Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım üzme kendini hayırlısı bu ay değilmiş demekki..testler adet gününe çok yakın olunca yanıltabiliyor böyle sağlık olsun canım:))

tatlım kullandığın ilaçlar ne için yani düşük teklikesi içinmi tutunması içinmi diaforminiyi hiç duymadımda kuzum diğerlerine aşınayım bende
canım benimm duaların için saol yüreğine ağzına sağlık inş.. bende güzel haber veririm burdan zaman geçmiyoo çok zor beklemek 29 mayıs bi gelseydi

ayy tatlımm hadi gözümüz aydın maşallah evladını kucağına almışsın çok şükür darısı bize kuzum önce bi hamile kalmayı başarsaydım yolum çokk uzakkkkk hayırlısı olsun

Gözün aydın. Senin kız inatçı çıktı gelmedi bir türlü :) yerini beğenmiş belli ki.

sonucu bizede yaz bakalım hematolog ne dicek bende gidecem oğlanın okulu bitsin çünkü burda hematoloji yok başka şehire gidecem bende yazarım :26::26:

ayyyyyyyyy tahmin etmiştik gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
acısını göstermesin Rabbim isteyen herkese versin .İyi dileklerin için sağol

Kızlarr Rabbime binlerce şükür bugün okuldan izin alıp arkadaşımla dr.a gittik.Dr. yine mi sen geldin der gibi bakıyordu:) anlttım lekelerimi keseme bişi olmuş mudur dedim:)
umutsuzca ultrasona girdim karnımdan baktı bebişe benzer bişi var dedi bayılacak gibi oldum istersen vajinal bakalım dedi veee sonunda minişimin pıtır pıtır kalbini gördüm sonra da kalbini dinletti orada kaldım öylece dr her şey normal rapor vermicem okulda çok yorulma 2 hafta sonra da kontrole gel dedi:)nasıl dayancam bilmem:)
daha babasıyla bebişimin hiç bir gelişimini göremedik inşallah tez zmanda o da yanımızda olur

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. bende ocakta tam 4 ay önce doğum yaptım. doğumuma 10 gün kala iğneyi kestim. sezeryanla oldu bebeğim. ama ben doğumdan sonra iğne kullanmadım, birşey demedi doktorum, sana söyler zaten doktorun. senin rahatsızlığın aynısı var bende de. (bu arada oğlum da tam 3 düşükten oldu. ) Artık endişelenme bence. benim doktorum 24. haftadan sonra iğneyi bıraksak bile olur, zaten bebekle senin aranda gerekli kan alışverişi oldu çoktan demişti, yani korkmana hiiiçç gerek yok. bu arada asprini kestin mi? asprin konusunu da sor doktoruna

ayy ne güzel, Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende geçen yıl bu zamanlarda hamile kalmıştım, okuyunca o günlere gittim. bende 22 ocak 2012 de doğum yaptım.

ayy cok sevındımmmm ınslalah bende gorurum bır dahakı randevum 4 hazıranda daha coook var :)

kuzum ne dedik ama biz sana oh çok şükür duymuşsun pıtpıtları inşaallah her zaman böyle güzel haberler alırsın,,hadi gözünaydın..eşinede tez zamanda kavuşursun inşaallah:)))

maaşallah canım cok sevındım kucagına aldıgın gunlerıde gorursun ınsallah.Rabbim eşine de bebişine de saglıcakla kavustursun
ayy ne güzel, Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende geçen yıl bu zamanlarda hamile kalmıştım, okuyunca o günlere gittim. bende 22 ocak 2012 de doğum yaptım.
ay ne guzel Allah yavrunu sızlere bagıslasın saglıklı uzun omurler versın.canım iğneyi 10gun onceden kesmıssın cok degılmı ya ben dayanamam yanı boyle bırseyı goze alamam sanırım sen ne yaptın bu durumda?

Kızlarr hepinize çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Bu geceden itibaren Üç Aylar 'a giriyoruz. Bu mübarek zamanlarda Allah herkesin duasını kabul etsin. Perşembe de kandil. Eşime de dualarınızı bekliyorum. Bulunduğu yerde çatışma başlamış. Allah herkesi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…