migreni saymazsak iyiyim cnm dün kan tahlilleri için hastanedeydim sonuçlar iyi ama beklerken sıkıldım herhalde migren tuttu doktor minoset içebilirsin dedi ama içmedim geçsin diye bekliyorum. sen nasılsın konuşmanızı okuyordum aklıma takıldı pıhtılaşmadan başka sorunumda var dedin başka neyin vardı canım senin.
banada dr gül demirtaş önermişti...ama senin dediğin doktoru hiç duymadım,ewet başkent kalabalıkmış aradığında uzun bir süre sonra randevu veriyolarmış ama hastası olduğunda öyle olurmu kieğer gidersen haber ver tabii sevinirim:))
tmm cnm haber vericem sana inşallah iyi doktorlar cıkarır rabbim karsımızada bebeklerımızı kucagımıza alırız
üff başağrısıda zor ya minoseti genelde içiyo hamileler dayanamazsan iç canım sende...bende Anti Kardiopilin G ve M de sorun var onun içinde son 3 hamileliğimde kortizon içmiştim ama yinede olmadı canım ne yapalım kısmet..
sen ne tahlili yaptırdın rutin tahlillermi ??
evet cnm rutinleri yaptırdım. ben o antili testleri bir kaç tane varya sormuştum doktora gerek yok çıksada aynı ilacı kullanıcaksın diye yaptırmamıştı. aslında onlar çıksa kortizonda veriyorlar dimi yaptırılmadı inş. birşey çıkmaz aslında vakti geldikten sonra nolursa olsun doğacak bebişler sadece allahım ol desin.
kızlar uzun zamandır giremedim. umarım hepiniz iyisinizdir.
canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüt kızını darısı bütün anne adaylarına inşallahkızlar uzun zamandır giremedim. umarım hepiniz iyisinizdir.
Meraba arkadaşlar benimde 3 tane düşük oldu.7-8 haftalıkken kalp atımı durdu kürtaja aldılar.Çok üzüldüm.Sonra araştırma hastanesinde bütün tahlillerimi yaptırdım.
Bende MTHFR A1298C homozigot çıktı.Doktor bir daha hamileliğinde hergün iğne dedi.Tecrübeli arkadaşlar Allah rızası için tecrübelerinizi yazın.Benim durumumda olup çocuğu olan var mı.
Sağlıkla, mutlulukla büyüt kızını inşallah darısı bizlerin başına inşallah.kızlar uzun zamandır giremedim. umarım hepiniz iyisinizdir.
hoşgeldinsen nasılsın bebiş nasıl:)))
canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüt kızını darısı bütün anne adaylarına inşallah
Sağlıkla, mutlulukla büyüt kızını inşallah darısı bizlerin başına inşallah.
tşk ederim kızlar. darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına. kızım çok iyi maşallah. hızla büyüyor. günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum onunla.
nasılsınız kızlar, ne var ne yok, bi yaramazlık yoktur inş
iyiyim cnm sen nasılsın. mide bulantım var biraz uzanıyorum işte.
saol canım ben de iyi sayılırım bahar alerjim var da o azdı iki gündür perişan etti beni de biraz daha iyiyim şimdi.uzan dinlen biraz, dikkat et kendine de bebişine de. ya ben de emin olmasam hamileyim diycemdünden beri bir baş dönmesi ara ara da bulantı var hayırdır inş ne olduğunu anlamadım
alerji kötü oluyor annemdede var bu dönemlerde sarsılıyor oda. hayırdır hamile değilim diyorsun sıcaklar mı çarptı ki ondan mı dönüyorki başın dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?