merhaba canım 34.haftamızdayız az kaldı benim tedirginliğimde arttı ALLAHIM sağ salim HERKEZE nasip etsin inşallah.17 kilo aldım bebğim sağlıklı olsunda kilo sorun değil veririz hiç korkma.55 le hamile kaldım.
ilk düşüğümde 35 kilo almıştım.bunda dikkat ettiğim halde 17 kilo aldım 20 kiloyu gözden çıkardım.:CüvCüv:
55 kilo ile başlaman ii ben 75 le başladım dr. fazla kilo almamalısın dedi. en fazla 10 kilo almam gerekiyormuş. zaten 3 kilo 4 ayda aldım nasıl dengelemeye çalışabilirim ki anlamadım. :) neyse sağlıkla gelsinde doğru diyorsun kilolar sonra verilir. :)
senin doğum ne zamana olacak bakalım.hakikatten az kalmış. sağlıkla kucağına alırsın umarım. ii haberlerini bekliyorum.
bu arada ilk düşüğün ne kadarlıktı nasıl 35 kilo aldın. bak merak ettim şimdi
ben dikkat ettiğim halde 17 kilo aldım 20 kiloyu gözden çıkardım.herşeyden önce sağlık canımın içi.doğum ALLAHIM nasip ederse haziranın altısı dedi enson.inşallah canım çok sağol herkez kucağına alır inşallah bebişini.
ilk düşüğüm.15 gün kalmıştı ölü doğum yaptım.sonra kan pıhtılaşmasından olduğu anlaşıldı.şimdi iyi bakalım. inşallah böylede gider tüm dileğim hepiniz için dua ediyorum bi kendim için değil.....:ecrin_bebek:Şeniz
kizlar sizdede akinti oluyomu
bazen fazla oluyo bende. korkuyorum.
sizce normalmi? hormonlar yukseliyor aslinda
ama sizleride merak ettim.
kızlarr bugün kontrole gidicem, 16+3 haftalığız bakalım ne alemde bebeğim..doktora gidip bebeği görene kadar rahat edemiyorum görünce rahatlıcam..inşallah herşey yolunda gidiyordur yaa ne zor bir durummuş,daha içimde bişey de hissetmeyince her an merak ediyorum acaba bebeğim içimde sağlıklımı bir sorun varmı diye..inşallah herşey yolunda gider..bakalım cinsiyetinide söylermi doktorum bilmiyorum..ama inanınki bebeğimin sağlığına o kadar odaklanmışımki hiç cinsiyetini merak etmiyorum yaa.. birde 3lü test için konuşacak doktorum herhalde hafta sonu old.için pazartesi yapılır testim..inşallah temiz çıkar yaa
allahım hepimize sağlıklı günler ve doğumlar nasip etsin
kizlar sizdede akinti oluyomu
bazen fazla oluyo bende. korkuyorum.
sizce normalmi? hormonlar yukseliyor aslinda
ama sizleride merak ettim.
selam canım aslında bende bunu soracaktım bendede bazen çok oluyo bazen de çok az veya olmuyor,benimde kafama takıldı doktora bile soracaktım da önce burda sizlerle paylaşmak istiyordum sen benden önce davrandın.. aslında çoğu yerde okuyorum duyuyorum çok garip renkli leke tarzında ve kokulu ise tehlikelidir yazıyordu..bendeki beyazımsı normal kokusuz bir akıntı ben hep normal karşılıyorum ama bilemiyorum yinede sizlerde nasıl,doktorumla konuşsammı bilemiyorum
canim bende internetten baktim
hamileleikte hormanlar degistigi icin oluyomus.
cok normalmis. benimde bazen az bazen cok oluyo.
bazen su renginde bazen beyaz krem gibi.
ama kokusu yok. neyse simdi rahatladim.
ben 11+5 hamileyim ve kilo kayip ediyorum
cok istahsizim canim bisey istemiyo
bebege cok aciyorum vitamn almiyo diye
ne yapmaliyim. acliktan bebege bise olurmuki
karnimda cok kucuk. hatta sabahlari hic yok gibi.
insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?