Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

lısteye baktımda kortızon kullanan bi tek beydağlı arkadsım var yani kortızon hakkında pek bi bilgi bulamadım aynı seylerı bıdaha yasamaktan korkuyorum hamıle kalmaktan korkar oldum

lısteye baktımda kortızon kullanan bi tek beydağlı arkadsım var yani kortızon hakkında pek bi bilgi bulamadım aynı seylerı bıdaha yasamaktan korkuyorum hamıle kalmaktan korkar oldum

canım listede yok ama bi ara buraya gelen bi arkadaş vardı tuba kayaydı nick sanırım o da kortizon kullanıyodu hamileydi hatta bende onun doktoruna gitmeyi düşünmüştüm o ara hamile kalınca kendi doktoruma danıştım o da okey vermeyince açıkcası pek üstünde durmadım

kızlar 19.haftadayım ve 1 haftadır neredeyse bebişimin hareketlerini hissetmiyorum..sürekli aile hekimine gidip kalp atışlarını dinliyorum..yaşadığına emin olunca içim rahatlıyo ama hareket olmayınca panik yapıyorum.yanii normal mi bu yaaaa....20.haftadan sonrası mı önemli yani ben boşuna evham mı yapıyorum sizce??? yarın doktor kontrolüm var lütfen bana dua edin kızlar..korkuyorum çok...

20 değil 30. haftadan sonrası önemli dedi bana. Hem madem kalbi atıyor, bir sorun yok demek ki boşuna panik yapıyorsun. Poposunu dönmüş iç organlarına doğru çalışıyordur :)

cnm tesekkur ederim bebiş sahibi oldunmuu??? şimdii burcuu kayayı bul bulabiliyosan :)

20 değil 30. haftadan sonrası önemli dedi bana. Hem madem kalbi atıyor, bir sorun yok demek ki boşuna panik yapıyorsun. Poposunu dönmüş iç organlarına doğru çalışıyordur :)

cnm 30 hafta dedıler dıye 30. haftaya kadar bekleme hareket yoksa hemen gıt cunku ben 2 ay oldu 25 haftalık bebegımın hareketını 1 gun hıssetmedım ve doktora gıttıgımde basımdan aşşa kaynar sular döküldü bebeğimin kalbi durmus.. sakın yanlıs anlama ben bebegıne bıse olmustur demıyorum ama 30. hafta dıye bişe yok sonucta allah korusun karnında uzun zaman yasamasa anneyede zararı var... allah bebişlerinizi korusun sizlere bağışlasın....

canım ben bebeğimin hareketlerini 20. haftadan sonra hissetmiştim..doktor ilk gebeliklerde özellikle hareketlerinin 20. haftadan sonra hissedildiğini söylemişti..ama önceden hissedip şimdi hissetmiyorsan onu bilemem..bir doktora git için rahatlasın..

Arkadaslar bana istanbul avrupa yakasinda kan pihtilasmasi konusunda iyi bir perinatolog tavsiye edebileceginiz biri var mi lutfen

canım geç cevap yazdım kusura bakma
bende kullandım kortizon
ilk kullandığımda dış gebelik oldu işe yaradımı bilmem
şuankinde hamile kaldıktan sonra başladım 2 ay falan kullandım bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…