tatlım kullandığın ilaçlar ne için yani düşük teklikesi içinmi tutunması içinmi diaforminiyi hiç duymadımda kuzum diğerlerine aşınayım bendecanım çok teşekkür ederim.doktorumun uyguladığı tedavi şöyle:
hergün sabah cleaxane 0.4 , becozym c fort,diaformin
hergün akşam 100 mg aspirin,her gece 22.00 da ise kortikosteroid(1 tablet),diaformin
metioninden sınırlı diyet,
bir de pzts. ve perşembe günleri bir tane folbiol
ilk üç aydan sonra diaformini kesicek sadece onun dışında diğer ilaçları doğuma kadar kullanıcam kısmetse.
ben daha önceki gebeliğimde de aynı tedaviyi uygulamıştım.ama ne yazık ki sonuç alamamıştık.inşallah bu kez olur.herşey Allah'a kalmış.
canım benimm duaların için saol yüreğine ağzına sağlık inş.. bende güzel haber veririm burdan zaman geçmiyoo çok zor beklemek 29 mayıs bi gelseydihepinize çok ama çok teşekür ederim.bu topicteki bütün arkadaşlarım benim de dualarımda.hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hergün bir tane meryem suresi okumaya başladım.kısmetse 40 a tamamlayacam.bir de yapabilirsem bir hatim ve bir 4444 tefriciyeyi kendi başıma bitirmeye çalışcam.daha önceki gebeliklerimde bol bol dua ediyordum ama bilmeme rağmen açıp ta ne bir sure okudum ne de özellikle bu iş için özel bir dua...
geçen altı gebelikte türlü türlü tedavilerin hepsi uygulandı.sonuç sıfır....anladım ki olay ilaçla çözülebilecek bir mevzu değil...
dua edip yalvarıp yakarmaktan,çareyi Yaradandan istemekten başka yol yok.ilaçlar bahane.yeter ki vermeye Allah'ın gönlü olsun.
daha önceki bir kaybımdan sonra bir doktorun bu konudaki uzmanlık tezini okumuştum.orada yurt dışındaki bir kadından bahsediliyordu.kadın 18 bebeğini kaybetmiş,türlü türlü tedavilerden geçmiş.sonunda 19.gebeliğinde hiçbir ilaç kullanmadan sağlıklı bebeğine kavuşmuştu.çok etkilenmiştim
Allah'tan kendi adıma ve buradaki bütün kader arkadaşlarım adına dileğim:
hakkımızda hayırlıysa;evlatlarımız ruhen,bedenen,aklen sağlıklı;ailesine,kendisine,vatanına,milletine hayırlı ve vefalı bireyler olacaksa,geride hayırlı bir nesil bırakacaksak Rab'bim bu muradımızı bizi yormadan versin.geçmişteki kayıplarımız hepimiz için son olsun.
elbetteki isterse 19.da verir isterse 2.de...herşey onun elinde....bizi daha fazla bekletmeden versin inşallah....(AMİİİİN AMİİİİN ECMAİNNN)
günaydın kızlar
ben geldimmmmm herkes umarım iyidir.Allaha şükürler olsun 17 nisan 21:15 te kızıma kavuştum,gelmeye niyeti olmayıca sezeryan oldum.şükürler olsun kızım çok iyi.sizlere haber vereyim dedim.Rabbim tüm hamilelere bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,hamile kalmak isteyenleri de tez zamanda sevindirsin.dualarım sizlerle.darısı hepinizin başına...bu arada iğneye kırkgün devam edicem...
günaydın kızlar
ben geldimmmmm herkes umarım iyidir.Allaha şükürler olsun 17 nisan 21:15 te kızıma kavuştum,gelmeye niyeti olmayıca sezeryan oldum.şükürler olsun kızım çok iyi.sizlere haber vereyim dedim.Rabbim tüm hamilelere bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin,hamile kalmak isteyenleri de tez zamanda sevindirsin.dualarım sizlerle.darısı hepinizin başına...bu arada iğneye kırkgün devam edicem...
amin canım .allahım herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kullanıyorum canım clexane 0.4 kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanıcağımı söyledi.birde coraspin alıyorum günde 1 tane ve folikasit alıyorum.ama bu hafta hemotoloğa gideceğim bakalım o ne diyecek.
günaydın kızlar
günaydın hepinizene güzel bir haberle başladık bugün inşaallah dewamıda gelsin
bu kantahlili yaptırdım 1.20 çıktı acaba hamilemiyim sizce
sonucu bizede yaz bakalım hematolog ne dicek bende gidecem oğlanın okulu bitsin çünkü burda hematoloji yok başka şehire gidecem bende yazarım :26::26:
tamam canım yarın gidicem bakalım ne dicek işallah kötü bişe yoktur.
Sağol canım, inşallah hepimiz tez zamanda sağlıkla, sıhatle hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Eve geldiğimde mi, hastanede mi başlamam gerekiyor tam bilmiyorum. Hastanede 2 gece kalacakmışım.
Sezeryanı dr.um tercih etti. Hem Yaşım 35i geçtiği için hemde kıymetli bebek olarak nitelendirildiği için bebek strese girsin istemediğini söyledi ve sezeryan olmam gerektiğini söyledi.
Evet 2 hafta önce ecoprini kestim, tabiki korktum. Ama korkular hiç bir zaman bitmiyor ki. Dün iğnemi vurmadım. Bugünde vurmayacağım. sürekli bebek hareketine odaklanıyor insan. Gerçi iğneyi vurduğumda, ecopirini aldığımda da endişe devam ediyordu.
Allahıma çok şükür bebeğin gelişiminde hiç bir olumsuzluk olmadı. Ama Hiç bir zaman ohhh diyemiyorsun.
Takdir Allah'ın. Hep bulun bilincinde de olsam tevekkül de ediyor olsam o endişe bitmiyor.
Kolay bir süreç değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlarr Rabbime binlerce şükür bugün okuldan izin alıp arkadaşımla dr.a gittik.Dr. yine mi sen geldin der gibi bakıyordu:) anlttım lekelerimi keseme bişi olmuş mudur dedim:)
umutsuzca ultrasona girdim karnımdan baktı bebişe benzer bişi var dedi bayılacak gibi oldum istersen vajinal bakalım dedi veee sonunda minişimin pıtır pıtır kalbini gördüm sonra da kalbini dinletti orada kaldım öylece dr her şey normal rapor vermicem okulda çok yorulma 2 hafta sonra da kontrole gel dedi:)nasıl dayancam bilmem:)
daha babasıyla bebişimin hiç bir gelişimini göremedikinşallah tez zmanda o da yanımızda olur
Kızlarr Rabbime binlerce şükür bugün okuldan izin alıp arkadaşımla dr.a gittik.Dr. yine mi sen geldin der gibi bakıyordu:) anlttım lekelerimi keseme bişi olmuş mudur dedim:)
umutsuzca ultrasona girdim karnımdan baktı bebişe benzer bişi var dedi bayılacak gibi oldum istersen vajinal bakalım dedi veee sonunda minişimin pıtır pıtır kalbini gördüm sonra da kalbini dinletti orada kaldım öylece dr her şey normal rapor vermicem okulda çok yorulma 2 hafta sonra da kontrole gel dedi:)nasıl dayancam bilmem:)
daha babasıyla bebişimin hiç bir gelişimini göremedikinşallah tez zmanda o da yanımızda olur
bu kantahlili yaptırdım 1.20 çıktı acaba hamilemiyim sizce
ay evet yaaaa ne güzel bir haber darısı başlarımıza inşallahhhhhhhhh
ayy cok sevındımmmm ınslalah bende gorurum bır dahakı randevum 4 hazıranda daha coook var :)
hadi bakalım inşaallah hayırlı haberler alırsın canım sende:))
ay ne guzel Allah yavrunu sızlere bagıslasın saglıklı uzun omurler versın.canım iğneyi 10gun onceden kesmıssın cok degılmı ya ben dayanamam yanı boyle bırseyı goze alamam sanırım sen ne yaptın bu durumda?ayy ne güzel, Allah kucağınıza almayı nasip etsinbende geçen yıl bu zamanlarda hamile kalmıştım, okuyunca o günlere gittim. bende 22 ocak 2012 de doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?