Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

55 kilo ile başlaman ii ben 75 le başladım dr. fazla kilo almamalısın dedi. en fazla 10 kilo almam gerekiyormuş. zaten 3 kilo 4 ayda aldım nasıl dengelemeye çalışabilirim ki anlamadım. :) neyse sağlıkla gelsinde doğru diyorsun kilolar sonra verilir. :)
senin doğum ne zamana olacak bakalım.hakikatten az kalmış. sağlıkla kucağına alırsın umarım. ii haberlerini bekliyorum.
bu arada ilk düşüğün ne kadarlıktı nasıl 35 kilo aldın. bak merak ettim şimdi

ben dikkat ettiğim halde 17 kilo aldım 20 kiloyu gözden çıkardım.herşeyden önce sağlık canımın içi.doğum ALLAHIM nasip ederse haziranın altısı dedi enson.inşallah canım çok sağol herkez kucağına alır inşallah bebişini.
ilk düşüğüm.15 gün kalmıştı ölü doğum yaptım.sonra kan pıhtılaşmasından olduğu anlaşıldı.şimdi iyi bakalım. inşallah böylede gider tüm dileğim hepiniz için dua ediyorum bi kendim için değil.....:ecrin_bebek:Şeniz

merhaba gülşen. öncelikle geçmiş olsun ve tekrar bebek bekliyorsun tebrik ederim. allahım sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah. belki okumuşsundur ben de 37. haftada kaybettim bebeğimi ( ne kadar bekledin yeni bebek için ve bir de senin faktör neydi?

arkadaşlar bu metioninden sınırlı diyeti yapan kaç kişi var acaba? Bazen saçma geliyor ama yine de içim rahat etmiyor. sinan bey herkese veriyor bu diyeti. yani sadece homozigotlara değil. kafam karşık (

güneş5 bebeğine kavuşalı epey oldu umarım iyisinizdir. tebrikler. eğer girersen bana yazabilir misin? seninle aynı hastaneye gidiyoruz ve ben de mtfhr homozigotum. senden bazı tavsiyeler almak istiyorum. teşekkürler..

kızlarr bugün kontrole gidicem, 16+3 haftalığız bakalım ne alemde bebeğim..doktora gidip bebeği görene kadar rahat edemiyorum görünce rahatlıcam..inşallah herşey yolunda gidiyordur yaa ne zor bir durummuş,daha içimde bişey de hissetmeyince her an merak ediyorum acaba bebeğim içimde sağlıklımı bir sorun varmı diye..inşallah herşey yolunda gider..bakalım cinsiyetinide söylermi doktorum bilmiyorum..ama inanınki bebeğimin sağlığına o kadar odaklanmışımki hiç cinsiyetini merak etmiyorum yaa.. birde 3lü test için konuşacak doktorum herhalde hafta sonu old.için pazartesi yapılır testim..inşallah temiz çıkar yaa
allahım hepimize sağlıklı günler ve doğumlar nasip etsin

sılaya ve papatya süreyya çok sevindim hep böyle güzel haberler alalım biribirimizden inşallah. fundacım sen nasılsın. biz iyiyiz oğlan tekmeleme işine baya alıştı. artık sabakları bazen uyandırıyor beni.şükür iyi gidiyoruz. haftaya testler var. hepinizi öptük çok

kizlar sizdede akinti oluyomu
bazen fazla oluyo bende. korkuyorum.
sizce normalmi? hormonlar yukseliyor aslinda
ama sizleride merak ettim.

selam canım aslında bende bunu soracaktım bendede bazen çok oluyo bazen de çok az veya olmuyor,benimde kafama takıldı doktora bile soracaktım da önce burda sizlerle paylaşmak istiyordum sen benden önce davrandın.. aslında çoğu yerde okuyorum duyuyorum çok garip renkli leke tarzında ve kokulu ise tehlikelidir yazıyordu..bendeki beyazımsı normal kokusuz bir akıntı ben hep normal karşılıyorum ama bilemiyorum yinede sizlerde nasıl,doktorumla konuşsammı bilemiyorum

canım güzel haberlerini bekliyoruzalkisalkisalkis bana sadece ikili yapıldı üçlüye gerek yok dedi doktorum. güzel çıkar endişelenme annesi bakalım grubumuza oğlan mı katılcak kızmı yaz bize öğrenince bebişini

bende de var ama açık renki ve kokusu falan yok sanırım hormonal bana normak demişti doktorum yakında kontrolüm var sorarım ama

papatyasüreyya sılaya tebrik ederim doktora gitmişsiniz herşey ylunda maşallah.
meryem meryem guzdl haberlerle gel sende merak etme az kaldı hareketlerini hissetmeye.
akıntıya gelince cok normal herkeste olduğu gibi bendede var ancak dikkat edin kızlar rengıne acık renk ise sorun yok endişelenmeyın.

canim bende internetten baktim
hamileleikte hormanlar degistigi icin oluyomus.
cok normalmis. benimde bazen az bazen cok oluyo.
bazen su renginde bazen beyaz krem gibi.
ama kokusu yok. neyse simdi rahatladim.
ben 11+5 hamileyim ve kilo kayip ediyorum
cok istahsizim canim bisey istemiyo
bebege cok aciyorum vitamn almiyo diye
ne yapmaliyim. acliktan bebege bise olurmuki
karnimda cok kucuk. hatta sabahlari hic yok gibi.
insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz.:Saruboceq:

papatyam, sılaya, eserizmir, nazlım, gelgitcim canlarım(umarım unuttuğum yoktur) hepinizin güzel haberlerine çooook sevindim...inşallah hepiniz için hep böyle gider...bebişlere ve kendinize iyi bakın...öptüm...

ayyy sılaya senin bu evhamların yok mu:mymeka:...bebişide panik ediyosun sakin ol bakim biraz artıkklava:...herşey yolunda çok şükür:teselli:...hep güzel ve iyi şeyler düşünücez ki iyi olsun di mi canım...haklısın tabii ama diğerlerinden biraz daha streslisin gibi geliyo bana...azıcık keyfini çıkarmaya çalış bitanem ya...
tabi merak ettklerini sor ama stres yapmadan kendine....şimdiiii ilk aylar sabah karınlar küçücük olur benimde öyle olmuştu ilk 4 ay...akşam şişerdi sanki nasıl sevinirdim sonra sabah yine yok gibi olurdu...bende ilk aylar kilo verdim hiç bişi yiyemiyordum ama doktor ilk 3 ay bebek beslenir bi şekilde sorun olmaz ancak 3 aydan sonra senin beslenmen önemli demişti...yani 3 ay bitince sende yemeğe çalış canım, zaten 3 ayın sonunda iştahım açılmıştı, umarım seninde öyle olur...açlıktan bebişine bişi olmaz, bende senin gibi endişe ediyordum doktorum bana, o senin iliğinden kemiğinden beslenir mutlaka demişti, ancak iyi beslenmezsen doğum sonrası senin için sorun olur saçın dişin dökülür gibi laflar etmişti...a.s.

ayy kızlar bazen bende biraz iştahsız olsam diyorum.bende tam tersi çok iştahlıyım bi ara mide bulantıları oldu o kadar. daha 13 haftalığım 3,5 kilo aldım yaa ne yapcam ben birde sezeryan doğum olacak. kendimi frenlemeye çalışıyorum hep fazla almamam gerekiyor. tabi en önemlisi bebeğimin sağlığı ama ben fazla kilo almak istemiyoooruuummmmmmm...

bizi merak edenler varsa...büyüyo pelincik teyzeleri...çokkk şükür herşey yolunda aşılarımız doktor kontrolümüz ek gıdalar vs...bol telaşlı ama bi o kadarda tatlı bir süreç...bu arada 3 hafta oldu çalışmaya da başladım, daha zorlaştı işler...ama agulara gugulara başladı kızçem nasıl şeker anlatamam, rabbim hepinize nasip etsin bu güzelliği...ek gıdalara başladıkcokacimcoook kısa süre önce, yarın mama sandalyesi almaya gitcez, birçok şeyini doğumdan önce almıştık ama yürüteç ve mama sandalyesini sonraaya bırakmıştık yarın bakcaz artık,doktorumuz pütürlü gıdaları yatırarak vermemizi istemiyo mama sand. kullanın diyo...neyse uzatmiim, sizde bu günlere gelin inşallah merak ettiğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım...
pelincik ve ben hepinizi koccaman öptüka.s.

ayyy işte unuttum birini diyodum...bkaleciim seninde güzel haberlerine sevindim canımmm..
çok kilo almamaya çalış, hamur işi vs. karbonhidratlardan uzak dur, ilerleyen aylarda şeker sorunsalında olur allah korusun...az az sık sık beslen...öptüm

şencim tavsiyelerin için teşekkür ederim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum zaten
kızçenin de iyi olmasına sevindim canım yaa demek büyüdü de artık ek gıdaya başladı ama sende çalışmaya başlamışın ek gıdaya geçmek biraz daha içini rahatlatır seninde. çok öptüm sizi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…