aynen canım sarsıyor insanı,bir de artık piknik bağ bahçe mevsimi de açıldı o yüzden baya bi kötü oluyorum :2: valla umarım sıcaklardandır çünkü başka bişey mi var diye doktora gitmek istemiyorum artık, hastane-doktor-ilaç, bermuda şeytan üçgeni gibi geliyor artık gide gele hastanelere deli oluyorum
hastane deyince korkar olduk değil mi düşünsene ben bebeğimi görücem diye sevinçle gideceğime acaba gelişme var mı diye korkarak gidiyorum. ne demişler allah doktorları eksik etmesin bizide muhtaç etmesin. tansiyonunu ölçtürdün mü canım tansiyonda yapıyor senin şikayetlerini.
merhaba canım benimde mutasyonum seninkiyle aynı ben forumda bizimle aynı mutasyona sahip bir çok kişinin bebeklerini sağlıkla kucağına aldığını okudum.benimde 3 düşüğüm var.bende senin gibi meraklar içinde sağda solda bu durumda olanları arıyordum moralini yüksek tut...ben bu ay klomen kullandım inşallah pozitif sonucunu alırım...yalnız bu konuda uzman bir dr bul mutlaka.Allah yardımcımız olsun
cnm iğne olup doğum yapan daha fazla kötü haberleri okuyup moralini bozma geçmiş sayfalardaki listemize bak hamilemizde var doğum yapanlarımızda listeyi uzun zamandır ben tutuyorum sadece iki kişi bebeğini kaybetti ikiye karşı bir sürü doğum yapanımız oldu. yeterki allahım nasip etsin.
bu arada iğneyi göbekten yapmak daha kolay geliyor diyen arkadaşlar, dün akşam iğnemi yaparken sizleri hayretle ve gıpta ederek andımya bana göbekten yapmak zor geliyo yaaa, ben de mi bi acaiplik var acaba
bazen ben okdr zorlandımkı göbekden yaparken sonra anladım olayı meger ben damar olan bölgeye vuruyormusum bazen cok canımı yakıyordu hemde cok sonra alıstım dik ve damarsız bölge bulmaya malum ben 5 aylık olana kdr göbekden yaptım sonra hareketleri cosunca koluma gectım şimdiden kollarını çürütme göbege yap derim sonra göbege yapması cok zor oluyor ben iğne yeri ararken göbekde cocuk hareket edıyor göbegım dalagalanıyor korkuyorum ona vurcam diye ama hareketlerı cogalmadan göbekden gayet ıyıdı
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.Evlatla imtihan çok zor.Allah size de sabır versin.Zaten doktor %80 başarı demişti.Senin son durumun ne hamilemisin
nasılsınız kızlar, ne var ne yok, bi yaramazlık yoktur inş
kızlar uzun zamandır üyeyim ama bu sayfada değildim. bende de kan pıhtılaşması çıktı. birşeyi merak ettim ömür boyu mu bu hastalıkla baş edeceğiz yoksa sadece hamilelikte mi? hani pıhtı kalp damarını yada beyin damarlarından birini tıkarsa diye merak ettim.cevaplarınızı bekliyorum...
Meraba arkadaşlar benimde 3 tane düşük oldu.7-8 haftalıkken kalp atımı durdu kürtaja aldılar.Çok üzüldüm.Sonra araştırma hastanesinde bütün tahlillerimi yaptırdım.
Bende MTHFR A1298C homozigot çıktı.Doktor bir daha hamileliğinde hergün iğne dedi.Tecrübeli arkadaşlar Allah rızası için tecrübelerinizi yazın.Benim durumumda olup çocuğu olan var mı.
Sağol canım iyiyiz. 15. haftamıza girdik, inşallah bebiş de iyidir. Geceyi kabuslarla ggeçirdim sadece hala kendime gelemedim, sabah moralim bozuk kalktım hala öyleyim.
Burcucum al bendende o kadar. İzmirde hava kapali belki de ondan :-( kontrolum sali gunu ama bugun zor tutuyorum kendimi doktora gidesim var ...
kızlar selam bende aşılama sonucu adet oldum ve bu ay dheaya devam ediyorum 3 ay kullanıcam yumurta kalitesi için bakalım inş. bu süre zarfında meleğim gelir inş.
Sağol canım iyiyiz. 15. haftamıza girdik, inşallah bebiş de iyidir. Geceyi kabuslarla ggeçirdim sadece hala kendime gelemedim, sabah moralim bozuk kalktım hala öyleyim.
Burcucum al bendende o kadar. İzmirde hava kapali belki de ondan :-( kontrolum sali gunu ama bugun zor tutuyorum kendimi doktora gidesim var ...
Ankara'da da rezalet basık sıcak ve kapalı bir hava var, yağmur yağsa da rahatlasak.
Hain doktor bana 1 ay sonra gel dedi
Ankara'da da rezalet basık sıcak ve kapalı bir hava var, yağmur yağsa da rahatlasak.
Hain doktor bana 1 ay sonra gel dedi
burcu masallah cnm 14. haftana girmişsin endişeye gerek yok hiç bir zaman buyur artık o bak ben bile 30. haftaya girdim 3 kayıpdan sonra bu bana hayat verdi resmen ve hareketlerını net sekılde hissetmeye baslayınca artık kontrole gtmesemde olur dıyorum cunku ben ıyıyım anne diyor içerden :) gönüllerinizi ferah tutun kızlar stres yok hiç bir zaman.. ALLAHIM HEPİMİZE SAĞLIKLI DOGUM VE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSIN INSALLAH...
bu arada sewqi 54 vardı o dogum yaptımı normal yapıcaktı merk edıyorum
Merhaba kızlar,
İğnelerden bir haftadır göbeğim morardı ve acaip acıyor vurduğum yerler. İlk zamanlar böyle değildi çok rahattım. Sizin de öyle oluyor mu?
kızlar selam bende aşılama sonucu adet oldum ve bu ay dheaya devam ediyorum 3 ay kullanıcam yumurta kalitesi için bakalım inş. bu süre zarfında meleğim gelir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?