Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hastane deyince korkar olduk değil mi düşünsene ben bebeğimi görücem diye sevinçle gideceğime acaba gelişme var mı diye korkarak gidiyorum. ne demişler allah doktorları eksik etmesin bizide muhtaç etmesin. tansiyonunu ölçtürdün mü canım tansiyonda yapıyor senin şikayetlerini.

aynen canım katılıyorum. tansiyonum normalde de düşük benim,daha hiç normal seviyeye çıktığını görmedim

bu arada iğneyi göbekten yapmak daha kolay geliyor diyen arkadaşlar, dün akşam iğnemi yaparken sizleri hayretle ve gıpta ederek andım ya bana göbekten yapmak zor geliyo yaaa, ben de mi bi acaiplik var acaba

Son düzenleme:

Ayşe seni bulmam iyi oldu.Kendimi yalnız hissetmiştim bi an.İnşallah ikimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi.Canım sen niye klomen kullanıyosun ya da ne işe yarıyo ki dr bana öyle bişey demedi.

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.Evlatla imtihan çok zor.Allah size de sabır versin.Zaten doktor %80 başarı demişti.Senin son durumun ne hamilemisin

bu arada iğneyi göbekten yapmak daha kolay geliyor diyen arkadaşlar, dün akşam iğnemi yaparken sizleri hayretle ve gıpta ederek andım ya bana göbekten yapmak zor geliyo yaaa, ben de mi bi acaiplik var acaba

bazen ben okdr zorlandımkı göbekden yaparken sonra anladım olayı meger ben damar olan bölgeye vuruyormusum bazen cok canımı yakıyordu hemde cok sonra alıstım dik ve damarsız bölge bulmaya malum ben 5 aylık olana kdr göbekden yaptım sonra hareketleri cosunca koluma gectım şimdiden kollarını çürütme göbege yap derim sonra göbege yapması cok zor oluyor ben iğne yeri ararken göbekde cocuk hareket edıyor göbegım dalagalanıyor korkuyorum ona vurcam diye ama hareketlerı cogalmadan göbekden gayet ıyıdı

ya ben de daha önce kullandım da bacaktan yapıyordum, o kolay oluyordu. valla maşallah sana 5. aya kadar nasıl vurabildin göbekten rabbim hayırlısıya kucağınıza da almayı nasip etsin bebişinizi, emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.Evlatla imtihan çok zor.Allah size de sabır versin.Zaten doktor %80 başarı demişti.Senin son durumun ne hamilemisin

9 haaftalık hamileyim cnm hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başladım cuma günü kontrolde bebiş iyiydi inş. bu defa kucağıma almak nasip olur. darısı sizin başınıza

nasılsınız kızlar, ne var ne yok, bi yaramazlık yoktur inş

Sağol canım iyiyiz. 15. haftamıza girdik, inşallah bebiş de iyidir. Geceyi kabuslarla geçirdim sadece hala kendime gelemedim, sabah moralim bozuk kalktım hala öyleyim. Sen nasılsın? Bulantı baş dönmesini ihmal etme sakın.

Asıl sorun hamilelikte çıkıyor, o yüzden tedavi bu dönemde gerekiyor. Ancak biz diğer insanlara göre kalp damar hastalıklarına yakalanmaya daha yatkınız ne yazık ki. Kilomuza dikkat etmemiz, sigara kullanmamamız gerekiyor. Ayrıca MTHFRlerde bazı doktorlar ömür boyu folik asit ve b vitamini desteği veriyorlar galiba önlem amaçlı veya coraspin kullandırıyorlar ama hamilelik sonrasını hiç sormadım doktoruma.

Benim de mutasyonum aynı. Ben 4 kayıp yaşadım, şimdi 5. ye hamileyim. Umarım bizler de bir gün çocuklarımızı kucağımıza alacağız. Hamilelik öncesi folik asit, B12-B6 vitamini, coraspin kullanılıyor, benim doktorum iğneye de hamilelik öncesi başlamıştı, hamilelikte de genelde bu şekilde devam ediliyor.

kızlar selam bende aşılama sonucu adet oldum ve bu ay dheaya devam ediyorum 3 ay kullanıcam yumurta kalitesi için bakalım inş. bu süre zarfında meleğim gelir inş.

Bu foruma çok nadir yazıyorum ama ara sıra okumaya çalışıyorum. Benim de bir boş gebeliğim, 2 defa da 7. haftada kalp atışı durduğu için sonlandırılan gebeliklerim oldu. Hem haşimato troidim var, hem de MTHFR 677 heterozigot ve PAI-1 5G/5G mutasyonlarım var.

Dün bir adet embriyo transferim oldu. Şu an progestan, multivitamin ve coraspin kullanıyorum. Son düşükte gittiğim dr. hamileliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı başlanması gerektiğini söylemişti. Transferden sonra kan sulandırıcı kullananınız oldu mu?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba kızlar,
İğnelerden bir haftadır göbeğim morardı ve acaip acıyor vurduğum yerler. İlk zamanlar böyle değildi çok rahattım. Sizin de öyle oluyor mu?

Merhaba kızlar,
İğnelerden bir haftadır göbeğim morardı ve acaip acıyor vurduğum yerler. İlk zamanlar böyle değildi çok rahattım. Sizin de öyle oluyor mu?

damarlara vurmamaya dıkkat et bırde soguk birşeyle komples yap buz koy daha rahat vurabılırsın morarmada olmaz cnm

KIZLAR MERHABA NAISLSINZI

BEN IYI OLMAYA CALSIIYOPRUM BULANTI BAS AGRISI HALSİZLİK UYKU HEPSİ ÜST ÜSTE GELIO

AMA BEBEĞİM İYİ ÇOK ŞÜKÜR KALP ATSIALRINI GORDUK ŞÜKÜRLER OLSUN

BENIM AKLIMDA KAÇ GUNDUR HEP AYNI SORU VAR DAHA COKZ AMAN VAR AMA BEN SEZERYAN OLMAK

İSTEMIYORUM GERCEKTEN ISTEMIYORUM FAKART NORMAL DOĞUM BİZİM İÇİN RİSKLİ OLUR MU ?

BİLEMIYORUM HEP BUNU DUSUNUYORUM YA HERSEY NROMAL GİDERDE NORMAL DOĞUMA KARAR VERIP SORUN YASARSAM

DİYE DUSUNUYORUM AMA BİLEMIYORUM ISTE GERCEKTEN COK KARARSIZIM EĞER NORMAL DOĞUMA KARAR VERİRSEM

TAM TEŞEKKÜLLÜ Bİ ÖZEL HASTANEYE GITMEM GEREKICEK VEYA DEVLET HASTNE. AMA DEVLETTE NASIL DAVRANCAKALRINI DA BILEMEDIGIMDEN

ÜRKÜYORUM PIHTILAŞMA YASAYIPTA NORMAL DOĞUMLA BEBEGINI DOĞURAN VAR MI ???

HEMATOLOGUM ILK TESHIS KOYDUGUNDA KAYBETTIGIN BEBGINI NROALMI DOĞURDUN DEDI EVET DEDIM

ÖLEBILIRDIN INANMIYORUM IYI KURTULMUSSUN DEDI BU GELIO AKLIMA HEP....BİLMIYORUM SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ BU KONUDA????

kızlar selam bende aşılama sonucu adet oldum ve bu ay dheaya devam ediyorum 3 ay kullanıcam yumurta kalitesi için bakalım inş. bu süre zarfında meleğim gelir inş.

hadi inşşşş canım ya,bu sefer rabbim sana da bebişini kucağına almayı nasip eder inş,senle birlikte hepimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…