laallllhihoyyythihoyyyttebrik ederim senide eşinide canım allahım analı babalı büyütsün inş tatlıbebeğinin hep yüzünü güldürsün ve hayırlı bir evlat olsun inş:Saruboceq: canım ne tatlıdır o şimdi mis gibi kokar resimlerini koysanda bizlerde görsek canım allahım bizlerde nasip eder inş çok sevindim inan sağsalim kurtulduğunuza ha birde adını ne koydun canım
doğumun nasıl oldu kolaymıydı ağrın varmı ?şimdi nasılsın ?CADIARZU
ayyy ben ne çok soru sordum böyle çenem düştü senin pek vaktin olacağını sanmıyorum ama bebeişinden vakit bulursan yine yazarsın haa birde bizler senin tecrübelerine ihtiyacımız var unutma sakın arada bir bakarsın topiğe öptüm seni mis kokulu oğluşumuzunda gıdısından kokluyorum tekrar tebrikler canım:teytey::teytey:
merhabalar kızlar!
dogum yaptım ve oğluşuma kavuştuum:ecrin_bebek:
allah herkese nasip etsin inşallah, çok farklı bi duygu..senağlama
bildiginiz gibi 17 nisan cuma sabahı hastaneye gittim sabah 8de ameliyata aldılar. genel anestezi ile.. ameliyathaneden çıkarken ayılmaya başladım, narkoz çok fena bişey yaa.. doktorlarınız uygun görürlerse kesinlikle epidural isteyin kızlar.
doktorum ilaçları kesti. ben dogumdan 3 gün önce iğneyi bırakmıstım, 34.haftada da aspirini bırakmıştım. tansiyon ilacımıda dogumda kestik.
işte böyle kızlarr, sormak istediginiz bişey olursa seve seve yanıtlrıım.
çok şükür oglum saglıklı ama küçük dogdu. 38+0da dogdu ama 2580gr. tabi dogumdan sonra 2400e düştü. minik ve güçsüz oldugu için emmeyi beceremiyor. emziremiyorum benneyaptımki çok problem yaşıyorum celen ve şen tavsiyelerinizi bekliyorummm
allah hepinize nasip etsin kızlar, hastaneye giderken sizleri düşündüm, sizler için de dua ettim, allahım herkesin evini bebiş sesleriyle doldursun inşallah.
öpüyorum kızlar..:1hug:
Selvihancım iyi olmana çok sevindim...En son doktora gideceğin zaman mesaj yazmıştın , sonra haber alamayınca inan çok merak ettik...Bebişin ve senin sağlığının iyi olmasına çok sevindim...İğnelerinle ve istirahatle herşey yoluna girecek inşallah canım.. Hepimizin bebeğini Allah korusun...
Bu arada benim feci başım ağrıyor kızlar...Öğlen 3 ten beri evde yatıyorum...Hamileliğimden bu yana ilk kez başım ağrıyor...Tahmin edebileceğiniz gibi korkular başıma üşüştü...Evdeki bi kitabımda bu haftalarda sizde beklenen değişikliklerde baş ağrısı olabilir diyor ...Sizlerde de olmuş muydu ? Normalde migren tipi ağrı çekerim , özellikle adet dönemlerinde , ama hamileleğim başladığından beri hiç ağrımamıştı...Hormonların yükselmesine bağlı olabilir değil mi ? Allah korusun değerlerin düşmesinden olmasın da ...Offf Süreyya yine dertli anlayacağınız , başım da hala ağrıyor...Allahım inşallah herşey yolundadır...Yarın bi ultrasona girip bebişime bakmak istiyorum...Lütfen iyi olsun...
yaa kızlar sizlerdede mi durum aynı bilemiyorum ama..4 ay bitti çok şükür
daha önce bir bebeğimi kaybettiğim ve bu kan pıhtılaşması vs nedenlerle zaten hep elim tetikte ne kadar raht olsamda bazen umulmadık anda bazı korkular yaşıyorum,çoğu zaman tuvalete girdiğimde korkarak dikkat ediyorum aman bir leke kanama olurmu diye... korkumdan evde hiç iş yapmıyorum herşeyime elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
biliyorum yersi zkorkular oluyor bazen ama bunlar yüzünden çoğu zaman hamileliğimin tadını çıkaramıyorum ve bir an önce doğum olsunda bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getireyim istiyorum
acaba tüm hamilelerde mi sabırsız doğum bekler yoksa keyifli bir şekilde gün mü geçirir kafam karıştı
tek ded,iğim ağzımdan sürekl çıkan tek duam allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin ve sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
canim bende ayni durumdayim. tehlikeleri dusunmekten
hamileleigin tadini cikaramiyorum. sukli yatiyorum.
is yapmiyorum. tuvalete girerken korkuyla giriyorum
cikarken cok sukurle cikiyorum. kendimi iyi hissettigim gun
bebegin kalbi durdu saniyorum. cunku ilk bebegimin kalbi durmustu.
2. ve 3. kanamali dustu. yani ikisinide yasadim lekem olmayinca bile tereddutlerim var.
bi an once kasim ayi gelsin istiyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
yarin doktora gidicem cok tedirginim. insallah doktor guzel seyler soyler
kalbini duyarim. allah seninde bebegini kucagina almayi nasip etsin.
abbim hepimize yardim etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah bidaha kimse bidaha dusuk yasamaz.
kızlar dun doktora gittim demiştim başka bir hastanede tahlil yaptırdım ve tahminim gibi enfeksiyon tekrarlıyor antibiyotık verdi tabı içmeye başlamadım kendi doktorumu aradım ve baska biryerde tahlıl yaptırdığımı söyledim.bugun için 6 da gel dedi.ancak sabah ilk wc ye gittiğimde hani biriken akıntı oluyor ya o akıntı şeffaf yada sarı değildi pembe renkti.daha gelmedi o pembe renkte ama beklerken zamanda geçmiyor.inşallah bişey olmaz.
merhabalar kızlar!
bildiginiz gibi 17 nisan cuma sabahı hastaneye gittim sabah 8de ameliyata aldılar. genel anestezi ile.. ameliyathaneden çıkarken ayılmaya başladım, narkoz çok fena bişey yaa.. doktorlarınız uygun görürlerse kesinlikle epidural isteyin kızlar.
doktorum ilaçları kesti. ben dogumdan 3 gün önce iğneyi bırakmıstım, 34.haftada da aspirini bırakmıştım. tansiyon ilacımıda dogumda kestik.
çok şükür oglum saglıklı ama küçük dogdu. 38+0da dogdu ama 2580gr. tabi dogumdan sonra 2400e düştü. minik ve güçsüz oldugu için emmeyi beceremiyor. emziremiyorum benneyaptımki çok problem yaşıyorum celen ve şen tavsiyelerinizi bekliyorummm
allah hepinize nasip etsin kızlar, hastaneye giderken sizleri düşündüm, sizler için de dua ettim, allahım herkesin evini bebiş sesleriyle doldursun inşallah.
merhabalar kızlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?