kızlar nasılsınız??
ya ben umudumu çok merak ediyorum..birde tgbesr ve elendilde hiç uğramaz oldu inşaallah hepsi iyilerdir...
lısteye baktımda kortızon kullanan bi tek beydağlı arkadsım varyani kortızon hakkında pek bi bilgi bulamadım aynı seylerı bıdaha yasamaktan korkuyorum hamıle kalmaktan korkar oldum
aynı bende de öyle oluyordu..monurol toz kullandım birde largopen 1 gr lık antibiyotik..
kızlar 19.haftadayım ve 1 haftadır neredeyse bebişimin hareketlerini hissetmiyorum..sürekli aile hekimine gidip kalp atışlarını dinliyorum..yaşadığına emin olunca içim rahatlıyo ama hareket olmayınca panik yapıyorum.yanii normal mi bu yaaaa....20.haftadan sonrası mı önemli yani ben boşuna evham mı yapıyorum sizce??? yarın doktor kontrolüm var lütfen bana dua edin kızlar..korkuyorum çok...
canım listede yok ama bi ara buraya gelen bi arkadaş vardı tuba kayaydı nick sanırım o da kortizon kullanıyodu hamileydi hatta bende onun doktoruna gitmeyi düşünmüştüm o ara hamile kalınca kendi doktoruma danıştım o da okey vermeyince açıkcası pek üstünde durmadım
cnm tesekkur ederim bebiş sahibi oldunmuu??? şimdii burcuu kayayı bul bulabiliyosan :)
20 değil 30. haftadan sonrası önemli dedi bana. Hem madem kalbi atıyor, bir sorun yok demek ki boşuna panik yapıyorsun. Poposunu dönmüş iç organlarına doğru çalışıyordur :)
tugba_kaya123 bak nicki böylr canım bu şekilde aratıp bulunca özel msj atarsın eylül veya ekim annelerinde sanırım
Arkadaslar bana istanbul avrupa yakasinda kan pihtilasmasi konusunda iyi bir perinatolog tavsiye edebileceginiz biri var mi lutfen
lısteye baktımda kortızon kullanan bi tek beydağlı arkadsım varyani kortızon hakkında pek bi bilgi bulamadım aynı seylerı bıdaha yasamaktan korkuyorum hamıle kalmaktan korkar oldum
canım bu konuda genelde rıza madazlıyı tavsiye ediyorlar riskli gebelik doktoru bende gitmiştim araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?