Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

adını ege koyduk canım. birde kayınpederimin adını ekledi eşim TUĞRUL EGE oldu.
dogum sezeryandı, ben genel anestezi oldum, uyandıgımda hersey bitmişti ama tabi narkoz en zor olanı. birde dogumdan sonra gaz sancıları oluyor, dikişlerin ve rahmin agrıyor. yani çok agrılı bi işmiş
hala dikiş yerim agrıyor, yatıp kalkmak büyük eziyet. ama belki benden kaynaklanıyordur, sadece ameliyat günü hastanede yattım, ertesi gün hastaneden geldigimden bu yana hiç dinlenmedim, ayakta atlatıyorum kaydirigubbakcemile3 ama çok agrım oluyor.
tabi canım ne isterseniz sorun, bugunlerde ev kalabalık malum, ama sakinleşince her fırsatta nete girerim cevaplarım.
öpüyorumkaydirigubbakcemile2

canım benim geçmiş olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün şansıda bahtıda açık olsun adıyla yaşasın :teytey: hepsi geçer inşallah bebeğin küçük olduğu için sık sık emzirmen lazım diğer bebekler gibi değil az az sık sık emzireceksin birde emzirirken çenesine destek yaparsan çenesi o kadar yorulmaz amcamın kızı 8 aylık doğum yapmıştı ondan biliyorum sık sık emzir emebildiği kadar sonra sen durduramıycaksın sırnaşık şey allah kolaylık versin fırsat buldukça bizede yaz çok öpüldünüz egeyi koklaya koklaya öp annesi a.s.

lalcim canım benim çok sevindimhihoyyyt çok şükür oğluşunla kavuştunuz.:ecrin_bebek: Allah sana ve oğluna sağlıklı, güzel, uzun, mutlu, bir yaşam versin inşallah benim hocamında bebeği küçük doğdu ama hızla toparlanmıştı emmeye başladığı an. bundan sonra kocaman abi olur o. :dance:gerçekten çok sevindim canım.. mutluluğunuz daim olsun..ege'ye bir kardeş yakışır ama kaydirigubbakcemile3.öptük ikinizide

papatyacım öncelikle geçmiş olsun baş ağrısı bendede oldu şu anda bile oluyor ama uzun süreli olursa doktoruna danış allah göstermesin tansiyon sorunu olabilir bizim rahatsızlığımızda olanlarda daha çok oluyormuş bu yüzden dikkatli olmak gerek
hormonların yükselmesinden oluyor ama yine tedbirini al bence ama kendine stres yapma bebeşinide üzme stres yaptıkça baş ağrın daha çok artacaktır

selvihancığım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim senin durumundaki hamilelir hamilelik boyunca sırtüstü yatıp bazı ilaçlar kullanıyormuş bir arkadaşımdada oldu erken doğumu engellemek için bu yüzden sende doktorunun sözünü dinle mümkün olduğu kadar yat dinlen plesantanın aşağıda olması kanama riskini ve rahim ağzının erken açılmasını sağlıyormuş kendine stres yapma o ne güzel yat dinlen zaten doğduğu zaman yatıp dinlenemeyeceksin bu fırsatları iyi değerlendir birazda naz yap boşver bu günler bir daha gelmez tadını çıkar bebeğin ve sen allaha emanet olun :1hug:

laaaall
canım benim çok sevindim bebeğine kavuşmana,allah sağlıklı büyümeyi nasip etsin bebişine,
ben ne söyleyeck bişey nede soracak bişey bulamadım şuan sana
tek söyleyebileceğim kendize ve bebeğine iyi bak canım tekrar tebrik ederim
allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

lal tebrik ederim canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. inan çok sevindim darısı bizlere allahım inşallah. bebişini ilk gördüğünde ona ilk dokunduğunda neler hissettin? eminim tarifi yoktur bu duygunun. ikinizi de öptüm canım

lal canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün küçük diye dert etme zamanla toparlanır o.....alahım bizede göstersin o günleri....öpüyorum canım senide süt kokulumuda...

lal tebrik ederim Allah uzun ömür versin analı babalı büyüsün darısı isteyen tüm arkadaşlara olsun

yaa kızlar sizlerdede mi durum aynı bilemiyorum ama..4 ay bitti çok şükür
daha önce bir bebeğimi kaybettiğim ve bu kan pıhtılaşması vs nedenlerle zaten hep elim tetikte ne kadar raht olsamda bazen umulmadık anda bazı korkular yaşıyorum,çoğu zaman tuvalete girdiğimde korkarak dikkat ediyorum aman bir leke kanama olurmu diye... korkumdan evde hiç iş yapmıyorum herşeyime elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
biliyorum yersi zkorkular oluyor bazen ama bunlar yüzünden çoğu zaman hamileliğimin tadını çıkaramıyorum ve bir an önce doğum olsunda bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getireyim istiyorum
acaba tüm hamilelerde mi sabırsız doğum bekler yoksa keyifli bir şekilde gün mü geçirir kafam karıştı
tek ded,iğim ağzımdan sürekl çıkan tek duam allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin ve sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

canim bende ayni durumdayim. tehlikeleri dusunmekten
hamileleigin tadini cikaramiyorum. sukli yatiyorum.
is yapmiyorum. tuvalete girerken korkuyla giriyorum
cikarken cok sukurle cikiyorum. kendimi iyi hissettigim gun
bebegin kalbi durdu saniyorum. cunku ilk bebegimin kalbi durmustu.
2. ve 3. kanamali dustu. yani ikisinide yasadim lekem olmayinca bile tereddutlerim var.
bi an once kasim ayi gelsin istiyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
yarin doktora gidicem cok tedirginim. insallah doktor guzel seyler soyler
kalbini duyarim. allah seninde bebegini kucagina almayi nasip etsin.
abbim hepimize yardim etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah bidaha kimse bidaha dusuk yasamaz.

saol canım inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize,bende cumartesi gidicem doktora,doktora gidip ultrasonda bebeği görünce huzrlu mutlu oluyorum bende sonra yine başlıyor ara sıra kokrular allahım şu zamanı da saplıkla geçirelim de sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah allah kötü olaylar yaşatmasın başka acılar yaşamayalım

işte beklenen haberimiz geldi. lallllll tebrik ederim canım Allah analı babalı buyutsün.kilosunu toparlar hemen merak etme sakın.yeterkı iyi olsun

kızlar dun doktora gittim demiştim başka bir hastanede tahlil yaptırdım ve tahminim gibi enfeksiyon tekrarlıyor antibiyotık verdi tabı içmeye başlamadım kendi doktorumu aradım ve baska biryerde tahlıl yaptırdığımı söyledim.bugun için 6 da gel dedi.ancak sabah ilk wc ye gittiğimde hani biriken akıntı oluyor ya o akıntı şeffaf yada sarı değildi pembe renkti.daha gelmedi o pembe renkte ama beklerken zamanda geçmiyor.inşallah bişey olmaz.

canım inşallah bir sorun yoktur ve herşey yolunda gider,rahat ol içini ferah tut canım..güzel haberlerle dönersin inşallah

aman aman amaaann :asigim: minik oğluş gelmiş :teytey: allahım kaderini güzel yazsın.vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah :Saruboceq:
bitanem öörenicek emmeyi.sen sakın vazgecme.cemrede 2880 domustu ve sonra düştü tabi.ben doktorumun tavsiyesityle gece gündüz hep saat bası emzirdim.hem sütüm coğaldı hemde küçük hanım meme biti oldu cıktı kaydirigubbakcemile3 gece saat bası emzir lal cim.mümkün olduunca mama verme.emzikte verme.emziğe alısınca ac olsa bile onu emicek ağlamıycak ve sende tok sanıcaksın.şimdilik emziği unutun.takıldıın yer olursa buralardayım.alahım hepinize bu güzel günleri yaşatmayı nasip etsin :Saruboceq:

canım benım tebrık ederım valla aklımız hep sendeydı sukur sende oglusunda evdesınız guzel gunlerde buyusun ınsallaahhh.. darısı bızlere

gelgitcim geçmiş olsun tekrarlamadığına göre sorun olacağını sanmam. ama sen dikkat et ki zaten ediyorsundur.doktordan gelince yaz bize merakta bırakma. enfeksiyon dikkat etmemiz gereken bişey hamilelik boyunca geçmiş olsun canım tekrar.

Lalcim , açar açmaz harika haberle karşılaştım...Çok sevindim , heyecanla okudum ...Çok tebrik ederim canım..Allah anneli babalı büyütsün , vatanına milletine bağlı , hayırlı bi evladın olur inşallah...Allah sana da kısa zamanda şifa versin , ağrılarını dindirsin , çok sabrettin mükafatların çok güzel olur inşallah...Darısı da hepimizin başına olsun inşallah...Çok sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…