Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim canım bana yazdığın için.benim gibi hamileliğinin sonuna doğru iğneyi bırakan var mı aceba.tedirğin oldum.yoksa herkesin rahatsızlık derecesi farklı mı aceba .........

BU TİP KORKULARI SANIRIM HEPİMİZ YAŞIYORUZ BENDE AYNI ŞEYLLERİ YAŞIYORUM VE HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARAMIYORUM.
BUNA İLAVETEN AŞIRI ASABİYET VAR BENDE VE BEBEĞİME ZARAR VERECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM.
Ya kızlarr bide sinirlerim acayip gerildi. kaynanamlara erkek olacağını sölediğimizden beri yok adını ne koyacaksınız göbek adını ne koyacaksınız diye başımızın etini yiyorlar meğer karın ağrıları başkaymış... kayınpederin adını koymak istiyorlarmış bende hiç sevmiyorum adını çok itici geliyor göbek adını bile koymam dedim bir vıdı vıdı yapıyorlar göreceksiniz tabi ben altta kalmadım sananne bile dedim ama çok bozuldular. bi daha onları görmek bile istemiyorum. ama şunun farkındayım ki hamilelik beni etkiledi yoksa buy kadar kafama takmazdım hiçbişeyi. sinirimden çatlıycam neredeyse. sanki bizim gibi acı çekmişler kaybetme riskleri olmuş da bide bu bebek üzerinde hak iddia eder gibi şöle olsun böle olsun sinir oluyorummmmm...

LAL geç oldu belki ama allah analı babalı büyütsün umarım herşey yolunda giderde biz<de kucaklarımıza alırız. ( sağ salim )
bu arada LAL doğuma kadar kaç kilo almıştın ve kaç kilo gitti doğumda :)

gözün aydın olsun.ALLAHIM analı babalı büyütsün mutlu ve güzel günler bebişinle senin olsun.bende 34 haftalık hamileyim doktorum bana 35.haftada iğneyi bıraktıracak aspirine devam edcez.sende 3 gün kalaya kadar kullanmışın iğneyi.okuyorum kimi arkadaş doğum dan sonrada kullan mış.bende tedirgin oldum bana niye 1 ay kala bıraktırıyo aceba bana yazsana

teşekkür ederim canım bana yazdığın için.benim gibi hamileliğinin sonuna doğru iğneyi bırakan var mı aceba.tedirğin oldum.yoksa herkesin rahatsızlık derecesi farklı mı aceba .........

canım bende clexane 0,4 lük kullanıyorum doktorum doğumdan yaklaşık 1 ay öncesinde bıraktırıcam dedi ..şuan 4 ay bitti çok şükür dört gözle doğumu bekliyorum
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

aminnnnnnnnn.çok sagol canım yazdığın için.çok endişeleniyorum.doğumdan sonra bile devam edenler olunca.neden biz erken bırakıyoruz diye endişeye kapıldım.ALLAHIM sağ salim sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin bize.tüm kalbimle diliyorum RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :1hug:

pardon ben yanlış okumuşum kaçıncı haftada bırakıcan iğnlerei deiye sordun sandım .takıldım kaldım bu konuya yahu :1no2:

canım ben sadece iğne kullanıyorum aspirin yok .doktorum tam olarak gafta demedi ama doğuma yaklaşık 20 veya 30 gün kala iğneyi bırakırsın dedi o zaman gelince yine konuşuruz dedi öyle kaldı..herkesin bünyesi değerleri farklı canım tedirgin olma bak doğumdan öncede bırakanlar var sonrada

pardon ben yanlış okumuşum kaçıncı haftada bırakıcan iğnlerei deiye sordun sandım .takıldım kaldım bu konuya yahu :1no2:

allah sağ salim nasip etsin az kalmış senin :) bakalım biz o tarihleri nasıl görücez. bu arada kaç kilo aldın :)
YAA ben takıldım kilo konusuna :)

ayyy esercim başka derdin kalmadıda isim konusundamı sinir oluyorsun canım ismin ne önemi var koymuyorum kayınpederimin adını dersin olay biter ne diye kendini harab ediyorsun klasik kayınvalide olayları bunlar booşverrr sinirlenipte bebeğinide üzme allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinde adı ali olmuş ahmet olmuş farkedermi canım

merhaba, çok teşekkür ediyorum, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
doktorum bana coraspini bıraktırdı 34. haftada. nedenini soruncada şöyle açıkladı: bebeklerin kalbindeki delik 9.aya kadar tamamlanır ve dogumla kısa bi süre içinde kapanırmış. ama coraspini bırakmazsak bu delik vaktiyle kapanmazmış. geç kapanır demek istedi galiba. o nedenle coraspini bırakıp iğneyle devam ediyoruz.
iğneyi ise 3 güne kaadar devam ama onun nedenini sormadım canım. başka sorun olursa yanıtlarım. allah seninkinide tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::1hug:

meryemmeryem nasılsın canım? ben cuma günü dogum için hastanede yatarken senin doktor faruk demirde yan odada yatıyordu. kayınpederimin arkadası oluyor, onu da ziyarete gittide ondan duydum. kaza gecirmiş, o heyecanla yanlış anlamadıysam eger galiba bıçaklanmış. misafirden fırsat bulmuşken dedikodu yapayım dedim kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canım:1hug:

canım doktoruuumm cumartesi kontrolüm var benimde görürüm artık kendisini ..ne güzel sen bebeğinle zaman geçir şimdi.. bizde bir solukta kavuşuruz bebeğimize inşallah

ayy dedikodu :roflol:

lal çok geçmiş olsun. allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza işallah benim gibi bebiş özlemi çeken herkes senin gibi bebeğine kavuşur işallah. oğluşumuza iyi bak annesi tabiki kendinede öptüm.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

BKALE nasılsın canım. ne zamandır yoksun .hiç sesin soluğun çıkmıyo. bebişin nasıl kaç haftalık oldun uzun zamandır göremeyince merak ettim seni .gelince yaz .öptümcanım kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet olun:Saruboceq:

kızlar ne sorcam demir hapı alıyoruz ya ve vitamin ve coraspin
bunların dışında size kalsiyum takviyesi verildimi malum iğnlerin yan etkisi kemik erimesi yapıyor ya. yüksek doz kalsiyum veren doktorlar varmış iğne kullananlara içimizde kullanan varmı merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…