teşekkür ederim canım,inşallah darısı başınıza,benim dr pıhtılaşma tehlikesinin 6 hafta daha benim hayatımı riske atacağını düşünüyor o yüzden kullanmamı söyledi sonrada ömür boyu aspirine devammış.
yaa kızlar sizlerdede mi durum aynı bilemiyorum ama..4 ay bitti çok şükür
daha önce bir bebeğimi kaybettiğim ve bu kan pıhtılaşması vs nedenlerle zaten hep elim tetikte ne kadar raht olsamda bazen umulmadık anda bazı korkular yaşıyorum,çoğu zaman tuvalete girdiğimde korkarak dikkat ediyorum aman bir leke kanama olurmu diye... korkumdan evde hiç iş yapmıyorum herşeyime elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
biliyorum yersi zkorkular oluyor bazen ama bunlar yüzünden çoğu zaman hamileliğimin tadını çıkaramıyorum ve bir an önce doğum olsunda bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getireyim istiyorum
acaba tüm hamilelerde mi sabırsız doğum bekler yoksa keyifli bir şekilde gün mü geçirir kafam karıştı
tek ded,iğim ağzımdan sürekl çıkan tek duam allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin ve sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
merhabalar kızlar!
dogum yaptım ve oğluşuma kavuştuum:ecrin_bebek:
allah herkese nasip etsin inşallah, çok farklı bi duygu..senağlama
bildiginiz gibi 17 nisan cuma sabahı hastaneye gittim sabah 8de ameliyata aldılar. genel anestezi ile.. ameliyathaneden çıkarken ayılmaya başladım, narkoz çok fena bişey yaa.. doktorlarınız uygun görürlerse kesinlikle epidural isteyin kızlar.
doktorum ilaçları kesti. ben dogumdan 3 gün önce iğneyi bırakmıstım, 34.haftada da aspirini bırakmıştım. tansiyon ilacımıda dogumda kestik.
işte böyle kızlarr, sormak istediginiz bişey olursa seve seve yanıtlrıım.
çok şükür oglum saglıklı ama küçük dogdu. 38+0da dogdu ama 2580gr. tabi dogumdan sonra 2400e düştü. minik ve güçsüz oldugu için emmeyi beceremiyor. emziremiyorum benneyaptımki çok problem yaşıyorum celen ve şen tavsiyelerinizi bekliyorummm
allah hepinize nasip etsin kızlar, hastaneye giderken sizleri düşündüm, sizler için de dua ettim, allahım herkesin evini bebiş sesleriyle doldursun inşallah.
öpüyorum kızlar..:1hug:
teşekkür ederim canım bana yazdığın için.benim gibi hamileliğinin sonuna doğru iğneyi bırakan var mı aceba.tedirğin oldum.yoksa herkesin rahatsızlık derecesi farklı mı aceba .........
canım bende clexane 0,4 lük kullanıyorum doktorum doğumdan yaklaşık 1 ay öncesinde bıraktırıcam dedi ..şuan 4 ay bitti çok şükür dört gözle doğumu bekliyorum
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
canım bende clexane 0,4 lük kullanıyorum doktorum doğumdan yaklaşık 1 ay öncesinde bıraktırıcam dedi ..şuan 4 ay bitti çok şükür dört gözle doğumu bekliyorum
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
tam olarak kaçıncı haftandasın
tam olarak kaçıncı haftandasın[/QUO
ben 35.36. haftasında bırakıcam yaklaşık 1 ay kala oluyo işte.sana ne dedi doktorun
tam olarak kaçıncı haftandasın
pardon ben yanlış okumuşum kaçıncı haftada bırakıcan iğnlerei deiye sordun sandım .takıldım kaldım bu konuya yahu :1no2:
pardon ben yanlış okumuşum kaçıncı haftada bırakıcan iğnlerei deiye sordun sandım .takıldım kaldım bu konuya yahu :1no2:
BU TİP KORKULARI SANIRIM HEPİMİZ YAŞIYORUZ BENDE AYNI ŞEYLLERİ YAŞIYORUM VE HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARAMIYORUM.
BUNA İLAVETEN AŞIRI ASABİYET VAR BENDE VE BEBEĞİME ZARAR VERECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM.
Ya kızlarr bide sinirlerim acayip gerildi. kaynanamlara erkek olacağını sölediğimizden beri yok adını ne koyacaksınız göbek adını ne koyacaksınız diye başımızın etini yiyorlar meğer karın ağrıları başkaymış... kayınpederin adını koymak istiyorlarmış bende hiç sevmiyorum adını çok itici geliyor göbek adını bile koymam dedim bir vıdı vıdı yapıyorlar göreceksiniz tabi ben altta kalmadım sananne bile dedim ama çok bozuldular. bi daha onları görmek bile istemiyorum. ama şunun farkındayım ki hamilelik beni etkiledi yoksa buy kadar kafama takmazdım hiçbişeyi. sinirimden çatlıycam neredeyse. sanki bizim gibi acı çekmişler kaybetme riskleri olmuş da bide bu bebek üzerinde hak iddia eder gibi şöle olsun böle olsun sinir oluyorummmmm...
LAL geç oldu belki ama allah analı babalı büyütsün umarım herşey yolunda giderde biz<de kucaklarımıza alırız. ( sağ salim )
bu arada LAL doğuma kadar kaç kilo almıştın ve kaç kilo gitti doğumda :)
gözün aydın olsun.ALLAHIM analı babalı büyütsün mutlu ve güzel günler bebişinle senin olsun.bende 34 haftalık hamileyim doktorum bana 35.haftada iğneyi bıraktıracak aspirine devam edcez.sende 3 gün kalaya kadar kullanmışın iğneyi.okuyorum kimi arkadaş doğum dan sonrada kullan mış.bende tedirgin oldum bana niye 1 ay kala bıraktırıyo aceba bana yazsana
meryemmeryem nasılsın canım? ben cuma günü dogum için hastanede yatarken senin doktor faruk demirde yan odada yatıyordu. kayınpederimin arkadası oluyor, onu da ziyarete gittide ondan duydum. kaza gecirmiş, o heyecanla yanlış anlamadıysam eger galiba bıçaklanmış. misafirden fırsat bulmuşken dedikodu yapayım dedim kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canım:1hug:
meryemmeryem nasılsın canım? ben cuma günü dogum için hastanede yatarken senin doktor faruk demirde yan odada yatıyordu. kayınpederimin arkadası oluyor, onu da ziyarete gittide ondan duydum. kaza gecirmiş, o heyecanla yanlış anlamadıysam eger galiba bıçaklanmış. misafirden fırsat bulmuşken dedikodu yapayım dedim kaydirigubbakcemile3 öpüyorum canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?