Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
38+4 günlükken 13 haziran 2012'de oğlum dünyaya geldi. Benim sorunum Factor 5 Leiden Heterezigot Taşıyıcısıydım. İstanbul/ Pendik /Kaynarca /Medicine Asya ( Nene Hatun ) Hastanesinde dogumumuz oldu. Bebeğimiz biraz büyük oldugu icin ( 3.920 gr, 52 cm boyunda ) aşağı inmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum Uzm. Dr. Hale Kayıran'ı herkese tavsiye ederim. Harika bir doktor. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Hem bilgili,hem tecrübeli hemde mütevazi bir doktordur. Tavsiye üzerine gitmiştik ve pişman olmadık.
Sizden ricam bilim sürekli gelişiyor,doktorunuzu iyi seçin ve bilime güvenin.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.
Benim de kürtajdan sonra azalmıştı, 7 gün sürerdi 4-5 günde bitiyordu ama sadece 2 ay gözlemledim sonra hamile kaldım. O yüzden hiç doktora sormadım normal mi değil mi diye.kızlar ya size bişe sormak istiyorum lütfen bilenler yanıtlasın ne olur ben 2 cocuk kaybettim kan pıhtılasması dolayısıyla ikiside 8. haftalarda karnımda öldü.İlki düştü ikincisi kürtaj oldu.Sorunum suki kürtaj olalı 6 ay geçti benim adetlerim düzenli fakat 1.5 2 gün sürüyor .Doktorlara sordum bişe demediler.Önemli diil dediler.Bunu benim gibi yasayan varmı kızlar ya.Bu arada bebekleri kan pıhtılasması yüzünden kaybetmişim.
Bu sefer olacak inşallah.arkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
Geçmiş olsun, çok dikkat et kendine.kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...
Kaç kilo aldın şeker, ben 3 kilo aldım 17. hafta bitiyor.günaydın kızlar
tetanoz aşısı olduk bugün 2.doz 2 ay sonra. ama sürekli kilo alıyorum . çok almamakta istiyorum çünkü kilo alırsan iğne dozunu arttırıcaz dedi doktorum o yüzden korkuyorum. ne yapsam bilemedim...
Geçmiş olsun.merhaba kızlar ; beydağlı, canım benim çok geçmiş olsun..ishal ihmal etme sakın mutlaka bir doktora görün..
kızlar ben dün biraz temizlik yapayım dedim patladım sıkıntıdan eşimde yardım etti bana ama ben çok yorulmuşum akşam bel ağrısından zor uyudum inanki... kaç gündür annemde kaldım..biraz hastaydı..kızlar annem 15 gündür öksürüğü vardı..doktora gittik boğmaca olmuşsun dedi ama ne ciğerde nede kalpte herhangi bir problemi yok çok şükür..ama ilaçlara rağmen öksürüğü tam olarak kesilmedi..ve halsiz bir görüntüsü var..çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyo daha fazlasını yapmak istiyorum kahroluyorum..bana söyleyebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?????
kızlar bugün benim doğum günüm 1 yaş daha büyüdüm sanırım artık yavaş yavaş yaşlanıyorum
sizler nasılsınız kızlar
arkadaşlar çok kötü bir ağrım var yattım kalktım yinede geçmedi.karnım çok kötü ağrıyor kalçamın üzerine oturamadım ağrıdan gaz sancısımı bu acaba kasıklarımda çok ağrıyor afedersiniz gaz zaten artmıştı ne olur cevap verin...
arkadaşlar çok kötü bir ağrım var yattım kalktım yinede geçmedi.karnım çok kötü ağrıyor kalçamın üzerine oturamadım ağrıdan gaz sancısımı bu acaba kasıklarımda çok ağrıyor afedersiniz gaz zaten artmıştı ne olur cevap verin...
Güle güle bebişinle yaşlan inşallah.
doğum günün kutlu olsun cnm. bebişinle nice yıllara inş.
ben migrenden kıvranıyorum hapta içemiyorum. minoset içilebilirmiş ama ben onu içerken kötü oluyorum midem kalkıyor daha kötü oluyor.
teşekkür ederim canım ben başım ağrıyınca şu eczanelerde satılan buzlardan koyuyorum ve geçen tv de izledim baş parmağınla işaret parmağının arasındaki yumuşak dokuya acıyana kadar bastır bende yapıyorum arada gerçi seninki migren inşallah fayda eder
Saglikli sihhatli yaslarin olsun canimkızlar bugün benim doğum günüm 1 yaş daha büyüdüm sanırım artık yavaş yavaş yaşlanıyorum
slm kızlar bayagıdır yoktum dedemı kaybettım nasılsınız varmı ıyı veya kotu olan şey kısa oz gecersenız sevnırım baygı gerı kaldım donuş yapmam zor gerıye okumama ıcın kısa olarak anlatırsanz sevınırımmmmm
Canım çok geçmiş olsun adet sancısı gibi mi?,kaç haftalık oldun sen?
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
38+4 günlükken 13 haziran 2012'de oğlum dünyaya geldi. Benim sorunum Factor 5 Leiden Heterezigot Taşıyıcısıydım. İstanbul/ Pendik /Kaynarca /Medicine Asya ( Nene Hatun ) Hastanesinde dogumumuz oldu. Bebeğimiz biraz büyük oldugu icin ( 3.920 gr, 52 cm boyunda ) aşağı inmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum Uzm. Dr. Hale Kayıran'ı herkese tavsiye ederim. Harika bir doktor. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Hem bilgili,hem tecrübeli hemde mütevazi bir doktordur. Tavsiye üzerine gitmiştik ve pişman olmadık.
Sizden ricam bilim sürekli gelişiyor,doktorunuzu iyi seçin ve bilime güvenin.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.[/QUO
hayırlısı olsun cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. bende de faktör 5 leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcısı mthfr 677 mthfr G1691A mutasyonu var. birde anti antikor değerim çok yüksek..
benim sormak istediğim hamilelikten önce ve hamileliğinde hangi ilaçları kullandın iğne kullandıysan kaçlık kullandın cevaplarsan çok sevinirim...
Canım,hamile kalmadan 1 ay önce günde birer tane folbiol 5 mg ve coraspin 100 mg kullandım. Hamile kaldığımı öğrendiğim gün ( 4+2 ) bu ilaçlara ilaveten 0,45'lik innohep iğnelerden günde bir taneye başladık. Sonra 13. haftalıkken folbiol'u bıraktım,kan hapını kullanmaya başladım ( gyno ferro sanol ) ve elevit aldım. 34. hafta coraspin'i bıraktık,sonra kalanları doğuma kadar kullandık. İğneyi mecbur 1 gün önceden kestik. Malum acil sezeryan olmak zorunda kalmıştım.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim aşılama iğneleri bitti yarın 10da aşılama olucam inş.iki tane yumurtamoldu.çatlatma iğnesi vuruldum yarın büyük gün lütfen dualarınıza ihtiyacım var bana dua edin yürekten bende sizlere dua ediyorum.hamişlere sağlıklı doğumlar dilerim. hayırlısıyla büyütürsünüz bebişleri inşallah.benim gibi annelik aşkıyla yananlara da RABBİM tez amanda nasip etsin inşallah.hepimize yok yerden versin inş. hepinizi sevgiyle kucaklıyorumiki hafta nasıl geçecek şimdiden sabırsızlanıyorum inşallah sizlere mutlu haberi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?