Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

MPB canım çok merak etmiştim seni iyi olmana sewindim:))

DERYACIM canım dualarımız seninle inşaallah sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına:))

BUCU 2 canım sen nerelerdesin gelde bir haber ver bize yaa....

inancını yitirme sakın Rabbim en iyisini en doğrusunu bilir mübarek günlerde vardır bir bildiği üzülme Allaha tevekkül et.

elbette rabbim bizden daha iyi biliyor herşeyi, benim sınavımda böyleymiş demekki diyorum ama daha çok yeni olduğu için içim yanıyor bu arada iyiki varsınız kızlar, bi daha buraya girmem diye düşünüyordum ama desteğiniz bi nebze olsun iyi geliyor. eşimden başka hiç kimsenin haberi yok, ne hamileliğimden ne de düşük yaptığımdan!annemden de en yakın dostlarımdanda gizledim hamileliğimi. çünkü sonucun yine böyle olmasından korkuyordum ki korktuğum da başıma geldi. insanın böyle bir acıyı kimseyle paylaşamaması çok ağırmış yaaa en iyisi mi ben sizinde içinizi daha fazla karartmıyayım rabbim isteyen herkese bu mübarek günlerin hürmetine hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. AMİNNN

çok sağol canım.kullanmaz olurmuyum ilaç manyağı oldum resmen günde iki defa cleaksan 0,4, ecopirin, progestan hap,folbiol kullandım. kanamalar başlayınca bunlara ilaveten progestan iğneye başladım. hatta son günlerde bi ilaç daha verdi o da anneannem şeker hastası olduğu için tedbir amaçlıydı sanırım.gebelik bozulunca da o ilaçların hepsi gitti yerlerine başkaları geldi, bunlarda düşüğü tamamlamak için. anlayacağın tam bir ilaçkolik

ayy maşallah yaaaa güzel haberlerle gelirsin inşallah

maşallah canım evet ben çook merak ettim korktum bile valla neyseki kötü bişe yokmuş listeyi güncelledin dimi bebişlşerimiz doğdu hamişlerimiz var

ay canım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini bizede dua et dualarımız seninle

amin canım amin seni çok iyi anlıyorum acın daha çok taze rabbim bir daha yaşatmasın bizide terk etme yeni şeyler öğrenirsin yazarsın açılırsın bak bende korunma aşamasındayım ama buralardayım rabbim mükaafatımızı verecek inanıyorum sende inan

maşallah canım evet ben çook merak ettim korktum bile valla neyseki kötü bişe yokmuş listeyi güncelledin dimi bebişlşerimiz doğdu hamişlerimiz var

yok cnm internette sorun vardı ondan giremedim. 2 doktora gidiyorum asıl doktorumun ultrasonunda alttan baktı kalp atışını gördük dün devlet hastanesindeki doktor karından baktı kalp atışını görmedi ama merak etme gelişiyor alttan bakıp zorlamak istemiyorum 10 gün sonra gel dedi. sen nasılsın
listeyi güncelledim ama gözden kaçırdıklarım varsa yazsınlar düzeltirim.

Son düzenleme:

aman iyi olunda canımmm ben iyiyim çok şükür aynı beklemedeyim

ziyaretçisi en bol topic bizimkisi

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc

kızlar benn geldim uzun süredir giremedim pc bozuldubende haberler iyi dün kontrolum var dı herşey yolunda allaha şükür inşallah burdaki herkeste iyidir geçmişi bi okuyayım hemen önce size yazayım dedim

kızlar benn geldim uzun süredir giremedim pc bozuldubende haberler iyi dün kontrolum var dı herşey yolunda allaha şükür inşallah burdaki herkeste iyidir geçmişi bi okuyayım hemen önce size yazayım dedim

canım hoşgeldin merak ettik seni herşey yolundaymış sevindik hadi bakalım hayırlısı

apekmimek hoşgeldin beni hatırladınmı başka topicteydik beraber :26::26:
bende pıhtılaşma çıkınca buralara transfer oldum nasılsın

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 12 ziyaretçi)
sewinncc, bucu2, apekmimek+, burcu_gen+
ziyaretçileeerrr

kızlar nihayet totomu kaldırdım ve riskli gebelikler uzmanından randevumu aldım taaa 29 hazirana gün verdiler ama olsun
hakkımızda hayırlısı bakalım bana gene Adana yolları görünecek bakalım o ne diyecek nerelere yollicak ve neler olacak
ölmezsek hep beraber görecez ayy heyecanlandım birde sonra sabahlar olmasın bakalım bebiş ne zaman gelecek

Seyhan başkent hastanesi Doç. Dr. Ebru Tarım 29.06.2012 saat :13,30
hade bakalım rastgele :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…