Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz
iyisinizdir: insallah bebeklerinizde iyidir:
benim biraz canim SIKKIN cok morelsizim kendimi iyi hissetmiyorum
bugun cok garip ruyalar gordum okadar morelsizimki
sabah aglama krizine girdim
yani sanki gordugum ruyayi bebegimin yine dusuecegine yorumladim
ne olur allahim bi daha yasamak istemiyorum bebegimi kaybetmek istemiyorum
bu kez dayanamam ne olur bana dua edin arkadaslar
inanin cok kotuyum insallah bisey olmaz diyorum gelecegi tabiki allah tan basskasi bilemez
persembe doktora gidicem dua edin ne olur

ge

canım benim lütfen üzme kendini hiç birşey olmayacak merak etme bebeğine allaha şükür tedavisini biliyosun rüyalar sadece psikoljik bizde kaybetme korkusuyla yaşadığımız için sürekli kötü rüyalar görüyoruz kendine stres yapıpta bebeğinide üzme annesi senin onu ne kadar çok sevdiğini ne kadar değer verdiğini biliyor bu yüzden kendini hiç üzme inşallah perşembe günü minik meleğini görürsün ve çok güzel haberler alırsın doktor banada akıntı için fitil verdi vereli on gün oldu daha dört tane kullandım yaptığım yanlış biliyorum ama korkuyorum rüyamda fitili koydum ve bebeğim avuçlarıma geldi engel olamadım anlayacağın bu tür şeyler hepimizde oluyor önemli olan bunları kafaya fazla takmamak moralimizi ve umudumuzu yüksek tutmak kendine çok iyi bak allaha emanet olun :1hug:

canım rüyayla amel olmaz canını sıkma hamilesin niye kendini boştan yere üzüyorsun çok şükür herşey yolunda,olmayan için neden moral bozup dert sahibi oluyorsun,inşallah sorunsuz bebeğini kucağına alırsın ben bir önceki kaybımı olduğu gibi rüyamda gördüm rüyamda hep çıkar hamileliğimin sonuna kadar da kabuslarla boğuştum hergün birşeymi olacak diye bekledim ama hamd olsun ki bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım,sürekli rüyamdaa kaybettiğimi erken doğum olduğunu görüyordum ama çok şükür,hep dua et moralini yüksek tut sonuçta karnımızdakilerinde, kucağımızdakilerinde tüm yaradılanında sahibi yüce Allah o esirger bağışlar ona emanet ol bebeğinde sende.

Sevgili marguerita,papatyasüreyya,funda 1980 canlarım benim beni sormussunuz ilginiz için çok teşekkür ederim size .tam bir haftadır hastanede mesai yaptığım için bir türlü fırsat bulup yazamadım kusura bakmayın..o kadar yoruldumi size anlatamam.çok şükür işlerim daha bugün bitti.sırtımdaki ağrıdan dolayı göğüs hastalıklarna gittim orda hocalar muayene etti ve dosyamı alarak benim durumu konseyde görüşeceklerin söylediler.yani onlar için özel bir vaka oldum sağ olsunlar çok ilgilendiler ve gebelikte sakıncası olmayan dopler ultrason ve kan tahlilleri yapıldı. Bu sürede benim halimi düşünün kendimi yedim bitirdim.çok şükür sonuç şimdilik iyi ama beni gebeliğin sonuna kadar takip altında tutacaklarını söylediler.damarlarımın açık olduğunu herhangi bir pıhtı oluşumunun görülmediğini duyunca çok sevindim.inşallah bundan sonra bir şey çıkmaz.marguerita canım benim sende stres yapma inşallah sendede önemli bişey yoktur ama ağrıların geçmezsede bizim hastalık ihmale gelmez bence dr.ler bile bunun farkında.

Gelelim bebişime o çok şükür iyiymiş fakat dr. Bebişin plesentası aşağıda olduğu için yatmam gerektiğni söyledi.ayrıca pruloton iğne haftada iki kez vurulacakmışım erken doğumu engellemek için.inşallah iğneler şifa olur.

Kızlar benim size bir sorum var pruloton iğne kullanan var mı aranızda ve kaçıncı haftaya kadar kullandınız?çok ağrılı bir iğne canım çok yanıyo anlayacağınız ne yapalım artık sağlık olsun bebiş için katlancaz.

Bir diğer sorumda bebeğin plesantası hangi haftalarda yukarı çıkıyor?çıkmazsa kesin erken dğum mu olur.iğneler işe yarayacakmı bu durumda.deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim .allaha emanet olun sevgilerle.

bu arada sevgili tuğçe 8 gözün aydın bebişine kavuşmuşsun.çok sevindim allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.

canım ara sıra hepimizde farklı korkular telaşlar olabiliyor,böyle rüyalara felan çok takılma canım bak bende bir ara rüyamda kanama olmuş ve bebeğimi kaybetmiş gördüm ertesi gün üstümden atamadım inanki elim karnımda gezdim aman bebeğime bişey olmasın diye seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor günler yaşıyoruz bazen,ama lütfen rahat ol,inşallah allah sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip edecek.. herşeyden korkar olduk ama birazda tersini yapalım herşeyimize dikat edelim ama fazla telaşa kapılmayalım canım

selvihancım geçmiş olsun canım şükürki bebiş iyi ve tabiki anneside:)))) canım o iğneyi kullanan çok tanıdığım var can yaktığını biliyorum. gerekli olunca hamileliğin belli dönemlerinde kullandı o arkadaşlarım. tekrar geçmiş olsun selvihancım

sılaya canım senin gündelik yaşamdaki endişelerin bilinçaltından rüyalarına giriyor. ama sen bunu düşünüp neden bebişi üzüyorsun bakalım.. sen gerçeğe bak bırak rüyayı bebişin seninle ama sen onu strese girip üzersin böyle yaparsan. aklımızda bir sürü soru var ve korkularımız tabi. o kadar normalki senin sıkıntılarının rüyalarına yansıması. ama sen sabah kalkınca enerjini pozitife çevir. kötü düşünmek yok annesi bebiş üzülür ok:)))

canım geçmiş olsun,iyi dileklerin için teşekkür ederim, ben pruloton iğne kullandım yanlış hatırlamıyorsam 11. haftadan 18. haftaya kadar 5 günde birkere vurdurdum ama hiç ağrı yapmadı,ben iğneyi kanamam geçsin diye vurdurdum plesenta başlarda aşağıda oluyormuş ama nezaman yukarı çıkıyor bilmiyorum,canım inşallah her sorunu hayırlısıyla atlatır sağsağlim bebeğini kucağına alırsın.

canım telasa kapılma hemen bak kanamya cevırmemıs ıste ınsallah bebeısın ıcerde saglıcakla dogacagı gunu beklıyodur bunlar gelene kadar bız kalpten gıdıcez:)

SILAYA kullanıcısından alıntı
selam arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz
iyisinizdir: insallah bebeklerinizde iyidir:
benim biraz canim SIKKIN cok morelsizim kendimi iyi hissetmiyorum
bugun cok garip ruyalar gordum okadar morelsizimki
sabah aglama krizine girdim
yani sanki gordugum ruyayi bebegimin yine dusuecegine yorumladim
ne olur allahim bi daha yasamak istemiyorum bebegimi kaybetmek istemiyorum
bu kez dayanamam ne olur bana dua edin arkadaslar
inanin cok kotuyum insallah bisey olmaz diyorum gelecegi tabiki allah tan basskasi bilemez
persembe doktora gidicem dua edin ne olur

canım dusunme boyle seyler guzel seylere yorkı guzel seyler cıksın ınsallah rabbım tum bebklerı ve annelerı korusun ınsallah dualarımız senınle kıb optttt

kızlar bende tuhaf seyler oluyo ınsallah sonu hayırlıdır normalde ben 7 gun adet goruruken bu ay 4 gun adet oldum ve 2 gundur belımde ve kasıgımda sıddetlı bı agrı var sankı tekrara hastalacnacakmısım gıbı dun aglayarak yattım valla dr gıtmektende yoruldum rabbım hayırlısını versın ınsallah usutmusumdurde... aklıma hamıle olabılırmıyım geldı ama adet oldum sasırdım kaldım fıkırlerınıze ıhtıyacı var opt rabbım tum hamıslere saglıkı bı gebelık nasıp etsın ınsalllahhhhh......

selvihancim cok gecmis olsun cok sukur bir sorun cikmamis insallah bundan sonrada cikmaz opuyorum kendine iyi bak tabi bebiside

umut sevgim vallahi atlatacam bu gidişle.progestan aldım leke kesildi çok azdı zaten ama göğüs hassasiyetim azaldı gibi geldi.doktorumla görüştüm bütün ilaçları( 02 clexan iğne folbiol vermişti )kes, 3*1 progestan al cuma günü beni görmeye gel dedi nasıl geçecek bakalım o kadar zaman.bide ben oturduğum yerden 60 km uzakta bir ilçede öğretmenlik yapıyorum.yarında rapor almam lazım çrş prş dersim var.mecbur özele gidecem yarın iki gün rapor.. sonra yine sevk alınacak cuma günü fakülteye gidilecek..idareyle aram bozulacak diye korkuyorum...iğneleri kesmekte korkutuyor beni yaaa .vallaha atlatmam yakındır

kizlar hepinize cok tesekkur ederim.
inanin buraya SIKINTIMI yazdigimda oyle guzel moreller veriyosunuz ki
hemen toparlana biliyorum. rahatliyorum.
allah sizinde kalbinizdekileri versin.
bizler birbirimizi cok daha iyi anliyoruz.
insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alir rahat bi uyku cekeriz.
kaygisiz mutlu iyi niyetlerimim bu forumdaki herkez icin. byby

iyi olmanıza sevindim.hep güzel haberlerle gelirsin inşallah.canım benim plesentamda aşağıdaydı ve yenı yukarı cıktı hatta hala rahım ağzına cok yakın ancak doktor yakın olmasının sorun teşkil etmwdiğini söylüyor.illakı erken doğum olacak diye birşey yok ama risk.24. haftalarda yukarı cıkar diye okumustum nette.32. haftadan sonrada yukarı cıkması beklenmezmiş.içini rahat tut.iğneler hakkında bilgim ypok.

funda cım bebeişinin iyi olduğuna sevindim canım ohh be içim rahatladı kanamada azalmış sen dinlen geçecektir muhakkak dikkat ediyorsundur kendine iyi bak canım

selvihan cım allahtan iyi haberler verdin sende bebeğinde iyiymiş çok sevindim canım

sevda80 canım drun neden iğneyi kes dedi anlamadım kanaman olsa dahi iğneler kesilmiyor diye biliyorum ben hatta burda doğum yapmış arkadaşlar(celen ve şen) böyle bahsetmişlerdi dikkat et kendine sn yinede bir araştır yanlış yönlendirmekte istemem

Selvihancım iyi olmana çok sevindim...En son doktora gideceğin zaman mesaj yazmıştın , sonra haber alamayınca inan çok merak ettik...Bebişin ve senin sağlığının iyi olmasına çok sevindim...ığnelerinle ve istirahatle herşey yoluna girecek inşallah canım.. Hepimizin bebeğini Allah korusun...

Bu arada benim feci başım ağrıyor kızlar...Öğlen 3 ten beri evde yatıyorum...Hamileliğimden bu yana ilk kez başım ağrıyor...Tahmin edebileceğiniz gibi korkular başıma üşüştü...Evdeki bi kitabımda bu haftalarda sizde beklenen değişikliklerde baş ağrısı olabilir diyor ...Sizlerde de olmuş muydu ? Normalde migren tipi ağrı çekerim , özellikle adet dönemlerinde , ama hamileleğim başladığından beri hiç ağrımamıştı...Hormonların yükselmesine bağlı olabilir değil mi ? Allah korusun değerlerin düşmesinden olmasın da ...Offf Süreyya yine dertli anlayacağınız , başım da hala ağrıyor...Allahım inşallah herşey yolundadır...Yarın bi ultrasona girip bebişime bakmak istiyorum...Lütfen iyi olsun...

canım gebelikte baş ağrısı çok normal bence değerlerin düştüğü için değil yükseldiği için ağrıyor,ama çok normal hamilelik boyunca bende herşeyi kafaya takmıştım inşallah sağlıkla atlatır bebişini kucağına alırsın sonradan da gülersin korktuğun herşeye,bu arada kocakarı lafı ama çok baş ağrısı olursa bebeğin erkek olduğunu söylerler hayırlısı tabi ki sadece söylenti kız erkek farketmez.

merhabalar kızlar!
dogum yaptım ve oğluşuma kavuştuum:ecrin_bebek:
allah herkese nasip etsin inşallah, çok farklı bi duygu..senağlama

bildiginiz gibi 17 nisan cuma sabahı hastaneye gittim sabah 8de ameliyata aldılar. genel anestezi ile.. ameliyathaneden çıkarken ayılmaya başladım, narkoz çok fena bişey yaa.. doktorlarınız uygun görürlerse kesinlikle epidural isteyin kızlar.
doktorum ilaçları kesti. ben dogumdan 3 gün önce iğneyi bırakmıstım, 34.haftada da aspirini bırakmıştım. tansiyon ilacımıda dogumda kestik.
işte böyle kızlarr, sormak istediginiz bişey olursa seve seve yanıtlrıım.
çok şükür oglum saglıklı ama küçük dogdu. 38+0da dogdu ama 2580gr. tabi dogumdan sonra 2400e düştü. minik ve güçsüz oldugu için emmeyi beceremiyor. emziremiyorum benneyaptımki çok problem yaşıyorum celen ve şen tavsiyelerinizi bekliyorummm

allah hepinize nasip etsin kızlar, hastaneye giderken sizleri düşündüm, sizler için de dua ettim, allahım herkesin evini bebiş sesleriyle doldursun inşallah.
öpüyorum kızlar..:1hug:

laallllhihoyyythihoyyyttebrik ederim senide eşinide canım allahım analı babalı büyütsün inş tatlı bebeğinin hep yüzünü güldürsün ve hayırlı bir evlat olsun inş:Saruboceq: canım ne tatlıdır o şimdi mis gibi kokar resimlerini koysanda bizlerde görsek canım allahım bizlerde nasip eder inş çok sevindim inan sağsalim kurtulduğunuza ha birde adını ne koydun canım

doğumun nasıl oldu kolaymıydı ağrın varmı ?şimdi nasılsın ?CADIARZU

ayyy ben ne çok soru sordum böyle çenem düştü senin pek vaktin olacağını sanmıyorum ama bebeişinden vakit bulursan yine yazarsın haa birde bizler senin tecrübelerine ihtiyacımız var unutma sakın arada bir bakarsın topiğe öptüm seni mis kokulu oğluşumuzunda gıdısından kokluyorum tekrar tebrikler canım:teytey::teytey:

lalcimmm cok mutlu oldum canimmm gozunuzaydin olsun allah anali babali buyutsun insallah :lepi: cok sukur gecti gitti iste benimde cok sorularim var ama simdi degil biliyorum ki cok yorgunsun firsat buldugunda sende yanitlarsan cok sevinirim oglusunuda seni de cok opuyorum bitanem kendinize iyi bakin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…