Herkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.
kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...
teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır herşey bu defa hepimiz için :) bende bu cihazdan almayı düşünüyorum canım ama bir taraftanda bazı arkadaşlar bazen bebeği bulamıyoruz demişler ya yani kullanması biraz sıkıntılıymış o yüzden eğer bebeği bulamazsam acaba birşey mi oldu diye sürekli acillerde mi zaman geçirecem ben.. nacizane fikrim canım umarım kafanı karıştırmamışımdır
:44::44::44ney bebem
canım benim çok sevindim kaçıncı haftadasınız annesi sanada bi çizelge yapalım artık :) bir ara kızlar çoktu sanırım erkekler basacak topiği :) allahım kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...
canım benim allahım korusun sizi. yat dinlen bol bol,bide su iç . benim bi kere oldu kesilmişti ilaçsız hemen. dikkat edin kendinize yorma bebeğini 1 hafta tatil yapın ...
kızlar bir yanım al diyor bir yanım alma kararsızım yine. bi fikir verin lütfennnnnnnnn
canım ne kadarlık kaybettin bebegini basın sagolsun
:44::44::44ney bebem
kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...
Herkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.
Evet galiba erkekler basacak bu yıl sonunda. Bir süredir hep kız geliyordu.
Su çizelge nasıl yapılıyor bakayım da ben de yapayım madem. Bugün 12+6yiz.
kuzucum rabbim yardımcınız olsunkızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...
geçmiş olsun canım stres yapma bol,bol dinlen inşaallah hemen biter..kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...
Evet galiba erkekler basacak bu yıl sonunda. Bir süredir hep kız geliyordu.
Su çizelge nasıl yapılıyor bakayım da ben de yapayım madem. Bugün 12+6yiz.
inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzzz
cnm ben inanıyorum ki o iğneleri sen boşuna vurunmuyorsun bebeğin seninle yarın bize pozitif haberinle döneceksin.
doktor göbekten yap dediği için ordan yapıyorum ilk aylarda göbekten yapmak daha iyiymiş diye okumuştum. buzu denemedim daha önce sorayım sonra deneyeyim dedim.
cnm iğneyi başta düzgün yapıp şimdi yanlış yapıyor olamam ki son 5 gündür hep morardı. bir arkadaş kan sulandığı için morarıyor yazmıştı o mantıklı geldi cuma doktora gidicem bakalım o nediyecek. dediğin gibi doktora giderken götüreyim yanımda bulunsun. neyse bebek sağlıklı olsunda nasıl olsa morarıklar geçer. benden başka gören yok nasılsa
merhabalar kızlar herkes iyidir umarım. okulların son günleri çok yorucu ders anlamak beni bu kadar yormuyor gerçekten :)
geçmişe bi göz attım da
tgbesr canım yarın güzel haberlerle dön allahın izniyle . çok heyecanlı . dualarım seninle
deryacım doğum yapmışsındır sen şimdi meleğin kollarındadır oh mis gibi düşünürken bile gözlerim doluyor . allahım hepimize nasip etsin sağ salim kucağımıza aldığımız günleri ....
kuzucum gözlerimi senin testinle açtım
hadi hayırlı haberlerle gel
nerdesin kuzum gelmedinmi ?? daha..çabuk geelll
günaydın herkese :)
herkes tgbesr i bekliyor sanırsam ve tabi bende ... dualarım seninle canım ...
kızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef sonucum negatif olmadı bu seferde olmadı ağlayamadım bile sonuca sanırım şokdayım
canım benim ne olur çok üzme kendini hayırlısı ne ise o olsun..hem senin kırmızılar daha gelmedi belki geç döllenme olmuştur aşılamada olmuyomu böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?