Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım lekelenmeyi kafana takıp olumsuz düşünme benim regl tarihinden 3 gün önce lekelenmem başladı regl olucam sandım ama olmadım.hamile olduğumu öğrendim.2-3 gün geldi sonra 2-3 gün durdu .1-2 gün geldi 5 gün durdu ara ara geliyor.ama kafama takmıyorum progestan kullanıyorum istirahat ediyorum.8.haftamın içindeyim bebeğimin kalp atışlarınıda duydum şükür herşey iyi gidiyor.işallah allahım sonumuzuda hayır eder.

bence en iyisi doktorunu arayıp sormak her doktor farklı bişe söylüyor.bendede MTHFR mutant çıktı doktorum 9ay boyunca clexane 0,4 kullanıcaksın coraspinide 36.aya kadar kullanıcaksın dedi ama bu hafta hemotoloğa gideceğim bakalım o ne dicek.sana mthfr çıktığında sebebini araştırdılarmı.

Sağol canım, inşallah hepimiz tez zamanda sağlıkla, sıhatle hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Eve geldiğimde mi, hastanede mi başlamam gerekiyor tam bilmiyorum. Hastanede 2 gece kalacakmışım.
Sezeryanı dr.um tercih etti. Hem Yaşım 35i geçtiği için hemde kıymetli bebek olarak nitelendirildiği için bebek strese girsin istemediğini söyledi ve sezeryan olmam gerektiğini söyledi.
Evet 2 hafta önce ecoprini kestim, tabiki korktum. Ama korkular hiç bir zaman bitmiyor ki. Dün iğnemi vurmadım. Bugünde vurmayacağım. sürekli bebek hareketine odaklanıyor insan. Gerçi iğneyi vurduğumda, ecopirini aldığımda da endişe devam ediyordu.
Allahıma çok şükür bebeğin gelişiminde hiç bir olumsuzluk olmadı. Ama Hiç bir zaman ohhh diyemiyorsun.
Takdir Allah'ın. Hep bulun bilincinde de olsam tevekkül de ediyor olsam o endişe bitmiyor.
Kolay bir süreç değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım daha önce arkadaşlarla beraber okumuştuk.geçen aydı.bu kez de tek başıma okuyayım dedim.sağol canım yine de ihtiyaç duyarsam haber veririrm
canım yardım istersen özelime mesaj atman yeterli bebem

iyi akşamlar kızlar eşim göreve çıkalı tam bir hafta oldu dualarla bekliyorum çok mutsuzum benim ilacım o... Hayırlısıyla sağ salim dönse başka bir şey istemiyorum. dualarınızda bize de yer verin...

nasıl bir diyet bu merak ettimde :26::26: bendede 677 ve 1298 heterozigot :26:

bende bakliyatı etli pişirirdimm dikkat edeyim bari bende hematologa gidecem sizinle paylaşırım dediklerini

maşallah allah tamamına erdirsin iğne kullanıyormusun tedavınden bahsetsene canım

konuyla ilgili bir bilgim yok ama Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah

canım hakkında hayırlısı rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz gebelikler ve bebekler nasip etsin
sonradan hüsrana uğramaktansa.....
Rabbim en doğru zamanı biliyor üzülme

canım dualarım sizinle Rabbim korusun inşallah sağ salim evine dönmeyi nasip etsin sende bebeğine odaklan canım biraz

ah canım yaa dedıgın gıbı hıc bıtmıyor gercekten endıseler.Rabbim sorunsuzca kucagına almayı nasip etsin minik kuşunu ahh annesının gobusundekı son gunlerı ne guzel allah nazarlardan saklasın

canım Rabbim hepsini korusun dusmanlara fırsat vermesin .sende kendını yıpratma bu kadar cok haklısın ama bebişinide dusunmen lazım tatlımAllaha emanet olun

maşallah allah tamamına erdirsin iğne kullanıyormusun tedavınden bahsetsene canım

amin canım .allahım herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kullanıyorum canım clexane 0.4 kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanıcağımı söyledi.birde coraspin alıyorum günde 1 tane ve folikasit alıyorum.ama bu hafta hemotoloğa gideceğim bakalım o ne diyecek.

günaydın kızlar
ben geldimmmmm herkes umarım iyidir.Allaha şükürler olsun 17 nisan 21:15 te kızıma kavuştum,gelmeye niyeti olmayıca sezeryan oldum.şükürler olsun kızım çok iyi.sizlere haber vereyim dedim.Rabbim tüm hamilelere bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,hamile kalmak isteyenleri de tez zamanda sevindirsin.dualarım sizlerle.darısı hepinizin başına...bu arada iğneye kırkgün devam edicem...

canım gözün aydın ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun bizde çok merak etmiştik

ayyy canım gözün aydın..hayırlı ve sağlıklı bir ömrü olsun..Rabbim sizlere bağışlasın..çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah...

sevisev tahmin etmiştik zatenn çok ama çok sewindim gözünüzaydın RABBİM analı,babalı sağlıkla büyütsün kızını

ismini ne koydunuz?? ve iğneyi neden 40 gün daha kullanacaksın??

günaydın hepinize ne güzel bir haberle başladık bugün inşaallah dewamıda gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…