- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
merhaba arkadaşlar. evet yine ve yeniden size veda ediyorumbebeğimi dün kaybettim, olmadı yine tutunamadı, bu da kısmet olmadı rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. artık bi daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum hoşçakalın
ahh canım.Allah ım sabırlar versin inşallah.Canım lütfen üzme kendini.Allah büyüktür.Ol dediği zaman herşey olur.Kendine çok iyi bak.Allah yardımcın olsun inşallah.
Selam kızlarrr :)
İğnelerimin bitmesine 1 hafta kaldı ve oğluma kavuşmama çoookkk azzz :)
Tüm dualarım sizin için,Allah hepinizin gönlüne göre versinn inşallahh..
Hiçbir zaman ümidinizi kaybetmeyin,dr iyi seçin ve dr unuzdan başkasına diyene koyana hiç bakmayın....
İlk bebeğimi kaybettikten 9 ay sonra hamile kalabildim psikoloji çookkk önemliii...
Tüm bebiş bekleyenlerre oğlum tgepik atıyorrr teyzeleri üzülmeyin kardeşlerim bir birrrr kucağınıza gelicek diyorrr
kızlar mpb ve umudum u merak ediyorum kaç gündür yazıcam unutuyorum. haberiniz var mı
38 haftalık bebeğimi kaybettim .Karnımd ÖLDÜ Malesef. Kan testlerim:
Faktör-V heterazigot
MTHFR C677T heterazigot çıktı.
bu durumda olupta tedavi gören varmı. şimdi ben yeni gebelik için ne yapmalıyım.doktoruma gittim bugün.sadece aspirin iç ve folbiole devam et dedi. zaten diğer hamileliğimde de içmiştim Sizce ben riskli gebelik doktoruna gitmelimiyim.birde bana protein s ve c ve atIII bakılmadı.Sizlerden bu testler istendimi?????
Size bi itirafta bulunayım mı..Ben de kan pıhtılaşması sorunu var detaylı bilgi yok :)
doktoruma o kadar güveniyorum ki,hiçbirşey sormuyorum..kontrole gidiyorum ne derse yapıyorum...
kafaya takan bi insanım onu bunu sorup kafamı doldurmuyorum bence sizde böyle yapın..
kendinize iyi dr bulun kendinizi ona bırakın bebeğinizin tadını çıkarın aklınıza tedaviyi getirmeyin...iğneyi sokun acımadan,,için hapları gitsin..nedenler niçinler acabalar olmasın hayatınız da...
mutluu olunnnn
iyi geceler herkese.sonucu aldım.her zamanki gibi 0.1 yani negatif.kendimi çok kötü hissediyorum.artık umudum kırıldı.sanırım olmayacak.çok yıprandım.bırakıcam artık sürekli takip etmeyi.zorla olmuyo işte.hem pıhtılaşma problemim var hem de hamile kalamıyorum.üstüne üstlük 5 aydır da diyet yapıyorum.nereye kadar.ilk geceden hamile kalıp patır patır doğuranları kıskanıyorum.kusura bakmayın bugün çok negatifim.ama yıldım artık.
kızlar günaydın hepinize bu güzel ve hayırlı günde RABBİM tüm dua ve dileklerinizi kabul etsin inşaallah
merhaba arkadaşlar. evet yine ve yeniden size veda ediyorumbebeğimi dün kaybettim, olmadı yine tutunamadı, bu da kısmet olmadı rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. artık bi daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum hoşçakalın
sağol canım, allah razı olsun. ama ben bütün inancımı yitirdimbu dördüncüydü ilk defa kalp atışlarını da duydum ama yine bıraktı beni, rabbim istemiyor demekki olmayınca olmuyor, elimden gelen hiç bişey yok malesef, gidenlerin ardından gözyaşı dökmekten başka
Regaip Kandilin mübarek olsun sewincciğim nasılsın iyi misin?
sağol canım, allah razı olsun. ama ben bütün inancımı yitirdimbu dördüncüydü ilk defa kalp atışlarını da duydum ama yine bıraktı beni, rabbim istemiyor demekki olmayınca olmuyor, elimden gelen hiç bişey yok malesef, gidenlerin ardından gözyaşı dökmekten başka
herkezin kandili mubarek olsun canlar rabbim birdahaki kandilde işşallah evlatlarımızla girmeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?