bencede öyle avut bebişin iyi ve oerda olduğuna işarettir annesi:)) bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağol annemde de pek bir değişiklik yokiyiyim canım çok şükür bulantılar devam ediyor olsun ben buna razıyım bulantılar iyiye işaretmiş bende kendimi öyle avutuyorum sen nasılsın canım annen nasıl oldu?
hey hanımlar nasılsınız.ben yazmasamda sürekli okuyorum.
hamişler nerde bu arada burcu gen,bucu,12m,nowamber,saltaş,nigar,cemocan ve diğerleriiiiiiiii nerdesiniz nasılsınız.
hamişler nerde bu arada burcu gen,bucu,12m,nowamber,saltaş,nigar,cemocan ve diğerleriiiiiiiii nerdesiniz nasılsınız.
bencede öyle avut bebişin iyi ve oerda olduğuna işarettir annesi:)) bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağol annemde de pek bir değişiklik yok(
gerçekten nerdeler yaa yoksa bizi unuttularmı( sen nasılsın canım....
kızlaaaarrrr... neden unutalım sizi..ben kendi adıma konuşayım sizinle konuştuğum zaman kendime geliyorum bütün paranoyalardan kurtuluyorum güzel şeyler düşünüyorum o yüzden Allah sizlerden razı olsun..bu arada ben doktordan geldim..11 haftalık olmuşuz elimiz kolumuz bacağımız parmaklarımız herşeyimiz var çok şükür...doktora gitmeden önce ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim nefes almakta zorlandım resmen kötü bişey diyecek diye aklım çıkıyordu ama Rabbim çok büyük hamd olsun O'na...her zaman güzel haberler alıyorum..2 hafta sonra 2'li taramaqmız ve ense ölçümümüz var..inşallah rabbim ozamanda güzel haberlerle sevindirir beni...Eee kızlar bende durumlar böle sizler nasılsınız bakalım??
teyzeleriiii biz geldik. allahıma çok şükür iyi haberlerle geldik. eli, kolu herşeyi sağlıklı çok şükür. doktorumuz herşey yolunda dedi. ilaçlara aynen devam . allahım bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi ...
cnm benim doğum yaklaştı. bu hafta tarih kesinleşecek. sezeryan olucam. bir de karaciğerimde problem çıktı, değerlerim yükseliyor ve bunun bebek için olumsuzluk yaratacağını söyledi dr.um. bebeği her an alabiriz dedi. sürekli dinlenerek yatarak geçiriyorum son günleri. bu nedenle topiğe de fazla giremiyorum. ama hepiniz aklımda ve dualarımdasınız.
Ben geldim canlarım. Çok yorucu bir günün sonunda baş ağrıları içinde oturdum bilgisyarın başına. Tam 5 sınıfa birden yazılı yaptım. Okul tam bir curcuna. Başım çatlıyor hafif de boğaz ağrım var. Eşim aradı az önce belki 2 günlüğüne izin alırım yoksa bu işin biteceği yok dedi. Dünyalar benim oldu. Allhım tez vakitte kavuştursun. Bebeğimi ve babasını korusun...
hg kuzum yorulmuşsun ama güzel haber de almışsın eşinden:)) dikkat et dinlenmeye çalış...
paşaamm kuzum çok sevinip heyecanlanıyorum senin adına bak ne güzel doktorun herşeyi sıkı tutup takip ediyor bu kez olacak inşaallah:)) hamilelik öncesinde de iğne vurulacakmısın sen şimdi onu anlamadım:44: daha kaç kilo fazlan var canım senin...he bu arada eşine kızmakta haklıymışsın kısa yoldan gitmek varken yolu uzatmışarkadaşın için de geçmiş olsun canım RABBİM sabır versin.....
bencede öyle avut bebişin iyi ve oerda olduğuna işarettir annesi:)) bende iyi olmaya çalışıyorum canım sağol annemde de pek bir değişiklik yok(
gerçekten nerdeler yaa yoksa bizi unuttularmı( sen nasılsın canım....
kızlaaaarrrr... neden unutalım sizi..ben kendi adıma konuşayım sizinle konuştuğum zaman kendime geliyorum bütün paranoyalardan kurtuluyorum güzel şeyler düşünüyorum o yüzden Allah sizlerden razı olsun..bu arada ben doktordan geldim..11 haftalık olmuşuz elimiz kolumuz bacağımız parmaklarımız herşeyimiz var çok şükür...doktora gitmeden önce ne uyuyabildim ne yemek yiyebildim nefes almakta zorlandım resmen kötü bişey diyecek diye aklım çıkıyordu ama Rabbim çok büyük hamd olsun O'na...her zaman güzel haberler alıyorum..2 hafta sonra 2'li taramaqmız ve ense ölçümümüz var..inşallah rabbim ozamanda güzel haberlerle sevindirir beni...Eee kızlar bende durumlar böle sizler nasılsınız bakalım??
teyzeleriiii biz geldik. allahıma çok şükür iyi haberlerle geldik. eli, kolu herşeyi sağlıklı çok şükür. doktorumuz herşey yolunda dedi. ilaçlara aynen devam . allahım bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi ...
cnm benim doğum yaklaştı. bu hafta tarih kesinleşecek. sezeryan olucam. bir de karaciğerimde problem çıktı, değerlerim yükseliyor ve bunun bebek için olumsuzluk yaratacağını söyledi dr.um. bebeği her an alabiriz dedi. sürekli dinlenerek yatarak geçiriyorum son günleri. bu nedenle topiğe de fazla giremiyorum. ama hepiniz aklımda ve dualarımdasınız.
buralardayım canım.ben de yazmasam da sürekli okuyorum.bebeğin ve sen nasılsınız canım:Allah'ım bu mübarek günlerde sağlık,afiyet versin hepimize.Yüreklerimize ferahlık versin inşallah.çok şükür keseyi ve erkenden bebeğimizi gördük.ama tabiki stresim bitmedi.kendi kendime evham yapıyorum sürekli ..sonra biraz tesbih çekiyorum biraz kur'an okuyorum ferahlıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin ...kendine ve bebeğine iyi bak canım.
nisan ve en son 2012 ağustos anneleri topicindeydim almadı kısmet değilmiş öğrendimki
kan da pıhtılaşma varmış oğlumdan sonra 3 düşük ve nihayet öğrendik canım
şimdide beklemedeyim
sagol bebem benimpaşaamm kuzum çok sevinip heyecanlanıyorum senin adına bak ne güzel doktorun herşeyi sıkı tutup takip ediyor bu kez olacak inşaallah:)) hamilelik öncesinde de iğne vurulacakmısın sen şimdi onu anlamadım:44: daha kaç kilo fazlan var canım senin...he bu arada eşine kızmakta haklıymışsın kısa yoldan gitmek varken yolu uzatmışarkadaşın için de geçmiş olsun canım RABBİM sabır versin.....
amin işşallah bebem işşallah bu ay hamile degilimdir yoksa yandımki ne yandım eşimi bir temiz dövücem eger öle olursapaşam 3405
doktor güzel haberler vermiş çok sevindim hadi bakalım rabbim rast getirsin
canım senin adına inan çok sevindim işallah muradına erersinkızlar sonucumu aldım adet günümde değer 289 çıkmış hamileyim :)uff asıl şimdi korkular başladı bakalım yarın doktor ne diycek gebeliğimde iğne kullanmama gerek duyacak mı????????o duymasada ben kullanmak istiyorum ama internetten bi kaç prfa sordum hepsi kullanmam gerektiğini söyledi
evet canım ben 3 evladımı kaybettim 3 bebegimde ömürümde kızımda dikiş atıldı ama gene durmadı doktor pıhtılaşma var dedipaşa sana serfıkılajmı atıldı canım sorunun neydı acaba tam anlayamadım bu ara cok az gırebldım kım ne yapmış ne etmış kısım kısım okuyabıldım dedem hastada onunla ugrasıyorum kızlar bende bu ay başlıycam bakalım hayırlısı sadece kansızlık sorunum vamıs azıcık hemtolojı doktor dedı saclarımda dokulme var acayığp hemogramım ıyı ama ne ye dayanarak dedı bılemıyorm tardyferon kullanıyorum sadece bır kere sabah ıcınde folık asıtte varmış folık asıt kulllanma dedı kullanan arkadaslar varmı acaba bu ılacı veya kullanmışlar
kızlar sonucumu aldım adet günümde değer 289 çıkmış hamileyim :)uff asıl şimdi korkular başladı bakalım yarın doktor ne diycek gebeliğimde iğne kullanmama gerek duyacak mı????????o duymasada ben kullanmak istiyorum ama internetten bi kaç prfa sordum hepsi kullanmam gerektiğini söyledi
sagol bebem benimdularımdasınız canım doktora göre 10 ban göre 15 75 gel benden sana izin dedi bebem igne vurunmucam şimdilik coraspirin verdi 4 ilaç yazdı eylüle kadar onları kullanıcam bebeg hazırlık 3 gün oldu adet olmadım beydaglı ben ne yapıcam gebe olursam
amin işşallah bebem işşallah bu ay hamile degilimdir yoksa yandımki ne yandım eşimi bir temiz dövücem eger öle olursa
canım senin adına inan çok sevindim işallah muradına erersin
evet canım ben 3 evladımı kaybettim 3 bebegimde ömürümde kızımda dikiş atıldı ama gene durmadı doktor pıhtılaşma var dediondan bebeklerim ölüyomuş tedavıye aldı doktorum ögrenmek istedigin birşey varsa seve seve söylerim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?