- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
amiiinn canım amiinnnnkızlar günaydın hepinize bu güzel ve hayırlı günde RABBİM tüm dua ve dileklerinizi kabul etsin inşaallah
canım beklemenın ne kadar zor oldugunu hepımız cok ıyı bılıyoruz kırmızılar gelınce ne kadar uzulduk hepımız yasadık ama sabır baska bır sey degıl sabır canım benım.ben hamıle kalana kadar 2gunde bır aglardım olmuyıo olmayacak dıye.cevrendekı bebişleri gorunce hamışleri gorunce aglardım.sonra hamıle kaldım ya yıne duserse ya ıgne yetmezse dıye aglamaya devam ettım.sımdı aglamıyorum ama korkularımdan uzun sure ayrı kalamıyorum.yasadıklarımız cok zor Rabbım kımseye kaldıramayacagı acılar vermesin hayırlı zamanda bebişin gelir inşallah tatlımiyi geceler herkese.sonucu aldım.her zamanki gibi 0.1 yani negatif.kendimi çok kötü hissediyorum.artık umudum kırıldı.sanırım olmayacak.çok yıprandım.bırakıcam artık sürekli takip etmeyi.zorla olmuyo işte.hem pıhtılaşma problemim var hem de hamile kalamıyorum.üstüne üstlük 5 aydır da diyet yapıyorum.nereye kadar.ilk geceden hamile kalıp patır patır doğuranları kıskanıyorum.kusura bakmayın bugün çok negatifim.ama yıldım artık.
29 mayıs buyuk gun ınsallah guzel haberler alırız canımay canım valla belli olmuyo evet ama bugün sabah gögüslerimdeki acılıkta gitti gibi hassasiyet kalmadı ayy ümidim kalmadı hiçç
canım benim inş. tutmuştur ama bugün adet sancısı gibi hala devam ediyo şiddetli değil ama içten içten varr bide gösgüslerimdeki acıda yok oluyo gibi yaaa benn 29 mayıs salı günü sabah test vercem ama o zamana kadar inş. adet olmazsam tabi
canım gecmıs olsun Rabbım sabır versın.sen iiğne falan kullanmıyormuydun doktorun ne dedı Allaha emanet olmerhaba arkadaşlar. evet yine ve yeniden size veda ediyorumbebeğimi dün kaybettim, olmadı yine tutunamadı, bu da kısmet olmadı rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. artık bi daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum hoşçakalın
amiiinn ne guzel bır duaymıs canım ellerıne saglık amiinnALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM
Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme.
Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum
Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar.
İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum.
Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat.
Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum.
Beni Katına Almanı Diliyorum.
Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum.
Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum.
Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum.
Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum.
Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum.
Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum... {{AMİN}}...
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....
slm kızlar bende 2 kürtajım vardı 677 heterozittum clexan 04 ve coraspin kullandım 8 martta oğlum keremimi normal doğumla kucağıma aldım Allahım szilerede nasip etsin inş Allah doktorumdanda razı olsun önce Allah snra onun sayesinde yavrumu kucağıma aldım isteyen varsa gidebilir çok iyi bir doktor baba gibi ankarada kızılay meşrutiyette derviş özer
herkese selam kızlar dün doktora gittim doktor gebelik daha çok yeni hemen aspirine başla haftaya gel kese görününcede iğneye başlıyalım dedi kan sulandırıcı iğneler bizim bilmediğimiz pek çok sorunu da önlüyor araştırmalar bu yönde dedi değerim 289du yarın tekrar baktır yüzde 60 artmışsa normal dedi ve bugün sonuç 760 çıktı :)birde kese 5000lerde olmadan karından gözükmez dedi umarım iğne için geç kalmış olmayız bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin bebeklerini korusun.....
herkese selam kızlar dün doktora gittim doktor gebelik daha çok yeni hemen aspirine başla haftaya gel kese görününcede iğneye başlıyalım dedi kan sulandırıcı iğneler bizim bilmediğimiz pek çok sorunu da önlüyor araştırmalar bu yönde dedi değerim 289du yarın tekrar baktır yüzde 60 artmışsa normal dedi ve bugün sonuç 760 çıktı :)birde kese 5000lerde olmadan karından gözükmez dedi umarım iğne için geç kalmış olmayız bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin bebeklerini korusun.....
amin canım sağolasın...seninde kandilin mubarek olsun:))selam tatlım seninde kandilin mübarek olsun Rabbim gönlünün muradını versin annene acil şifalar versin inşallah amin.
SABIR
3207 - Hz. Enes (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm), (ölen) çocuğu için ağlamakta olan bir kadına rastlamıştı:
"Allah'tan kork ve sabret!" buyurdu: Kadın (ızdırabından kendisine hitab edenin kim olduğuna bile bakmadan):
"Benim başıma gelenden sana ne?'' dedi. Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) uzaklaşınca, kadına:
"Bu Resulullah idi!'' dendi. Bunun üzerine, kadın çocuğun ölümü kadar da söylediği sözden dolayı (utanıp) üzüldü. (Özür dilemek için) doğru aleyhissalâtu vesselâmın kapısına koştu: Ama kapıda bekleyen kapıcılar görmedi, doğrudan huzuruna çıktı ve:
"Ey Allah'ın Resulü, (o yakışıksız sözü) sizi tanımadan sarfettim (bağışlayın!)" dedi. Aleyhissalâtu vesselam:
"Makbul sabır, musibetle karşılaştığın ilk andakidir" buyurdu."
Kaynak: Sabır ile ilgili hadisler Sabır ile ilgili hadisler
whkaynak
canım çok üzüldüm RABBİM bir daha yaşatmasın aynı acıyı...merhaba arkadaşlar. evet yine ve yeniden size veda ediyorumbebeğimi dün kaybettim, olmadı yine tutunamadı, bu da kısmet olmadı rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. artık bi daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum hoşçakalın
merhaba beydağlıcım,ben 30 nisanda kürtaj oldum.haziran sonu yeniden bebek çalışmalarına başlıycaz.ben daha önce damar tıkanıklığı geçirdim bacağımdan.o zamandan beri ara ara aspirin içiyodum.ama 1 sene önce bıraktım hamilelik düşünüyorum diye.kadın doğum doktoruma kürtaj kontrolü için gittğimde asprin kullanayımmı dedim yok dedi.ama bana pıhtılaşma meylin yüksek görünüyor demişti.bende 2 günde bir olmak üzere bebe aspirini içmeye başladım.kürtaj sonrası adet olmayı bekliyorum ki tahlilleri yaptırıcam.o zman mutasyonlarda bişey olup olmadığı anlaşılacak.:44:
mltm2602 özellikle sorum sana cnm,,sende de bnm gibi 1298 mthfr heterozigot taşıyıcılığı varmış....
daha öncede yazmıştım belki hatırlarsınız..3 aylık bebeğimi düşürdüm. tüp bebekti...........
birsürü tetkik sonucunda sadece mthfr 1298 heterozigot olduğum çıktı. birde apc-R direncim var. faktor v, ıı normal. kormozom analizimiz normal. protein c ve s normal. AT III normal. homosistein düzeyi normal.
geçen gün genetik danışmanından kromozom analiz sonucunu alırken heterozigot olduğumu söyledim. taşıyıcıkta hiçbir sorun olmaz hiçbir önemiş yok dedi....
tüp bebek merkezindeki dr.um iğne vurulursun sorun değil dedi....
sadece bu anomaliyle düşük yapılır mı ??
tüp bebek olduğu için gerçekten düşük sebebim pıhtılaşmamı bilemiyorum.
böyle çelişkili iğne kullnaırsın kullanmazsın deniliyor. birde hematolağa gidicem tüpteki dr.um daha mutasyonu bilmiyor sadece apc-R yi görünce iğne kullanırsın demişti...
bu folik asit metabolizmasıyla ilgili değil mi neden pıhtılaşma sorunu gibi değerlendiriliyor.
mltm sana nasıl bir tedavi uygulanıyor. cevaplarsan çok sevşnirim.
buarada herkesin regaib kandili ve 3 ayları mübarek olsun..
herkezin kandili mubarek olsun canlar rabbim birdahaki kandilde işşallah evlatlarımızla girmeyi nasip eder
sevgili yoldaşlarım canlarım hayırlı kandiller diliyorum...
canım benim ilk gebeliğim 7. haftada sonlandı. kalp atışı vardı ama çok zayıftı. o zamanki doktorum istedi bu testleri mthfr1298 heterozigot bide lac c lac s değerlerinin biri yüksek diğeri düşüktü. ilk doktorum hemen aspirin ve folbiole başlattı. sonra ben testlerimi alıp şimdiki doktoruma gittim . o da aynısını söyledi. yani aspirin folbiol hamile kalıncada iğne. sonra hematoloğa gittim . iğneye falan gerek yok 3 düşükten önce !!!!!!! bu teşhisi kimse koyamaz dedi. ben şimdiki doktoruma çok güveniyorum canım. onu dinlemeye karar verdim. gerçi belkide ilaç kullanmasakta bebeğin sağlıklı olabilir ama bu riske girmeyede gerek yok dedi. hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez clexane 0,4 başladık. doktorum iğne dozunu kiloyla ayarlıyor. yani gebelikte çok kilo alırsam dozu arttıracak.
iğneye başlama zamanı doktora göre değişiyor. benim doktorumun açıklaması mantıklı geldi. erken dönem bebek kaybı çok oluyor bu problemde o yüzden artık hemen başlıyoruz iğneye dedi öncesinde keseyi görmeyi bekliyorlarmış.
kısacasa gebelik öncesi folbiol coraspin100 , gebelik öğrenir öğrenmez folbiol,coraspin 100, iğne, elevit, balık yağı, 12.haftadan sonra elevit yerine demir hapı diğerleri aynı. çok şükür şimdiye kadar sorunsuz geldik. allahım izin verirse inşallah böyle devam eder. darısı başına olsun canım tez vakitte ...bi sorun olursa yada eksik cevapladıysam seve seve yine yazarım ...
umarım hepiniz iyisinizdir. dün kontrlüm vardı. bebeğimin gelişimi artık çok yavaşladı. karaciğer problemim devam ediyor. bu nedenle pazartesi sabahtan sezeryana alacak dr.um. aspirini dün itibariyle bıraktım . iğneyi bırakmama dr.um izin vermedi. pazar akşamı son iğnemi yapıp pazartesi sabahı sezeryana giricem. Allah hakkımıda hayırlı olanlarla karşılaştırır umarım. hepiniz için dua edicem. sizlerde benden ve miniğimden dualarınızı esirgemeyin teyzeleri. hepinizi öpüyorum. ayrıca çok fazla pc başında oturamıyorum. ağrılarım var kusura bakmayın. Allah'a emanet olun.
umarım hepiniz iyisinizdir. dün kontrlüm vardı. bebeğimin gelişimi artık çok yavaşladı. karaciğer problemim devam ediyor. bu nedenle pazartesi sabahtan sezeryana alacak dr.um. aspirini dün itibariyle bıraktım . iğneyi bırakmama dr.um izin vermedi. pazar akşamı son iğnemi yapıp pazartesi sabahı sezeryana giricem. Allah hakkımıda hayırlı olanlarla karşılaştırır umarım. hepiniz için dua edicem. sizlerde benden ve miniğimden dualarınızı esirgemeyin teyzeleri. hepinizi öpüyorum. ayrıca çok fazla pc başında oturamıyorum. ağrılarım var kusura bakmayın. Allah'a emanet olun.
günaydın...
kızlar beni merak etmişsiniz nete giremedim bir haftadır. iyiyiz allaha şükür bebeği ve kalp atışını gördük. inş. böyle güzel devamınıda getiririz. yokluğumda ne çok yazmışsınız hepsini okumaya çalıştım güzel haberlerde var malesef kötü haberlerde. allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?