Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ahh canım.Allah ım sabırlar versin inşallah.Canım lütfen üzme kendini.Allah büyüktür.Ol dediği zaman herşey olur.Kendine çok iyi bak.Allah yardımcın olsun inşallah.

ahh canım.Allah ım sabırlar versin inşallah.Canım lütfen üzme kendini.Allah büyüktür.Ol dediği zaman herşey olur.Kendine çok iyi bak.Allah yardımcın olsun inşallah.

sağol canım, allah razı olsun. ama ben bütün inancımı yitirdim bu dördüncüydü ilk defa kalp atışlarını da duydum ama yine bıraktı beni, rabbim istemiyor demekki olmayınca olmuyor, elimden gelen hiç bişey yok malesef, gidenlerin ardından gözyaşı dökmekten başka

ALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM
Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme.
Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum
Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar.
İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum.
Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat.
Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum.
Beni Katına Almanı Diliyorum.
Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum.
Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum.
Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum.
Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum.
Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum.
Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum... {{AMİN}}...

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....

aminnn inşallah sende sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallah

bence riskli gebelikler uzmanına git perinatolog bulursan iyi olur bana bakılmadı ama baktıracam s ve c ye yoksa kafam rahat etmeyecek

ne güzel bizde öle relax olabilecekmiyiz acaba :26::26::26:

canım bende ilk geceden hamile kalanlardanım ama bak ne oldu oğlumun üstüne 3 tane bebeğim öldü gitti
sen imtihanı başta veriyorsun bense şimdi üzülme rabbime sığın ve isyankar olma bak mübarek günlere girdik bol bol dua et

canım çok geçmiş olsun ne diyimki söylicek bişi bulamıyorum rabbim sabır versin bir dahada böyle bir acı yaşatmasın

inancını yitirme sakın Rabbim en iyisini en doğrusunu bilir mübarek günlerde vardır bir bildiği üzülme Allaha tevekkül et.

Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda toparlanırsın. Umudunu kaybetmek yok.

SABIR
3207 - Hz. Enes (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm), (ölen) çocuğu için ağlamakta olan bir kadına rastlamıştı:
"Allah'tan kork ve sabret!" buyurdu: Kadın (ızdırabından kendisine hitab edenin kim olduğuna bile bakmadan):
"Benim başıma gelenden sana ne?'' dedi. Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) uzaklaşınca, kadına:
"Bu Resulullah idi!'' dendi. Bunun üzerine, kadın çocuğun ölümü kadar da söylediği sözden dolayı (utanıp) üzüldü. (Özür dilemek için) doğru aleyhissalâtu vesselâmın kapısına koştu: Ama kapıda bekleyen kapıcılar görmedi, doğrudan huzuruna çıktı ve:
"Ey Allah'ın Resulü, (o yakışıksız sözü) sizi tanımadan sarfettim (bağışlayın!)" dedi. Aleyhissalâtu vesselam:
"Makbul sabır, musibetle karşılaştığın ilk andakidir" buyurdu."

Kaynak: Sabır ile ilgili hadisler Sabır ile ilgili hadisler
whkaynak

canım benim sakın umutsuzluğa düşme.bu topikte bir çok kez bebeğini yitirmiş arkadaşlar var ama hiç umutlarını kaybetmemişler.Allah ım inşallah en kısa zamanda seni anne yapacaktır ben inanıyorum canım.Çünkü umut ediyorum.Lütfen toparla kendini.Allah yardımcın olsun canım.Gönlüne göre versin inşallah.

herkezin kandili mubarek olsun canlar rabbim birdahaki kandilde işşallah evlatlarımızla girmeyi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…