canım benim hep güzel hebreler verirsin inş. bizee
canım çok geçmiş olsun ne diyimki söylicek bişi bulamıyorum rabbim sabır versinbir dahada böyle bir acı yaşatmasın
inancını yitirme sakın Rabbim en iyisini en doğrusunu bilir mübarek günlerde vardır bir bildiği üzülme Allaha tevekkül et.
amiiinn canım amiinnnn
canım beklemenın ne kadar zor oldugunu hepımız cok ıyı bılıyoruz kırmızılar gelınce ne kadar uzulduk hepımız yasadık ama sabır baska bır sey degıl sabır canım benım.ben hamıle kalana kadar 2gunde bır aglardım olmuyıo olmayacak dıye.cevrendekı bebişleri gorunce hamışleri gorunce aglardım.sonra hamıle kaldım ya yıne duserse ya ıgne yetmezse dıye aglamaya devam ettım.sımdı aglamıyorum ama korkularımdan uzun sure ayrı kalamıyorum.yasadıklarımız cok zor Rabbım kımseye kaldıramayacagı acılar vermesin hayırlı zamanda bebişin gelir inşallah tatlım
29 mayıs buyuk gun ınsallah guzel haberler alırız canım
canım gecmıs olsun Rabbım sabır versın.sen iiğne falan kullanmıyormuydun doktorun ne dedı Allaha emanet ol
amiiinn ne guzel bır duaymıs canım ellerıne saglık amiinn
herkese selam kızlar dün doktora gittim doktor gebelik daha çok yeni hemen aspirine başla haftaya gel kese görününcede iğneye başlıyalım dedi kan sulandırıcı iğneler bizim bilmediğimiz pek çok sorunu da önlüyor araştırmalar bu yönde dedi değerim 289du yarın tekrar baktır yüzde 60 artmışsa normal dedi ve bugün sonuç 760 çıktı :)birde kese 5000lerde olmadan karından gözükmez dedi umarım iğne için geç kalmış olmayız bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin bebeklerini korusun.....
günaydın...
kızlar beni merak etmişsiniz nete giremedim bir haftadır. iyiyiz allaha şükür bebeği ve kalp atışını gördük. inş. böyle güzel devamınıda getiririz. yokluğumda ne çok yazmışsınız hepsini okumaya çalıştım güzel haberlerde var malesef kötü haberlerde. allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin.
umarım hepiniz iyisinizdir. dün kontrlüm vardı. bebeğimin gelişimi artık çok yavaşladı. karaciğer problemim devam ediyor. bu nedenle pazartesi sabahtan sezeryana alacak dr.um. aspirini dün itibariyle bıraktım . iğneyi bırakmama dr.um izin vermedi. pazar akşamı son iğnemi yapıp pazartesi sabahı sezeryana giricem. Allah hakkımıda hayırlı olanlarla karşılaştırır umarım. hepiniz için dua edicem. sizlerde benden ve miniğimden dualarınızı esirgemeyin teyzeleri. hepinizi öpüyorum. ayrıca çok fazla pc başında oturamıyorum. ağrılarım var kusura bakmayın. Allah'a emanet olun.
elbette rabbim bizden daha iyi biliyor herşeyi, benim sınavımda böyleymiş demekki diyorum ama daha çok yeni olduğu için içim yanıyorbu arada iyiki varsınız kızlar, bi daha buraya girmem diye düşünüyordum ama desteğiniz bi nebze olsun iyi geliyor. eşimden başka hiç kimsenin haberi yok, ne hamileliğimden ne de düşük yaptığımdan!annemden de en yakın dostlarımdanda gizledim hamileliğimi. çünkü sonucun yine böyle olmasından korkuyordum ki korktuğum da başıma geldi. insanın böyle bir acıyı kimseyle paylaşamaması çok ağırmış yaaa en iyisi mi ben sizinde içinizi daha fazla karartmıyayım rabbim isteyen herkese bu mübarek günlerin hürmetine hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. AMİNNN
herkese hayırlı cumalarrr
maşallah canım evet ben çook merak ettim korktum bile valla neyseki kötü bişe yokmuş listeyi güncelledin dimi bebişlşerimiz doğdu hamişlerimiz var
yok cnm internette sorun vardı ondan giremedim. 2 doktora gidiyorum asıl doktorumun ultrasonunda alttan baktı kalp atışını gördük dün devlet hastanesindeki doktor karından baktı kalp atışını görmedi ama merak etme gelişiyor alttan bakıp zorlamak istemiyorum 10 gün sonra gel dedi. sen nasılsın
listeyi güncelledim ama gözden kaçırdıklarım varsa yazsınlar düzeltirim.
kızlar benn geldim uzun süredir giremedim pc bozuldubende haberler iyi dün kontrolum var dı herşey yolunda allaha şükür inşallah burdaki herkeste iyidir geçmişi bi okuyayım hemen önce size yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?