selam arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz
iyisinizdir: insallah bebeklerinizde iyidir:
benim biraz canim SIKKIN cok morelsizim kendimi iyi hissetmiyorum
bugun cok garip ruyalar gordum okadar morelsizimki
sabah aglama krizine girdim
yani sanki gordugum ruyayi bebegimin yine dusuecegine yorumladim
ne olur allahim bi daha yasamak istemiyorum bebegimi kaybetmek istemiyorum
bu kez dayanamam ne olur bana dua edin arkadaslar
inanin cok kotuyum insallah bisey olmaz diyorum gelecegi tabiki allah tan basskasi bilemez
persembe doktora gidicem dua edin ne olur
ge
inanin cok kotuyum insallah bisey olmaz diyorum gelecegi tabiki allah tan basskasi bilemez
ge
ge
Sevgili marguerita,papatyasüreyya,funda 1980 canlarım benim beni sormussunuz ilginiz için çok teşekkür ederim size .tam bir haftadır hastanede mesai yaptığım için bir türlü fırsat bulup yazamadım kusura bakmayın..o kadar yoruldumi size anlatamam.çok şükür işlerim daha bugün bitti.sırtımdaki ağrıdan dolayı göğüs hastalıklarna gittim orda hocalar muayene etti ve dosyamı alarak benim durumu konseyde görüşeceklerin söylediler.yani onlar için özel bir vaka oldum sağ olsunlar çok ilgilendiler ve gebelikte sakıncası olmayan dopler ultrason ve kan tahlilleri yapıldı. Bu sürede benim halimi düşünün kendimi yedim bitirdim.çok şükür sonuç şimdilik iyi ama beni gebeliğin sonuna kadar takip altında tutacaklarını söylediler.damarlarımın açık olduğunu herhangi bir pıhtı oluşumunun görülmediğini duyunca çok sevindim.inşallah bundan sonra bir şey çıkmaz.marguerita canım benim sende stres yapma inşallah sendede önemli bişey yoktur ama ağrıların geçmezsede bizim hastalık ihmale gelmez bence dr.ler bile bunun farkında.
Gelelim bebişime o çok şükür iyiymiş fakat dr. Bebişin plesentası aşağıda olduğu için yatmam gerektiğni söyledi.ayrıca pruloton iğne haftada iki kez vurulacakmışım erken doğumu engellemek için.inşallah iğneler şifa olur.
Kızlar benim size bir sorum var pruloton iğne kullanan var mı aranızda ve kaçıncı haftaya kadar kullandınız?çok ağrılı bir iğne canım çok yanıyo anlayacağınız ne yapalım artık sağlık olsun bebiş için katlancaz.
Bir diğer sorumda bebeğin plesantası hangi haftalarda yukarı çıkıyor?çıkmazsa kesin erken dğum mu olur.iğneler işe yarayacakmı bu durumda.deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim .allaha emanet olun sevgilerle.
bu arada sevgili tuğçe 8 gözün aydın bebişine kavuşmuşsun.çok sevindim allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
kızlar yardım nolur!!bu sabah lekelenmeler gördüm iççamaşırımda hemen progestan alıp acile gittim.bhcg 5000 çıktı kese çok küçük göründü,16 mart son adet tarihim.şimdi eve geldim çok açık renk lekelenme devam ediyor..bende faktör 5: hetero, mthfr: homo, protein c düşük. buna göre 02 clexan verdi doktor .doktordan habersiz 50 mg coraspin içiyorum
Sevgili marguerita,papatyasüreyya,funda 1980 canlarım benim beni sormussunuz ilginiz için çok teşekkür ederim size .tam bir haftadır hastanede mesai yaptığım için bir türlü fırsat bulup yazamadım kusura bakmayın..o kadar yoruldumi size anlatamam.çok şükür işlerim daha bugün bitti.sırtımdaki ağrıdan dolayı göğüs hastalıklarna gittim orda hocalar muayene etti ve dosyamı alarak benim durumu konseyde görüşeceklerin söylediler.yani onlar için özel bir vaka oldum sağ olsunlar çok ilgilendiler ve gebelikte sakıncası olmayan dopler ultrason ve kan tahlilleri yapıldı. Bu sürede benim halimi düşünün kendimi yedim bitirdim.çok şükür sonuç şimdilik iyi ama beni gebeliğin sonuna kadar takip altında tutacaklarını söylediler.damarlarımın açık olduğunu herhangi bir pıhtı oluşumunun görülmediğini duyunca çok sevindim.inşallah bundan sonra bir şey çıkmaz.marguerita canım benim sende stres yapma inşallah sendede önemli bişey yoktur ama ağrıların geçmezsede bizim hastalık ihmale gelmez bence dr.ler bile bunun farkında.
Gelelim bebişime o çok şükür iyiymiş fakat dr. Bebişin plesentası aşağıda olduğu için yatmam gerektiğni söyledi.ayrıca pruloton iğne haftada iki kez vurulacakmışım erken doğumu engellemek için.inşallah iğneler şifa olur.
Kızlar benim size bir sorum var pruloton iğne kullanan var mı aranızda ve kaçıncı haftaya kadar kullandınız?çok ağrılı bir iğne canım çok yanıyo anlayacağınız ne yapalım artık sağlık olsun bebiş için katlancaz.
Bir diğer sorumda bebeğin plesantası hangi haftalarda yukarı çıkıyor?çıkmazsa kesin erken dğum mu olur.iğneler işe yarayacakmı bu durumda.deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim .allaha emanet olun sevgilerle.
bu arada sevgili tuğçe 8 gözün aydın bebişine kavuşmuşsun.çok sevindim allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
Selvihancım iyi olmana çok sevindim...En son doktora gideceğin zaman mesaj yazmıştın , sonra haber alamayınca inan çok merak ettik...Bebişin ve senin sağlığının iyi olmasına çok sevindim...İğnelerinle ve istirahatle herşey yoluna girecek inşallah canım.. Hepimizin bebeğini Allah korusun...
Bu arada benim feci başım ağrıyor kızlar...Öğlen 3 ten beri evde yatıyorum...Hamileliğimden bu yana ilk kez başım ağrıyor...Tahmin edebileceğiniz gibi korkular başıma üşüştü...Evdeki bi kitabımda bu haftalarda sizde beklenen değişikliklerde baş ağrısı olabilir diyor ...Sizlerde de olmuş muydu ? Normalde migren tipi ağrı çekerim , özellikle adet dönemlerinde , ama hamileleğim başladığından beri hiç ağrımamıştı...Hormonların yükselmesine bağlı olabilir değil mi ? Allah korusun değerlerin düşmesinden olmasın da ...Offf Süreyya yine dertli anlayacağınız , başım da hala ağrıyor...Allahım inşallah herşey yolundadır...Yarın bi ultrasona girip bebişime bakmak istiyorum...Lütfen iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?