Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar... Bugün okula gidemedim. Farenjitim azdı yine 2 gün okula gittim boğazım kapandı resmen yutkunamıyorum. Yatıyorum öyle. Bebişimle babamızı beklemekten yorulduk.

canım çok geçmiş olsun babanıza kalsa uçarak gelir ama elden bişi gelmiyor demekki

Merhabalar,tecrübeli bacişlere sormak istiyorum.ben şu an folbiol içiyorum.ama dün gittim bebe aspirini aldım.2 günde bir içerim diye.sizce iyimi yptım yoksa bebe aspirini değilde coraspin mi içsem bilemedim.Doktor içme dedi ama ben yinede içeyim diyorum.geçen sene kalp damar doktoru 2-3 günde bir coraspin iç demişti.siz ne dersiniz kıslar ne yapayım:44:

merhaba herkese

saltas gözün aydın canım .bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun.işallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.

sewincc doktora gittim.bende çıkan mthfr 1298 kanda pıhtılaşma için test istemişlerdi.testlerim negatif çıktı .doktor en önemli testler negatif çıkmış dedi.faktör v leiden çıksaydı %80-90 kanda pıhtılaşma var derdik dedi ama seninki kanda pıhtılaşmaya meğilli dedi.önleyici olarak iğne ve aspirini doktorun vermiş zaten dedi.böbrek dalak ciğerde problem yok dedi.1 tane daha test verdi onu yaptırıcam ona göre sonuç belli olacak.

kızlar nasılsınızzzzzzzz ben valla bugün bir tuhafımm hafif adet sancısı gibi ağrılar giriyo karnımaa aşılama tutmadı herhalde ayy bilmiyorum yada

kızlar nasılsınızzzzzzzz ben valla bugün bir tuhafımm hafif adet sancısı gibi ağrılar giriyo karnımaa aşılama tutmadı herhalde ayy bilmiyorum yada

sağol kuzum..hiç belli olmaz işler hamilelik belirtiside adet belirtisi gibi oluyor o yüzden sakın moralini bozma

valla ben içiyorum günde 1 tane coraspin bide folbiol :26:

iyi hade bakalım canım kötü bişi çıkmasında bendede 677 ve 1298 çıktı genetik doktoru pıhtılaşmaya meyil var dedi bakalım hematologa gideyimde :26::26:

sevisevvvvvvv nasılsın canım bebiş nasıl emiyormu iyimi

nasılsın ?? nasıl gidiyor annelik

slm kızlar fırsat buldukca girmeye çalışıyorum.sizleri merak ediyorum hep güzel haberlerle karşılaşırım inşallah.soranlar olmuş kızımın adı zeynep ece...maşallah emme sorunu yaşamıyoruz.herşey çok güzel,rüya gibi...Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin.

süperrrrrrrrrr maşallah rabbim korusun zeynep ecemiziii
bol bol emzir canım anne sütünden kıymetli bişi yokkk darısı başlarımızaaa

ayyyy maasllah canım 3ay bıtmiş harıka yaaaa.cok sevındım ınsallah hep saglıklı haberler alırsın kucagına aldıgın gunlerı de goruruz ınsallah
ay nedense bana tuttu gıbı gelıyo bıraz sacma gelebilir ama ıcımdeki ses oyle dıyo canımumarım guzel haberler verırsın ne zaman test yapacaksın
ooyyyy kuzucum benım ne güzel yaa.Allah saglıgınızı eksık etmesin gercekten rüya gibi insan inanamıyor ya keske bırbırımıze yakın olsaydık da hep birlikte toplasıp mucize bebeklerimizi ziyaret ederdık ne guzel olurdu bizlere umut olurdu öptük zeynep ecemizi

canım hamilelik öncesinde folikasit ve corasprin kullanılıyor genelde sen şimdi gebelik mi düşünüyorsun birde mutasyonun nedir bilmiyorum ama doktorun neden kullanma dedi acaba

ay canım ismiyle yaşasın zeynep isminide çok sewerim....RABBİM isteyen herkese,hepimize nasip etsin

canım daha öncesini okumadım yazdın mı bilmiyorum ama ne için doktor istiyorsun pıhtılaşman mı var seninde kesinleşti mi. benim doktorum hüsnü çağlar kadomer diye bir merkez var alsancakta belki biliyorsundur. hüsnü beyin epey yaşı var ama ben tecrübesinden dolayı sonsuz güveniyorum. ama aynı yerde levent bey var aynı zamanda egede tüp bebektede çalışıyor bildiğim. onuda gözüm kapalı tavsiye ederim

iyi hade bakalım canım kötü bişi çıkmasında bendede 677 ve 1298 çıktı genetik doktoru pıhtılaşmaya meyil var dedi bakalım hematologa gideyimde :26::26:

çıkmadı canım son testte normal çıkarsa güzel olacak.evet pıhtılaşmaya meyil var diyorlar.işallah bişe çıkmaz canım .

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc

yine ziyaretçi akını var haaaa

Selam kızlarrr :)

İğnelerimin bitmesine 1 hafta kaldı ve oğluma kavuşmama çoookkk azzz :)

Tüm dualarım sizin için,Allah hepinizin gönlüne göre versinn inşallahh..

Hiçbir zaman ümidinizi kaybetmeyin,dr iyi seçin ve dr unuzdan başkasına diyene koyana hiç bakmayın....

İlk bebeğimi kaybettikten 9 ay sonra hamile kalabildim psikoloji çookkk önemliii...

Tüm bebiş bekleyenlerre oğlum tgepik atıyorrr teyzeleri üzülmeyin kardeşlerim bir birrrr kucağınıza gelicek diyorrr

kızlar iyi akşamlar,umarım herkes iyidir..
bir sorum olacak,
ben de faktör v heterozigot var.ileride hamilelik olduğunda doktorlar vajinal muayene yapıyor mu*yani düşük tehlikesi olduğundan falan acaba karından mı bakarlar...
ben bu ay denemeler başlıyorum da olursa falan alttan muayene etme mi desem doktora??*aman sitres yaptım yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…