Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk bebiş bol rızık versin.
Kalbinizde ne muradınız varsa hayırlısıyla gerçekleşsin tüm kalbimle dua ediyorum.

amin canım inşaallah:))) nasılsın sewincc ne yapıyosun

Son düzenleme:
sevinc geçen sene nisan topiğindeydin sen değil mi??
hamile değil miydin:44:

nisan ve en son 2012 ağustos anneleri topicindeydim almadı kısmet değilmiş öğrendimki
kan da pıhtılaşma varmış oğlumdan sonra 3 düşük ve nihayet öğrendik canım
şimdide beklemedeyim

ayyy hadi bakalım hayırlısı mübarek günde gelsin güzel haberlerin

iyiyim canım oliş nezle grip onunla uğraşıyordum bugün daha iyi çok şükür sen nasılsın tatlım

walla ben bugün ewdeyim annemi götürmedim diye,bir sürü işim var ama hiç yapasım yok işler bana bakıyor ben işlere hiiiç kolumu kaldırmak istemiyorum ama yapmam da lazım oofff...geçmiş olsun kuzunada çocuklar hemen hasta oluyolar yaa...

kızlar yarın doktor kontrolüm var ama ben bugün yine çok huzursuzum her doktor kontrolüne bu stresle gidicem sanırsam. bir yanım hayaller kuruyor ama bir yanımda çok korkuyor. bizim içinde dua edin teyzeleri ...
meltemcim güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum moralini bozma dualarım hepimizle

gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

kızlar sonucumu aldım adet günümde değer 289 çıkmış hamileyim :)uff asıl şimdi korkular başladı bakalım yarın doktor ne diycek gebeliğimde iğne kullanmama gerek duyacak mı????????o duymasada ben kullanmak istiyorum ama internetten bi kaç prfa sordum hepsi kullanmam gerektiğini söyledi

tekrar gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin. bencede iğne kullanman lazım ama tabi doktorun daha iyi bilir hiç geç kalmadan yarın git hemen:)))

beydağlı sağol canım yarına randevu aldık küçük bir ilçedeyiz ile gidicez bakalım zaten düşüğümden hemen hemen 1 yıl sonra hamile kalabildm korunmamama rağmen bişey olsun istemiyrum Allahın izniyle güzel olsun herşey

inşaallah güzel olur canım..içini ferah tut RABBİM e emanet et:))

hey hanımlar nasılsınız.ben yazmasamda sürekli okuyorum.

hamişler nerde bu arada burcu gen,bucu,12m,nowamber,saltaş,nigar,cemocan ve diğerleriiiiiiiii nerdesiniz nasılsınız.

sevisev canım tebrık ederız gozumuz yollarda kalmıstı valla neden gırmıyor dogum mu yaptı dıye meraklar ıcındeydık.allah yavrunuzu sızlere bagıslasın cumlemıze bu guzel duyguyu nasıp etsın optuk tatlı kızçeni
canım tebrık ederım neguzel saglıcakla kucagına alırsın ınsallah. ıgne konusunu kesınlıkle rıske atma.banada doktorum onemlı bır pıhtılasman yok dedı 2dusuk bundan olamaz dedı saglıklı bebeklerı bulana kadar devam edecegız dedı bende doktorumu degıstırdım.bu gebelıgımde ıgne kullanıyorum sukurler olsun Rabbıme kucagımıza da alırız ınsallah
cnm gözünaydın. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
deryacım merhaba sanırım hamısler arasında dogumu en yakın olan sensın.sevisevi ugurladık sıra sende tatlıs hadı bakalım guzel haberlerle zamanında saglıklı kolay dogumun olsun ınsallah
amiiinnn canım.tesekkur ederım

ay gözünaydın canım Bak mübarek günler hürmetine inşallah sağlıkla sıhhatle geçirirsin bugünlerini
ve bebişini kucağına alırsın doktora gidince havadisleri bizede yaz tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…