Kızlarr hepinize çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Bu geceden itibaren Üç Aylar 'a giriyoruz. Bu mübarek zamanlarda Allah herkesin duasını kabul etsin. Perşembe de kandil. Eşime de dualarınızı bekliyorum. Bulunduğu yerde çatışma başlamış.Allah herkesi korusun.
günaydın kızlar
ben geldimmmmm herkes umarım iyidir.Allaha şükürler olsun 17 nisan 21:15 te kızıma kavuştum,gelmeye niyeti olmayıca sezeryan oldum.şükürler olsun kızım çok iyi.sizlere haber vereyim dedim.Rabbim tüm hamilelere bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,hamile kalmak isteyenleri de tez zamanda sevindirsin.dualarım sizlerle.darısı hepinizin başına...bu arada iğneye kırkgün devam edicem...
Kızlarr Rabbime binlerce şükür bugün okuldan izin alıp arkadaşımla dr.a gittik.Dr. yine mi sen geldin der gibi bakıyordu:) anlttım lekelerimi keseme bişi olmuş mudur dedim:)
umutsuzca ultrasona girdim karnımdan baktı bebişe benzer bişi var dedi bayılacak gibi oldum istersen vajinal bakalım dedi veee sonunda minişimin pıtır pıtır kalbini gördüm sonra da kalbini dinletti orada kaldım öylece dr her şey normal rapor vermicem okulda çok yorulma 2 hafta sonra da kontrole gel dedi:)nasıl dayancam bilmem:)
daha babasıyla bebişimin hiç bir gelişimini göremedikinşallah tez zmanda o da yanımızda olur
kızlar yarın doktor kontrolüm var ama ben bugün yine çok huzursuzumher doktor kontrolüne bu stresle gidicem sanırsam. bir yanım hayaller kuruyor ama bir yanımda çok korkuyor. bizim içinde dua edin teyzeleri ...
Kızlarr Rabbime binlerce şükür bugün okuldan izin alıp arkadaşımla dr.a gittik.Dr. yine mi sen geldin der gibi bakıyordu:) anlttım lekelerimi keseme bişi olmuş mudur dedim:)
umutsuzca ultrasona girdim karnımdan baktı bebişe benzer bişi var dedi bayılacak gibi oldum istersen vajinal bakalım dedi veee sonunda minişimin pıtır pıtır kalbini gördüm sonra da kalbini dinletti orada kaldım öylece dr her şey normal rapor vermicem okulda çok yorulma 2 hafta sonra da kontrole gel dedi:)nasıl dayancam bilmem:)
daha babasıyla bebişimin hiç bir gelişimini göremedikinşallah tez zmanda o da yanımızda olur
yine hüsran hayalkırıklığıüzüntü keder sıkıntı rabbim herşeyin hayırlısını versin.ama kötüyüm ii değilimm kırmızılar geldi test bozuktu galiba.neyse kızlar ben iyi değilim.
günaydın kızlar
ben geldimmmmm herkes umarım iyidir.Allaha şükürler olsun 17 nisan 21:15 te kızıma kavuştum,gelmeye niyeti olmayıca sezeryan oldum.şükürler olsun kızım çok iyi.sizlere haber vereyim dedim.Rabbim tüm hamilelere bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,hamile kalmak isteyenleri de tez zamanda sevindirsin.dualarım sizlerle.darısı hepinizin başına...bu arada iğneye kırkgün devam edicem...
canım diaformini pco için kullandırtıyo.diğerleri de malum.tatlım kullandığın ilaçlar ne için yani düşük teklikesi içinmi tutunması içinmi diaforminiyi hiç duymadımda kuzum diğerlerine aşınayım bende
canım benimm duaların için saol yüreğine ağzına sağlık inş.. bende güzel haber veririm burdan zaman geçmiyoo çok zor beklemek 29 mayıs bi gelseydi
bu kantahlili yaptırdım 1.20 çıktı acaba hamilemiyim sizce
ayy cok sevındımmmm ınslalah bende gorurum bır dahakı randevum 4 hazıranda daha coook var :)
maalesef canım ama üzülme inşaallah bu ay gelir bebişin:))
amiinnn....sewincc bugün adana da müthiş yağmur ve dolu yağdı..yağmur hala yağıyor:)))
kızlar yarın doktor kontrolüm var ama ben bugün yine çok huzursuzumher doktor kontrolüne bu stresle gidicem sanırsam. bir yanım hayaller kuruyor ama bir yanımda çok korkuyor. bizim içinde dua edin teyzeleri ...
amin canım..RABBİM eşini ve tüm askerleri ve güvenlik mensuplarını korusun..üç aylarda hepimize hayırlar getirsin:))
canım inşaallah güzel haberler alıcaksın gönlünü ferah tut...ama biz pıhtılıların ne endişeleri ne korkuları bitecek heralde...yarın yeğenimizden bize haber vermeyi unutma :))
kızlaaaarrr yarın benimde doktor kontrolüm var daha bugünden huzursuzum korkuyorum...içimde kelebekler uçuşuyo nefesim kesiliyo off aklıma hep kötü şeyler geliyo lütfen banada dualar edin lütfeeeennnn.......yarın saat 12 de ultrasonda ölçümler yapılacak ama ben korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa diye aklım çıkıyo stres bende hat safhada Allahım yardım etsin hepimize her doktor kontrolü böyle olacaksa yandım ben yaa((( meltemcim seni çok iyi anlıyorum RABBİM yardımcımız olsun...hayır haberlerle döneriz inşallah :)
ayy çok güldüm bu lafa biz pıhtılılar
annem şeker hastası bende ona şekerliler derdim
kızlaaaarrr yarın benimde doktor kontrolüm var daha bugünden huzursuzum korkuyorum...içimde kelebekler uçuşuyo nefesim kesiliyo off aklıma hep kötü şeyler geliyo lütfen banada dualar edin lütfeeeennnn.......yarın saat 12 de ultrasonda ölçümler yapılacak ama ben korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa diye aklım çıkıyo stres bende hat safhada Allahım yardım etsin hepimize her doktor kontrolü böyle olacaksa yandım ben yaa((( meltemcim seni çok iyi anlıyorum RABBİM yardımcımız olsun...hayır haberlerle döneriz inşallah :)
walla gülüyoruz ağlanacak halimize napalımbu arada benim annemde şekerli ve tansiyonlu
canım Allah şifasını versin bu arada bir kaç tane dua var annen için okumak istersen verebilirim rabbim şifasını versin
canım Allah şifasını versin bu arada bir kaç tane dua var annen için okumak istersen verebilirim rabbim şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?