Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

lalcim tebrikler Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım çok sevindim benim içinde lütfen dua et ben bu ayda olmadı maalesef hayırlısı bekliyorum.yine görüşürüz.bebeğini öp ve kokla sevgiler

arkadaslar bısey sorıcam.ben sadece 0.4 mg ıgne kullanıyorum.aspırın kullanmıyorum.neden benım dr vermedı acaba.hamıle kalana kadar kullandım.kalıncada ıgneye basladım..acaba kan pıhtılaşmasının derecesı varmı bılgınız varmı.yardımcı olurmusunuz.

lalcim tebrıkler allah analı babalı buyutsun bızde saglıkla kucagımıza alanlardan olalım ınsallah.

kizlar selam ben de dun bebegimi dusurdum.4 haftalikti ama doktor beta hcg sifirlanmadigi icin cytorec diye bi ilac verdi.kullanan var mi acaba?

bide kizlar kan pihtilasmasi nedeniyle dusuk yaptiginizi anlamanin baska yolu var mi testlerden baska?benim dr um daha test yapmadi.1ay sonra dedi.hormonlarin falan duzelmesi icin.siz ne zaman yaptirdiniz testi?

23 NİSAN KUTLUUUU OLSUN hihoyyythihoyyythihoyyyt. Celencim, Şencim, Lalcim, tuğce, ve şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlar önümüzdeki 23 Nisanlarda gösterilerde ön sıralarda olmanız dileğiyle hepinizin bayramı kutluuuu olsunkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:dance::sm_cool:

canım merhaba bana doktorum verdi kalsiyuma başladık artık
calcimax-d3 (1000 mg kalsiyum 880ıu vitamin d3)
bu ilacı kullanıyorum suda eritip içiyorum

canım herkesin bünyesi değerleri birbirinden farklı o yüzden herkesle kendini kıyaslayıp tedirgin olma derim bak bende 1 kez düşük yaptım kan pıh.çıktı sonra doktorum aspirin verdi hamile kalana kadar kullan dedi,5 ay kullandım ,hamile kalınca aspirini bıraktım clexane 0,4 iğneye baladım ,4 ay bitti çok şükür herşey yolunda gidiyor.. allah sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin herkese

bide kizlar kan pihtilasmasi nedeniyle dusuk yaptiginizi anlamanin baska yolu var mi testlerden baska?benim dr um daha test yapmadi.1ay sonra dedi.hormonlarin falan duzelmesi icin.siz ne zaman yaptirdiniz testi?

canım öncelikle geçmiş olsun bende düük yaptığımda iki güne bir kan testi yapılıyordu beta hcg değerinin sıfırlanması takip edildi sıfıra indikten sonra tahliller yapıldı ve kan pıh.çıktı..bunu ancak tahlil yaptırarak öğrenebilirsin doktorunla iyice görüş ve tahlil iste canım..ama sanırım devlet bölümlerinde en az 3 düşükten sonra yapılıyor bu tahliller özel yerlerde yaptıranlarda var.. ama devlet sağlık yerlerinde doktorun sevkiyle ben yaptırmıştım ama bana tahlil yapılacağı zaman kaç düşük diye sorunca ben yalan söyledim 3 düşük yaptım dedim(ne yapayım yoksa tahlil yapmayacaklardı mecburdum yaan söylemeye)

canım merhaba bana doktorum verdi kalsiyuma başladık artık
calcimax-d3 (1000 mg kalsiyum 880ıu vitamin d3)
bu ilacı kullanıyorum suda eritip içiyorum

sağol meryemcim bende bu aralara kemik ağrısı olduğundan şüphelendiğim ağrılar varda kalçamda özellikle. ondan sorum ben de gidip konuşurum doktorla.

LAL geçmiş olsun çok sevindim.ALLAH analı babalı büyütsün.darısı tüm isteyenlerin başına.sen 1 gün kalacaktı hastanede zor olmadımı hemen eve çıkmak. bu arada biliyorsun benimde az kaldı bana tavsi edeceğin bir şey varmı.

gelgit nasıl oldun

teşekkür edrrim canım.şimdi daha iyiyim ama dun cok kotuydum.sabah kan görünce aklım cıktı.nasıl korktum anlatamam.kendi doktoruma gittim dün tahlil sonucunuda götürdüm.enfeksiyon daha yenı baslıyor tekralıyor yanı ağrı yapmıyor ama o yuzden birşey vermedi ilaçsız atlatmaya calışacağız gebeliğini dedi.ekstra bir ilaç almamaya özen gösterelım dedi.kanamaya gelınce sadece sabah geldi başka hiç görmedim onun içinde aspirini bıraqktırdı aspirin kanamaya daha elverişli bir ortam hazırlarmıs.ama iğnemin dozunu arttırdı.0.4 lük kullanıyordum şimdi 0.6 lık clexan kullanacğım.ancak elimde hazirana kadar 0.4 lük iğne var.olsun kullan dedi dokktorum zaten aspirin hemen etkısını yıtırmezmiş.sanırım doğuma giden arkadaşlarada o yuzden ilk önce aspirini bıraktırıyorlar.nhepimiz Allaha emanetiz.ne diyebılırımkı.tek bildiğim suanda bebeğimde bende iyiyiz.bu arada 15-20 dk dan fazla yurume dedi bana.halbukı ben 1-2 saat yuruduğum oluyordu 2 saat yuruyunce evet yoruluyordum ama 1 saat bana cok iyi geliyordu.artık 1 ay daha yatacağım sonra kontrolde sorarım tekrar ne yapmam gerektiğini.bebeğimde 597 gr.gayet sağlıklı dedi doktorum.

gelgitcim geçmiş olsun merak ettim aspirini bundan sonra kullanmıyacakmısın? birde sen mthfr homozigottun yalnış hatırlamıyorsam.diyet felan yapıyormusun artık sona yaklaştın sık dişini hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş. herşey gönlünce olsun...

canm cok sagol cevabin icin.senin sadece kana mi baktilar yoksa genetik testler de yapildi mi?

canm cok sagol cevabin icin.senin sadece kana mi baktilar yoksa genetik testler de yapildi mi?

canım zaten hep kan tahlillerinden çıkıyor bir sürü tahlil yapıldı bana ..ama kan pıhtılaşması sonuçları asıl hemotoloji bölümünde..
ben adanadayım,burada çukuruva üni.tıp fakültesinde hamotoloji bölümünde yaptırmıştım moleküler testler sanırım o test sonuçlarında çıktı kan pıhtılaşması olduğu..

inşallah tahlillerin temiz çıkar senin,
allah herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…