısıyla kavuşurum da kardeş çalışmalarına başladığımda bunu uygularım.
ah canım ah.ben de diyorum ki hayırlısıyla bir çocuk doğurayım.ondan sonra korunma neymiş unutacam.arka arkaya Allah ne verdiysekalabalık aileleri çok seviyorum.3-4 çocuk istiyorum.
canım bi daha test yap.özellikle kan testini yeniden yaptır.inşallah hamilesindir
benim özelden mesaj atma hakkım yok 100 mesajım olmadıgından.. bilgisi olan burdan yazarsa sevinirim.. diyeti yapanlar özellikle..
gunaydın kızlar.. epeydir okuyorum ama yazamadım.. yeni hamişler var sanırım, rabbim sonuna kadar sorunsuzca gidip bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin, darısı ben gibi bekleyenlere olsun insallah..
hamişlerden biri de mathematician, metionin sınırlı diyet uyguladığını söylemissin, biraz acar mısın acaba? nasıl yapıyosun bu diyeti, bir listesi var mı yoksa sadece bazı besinleri az yemen mi gerekiyor? benim factor 5 ve mthfr 1298 heterozigot, 34. haftada kalbi durmustu bebegimin 6 ay oldu, 2 doktora sordum gerek yok diyete dedi, neye göre veriyolar diyeti? bilgisi olan paylasabilir mi?
kızlar öncelikle merhaba malesef bende kan pıhtılaşması sonucu 2.5 aylık bebeyimi kaybettim şimdi 3 . denememi yaptıracağım tüp bebek inşallah busefer bebeklerimize kavuşuruz hep beraber:103::103::103::
kızlar öncelikle merhaba malesef bende kan pıhtılaşması sonucu 2.5 aylık bebeyimi kaybettim şimdi 3 . denememi yaptıracağım tüp bebek inşallah busefer bebeklerimize kavuşuruz hep beraber:103::103::103::
geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın aynı acıyı yaşatmasın..
seni tebrik etmiştim ama görmedin galiba baya gerilerde kaldı yazım neyse tekrardan gözün aydın canım...
canım arkadaşım Allah razı olsun.çok teşekkür ederim.inşallah en ksıa zamanda send e hamiel kalırsın.hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.ikimiz de bu topiğinden en çok kayıp yaşayanlarındanız.inşallah bir daha hayal kırıklığı yaşamayız.dualarımdasın canım
arkadaşlar tebriğine cevap yazamadığım arkadaşlarım varsa özür dilerim.gözümden kaçmıştır.hepinize canıgönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
canım metionınden fakır dıyetını gordum demın senın sorunun ne nıcın verdi dr diyetı
bi de kadın doğumcu mu yoksa hematolog mu verdı dıyetı bana kısme bişi demedı de dıyet mıyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?