Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım..RABBİM eşini ve tüm askerleri ve güvenlik mensuplarını korusun..üç aylarda hepimize hayırlar getirsin:))

gözün aydın canım. allahım nazarlardan esirgesin sizi. kokla bizim içinde minik inatçı kuzunu :)

canım ne güzel haber çok şükür duymuşsun pıt pıtları. bi dahakine babasıyla görürsünüz annesi hatta size el sallar :)

kızlar yarın doktor kontrolüm var ama ben bugün yine çok huzursuzum her doktor kontrolüne bu stresle gidicem sanırsam. bir yanım hayaller kuruyor ama bir yanımda çok korkuyor. bizim içinde dua edin teyzeleri ...

kızlar yarın doktor kontrolüm var ama ben bugün yine çok huzursuzum her doktor kontrolüne bu stresle gidicem sanırsam. bir yanım hayaller kuruyor ama bir yanımda çok korkuyor. bizim içinde dua edin teyzeleri ...

canım inşaallah güzel haberler alıcaksın gönlünü ferah tut...ama biz pıhtılıların ne endişeleri ne korkuları bitecek heralde...yarın yeğenimizden bize haber vermeyi unutma :))

maşallah canım Gözün aydın bak korkulacak bişe yokmuş pıtpıtlar bile duyulmuş
tez zamanda babanızda yanınıza gelir inşallah . benim kardeşimin kocasıda asker yiğenimiz 5 sene sonra olduydu babası 4 gün
sonra gördü ne yapacaksın her işin bir zorluğu var sağlıklarınız yerinde olsunda başa gelen çekilir

canım hakkında hayırlısı olsun.inşallah en kısa zzamanda hamile kalırsın.

canım maaşallah. Allah kızına,sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömürler ihsan etsin. darısı da bizim başımıza olsun.

canım diaformini pco için kullandırtıyo.diğerleri de malum.
canım arkadaşım yaaa inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.mübarek üç aylarda bol bol dua edelim birbirimiz için.Allah istedikten olmayacak hiçbirşey yok,yeter ki O istesin.çocuk özlemi çok zor.bu konudaki imtihanımız bitmiş olsun artık.

bu kantahlili yaptırdım 1.20 çıktı acaba hamilemiyim sizce

canım kan değeri 5 ten küçükse negatif.eğer adet görmezssen iki gün sonra tekrarla.inşallah hamilesindir.

canım maaşallahAllah tamamına erdirsin.inşallah biz de bir daha ki gidişimizde kalp atımını duyarız.
canım inşallah en kısa zamanda eşinle beraber bebeğinizi takip edersin. Allah eşini ve tüm görev arkadaşlarını esirgesin

Son düzenleme:

kızlaaaarrr yarın benimde doktor kontrolüm var daha bugünden huzursuzum korkuyorum...içimde kelebekler uçuşuyo nefesim kesiliyo off aklıma hep kötü şeyler geliyo lütfen banada dualar edin lütfeeeennnn.......yarın saat 12 de ultrasonda ölçümler yapılacak ama ben korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa diye aklım çıkıyo stres bende hat safhada Allahım yardım etsin hepimize her doktor kontrolü böyle olacaksa yandım ben yaa ((( meltemcim seni çok iyi anlıyorum RABBİM yardımcımız olsun...hayır haberlerle döneriz inşallah :)

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Allahım korusun kalbine göre versin.amin.

canım inşaallah güzel haberler alıcaksın gönlünü ferah tut...ama biz pıhtılıların ne endişeleri ne korkuları bitecek heralde...yarın yeğenimizden bize haber vermeyi unutma :))

ayy çok güldüm bu lafa biz pıhtılılar
annem şeker hastası bende ona şekerliler derdim

canım güzel haberlerle gelirsin inşallah Dua edeceğim Rabbim korktuğumuz korkuya uğratmasın inşallah....

amin kuzum inşaallah yarın sende güzel haberlerle döneceksin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…