Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim çok sevindim kaçıncı haftadasınız annesi sanada bi çizelge yapalım artık :) bir ara kızlar çoktu sanırım erkekler basacak topiği :) allahım kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...

canım benim allahım korusun sizi. yat dinlen bol bol,bide su iç . benim bi kere oldu kesilmişti ilaçsız hemen. dikkat edin kendinize yorma bebeğini 1 hafta tatil yapın ...

canım neden kafam karışsın aynı şeyleri düşünüyorum bende. niyetleniyorum almaya sonra ya bulamazsam yerini duyamazsam kalp atışını dediğin gibi acilde alırım soluğu diyip vaz geçiyorum . bide bazı yerlerde zararlı olabilir diye okudum . kıpırdanmaya başlasada rahatlasak çok zor böyle ...

:44::44::44 ney bebem

canım bebişin kalp atışını duymaya yarayan küçük bir cihaz . anne karnında kalp atışını duyabiliyorsun .

Evet galiba erkekler basacak bu yıl sonunda. Bir süredir hep kız geliyordu.
Su çizelge nasıl yapılıyor bakayım da ben de yapayım madem. Bugün 12+6yiz.

kızlar bir yanım al diyor bir yanım alma kararsızım yine. bi fikir verin lütfennnnnnnnn

canım ben dayanamayıp aldım doktoruma sordum aslında alsam sürekli size gelmek istiyorum yoksa diye o da gel ne olcak gerek yok alma dedi ama ben yinede aldım aldıktan sonra 10 gün falan dinlemedim korktum ya duyamazsam paniklerim diye sonra bi gün karnım ağrıdı çıldırcaktım bişey mi oldu diye bi hırsla dinledim :)ondan bi kaç gün sonrada doktora gittim ama doktorum bilmiyor aldığımı :18:

benimde olmuştu lekelenmelerim bol bol dinlen canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

gözünaydın canım bu sene erkek senesimidir nedir genelde hep erkek haberleri alıyorum hamilelerden inşallah her zaman güzel haberlerle gelmek nasip olur

Evet galiba erkekler basacak bu yıl sonunda. Bir süredir hep kız geliyordu.
Su çizelge nasıl yapılıyor bakayım da ben de yapayım madem. Bugün 12+6yiz.

oooo bu sene şehzadeler senesi desenize doktor benimkini de erkeğe benzetti ama kesin sonucu 2 hafta sonra söyleyebilicez dedi...:)))

kuzucum rabbim yardımcınız olsun
rabbim gebeliğinin devamını nasip etsin inş.
bol bol dinlen yavrucum

ooooooo maşallah beyzadeye hayırlı evlatlar olsun inş.
ne güzel ense kalınlığıda iyi gelmiş maşallah darısı bizim başımıza

geçmiş olsun canım stres yapma bol,bol dinlen inşaallah hemen biter..

aman da aman maaşallah küçük beye gözünaydın annesi ne güzel bak herşey yolundaymış..ama sen bu aralar bizi ihmal ediyosun başhekimim..

inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzzz

kuzucum gözlerimi senin testinle açtım
hadi hayırlı haberlerle gel

nerdesin kuzum gelmedinmi ?? daha..çabuk geelll

kızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef sonucum negatif olmadı bu seferde olmadı ağlayamadım bile sonuca sanırım şokdayım

kızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef sonucum negatif olmadı bu seferde olmadı ağlayamadım bile sonuca sanırım şokdayım

canım benim ne olur çok üzme kendini hayırlısı ne ise o olsun..hem senin kırmızılar daha gelmedi belki geç döllenme olmuştur aşılamada olmuyomu böyle..

canım benim ne olur çok üzme kendini hayırlısı ne ise o olsun..hem senin kırmızılar daha gelmedi belki geç döllenme olmuştur aşılamada olmuyomu böyle..

ay kuzum keşke öyle olsa ama bu kan testi yani varsa gebelik kesin çıkardı ama yokk inş. hemen adet olurumda yoluma bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…