Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere...
Benim de kürtajdan sonra azalmıştı, 7 gün sürerdi 4-5 günde bitiyordu ama sadece 2 ay gözlemledim sonra hamile kaldım. O yüzden hiç doktora sormadım normal mi değil mi diye.

arkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
Bu sefer olacak inşallah.

kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...
Geçmiş olsun, çok dikkat et kendine.
Kaç kilo aldın şeker, ben 3 kilo aldım 17. hafta bitiyor.

Geçmiş olsun.

sizler nasılsınız kızlar

doğum günün kutlu olsun cnm. bebişinle nice yıllara inş.
ben migrenden kıvranıyorum hapta içemiyorum. minoset içilebilirmiş ama ben onu içerken kötü oluyorum midem kalkıyor daha kötü oluyor.

hannem cnm ben 100 tane okudum allah kabul ederse. inş. bebeğini sağ salim kucağına alırsın hayırlısıyla...

arkadaşlar çok kötü bir ağrım var yattım kalktım yinede geçmedi.karnım çok kötü ağrıyor kalçamın üzerine oturamadım ağrıdan gaz sancısımı bu acaba kasıklarımda çok ağrıyor afedersiniz gaz zaten artmıştı ne olur cevap verin...

Canım çok geçmiş olsun,adet sancısı gibi mi kaç hftalık oldun şimdi...

Canım çok geçmiş olsun adet sancısı gibi mi?,kaç haftalık oldun sen?

Canım çok geçmiş olsun adet sancısı gibi mi?,kaç haftalık oldun sen?

Güle güle bebişinle yaşlan inşallah.

wmin cwnım inşallah:)

doğum günün kutlu olsun cnm. bebişinle nice yıllara inş.
ben migrenden kıvranıyorum hapta içemiyorum. minoset içilebilirmiş ama ben onu içerken kötü oluyorum midem kalkıyor daha kötü oluyor.

teşekkür ederim canım ben başım ağrıyınca şu eczanelerde satılan buzlardan koyuyorum ve geçen tv de izledim baş parmağınla işaret parmağının arasındaki yumuşak dokuya acıyana kadar bastır bende yapıyorum arada gerçi seninki migren inşallah fayda eder

canım gazda olabilir tuvalete çıkamıyorsan o da yapar benimde oluyor arada karpuz yemeni tavsiye ederim tuvalet için bana fayda etti yani:18:

cnm zaten buzsuz duramıyorum o en azından hissizleştiriyor ama geçici bir süre snra devam napalım katlancaz. dediğini deneyeyim birde

slm kızlar bayagıdır yoktum dedemı kaybettım nasılsınız varmı ıyı veya kotu olan şey kısa oz gecersenız sevnırım baygı gerı kaldım donuş yapmam zor gerıye okumama ıcın kısa olarak anlatırsanz sevınırımmmmm

kızlar bugün benim doğum günüm 1 yaş daha büyüdüm sanırım artık yavaş yavaş yaşlanıyorum
Saglikli sihhatli yaslarin olsun canim

Basiniz sagolsun canim

merhaba yazdıklarınızı okumaya calıstım elımden geldıgı kadar ama oyle kötü oldum ki her seferınde yenı bırsey ogrenıyorum ve her seferınde ya hu ben daha yolun basındaymısım dıyorum. bugun tahlıl sonucumu aldım protein s eksikliği cıktı. meşakatli bir yolun basına daha geldim. 1 yıldır gebelık ıcın ugasıyorum son 3 ayda düşükle sonuclanan iki gebelik gecirdim.sonunda yogun ısrarlarla doktoruma genetık testlerımıı yaptırdım.ilk sonucumu bugun aldım protein s eklıgı cıktı.coraspin kullanmaya basladım bu ay gebelık olursursa ignelere baslayacagım.bir insanın basına gelebılecek en kötü sey degıl tabıkı cok şükür ama sizlerin deneyımlerınızee yasadıklarına desteklerınıze ıhtıyacım var...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim aşılama iğneleri bitti yarın 10da aşılama olucam inş.iki tane yumurtamoldu.çatlatma iğnesi vuruldum yarın büyük gün lütfen dualarınıza ihtiyacım var bana dua edin yürekten bende sizlere dua ediyorum.hamişlere sağlıklı doğumlar dilerim. hayırlısıyla büyütürsünüz bebişleri inşallah.benim gibi annelik aşkıyla yananlara da RABBİM tez amanda nasip etsin inşallah.hepimize yok yerden versin inş. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum iki hafta nasıl geçecek şimdiden sabırsızlanıyorum inşallah sizlere mutlu haberi veririm.

Son düzenleme:

inşallah canım herşey gönlünce olur dualarımız seninleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…