Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyiyim canım çok şükür bulantılar devam ediyor olsun ben buna razıyım bulantılar iyiye işaretmiş bende kendimi öyle avutuyorum sen nasılsın canım annen nasıl oldu?
bencede öyle avut bebişin iyi ve oerda olduğuna işarettir annesi:)) bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağol annemde de pek bir değişiklik yok(
hey hanımlar nasılsınız.ben yazmasamda sürekli okuyorum.

hamişler nerde bu arada burcu gen,bucu,12m,nowamber,saltaş,nigar,cemocan ve diğerleriiiiiiiii nerdesiniz nasılsınız.

gerçekten nerdeler yaa yoksa bizi unuttularmı( sen nasılsın canım....

hamişler nerde bu arada burcu gen,bucu,12m,nowamber,saltaş,nigar,cemocan ve diğerleriiiiiiiii nerdesiniz nasılsınız.

kızlaaaarrrr... neden unutalım sizi..ben kendi adıma konuşayım sizinle konuştuğum zaman kendime geliyorum bütün paranoyalardan kurtuluyorum güzel şeyler düşünüyorum o yüzden Allah sizlerden razı olsun..bu arada ben doktordan geldim..11 haftalık olmuşuz elimiz kolumuz bacağımız parmaklarımız herşeyimiz var çok şükür...doktora gitmeden önce ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim nefes almakta zorlandım resmen kötü bişey diyecek diye aklım çıkıyordu ama Rabbim çok büyük hamd olsun O'na...her zaman güzel haberler alıyorum..2 hafta sonra 2'li taramaqmız ve ense ölçümümüz var..inşallah rabbim ozamanda güzel haberlerle sevindirir beni...Eee kızlar bende durumlar böle sizler nasılsınız bakalım??

canım güzel haberlerle dönmene çok sewindim inşaallah hep böyle dewam eder sıra meltemde oda gelsin de bize güzel haberler versin...walla ben kendi adıma idare ediyorum işte pek bir değişiklik yok:))

Son düzenleme:
teyzeleriiii biz geldik. allahıma çok şükür iyi haberlerle geldik. eli, kolu herşeyi sağlıklı çok şükür. doktorumuz herşey yolunda dedi. ilaçlara aynen devam . allahım bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi ...

cnm benim doğum yaklaştı. bu hafta tarih kesinleşecek. sezeryan olucam. bir de karaciğerimde problem çıktı, değerlerim yükseliyor ve bunun bebek için olumsuzluk yaratacağını söyledi dr.um. bebeği her an alabiriz dedi. sürekli dinlenerek yatarak geçiriyorum son günleri. bu nedenle topiğe de fazla giremiyorum. ama hepiniz aklımda ve dualarımdasınız.

amin...merak etmiştim seni,canım çok sewindim senin adına inşaallah hep böyle güzel haberler alırsın:))

Son düzenleme:

deryacım ne kadar çabuk geçiyor zaman az sayılı gün kalmış doğuma ne kadar heyecanlısınızdır şimdi..dinlen canım dinlen iyi bak bebişe ve kendine:)) inşaallah sorunsuz bir şekilde alırsın yavunu kucağına..

KAN PIHTILAŞMASI OLUP DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR HANGİ HASTANELERİ TERCİH ETTİLER VE KAÇ LİRAYA MAL OLDU????

Ben Aydın'da oturuyorum. Takibim İzmir de yapılıyor. Doktorum Enge üniversitesinde çalışıyor. Yalnız tam gün yasası nedeniyle doğum özelde olur dedi. Doğuma yenidoğan uzmanı, anestezi umanı ile birlikte gireceklermiş ekip olarak 3000lira. ayrıca hastane de 2000 lira alır dedi. Sizin doğumunuz özel koşullarda olmalı, yenidoğan ünitesi küvöz önemli diyor. Biz de çok zorlanacağız maddi olarak herkes bu şartlarda doğum yaptı?

ÖZELDEN MSJ ATRSINIZ SEVİNİRİM. BURASI ÇOK HIZLI OLDUUNDAN TAKİP EDEMİYORUM.

Ben geldim canlarım. Çok yorucu bir günün sonunda baş ağrıları içinde oturdum bilgisyarın başına. Tam 5 sınıfa birden yazılı yaptım. Okul tam bir curcuna. Başım çatlıyor hafif de boğaz ağrım var. Eşim aradı az önce belki 2 günlüğüne izin alırım yoksa bu işin biteceği yok dedi. Dünyalar benim oldu. Allhım tez vakitte kavuştursun. Bebeğimi ve babasını korusun...

hg kuzum yorulmuşsun ama güzel haber de almışsın eşinden:)) dikkat et dinlenmeye çalış...

paşa sana serfıkılajmı atıldı canım sorunun neydı acaba tam anlayamadım bu ara cok az gırebldım kım ne yapmış ne etmış kısım kısım okuyabıldım dedem hastada onunla ugrasıyorum kızlar bende bu ay başlıycam bakalım hayırlısı sadece kansızlık sorunum vamıs azıcık hemtolojı doktor dedı saclarımda dokulme var acayığp hemogramım ıyı ama ne ye dayanarak dedı bılemıyorm tardyferon kullanıyorum sadece bır kere sabah ıcınde folık asıtte varmış folık asıt kulllanma dedı kullanan arkadaslar varmı acaba bu ılacı veya kullanmışlar

buralardayım canım.ben de yazmasam da sürekli okuyorum.bebeğin ve sen nasılsınız canım:Allah'ım bu mübarek günlerde sağlık,afiyet versin hepimize.Yüreklerimize ferahlık versin inşallah.çok şükür keseyi ve erkenden bebeğimizi gördük.ama tabiki stresim bitmedi.kendi kendime evham yapıyorum sürekli ..sonra biraz tesbih çekiyorum biraz kur'an okuyorum ferahlıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin ...kendine ve bebeğine iyi bak canım.

buralardayım canım.ben de yazmasam da sürekli okuyorum.bebeğin ve sen nasılsınız canım:Allah'ım bu mübarek günlerde sağlık,afiyet versin hepimize.Yüreklerimize ferahlık versin inşallah.çok şükür keseyi ve erkenden bebeğimizi gördük.ama tabiki stresim bitmedi.kendi kendime evham yapıyorum sürekli ..sonra biraz tesbih çekiyorum biraz kur'an okuyorum ferahlıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin ...kendine ve bebeğine iyi bak canım.

amd ols ben iyiyim inş bebeişim de iyidir.benim dr randevum 16 haziranda işte.aslında çok merak ediyorum gittiğimde 1.5 ayı geçmiş lacak bebişimi görmeyeli ama ols yeterki iyi ols.önemli değil.bide ben dr a gitmeden çok rahatım.kötü şeyler duymaktan korkuyorum hemde çok RABBİM korktuğumuza uğratmasın inş hiçbirirmizi.dualarınızı eksik etmeyin BEYDAĞLIM VE CEMOCUM:)

amin RABBİM tamamına erdirsin inş canımcığım.

deryacığım RABBİM sağlık versin hem bebişe hem sana.bizede dua et doğumda ve heran banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

aminnnnnnnnnn az evvel yazdım ben iyiyim hamd ols inş bebişde iydir.insan maneviyata sığınınca rahatlıyor.ilk haftalarda derdime tek dermenım tesbih kuran ve dua idi.sen madem okuyosun.kuranda 140.syfada ilk ayeti 500 kez okuyacakmışsın.ben tefsirine baktım çok güzel yaratma ve RABBİMİZİN vekilliğinden bahsediyor.7 veya 10 gün içinde okuyacakmışsın.ben bi başına geçince 100 okuyodum.kısa ve kolay okunan bi ayet.tavsiye ederim yani.inşallah sonumuz hayırlı ve güzel olur.dualarımız olmasa neyimiz var ne önemimiz var değilmi tatlım.RABBİM inşirah ferahlığı versin yüreğine.

inşallah hepimizi RABBİME EMANETİZ.sende kendine bebişe dikkat et.dualarını esirgeme inşallah.öptümmmmmmmmmmmmmmmmm

nisan ve en son 2012 ağustos anneleri topicindeydim almadı kısmet değilmiş öğrendimki
kan da pıhtılaşma varmış oğlumdan sonra 3 düşük ve nihayet öğrendik canım
şimdide beklemedeyim

oğlunda yoktu ama sonra oldu demek öyle mi:26:
ben genetik bişey sanıyordum
geçmiş olsun canım.

sagol bebem benim dularımdasınız canım doktora göre 10 ban göre 15 75 gel benden sana izin dedi bebem igne vurunmucam şimdilik coraspirin verdi 4 ilaç yazdı eylüle kadar onları kullanıcam bebeg hazırlık 3 gün oldu adet olmadım beydaglı ben ne yapıcam gebe olursam
paşam 3405

doktor güzel haberler vermiş çok sevindim hadi bakalım rabbim rast getirsin
amin işşallah bebem işşallah bu ay hamile degilimdir yoksa yandımki ne yandım eşimi bir temiz dövücem eger öle olursa
canım senin adına inan çok sevindim işallah muradına erersin
evet canım ben 3 evladımı kaybettim 3 bebegimde ömürümde kızımda dikiş atıldı ama gene durmadı doktor pıhtılaşma var dediondan bebeklerim ölüyomuş tedavıye aldı doktorum ögrenmek istedigin birşey varsa seve seve söylerim tatlım

Çok sevindim Meltemcim inşallah böyle devam eder.

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah sorunsuz bir şekilde sonuna ulaşırsın.

Hannem iyiyiz canım. Yani görünürde bir yaramazlık yok. Pazartesi kontrol var, hem ölçümler yapılacak hem de eğer görebilirsek cinsiyeti öğreneceğiz. Şimdiden heyecan bastı tahmin edeceğin gibi, her kontrolden sonra 1 hafta rahatım sonra başlıyor yine paranoyalar.

gecmış olsun dılıyorum sana ablamında serfıkılaj atıldı hıc bır sorun olmadı okudum ama ara ar senmıydın hatırlaymadım ınsallah bu kollarına alırsın hamılemısın bılemıorm ama hamılelıgınde ablama atöıştı dıkıs 5 aylık olunca tutmuyormuş doktoru cok ıyı bır doktordu kendı doktoru anlamamıstı gezmeye allahın ısı ıste gıdınce kanama oluyor ve bu doktora gısdıorlar dıkıs atıyor o sekılde durdu 8 dıkıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam dıkısıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…