kızlar iyi akşamlar,umarım herkes iyidir..
bir sorum olacak,
ben de faktör v heterozigot var.ileride hamilelik olduğunda doktorlar vajinal muayene yapıyor mu*yani düşük tehlikesi olduğundan falan acaba karından mı bakarlar...
ben bu ay denemeler başlıyorum da olursa falan alttan muayene etme mi desem doktora??*aman sitres yaptım yaaa.
canım çok şükür adet oldum bugün korunuyoruz bebem erkeklere güven olurmu kızsen werirsin o kiloları azimli arkadaşım benim...kız ne duruyosun 3 gün geçmişse test yapsanasiz korunmuyormuydunuz datlum:))
canım banada 4 ilaç verdi gebe kalmadan onları içicem sonra eylülde bebege vesile olucam işşallahkızlar bide doktorlar herkese farklı ilaçlar vermiş,yani mesela ben aspirin iğne kullanmıyorum şuan,hamilelik olunca kullanılacak dedi doktorum.bazıları hamilelikten önce başlıyor iğneye.
yani ya kan çok sıvılaşırsa ya da çok pıhtılaşırsa ,
neye göre değişiyor anlamadım.
ben şuan elevit,folbiol,zinco kullanıyorum bide b12 iğne kullanmıştım...
offff...
doktorlar kanı ultrasonda bakarak mı anşlıyorlar yoksa sürekli test mi yapılıyor hamilelikte????
rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kardeşim işşallahSelam kızlarrr :)
İğnelerimin bitmesine 1 hafta kaldı ve oğluma kavuşmama çoookkk azzz :)
Tüm dualarım sizin için,Allah hepinizin gönlüne göre versinn inşallahh..
Hiçbir zaman ümidinizi kaybetmeyin,dr iyi seçin ve dr unuzdan başkasına diyene koyana hiç bakmayın....
İlk bebeğimi kaybettikten 9 ay sonra hamile kalabildim psikoloji çookkk önemliii...
Tüm bebiş bekleyenlerre oğlum tgepik atıyorrr teyzeleri üzülmeyin kardeşlerim bir birrrr kucağınıza gelicek diyorrr
bir sorum olacak,
ben de faktör v heterozigot var.ileride hamilelik olduğunda doktorlar vajinal muayene yapıyor mu*yani düşük tehlikesi olduğundan falan acaba karından mı bakarlar...
ben bu ay denemeler başlıyorum da olursa falan alttan muayene etme mi desem doktora??*aman sitres yaptım yaaa.
canım sende faktör v heterozigot varmış düşüğünmü oldu.sonra mı bakıldı bu testine. bende de aynı çıktı.birde mtfr de aynı sonuç çıktı. gebelikten öncemi tedavi olmak gerek bilgin varsa yazarmısın.
canım bende mthfr1298 heterozigot var . gebelikten önce coraspin100 ve folbiol gebelikle birlikte iğne başladık. geçmişi azıcık tara bi listemiz var. genelde hepimizin tedavisi bu şekilde ama bir kısmımızın doktoru iğneyide gebe kalmadan önce başlıyor. gün aşırı iğne oluyorlar mesela
canım bende mthfr1298 heterozigot var . gebelikten önce coraspin100 ve folbiol gebelikle birlikte iğne başladık. geçmişi azıcık tara bi listemiz var. genelde hepimizin tedavisi bu şekilde ama bir kısmımızın doktoru iğneyide gebe kalmadan önce başlıyor. gün aşırı iğne oluyorlar mesela
bir sorum olacak,
38 haftalık bebeğimi kaybettim .Karnımd ÖLDÜ Malesef. Kan testlerim:
Faktör-V heterazigot
MTHFR C677T heterazigot çıktı.
bu durumda olupta tedavi gören varmı. şimdi ben yeni gebelik için ne yapmalıyım.doktoruma gittim bugün.sadece aspirin iç ve folbiole devam et dedi. zaten diğer hamileliğimde de içmiştim Sizce ben riskli gebelik doktoruna gitmelimiyim.birde bana protein s ve c ve atIII bakılmadı.Sizlerden bu testler istendimi?????
iyi geceler herkese.sonucu aldım.her zamanki gibi 0.1 yani negatif.kendimi çok kötü hissediyorum.artık umudum kırıldı.sanırım olmayacak.çok yıprandım.bırakıcam artık sürekli takip etmeyi.zorla olmuyo işte.hem pıhtılaşma problemim var hem de hamile kalamıyorum.üstüne üstlük 5 aydır da diyet yapıyorum.nereye kadar.ilk geceden hamile kalıp patır patır doğuranları kıskanıyorum.kusura bakmayın bugün çok negatifim.ama yıldım artık.
kızlar mpb ve umudum u merak ediyorum kaç gündür yazıcam unutuyorum. haberiniz var mı
iyi geceler herkese.sonucu aldım.her zamanki gibi 0.1 yani negatif.kendimi çok kötü hissediyorum.artık umudum kırıldı.sanırım olmayacak.çok yıprandım.bırakıcam artık sürekli takip etmeyi.zorla olmuyo işte.hem pıhtılaşma problemim var hem de hamile kalamıyorum.üstüne üstlük 5 aydır da diyet yapıyorum.nereye kadar.ilk geceden hamile kalıp patır patır doğuranları kıskanıyorum.kusura bakmayın bugün çok negatifim.ama yıldım artık.
ay canım valla belli olmuyo evet ama bugün sabah gögüslerimdeki acılıkta gitti gibi hassasiyet kalmadı ayy ümidim kalmadı hiççsağol kuzum..hiç belli olmaz işler hamilelik belirtiside adet belirtisi gibi oluyor o yüzden sakın moralini bozma
ayyyy maasllah canım 3ay bıtmiş harıka yaaaa.cok sevındım ınsallah hep saglıklı haberler alırsın kucagına aldıgın gunlerı de goruruz ınsallah
ay nedense bana tuttu gıbı gelıyo bıraz sacma gelebilir ama ıcımdeki ses oyle dıyo canımumarım guzel haberler verırsın ne zaman test yapacaksın
ooyyyy kuzucum benım ne güzel yaa.Allah saglıgınızı eksık etmesin gercekten rüya gibi insan inanamıyor ya keske bırbırımıze yakın olsaydık da hep birlikte toplasıp mucize bebeklerimizi ziyaret ederdık ne guzel olurdu bizlere umut olurdu öptük zeynep ecemizi
canım hamilelik öncesinde folikasit ve corasprin kullanılıyor genelde sen şimdi gebelik mi düşünüyorsun birde mutasyonun nedir bilmiyorum ama doktorun neden kullanma dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?