hanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk bebiş bol rızık versin.
Kalbinizde ne muradınız varsa hayırlısıyla gerçekleşsin tüm kalbimle dua ediyorum.
sevinc geçen sene nisan topiğindeydin sen değil mi??
hamile değil miydin:44:
günaydın hepinize sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum
hoşgeldin canım mesajımı okudun dimi genele yazdım herkes görsün belki lazım olan olur dedim.
selam kızlar her zaman yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi bende de pıhtılaşma sorunu ve 1 gebelik kaybı var yani tam anlamıyla pıhtılaşma var mı bilemiyorum paı4g/4g ve antikardiyolipin ıgm pozitif ve birde lupus testim sınırda bu sabah idrar testinde pozitifi gördüm heyecan ve korku yaşıyorum kantestim 1 saat sonra lütfen bana dua edin güzel şeyler olsun bu sefer yarın doktora gidicem
amin canım inşaallah:))) nasılsın sewincc ne yapıyosun
iyiyim canım oliş nezle grip onunla uğraşıyordum bugün daha iyi çok şükür sen nasılsın tatlım
meltemcim güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum moralini bozma dualarım hepimizlekızlar yarın doktor kontrolüm var ama ben bugün yine çok huzursuzumher doktor kontrolüne bu stresle gidicem sanırsam. bir yanım hayaller kuruyor ama bir yanımda çok korkuyor. bizim içinde dua edin teyzeleri ...
selam kızlar her zaman yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi bende de pıhtılaşma sorunu ve 1 gebelik kaybı var yani tam anlamıyla pıhtılaşma var mı bilemiyorum paı4g/4g ve antikardiyolipin ıgm pozitif ve birde lupus testim sınırda bu sabah idrar testinde pozitifi gördüm heyecan ve korku yaşıyorum kantestim 1 saat sonra lütfen bana dua edin güzel şeyler olsun bu sefer yarın doktora gidicem
meltemcim güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum moralini bozma dualarım hepimizle
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
kızlar sonucumu aldım adet günümde değer 289 çıkmış hamileyim :)uff asıl şimdi korkular başladı bakalım yarın doktor ne diycek gebeliğimde iğne kullanmama gerek duyacak mı????????o duymasada ben kullanmak istiyorum ama internetten bi kaç prfa sordum hepsi kullanmam gerektiğini söyledi
beydağlı sağol canım yarına randevu aldık küçük bir ilçedeyiz ile gidicez bakalım zaten düşüğümden hemen hemen 1 yıl sonra hamile kalabildm korunmamama rağmen bişey olsun istemiyrum Allahın izniyle güzel olsun herşey
nigar nasılsın canım nasıl gidiyor???
canım tebrık ederım neguzel saglıcakla kucagına alırsın ınsallah. ıgne konusunu kesınlıkle rıske atma.banada doktorum onemlı bır pıhtılasman yok dedı 2dusuk bundan olamaz dedı saglıklı bebeklerı bulana kadar devam edecegız dedı bende doktorumu degıstırdım.bu gebelıgımde ıgne kullanıyorum sukurler olsun Rabbıme kucagımıza da alırız ınsallahkızlar sonucumu aldım adet günümde değer 289 çıkmış hamileyim :)uff asıl şimdi korkular başladı bakalım yarın doktor ne diycek gebeliğimde iğne kullanmama gerek duyacak mı????????o duymasada ben kullanmak istiyorum ama internetten bi kaç prfa sordum hepsi kullanmam gerektiğini söyledi
deryacım merhaba sanırım hamısler arasında dogumu en yakın olan sensın.sevisevi ugurladık sıra sende tatlıs hadı bakalım guzel haberlerle zamanında saglıklı kolay dogumun olsun ınsallahcnm gözünaydın. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
amiiinnn canım.tesekkur ederımsağol canım darısı başına. Evet o iğneyi kestiğim 10 gün çok endişeliydim ama doktoruma güvenmek zorundaydım. bana iğne artık etkili bile değil aranızdaki kan bağı yeterince gelişti dedi, bu iğneler ilk 12 hafta çok önemli ve etkiliymiş. ama güvenli olsun diye 9 ay kullandırılıyormuş. Allah sanada sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.
kızlar sonucumu aldım adet günümde değer 289 çıkmış hamileyim :)uff asıl şimdi korkular başladı bakalım yarın doktor ne diycek gebeliğimde iğne kullanmama gerek duyacak mı????????o duymasada ben kullanmak istiyorum ama internetten bi kaç prfa sordum hepsi kullanmam gerektiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?