Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayırlısı olsun arkadaşım. Allah oğluna bir kardeş size de sağlıklı bir evlat versin inş.

gözün aydın canım coook sevındık sonuna kadar hep boyle usu uslu gıder ınsallah hamışliğin
ay cok heyecanlı ya cok az kalmıs canım ben uyumam heralde boyle bır durumdarabbım bebegını sorunsuz saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın dualarımızdasın tatlım

hayır ilk bebeğim değildi. Benim 11 yaşında bir oğlum var. Ve tabikide hamileyken kan pıhtılaşmasını bilmiyordum. ölümmdne onra testlere bakıldı. Işte fktör v -heterazogit çıktı. Diğer testleri yaptıran varmı.yada böyle bir durumda olupta hangi testleri yaptırdınız. Paylaşırsanız sevininirm..

hadi hayırlısı kuzum... inşaallah güzel şeyler olur,sonrada bayağı yoğun günler seni bekler

kızlar benn geldim uzun süredir giremedim pc bozuldubende haberler iyi dün kontrolum var dı herşey yolunda allaha şükür inşallah burdaki herkeste iyidir geçmişi bi okuyayım hemen önce size yazayım dedim

ohh çok şükür sewindim iyi olmana çok merak etmiştim seni amaaaa:))

iki kaçağımızda gelmiş hemde hoş gelmiş. çok şükür iyi haberlerinizi aldık. çok merak etmiştik ama değdi ya sorun yok. hep güzel gider inşallah sonrasıda hepimiz için...

mpb canım sende benim gibisin bende 1 devlete 1 özele gidiyordum ilk zamanlar . ama devlette ultrasonlar çok kötü ne yazık ki. o yüzden hiç takılmasın aklına eminim çok geç gözüküyordur orada kalp atışı o cihazlarla.

kızlar benn geldim uzun süredir giremedim pc bozuldubende haberler iyi dün kontrolum var dı herşey yolunda allaha şükür inşallah burdaki herkeste iyidir geçmişi bi okuyayım hemen önce size yazayım dedim

gözün aydın canım coook sevındık sonuna kadar hep boyle usu uslu gıder ınsallah hamışliğin
sağol cnm ya inş. bu defa sorunsuz gider.
hoşbulduk evet cnm ya özel doktrunkiyle devlettekinin çok farkı var aman geliştiğini görsünde geliştiğine göre kalbide atıyordur dimi. şu iğnenin raporunu bir yazsa doktor belki daha az giderim de 10 günde gitmek zorunda kalıyorum devlete bahaneylede bebişi görüyorum iyi oluyor

:) canım benim seviyorum gerçekten sizleri kendimi görüyorum çünkü :) bebişini gör tabi için daraldıkça büyüdükçe 2 hafta kadar sabretmeyi öğreniyorsun en azından ben şimdilik öyleyim :) rapor işini halledersen süper oluyo ama hem yüzde ödemiyorsun hemde 3 aylık alabiliyorsun yani 9 kutuyu bir kerede alabilirsin. yoksa 10 güne bir doktora gitmekte zor. sağlık ocaklarda yazıyor ama aklında bulunsun .

<KAN PIHTILAŞMASI OLUP DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR HANGİ HASTANELERİ TERCİH ETTİLER VE KAÇ LİRAYA MAL OLDU????

Ben Aydın'da oturuyorum. Takibim İzmir de yapılıyor. Doktorum Enge üniversitesinde çalışıyor. Yalnız tam gün yasası nedeniyle doğum özelde olur dedi. Doğuma yenidoğan uzmanı, anestezi umanı ile birlikte gireceklermiş ekip olarak 3000lira. ayrıca hastane de 2000 lira alır dedi. Sizin doğumunuz özel koşullarda olmalı, yenidoğan ünitesi küvöz önemli diyor. Biz de çok zorlanacağız maddi olarak herkes bu şartlarda mı doğum yaptı?

ÖZELDEN MSJ ATRSINIZ SEVİNİRİM. BURASI ÇOK HIZLI OLDUğUNDAN TAKİP EDEMİYORUM.

cnm ya hastneye gidiyorum iğne yazdırmaya çünkü her gidişimde kesinleşsin öyle rapor çıkaralım diyor dünde ben muayene olduğumda saat 5 ti doktor mesaiye kaldı çok yoğundu ondan 10 gün daha attı. şu rapor çok süründürdü beni ya özel doktora gidince sorucam yönlendirebileceği yer varsa ordan alayım diye. senin bebiş nasıl bizimki daha mm lerde seninki büyümüştür.

canım o kadar hızlı büyüyorki allahın izniyle inanamıyorsun... benimki de 8.5 cm daha teyzesi :) çok şükür herşey yolundaydı.

Canim merhaba bende ayni mutasyondanim.3 gebeligimde sonlandi birisi tupbebek ikisini dogalyoldan hamile kaldim ama igneleride vurulmama ragmen gebeliklerim devam etmedi.hayirlisi demekten baska elimizden birseyler gelmiyor yeri ve zamani gelince rabbim insallah kucaklarimizi bos cevirmez.allah isteyen herkese nasip etsin...

canım gözünaydın kalp atışını görmüşsünüz.darısı benim başımabu arada beni de listeye eklemişsin.çok teşkkür ederim.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

canım Allah yar ve yardımcın olsun.inşallah hiçbir sorun yaşamadan kavuşursun bebeğine

mrb inanmıyorum ya bu nasıl bir doktormuş afedersiniz ama küfür etmek istiyorum şuanda bu doktora,3000 lira ekip 2000lirada hastane öylemi,iyi yere dükkAn açmış bu fırsatçı heriffff... senin durumun tam olarak ne bilmiyorum ama hepimizde belli mutasyonlar var oyüzden burdayız,bebeğin sağlıklıysa ve zamanında doğuyosa ne küveze ne başka birşeye ihtiyacın var,devlet hastanesinde normal bir şekilde doğum yapan bi sürü tanııdığım var,sadece doktorun bilsin ve zamanında ilacını kessin yeter bazıları 1 gün öncesine kadar bazıları ise bir hafta öncesinden kesiyorlar iğneyi... sen bu doktora hiç takılma başka bir doktora git konuş,bende coraspin ve claxen kullanıyorum 35 haftalık hamileyim bir özel hastaneye birde devlet hastanesine gidiyorum hiç biride bana özel bi durum hissettirmedi,yeterki bebeğin sağlıklı olsun ve erken doğum olmasın(ki bu normal gebeliklerdede olan bi durum)...

beni suanda düşündüren tek şey normal doğummu,epidural normal doğummu yoksa epidural sezeryanmı yapacağım.bana hem özel hemde devletdeki doktorum hepsini yapabileceğimi söylediler... lütfen durumunuzdan yararlanmaya çalışan doktor değilde tüccar olmuş fırsatçılara fırsat vermeyi arkadaşlar...

meraba kızlar bende uzun zamandan berı gırmedım aranıza benımde 4 tane kalp atıslarını alamadıgım gebelıklerım oldu yanı 6 7 8 haftalarda gerceklestı dusuklerım yogun bır tedavının ardından sukurler olsun kızım tutundu galıba annesıne sımdı yolun yarısını gectık ınanınkı bu durumun bu duygunun tarıfı kelımeler ıfade edılemıyor benım mthfr-c677t heterozıgot var suanda frexsıparın 0.3 kullanıyorum ınsallah bundan sonrasında bır acı yasamam hamıle olan veya hamıle kalmayı bekleyen butun arkadaslara bol bol dua edıyorum rabbım kımselere bu acıları gostermesın bır daha ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…