Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

felçli hastaya okunur sıhhat bulsun diye Ya berr 100 defa hergün oku.
hasta üzerine Ya hayy 180 defa okunur şifa için
bir hastaya 7 gün üstüste 7 defa Ya Muhyi okunursa Allahın izni ile şifasına kavuşur.

canım beyaz sır diye bir kitap var esmaül hüsnaları detaylı anlatıyor orda araştırma yaparken rastladım annen için not aldım
bir sorarım isterse veririm dedi. Rabbim şifasını versin tez zamanda inşallah. Ona bakıyorsunuz rabbim sabrınızı arttırsın
mükafatınızı versin kucağını boş bırakmasın inşallah canım.

buraya yazdım beydağlı canım belki başkalarıda almak ister

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
sewinncc

bu ziyaretçileri üye yapamadık gitti

ben sana ne dedim söyle umudunu yitirme yavrum orda demedimmmi ay kendim gibi sevindim canım kardeşim işşallah kucagına aldıgın günü göürüsün bebem
kızlar yarın doktor kontrolüm var ama ben bugün yine çok huzursuzum her doktor kontrolüne bu stresle gidicem sanırsam. bir yanım hayaller kuruyor ama bir yanımda çok korkuyor. bizim içinde dua edin teyzeleri ...
içini ferah tut canım rabbim yar ve yardımcın olsun işşallah
doktordan dönmedinmi ?? daha ne dedi doktor ??
şimdi sabah erken kalktım 7.30 gibi kahvaltıyı hazırladım eşimle bir güzel ettik sonra düştük yola kadıköye gidelim dedik doktor randevum vardıya bu akıllı dediki 500 esler geçiyo bagdat caddesinden dedi dedim geçmez sen beni dinlemedi bindik 500 teye ordan indik bir otobüse daha bindik oda olmadı bindik minübüse ondan indik gene bir oytobüse bindik bu arada benim halimi düşünebiliyosun işşallah sinirden adamı öldürücem beni dinlese 2 vesayit gelicektik sen beni dinleme dünyanın arabasına bin inneyse dediki eşim sen beni bugün öldürmezsen bir daha öldürmen girdik doktora anlatmaya başladı 4 ilaç verdi bana onları içiceksin gene kalmadan vucucu bebege hazırlamamız lazım dedi bir ilaçta zayıflamaya yardımcı oldugundan ondan verdi bende kullandım dedi hem pko varya bende yumurtlamam düzene girebilirmiş hemde yumurtalarım çabuk çatlarmış ikiz kaçınılmaz galiba neyse serklajı yapıcak erken dedi kan sulandırıcı igne dedi haftada 1 düşük ignesi vurucan dedi 4 ilaç verdi biri zayıflama ilacı dedi kilonu vermeye yardımcı dedi bende kullandım dedi korkun bende ilaçlara haziranın 1 başlıcem bebegede eylülde vesile olucem olurda 75 düşersen dedi benden sana izin bebege vesile olabilirsin dedi anlıcagınız çok mutluyum ne kaldı 75 düşmeye çok mutluyum ya bu arada dediki artık rahimi diksek bile yatmak yok dedi yatsanda düşüyo yatmasanda dedi düştükten sonra dedi bana otobüse binip gelebilirsin dedi okadar mutlu oldumki kızlar sormayın ya üstümden bir yük kalktı çok zor birilerine bagımlı olmak sadece yemegimi yapsam yeter bana ya yata yata acıdı biryerlerim en azından yatmama okadar strese bile girmem işşallah ama ben paşayı tanıyosam kesin yatar neyse bugün arkadaşa bebek görmeye gittim sıpam ne tatlı olmuş ya öptüm kokladım sevdim hediyelerini verdim geldim eşimde bizleydi onun eşiyle bir kaynaştılar sormayın arkadaş tüp bebek yaptırmıştı arıyım dedim bakıyım ne yaptı bebegini kaybetmiş kürtajla almışlar bebegini yarın ablama gitmeden ona gidicem beni görürüse sevinir belkim teselli veririm garibe rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin işşallah bu 3 tüp bebegi parayamı yanayım eziyetemi düştügünemi ruh halinemi kızlar size soruyorum anlıcagınız arda bey gene yaptı yapıcagını dedim size ta kayıthaneden geliyorum demezmi bak resimlere bana kırgızistandan gelen bile var dedii resimleri görünce şaştım kaldım

rabbin analı babalı büyütsün işşallah jkardeşim adını ney koydunuz merak ettim:44::44:

canım üzme kendini hayırlısı bu ay değilmiş demekki..testler adet gününe çok yakın olunca yanıltabiliyor böyle sağlık olsun canım:))

beydağlı tesellin için çok sağol canım evet testler öle çıkıomuş.ben takip edemiyorum hep hastahaneye gitmek zorunda kaldığım için vakit bulup takip edemiyorum.sizler hep aklımdasınız bende bu ay aşılama yaptırıcam bakalım hayırlısıyla.ilk denemede tutmuştu ama düşmüştü.rabbim isteyen herkese versin içinde bizlerede.bir ara iyice bunalıma girmiştim.ama artık üzmüyorum kendimi bu hayata birdaha gelmicez ve herşeyde bir hayır vardır.Cenabı allah hiç kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş.bizlerde sınanıyoruz ve sabrımız ölçülüyo.inşallah kalbimizden geçen gönlümüzün muradını RABBİM TEZ zamanda versin inş.hepimiz birbirimize teselli ediyoruz çok sağolun ne güzel bişey sizler iyiki varsınız.sevgiyle kucaklıyorum canım öpt.

cnm gözünaydın. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

kızlar slm nasılsınız hamişler bebişleriniz sizler nasılsınız valla ben beklemekten sıkıldım 29 mayıs bi gelseydi zaman geçmiyo ayyy neyse sabretcez rabbim sabır versin inş. sonucum güzel olsunda inş..

canım özelden yazdım kutu doluymuş boşaltırsan yollarım canım
tamam canım boşaltırım kusurabakma sewincim dün eşim geldiği için aniden çıkmak zorunda kaldım o yüzden boşaltamadım:))

amin..ALLAH razı olsun canım iyi etmişsin buraya yazmakla çok teşekkür ederim sağol düşündüğün için

paşaamm kuzum çok sevinip heyecanlanıyorum senin adına bak ne güzel doktorun herşeyi sıkı tutup takip ediyor bu kez olacak inşaallah:)) hamilelik öncesinde de iğne vurulacakmısın sen şimdi onu anlamadım:44: daha kaç kilo fazlan var canım senin...he bu arada eşine kızmakta haklıymışsın kısa yoldan gitmek varken yolu uzatmış arkadaşın için de geçmiş olsun canım RABBİM sabır versin.....

canım benim bizler burada birbirimize destek için varız ve en iyi bizi bizler analarız...o yüzden gerçektende üzme kendini bak bu ay aşılaman varmış stresten uzak durki aşılamana da yansısın inşaallah tutar ve senin deyüzün güler canım

her şeyin bir zamanı var o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor işte..hem yazdıkların çok doğru yaşadıklarımızı RABBİM belirliyor ve bizim elimizde olan şeyler değil, ona boynumuz kıldan ince..bizim görmediğimiz kimbilir ne hayırlar vardır yaşadıklarımızda..sende iyiki varsın canım bende seni öpüyorum

bekliceksiiinn ya şimdi senin için günler geçmiyodur ama pek bişey kalmadı kuzum sadece 7 günün var inşaallah kuzum hayırlı haberi alacaksın:))

bekliceksiiinn ya şimdi senin için günler geçmiyodur ama pek bişey kalmadı kuzum sadece 7 günün var inşaallah kuzum hayırlı haberi alacaksın:))

inş. canım benim inş.. rabbim bu sefer inş. ol demiştirrde hayırlı sağlıklı evladıma kavuşurum inş...

sağol canım darısı başına. Evet o iğneyi kestiğim 10 gün çok endişeliydim ama doktoruma güvenmek zorundaydım. bana iğne artık etkili bile değil aranızdaki kan bağı yeterince gelişti dedi, bu iğneler ilk 12 hafta çok önemli ve etkiliymiş. ama güvenli olsun diye 9 ay kullandırılıyormuş. Allah sanada sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.

sağol canım darısı başına. Evet o iğneyi kestiğim 10 gün çok endişeliydim ama doktoruma güvenmek zorundaydım. bana iğne artık etkili bile değil aranızdaki kan bağı yeterince gelişti dedi, bu iğneler ilk 12 hafta çok önemli ve etkiliymiş. ama güvenli olsun diye 9 ay kullandırılıyormuş. Allah sanada sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.

selam kızlar her zaman yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi bende de pıhtılaşma sorunu ve 1 gebelik kaybı var yani tam anlamıyla pıhtılaşma var mı bilemiyorum paı4g/4g ve antikardiyolipin ıgm pozitif ve birde lupus testim sınırda bu sabah idrar testinde pozitifi gördüm heyecan ve korku yaşıyorum kantestim 1 saat sonra lütfen bana dua edin güzel şeyler olsun bu sefer yarın doktora gidicem

gözünaydın canım 1 saat sonra güzel haberler alır bizede verirsin inşaallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…