Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Burcu sen bana moral oldun inşallah kucağına sağlıkla alırsın.İğne klexan galiba 0,6 veya 0,4 lük gibi değerleri oluyoya sen hangisini kullanıyosun koldan mı yapılıyo.

annesi iyi olursa bebiş de iyi olur allahın izniyle üstün açılmıştır gece ondan kabus görmüşsündür, takılma rüyalara moralini toparla :13:

Ben pıhtılaşma yaşıyorum ama senin yerinde olduğumda sezaryen olurum kesinlikle bak doktorunda söylemiş senin canın de tehlikeye girer diye hem ne kadar zorluklar atlatıyosun doğuma kadar bunları düşün.Son anda kaybetsen mi Allah korusun daha çok üzülürsün sezaryen olsanmı???

canım bence sen şimdiden bunların düşünüp canını sıkma, daha çok yenisin sanırım 8.haftan.rabbim hayırlısıyla büyümesini gelişmesini sağlasın bebişinin,normal mi sezeryan mı diye düşünecek ve araştıracak çok vaktin olacak, bence ozamana kadar sadece gebeliğinin tadını çıkar

evet canım onu da düşünüyorum hali hazırda zaten zor gecıo gebelıgım kusmalar agrılar bir de şişlikler

şimdiden basladı idrarda albumın cıktı şekerım alt sınırda düşük sayılmıo ama düşmeye yakın yanı

hani ilerki ayalrda neelr olucak hiç bilemıyorum zor gececği kesın....bir de normal doğuma karar verıp sıkıntı yasarsam cidden

çok üzülürüm zaten 3 kaybım var bu 4. gebelıgım ama çok şükür bu sefer hersey guzel ilerliyo öncekılerde hastalıgı bılmedıgımden

sorun yasamısım meger sımdı ıgnemı hapımı alıyorum ıyıym....dediğin doğru ama sezeryan düşündükçe içim kararıyo bunalıyorum resmen

yine de doktorlarıma sorucam canım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah...sonu sezeryan gibi gözukuyo ama normal yapan var mı onu da merak ettım

evet canım daha çok küçüğüz doğum şekli düşünmek şu an için çok abes :)

biliyorum ama işte sonucta bebeiş sağlıkla mbüyürse inşallah oradan bi şekilde cıkıcak

sezeryandan baya ürküyorum onun için bu sıkıntım....pıhtılaşam yasyaıp normal yapan var mı dıye yazmak istedım sadece :)

sorma su an tadını cıkaramıyorum inşallah bulantılar bitsin daha iyi olucam :)

Burcu sen bana moral oldun inşallah kucağına sağlıkla alırsın.İğne klexan galiba 0,6 veya 0,4 lük gibi değerleri oluyoya sen hangisini kullanıyosun koldan mı yapılıyo.

0,4lükten 2 tane vuruluyorum. Genelde birini karnıma diğerini koluma vuruyoruz, bazen ikisini de karnıma vuruyorum.

annesi iyi olursa bebiş de iyi olur allahın izniyle üstün açılmıştır gece ondan kabus görmüşsündür, takılma rüyalara moralini toparla :13:

Valla birinde ağlayarak uyandım, ne oldugunu bile hatırlamıyorum ama birsürü gördüm. Zaten rüyalara takılmadım da kötü bir psikolojiyle uyandım onu düzeltemedim. Şimdi de başım ağrıyo zaten eve gidip yatacağım, düzelirim inşallah.

geçen ay bir arkadaş normal doğum yapmıştı. var normal doğum yapanlarda kimse riske atmak istemiyor bende hep normal istemiştim pıhtılaşmayı öğrenene kadar şimdi hayırlısı neyse o olsun

kız nerelerdeydin seni merak etmiştim çok sewindim kalp atışını gördüğünüze...hakkaında ne hayırlı ise o olsun canım kısmette ne ise o oluyo çoğu insan normal doğum diye gidiyor ama kısmet olmuyo...

moral bozmaaakkk yooooookkk

kızlar selam bende aşılama sonucu adet oldum ve bu ay dheaya devam ediyorum 3 ay kullanıcam yumurta kalitesi için bakalım inş. bu süre zarfında meleğim gelir inş.

hayırlısı olsun tatlım sen önündeki maçlara hazırlan

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size 8 haftalık hamileyim ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim o zaman ne yapılması gerekiyosa yapalım dedik ama doktor ilk gebelikte olur diyip geçiştirmişti şimdi bugün bi doktora gitttim oda keşke yaptırsaydın şuanda kafamızda soru işareti olmazdı dedi ve diğer doktora kızdı hep aynı şeyler oluncamı önlemini almak lazım diye ve önlem olarak cleoxan diye bi iğne verdi kan pıhtılaşması varsa önlemek için ama ya kan pıhtılaşmam yoksa bi zararı olurmu bu iğnenim günde bir kez vurulucakmışım

merhaba canım gecmıs olsun aslında clexanın bellı bı baslı bı zararı yok benım bıldıgım kadarıyla ama kanın cok cıvıması da ıı bısey değil...

diye bılıyorum keşke bı test yaptırsan ???? hematologa gıt bı baktır yanı hıcbısey ıcın gec kalmıs değilsinkı su an tanı konsa hemen ıgneyle devam

edersin olur bıter bende clexane ve bebe aspirini kullanıyorum öncekıler hep gelısım gerılıgı yasamsıtım ve kalplerı durmsutu bırden

ama bu sefer cok sukur bebegım gayet ıı :) hematologa gozuk canım hem bellı mı olur belkı dozunun artması fln gerekır

11 hafta 28 hafta ve 5+4 kayıplarım var benım ısı sağlam tut kanamanda olmsutu senın dımı kanama da pıhtılasma gostetrgesı sayılıo cogu kez.

canım yaa hıc ugrayamadım vet kalp atısını gorduk cok sukur hemde güzel gelısıo cok sukur yaa bitek ıste bende sorun var

cok bulantım var bulantıdan halszılıkten kafamı kaldıramıyorum bi türlü bunalrın dısında hersey guzel ınsallah sağlıkla ilerler

tüm hamişler ve ben sağlıkla kucaklarız ınsallah bebeklerımızı olmayanalrada en kısa zamanda nasib olr ınsallahhhhhh

geçen ay bir arkadaş normal doğum yapmıştı. var normal doğum yapanlarda kimse riske atmak istemiyor bende hep normal istemiştim pıhtılaşmayı öğrenene kadar şimdi hayırlısı neyse o olsun

anladım canım o gunkı kan degerlerı de onemlı tabıı hıc bı dr da rıske atmak ıstemez bakalım o an bı gelsın ınsallah hakkımızda en hayırlısı olur ....

Son düzenleme:

cnm doktorla konuştum hemen yaptırım diye hamilesin şuanda yapılmaz bu test dedi ve çok kez sordum hiç bi zararı yo dedi ama senin dediğiinde aklıma geldi fazla sulanmasıda düşük yapıyo ayy bilemedim yaa ama sebepsiz kanamalarım var buda onun göstergesi olabilirmi yani

Allah allah hamıleyken neden yapılamıomus kı benım pıhtılasma tetslerım yapılıo su an ona göre de doz belırlenıcek

şaşırdım dr un dediğine :S belkı kontrol için yapılıodr ama tanı koymak ıcın yapılamıodru gebeyken

fazla sulanamsı dusuk değilde bıldıgım kadarıyal Allah korusun iç kanamalra sbep oluo

ya clexane zaten akısı kolayylastırıo aslıdna hanı sualnmıo kan da öel bı etkıde yapıyo sonucta canım sen doktorunu dınle gene

bebegının kalbi durduguna göre ve sebepsiz kanaman varsa buyuk ıhtımal pıhtılasmadır.....

cunku bende haftaalrca kanama gordum ve sebebı bılınemedı kalbi atıodu bebegımın ama kanama devam edıodu

sebebını bulamadıalr bebegıkaybedınce otopside bebekte sorun yok ama plasentada pıhtı var beslenenemıs kalbi durmsu dedıler

pıhtılasmadan olmus yanı...eğer guvenemısoan baska bı dr a da sor......canım ınsallah bısı olmaz en önmelısı stres yapma ve gönlunu ferah tut

en cok bu etkılıyo ınan bana...

tromfobili sonuçlarını almama son beş gün..inşallah bişeyim çıkmaz..bugün troid testimide yenilettim herşey normal çıktı..doktor ilacı kesti..çok mutluyum..inşallah o sonuçlarda yüzümüzü güldürür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…