Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İlk dönemlerde alttan bakmalarının hiçbir sakıncası yok tabı doktor iyi bir doktorsa.

kızlar bide doktorlar herkese farklı ilaçlar vermiş,yani mesela ben aspirin iğne kullanmıyorum şuan,hamilelik olunca kullanılacak dedi doktorum.bazıları hamilelikten önce başlıyor iğneye.
yani ya kan çok sıvılaşırsa ya da çok pıhtılaşırsa ,
neye göre değişiyor anlamadım.
ben şuan elevit,folbiol,zinco kullanıyorum bide b12 iğne kullanmıştım...
offff...
doktorlar kanı ultrasonda bakarak mı anşlıyorlar yoksa sürekli test mi yapılıyor hamilelikte????

sen werirsin o kiloları azimli arkadaşım benim...kız ne duruyosun 3 gün geçmişse test yapsana siz korunmuyormuydunuz datlum:))
canım çok şükür adet oldum bugün korunuyoruz bebem erkeklere güven olurmu kız
canım banada 4 ilaç verdi gebe kalmadan onları içicem sonra eylülde bebege vesile olucam işşallah
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kardeşim işşallah darısı bizlere olsun işşallah

canım sende faktör v heterozigot varmış düşüğünmü oldu.sonra mı bakıldı bu testine. bende de aynı çıktı.birde mtfr de aynı sonuç çıktı. gebelikten öncemi tedavi olmak gerek bilgin varsa yazarmısın.

canım bende mthfr1298 heterozigot var . gebelikten önce coraspin100 ve folbiol gebelikle birlikte iğne başladık. geçmişi azıcık tara bi listemiz var. genelde hepimizin tedavisi bu şekilde ama bir kısmımızın doktoru iğneyide gebe kalmadan önce başlıyor. gün aşırı iğne oluyorlar mesela

38 haftalık bebeğimi kaybettim .Karnımd ÖLDÜ Malesef. Kan testlerim:
Faktör-V heterazigot
MTHFR C677T heterazigot çıktı.
bu durumda olupta tedavi gören varmı. şimdi ben yeni gebelik için ne yapmalıyım.doktoruma gittim bugün.sadece aspirin iç ve folbiole devam et dedi. zaten diğer hamileliğimde de içmiştim Sizce ben riskli gebelik doktoruna gitmelimiyim.birde bana protein s ve c ve atIII bakılmadı.Sizlerden bu testler istendimi?????

C _____Ho
tşk.ederim. canım ama sanırım diğer testlerde önemli.
MTHFR A1298C - homozogit normal
Faktör II- G20210A - Homozogit normal yazıyor.......birde.

C _____Ho
tşk.ederim. canım ama sanırım diğer testlerde önemli.
MTHFR A1298C - homozogit normal
Faktör II- G20210A - Homozogit normal yazıyor.......birde.

merhaba,
bence hiç stres yapmayın kendi sağlığınızı ve bebeğinizin sağlığını düşünün ne gerekiyorsa bırakın yapsınlar, ayrıca kanda pıhtılaşma olduğu için bence hamilelikten önce doktora gitmen lazım pıhtılaşma için coraspin veriyorlar

Öncelikle başın sağolsun canım benim çok büyük bir kayıp olmuş...

İlk bebeğinmiydi?..kan pıhtılaşması olduğunu biliyormuydun?

Evet riskli gebelik takibi yapan dr a git..

önce psikolojini toparla ve riskli gebelik doktoru bul o ne derse onu yap....

Size bi itirafta bulunayım mı..Ben de kan pıhtılaşması sorunu var detaylı bilgi yok :)

doktoruma o kadar güveniyorum ki,hiçbirşey sormuyorum..kontrole gidiyorum ne derse yapıyorum...

kafaya takan bi insanım onu bunu sorup kafamı doldurmuyorum bence sizde böyle yapın..

kendinize iyi dr bulun kendinizi ona bırakın bebeğinizin tadını çıkarın aklınıza tedaviyi getirmeyin...iğneyi sokun acımadan,,için hapları gitsin..nedenler niçinler acabalar olmasın hayatınız da...

mutluu olunnnn

iyi geceler herkese.sonucu aldım.her zamanki gibi 0.1 yani negatif.kendimi çok kötü hissediyorum.artık umudum kırıldı.sanırım olmayacak.çok yıprandım.bırakıcam artık sürekli takip etmeyi.zorla olmuyo işte.hem pıhtılaşma problemim var hem de hamile kalamıyorum.üstüne üstlük 5 aydır da diyet yapıyorum.nereye kadar.ilk geceden hamile kalıp patır patır doğuranları kıskanıyorum.kusura bakmayın bugün çok negatifim.ama yıldım artık.

kızlar günaydın hepinize bu güzel ve hayırlı günde RABBİM tüm dua ve dileklerinizi kabul etsin inşaallah

canım ne olur üzme kendini inşaallah hayırlı zamanda gelir bebeğin..bencede kafandan atmaya çalış çünkü ne kadar düşünürsen o kadar çok gecikiyor...

Yılmak yok rahat ol kendini kasma.....normal hayata dön inan o zaman olacak..benim ilk kaybedişimden 9 ay sonra kaldım....en son ay bırakmıştım denemeleri testleri tesadüf öğrendim....

sağol kuzum..hiç belli olmaz işler hamilelik belirtiside adet belirtisi gibi oluyor o yüzden sakın moralini bozma
ay canım valla belli olmuyo evet ama bugün sabah gögüslerimdeki acılıkta gitti gibi hassasiyet kalmadı ayy ümidim kalmadı hiçç

canım benim inş. tutmuştur ama bugün adet sancısı gibi hala devam ediyo şiddetli değil ama içten içten varr bide gösgüslerimdeki acıda yok oluyo gibi yaaa benn 29 mayıs salı günü sabah test vercem ama o zamana kadar inş. adet olmazsam tabi

merhaba arkadaşlar. evet yine ve yeniden size veda ediyorum bebeğimi dün kaybettim, olmadı yine tutunamadı, bu da kısmet olmadı rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. artık bi daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum hoşçakalın

canım hamilelik öncesinde folikasit ve corasprin kullanılıyor genelde sen şimdi gebelik mi düşünüyorsun birde mutasyonun nedir bilmiyorum ama doktorun neden kullanma dedi acaba

merhaba beydağlıcım,ben 30 nisanda kürtaj oldum.haziran sonu yeniden bebek çalışmalarına başlıycaz.ben daha önce damar tıkanıklığı geçirdim bacağımdan.o zamandan beri ara ara aspirin içiyodum.ama 1 sene önce bıraktım hamilelik düşünüyorum diye.kadın doğum doktoruma kürtaj kontrolü için gittğimde asprin kullanayımmı dedim yok dedi.ama bana pıhtılaşma meylin yüksek görünüyor demişti.bende 2 günde bir olmak üzere bebe aspirini içmeye başladım.kürtaj sonrası adet olmayı bekliyorum ki tahlilleri yaptırıcam.o zman mutasyonlarda bişey olup olmadığı anlaşılacak.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…