kızlar ne sorcam demir hapı alıyoruz ya ve vitamin ve coraspin
bunların dışında size kalsiyum takviyesi verildimi malum iğnlerin yan etkisi kemik erimesi yapıyor ya. yüksek doz kalsiyum veren doktorlar varmış iğne kullananlara içimizde kullanan varmı merak ettim..
arkadaslar bısey sorıcam.ben sadece 0.4 mg ıgne kullanıyorum.aspırın kullanmıyorum.neden benım dr vermedı acaba.hamıle kalana kadar kullandım.kalıncada ıgneye basladım..acaba kan pıhtılaşmasının derecesı varmı bılgınız varmı.yardımcı olurmusunuz.
bide kizlar kan pihtilasmasi nedeniyle dusuk yaptiginizi anlamanin baska yolu var mi testlerden baska?benim dr um daha test yapmadi.1ay sonra dedi.hormonlarin falan duzelmesi icin.siz ne zaman yaptirdiniz testi?
canım merhaba bana doktorum verdi kalsiyuma başladık artık
calcimax-d3 (1000 mg kalsiyum 880ıu vitamin d3)
bu ilacı kullanıyorum suda eritip içiyorum
kizlar selam ben de dun bebegimi dusurdum.4 haftalikti ama doktor beta hcg sifirlanmadigi icin cytorec diye bi ilac verdi.kullanan var mi acaba?
gelgit nasıl oldun
canım öncelikle geçmiş olsun bende düük yaptığımda iki güne bir kan testi yapılıyordu beta hcg değerinin sıfırlanması takip edildi sıfıra indikten sonra tahliller yapıldı ve kan pıh.çıktı..bunu ancak tahlil yaptırarak öğrenebilirsin doktorunla iyice görüş ve tahlil iste canım..ama sanırım devlet bölümlerinde en az 3 düşükten sonra yapılıyor bu tahliller özel yerlerde yaptıranlarda var.. ama devlet sağlık yerlerinde doktorun sevkiyle ben yaptırmıştım ama bana tahlil yapılacağı zaman kaç düşük diye sorunca ben yalan söyledim 3 düşük yaptım dedim(ne yapayım yoksa tahlil yapmayacaklardı mecburdum yaan söylemeye)
canm cok sagol cevabin icin.senin sadece kana mi baktilar yoksa genetik testler de yapildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?