Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese günaydın.dün bhcg verdim.bugün öğleden sonra çkacak sonuç.çok merak ediyorum.yarın evlilik yıl dönümümüz.eşime güzel bir hediye olur eğer hamileysem.benim için dua edermisiniz.

hadi bakalım hayırlı haberi bekliyoruz,inşaallah ewlilik yıldönümü hediyesi gelir size:))

sen werirsin o kiloları azimli arkadaşım benim...kız ne duruyosun 3 gün geçmişse test yapsana siz korunmuyormuydunuz datlum:))

Son düzenleme:

vay canına ananas nelere kadirmiş:)) ellerine sağlık arkadaşım:)))

beydağlı okullar kapanınca canım adanaya gelecem başkentte hemotolojiye gidecem bide ebru tarım varmış prof bizim gibi hastalarda uzmanmış
balcalıdaki randevuyu beklemicem geçen ay hamişim diye ödüm patlamıştı sen nerelere gitmiştin bu doktorla ilgili bir bilgin varmı canım
kafayı yemeden gitsem iyi olur.

canım 38 haftalık bebek kaybı düşüğe girmiyor herhalde. . ölü doğuma giriyor dendi bana. Sanırım kalbine pıhtı attı. şu anda öyle düşünüyorum.izmirde bildiğiniz bir doktor varmı? Izmirliler tasiyelerinizi bekliyorum

ewet canım duymuştum hatta tavsiye üzerine gitmiştim ama izinliydi o zaman ben görüşemedim...hem balcalıda ben de gittim hematolojiye ama önce stajerler bakıyo ancak içinden çıkamadıkları bir şey olursa hocalarına gösteriyolar ayrıca balcalı içinda proflara görünmek istersen randevu alıp bayağı kazık bir şekilde muayene ücreti ödüyosun..bencede başkente git...

ben hamileliklerimde hep özel doktorlara gittim 2 tanesi balcalının profesörleriydi CÜNEYT EVRÜKE riskli gebelik uzmanı ve CANSUN DEMİR ayrıca birde FARUK DEMİR ve GÜL DEMİRTAŞ a da gitmiştim...

anladım canım bende balcalıya gitmekten vazgeçtim başkente gideceğim kısmet olursa ebru hocayada randevu alacam inşallah canım yaaa
düşünmekten bir hal oldum netten araştırdıkçada kafayı yedim bilmediğim yeni şeyleri duydukça acaba bendedemi var ya olursa diye
iyice salaklaştım. Bazen rabbim oğluma uzun ömür versin deyip köşeme çekilmek istiyorum bazende olmuyor işte tek kalmasın istiyorum
yenilen güreşçi güreşe doymaz misali sanırım benimkisi

aslında çok araştırmak ve çok şey bilmek iyi olmuyor bazen herşeyi oluruna bırakmak daha mı iyi bilmiyorum, bende öyleyim,doktorlara burdan öğrendiklerimi aanlattığımda adam ve asistanı bana şaşkın,şakın bakıyordu sen bunları nerden biliyorsun der gibi..
gerçektende öyle sewincim yaa nasıl bir duyguysa bu insan her seferinde o kadar acı çekmesine rağmen vazgeçmiyor ve istiyor..ama ben bu sefer hepten vazgeçtim galiba(

randevunu ihmal etme al canım...

canım Rabbime sığın bu mübaret günler hürmetine bir daha aynı acıları yaşatmasın vazgeçme ümidini yitirme rabbim o kadar büyükki hiç ummadığın bir anda mucizeni gönderiveriyor nasıl bir duyguysa bende anlamadım vazgeçmek istemiyorum bir türlü rabbim imtihanımızı bitirir inşallah artıkın.

amin canım.. ben zaten O na sığınıyorum ve güveniyorum zaman neler gösterecek bakalım:))

Merhaba kızlar... Bugün okula gidemedim. Farenjitim azdı yine 2 gün okula gittim boğazım kapandı resmen yutkunamıyorum. Yatıyorum öyle. Bebişimle babamızı beklemekten yorulduk.

Merhaba kızlar... Bugün okula gidemedim. Farenjitim azdı yine 2 gün okula gittim boğazım kapandı resmen yutkunamıyorum. Yatıyorum öyle. Bebişimle babamızı beklemekten yorulduk.

geçmiş olsum kuzum doğal şeylerle geçirmeye çalışsan dikkat dinlen bari:)) babanızada az kaldı dimi sabret canım kavuşacasınız

kontrollerinizin güzel geçmesine çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz

herkese günaydın.dün bhcg verdim.bugün öğleden sonra çkacak sonuç.çok merak ediyorum.yarın evlilik yıl dönümümüz.eşime güzel bir hediye olur eğer hamileysem.benim için dua edermisiniz.
hayırlısı olsun inşallah eşine güzel bir hediye verirsin güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım stresten olmuştur doğal gıdalarla geçirmeye çalış ballı ılık süt iç iyi geliyor eşinde gelecekmiş biraz daha iyi olursun

Ihlamur yaptım ama canım hiç istemiyor babamız da her gün yarın gelicem diyor ama yarın olamadı bir türlü:)

ıhlamur içmen iyimiki hamileler bitkileri kullanırken dikkat etmeli canım..bu kadar canını sıkma bebeğini düşün lütfen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…