sağol canım merak etmişsin iyiyim şükür ama bilgisayarım bozuktu uzak kaldım o yüzden sen nasılsın bebişin nasıl ne kadarlık oldunuz neden çizelgen yok :)
birde bir sorum var sende 0,4 kullanıyorsun dimi. kaç kilosun canım. benim doktorum kiloma göre dozu arttırıcam dedi bende de aldı bi panik ilaç yetmez mi diye
kızlar merhba..beni birkaç ay önceki arkadaşlar hatırlar..ben de sizin gibi kan pıhtılaşması yaşayan ve bebeğini kucağına alan annelerdenim.uzun zamandır giremiyorum foruma.bu sizi unuttuğumdan değil zaman bulamamamdan kaynaklanıyorum.kızım çok sorunlu bir bebek.sürekli ağlıyor gaz problemi çok üst düzeyde.3 ayı bitiriyoruz ama hala düzene girmedi.o nedenle foruma yazı yazamıyorum ama aklım hep sizde.unutmayın bizim anne olmamız imkansız değil.yeter ki doğru ilaç ve tedaviyi bulalım.ayrıca hamile olan arkadaşlar lütfen stres yapmayın.ben 9 ay boyunca hep stres yaptım.iğneler işe yarayacak mı bu kontrolde kalp atımı duyulacak mı vs vs......hepinizin bildiği şeyler yani.ama stres bebeği çok etkiliyor bence.şimdi kıızım sürekli ağlıyor hep mutsuz..uyku düzeni falan yok.bence bu anne karnındaki stresten kaynaklanıyor..elinizden geldiğince mutlu olmaya düşünmemeye çalışın..
[
caco kullanıcısından alıntı
umblikal arter canım oksıyensızlık mı acaba bakmadım goglede yarın rken kalkıcam da bırazda yorgunum bu nasıl nst lemı anlaşilıyor yazılanlardan onu cıkardım
canım şimdi mol ile ilgili doktorum bana bir açıklama yapmadı bende ozamanlar çok cahil miydim neydim mol nedir diye sormadım bile..ama kürtaja gerek yok düşük yapacaksın dedi ve zaten ertesi gün düşük gerçekleşti..ama kanamam bittikten sonra gidip tekrar beta hcg baktırmıştım değerin düşmüşse bi sorun yok ama düşmemişse kürtaj olman şart demişti..Allahtan beta hcg değerim sıfırlanmıştı ve gerek kalmadı..bunun haricinde başka bişey bilmiyorum...umblikal artere gelince de bebek anne karnında strese giriyor..vücudum bebeği bir düşman olarak algılıyor..ona kan yollaması gerekirken onda olan kanı emiyor..işlerin ters gittiği de ancak sıkı nst takibiyle anlaşılıyor..nst de bir çizgi var eğer bebeğin hareketleri yada şöle söliyim kordondaki kan akımındaki yavaşlık o çizginin altında seyretmeye başlarsa bebek sinyal veriyor demekmiş..yani ben ölüyorum demeye getiriyor..işte o anda hemen anne karnından alınıp dışarı çıkarılması gerekiyor aksi takdirde ya anne karnında ölüyor yada doğum esnasında...
BU HAMILELIGIN BELLI BIR ZAMANINDA DA MI YAPILIYOR YANI NST NE ZAMAN BAŞLANACAK VE ONCEDEN YAPILAN BIR TESTI VARMI CANIM BIRDE BU MOL HAMILELIKTEN SONRA NE ZAMAN SONRA HAMILE KALDIN MOL OLDUGUNU NASIL ANLADIKI DOKTORUN SEN KENDILIGINDEN DÜŞÜK YAPMIŞŞIN ŞAŞİRDIM DOGRUSU BENIM MOL OLDUGU PATOLOJI RAPAORUNDA ANLASILDI 3 HAFTADA DUSTU BENIM HCG KARNIM DAYKEN BILE BISEY DEMEMIŞTI BENIM DOKTORUM
Merhaba arkadaşlar; ben de ekim ayında 19 haftalık bebeğimi kaybettim. (2. gebeliğimdi ilk çocuğumda hiç problem çıkmadı. Sağlıklı doğdu. )Kan pıhtılaşması testi sonucunda mthfr 677 heterozigot factor v ise homozigot çıktı. Şu an ise tekrar hamileyim gebeliğimin 17 haftasındayım. Bu değerleri doktoruma gösterdim bana iğne kullanmayacağız dedi. Ankaradaki ölü doğumumu yaptıran doktor ise iğneye başlayacağız, diyet uygulayacağız demişti. Ankarada olmadığım için gebelik takibimi yapacak doktor şuanki doktorum olduğu için onun dediklerini uygulamam gerekli diye düşündüm. Şu ana kadar günlük 1 coraspin, 1 folbiol ve 1 tane de marincap balık yağı hapı kullandım. Bu ilaçlar hamileliğin son aşamasına kadar kullanılacak dedi. Folbiolu hamileliğin son aşamasına kadar kullanan var mı aranızda?
annemlerde 1 ay kaldıktan sonra döndüm evimevalla hiç dönmek istemedim eşimde olmasa annemle çok iyi anlaşıyoz hiç bir yere çıkmak istemedim ama o bile mütiş bir tatil oldu:)inşallah bizde kızımla çok iyi geçinen anne kız oluruz ha nedersiniz.://///////////////////
evden çıkmak istemiyorumtanıdık görecem diye şimdi de burda öle.soracaklar die aaa hamilemisin aaa cinsiyeti ne falan (((((((kimseyi görmek istemiyorum.eşimde çokkk gezmeyi sever gerçi bende severdim ama şu dönem sevmiyorum.aslında düşünüyorum ben cennete evlat yetiştiriyorum.gurulanmam lazım.onu taşıyorum bedenimde ne mutlu ama insan sorular sorulunca içi buruk olunca hüzünleniyor.ağlayıveriyorum kim olursa olsun ((
mübarek 3 aylardayız ramazana gireceğiz duanızı eksik etmeyin belki RABBİM sağlıkla haytırla OL der.meleğim okadar da güzel hareket ediyor ki çok seviyorum onu:)
canım arkadaşım durmunun ciddiyetinin farkındayım ama gerçek şu ki:Allah'tan ümit kesilmez O ki ölüyü diriltiyor.isterse annesinin karnındaki yavruyu koruyup annesine sağlıkla kavuşturmaz mı?
ben de senin gibiyim aslında dışarı çıkmak istemiyorum.şu anda 14. haftamdayım.karnım belli olmaya başladı.bana hamilemisin diye sorarlarsa sonra bebğimi kaybedersem;bir de millete dert mi anlatacam diye düşünüyorum.kimse beni görmesin istiyorum.ama ne yapalım biz de böyle sınanıyoruz.Allah'ın mucizesi çok.bizlere de mucizemizi versin inşallah..
merhaba kızlar umarım herkes iyidir ben pek iyi değilimkaşıntıdan ölüyorum ama çatlamak için olan kaşıntı değil bütün vücudum bacaklarım sırtım kollarım kısaca her yerim kaşınmaktan öldüm sanki sinek ısırığı gibi gece uyku uyumadım eşimide uyutmadım kaşınmaktan gece ondan sonra biraz uyumuşum soğuk bi duş aldım eşimde tuttutdu doktora gidelim diye 1-2 gün bekleyeyim geçmezse gideriz dedim bişeymi alerji yaptı sıcaktan mı anlamadım varmı çözümü olan kaşıntıya internetette biraz bakındım da hamilelikte olabiliyomuş bi de geçen hafta idrar yoları için tek kullanımlık toz kullandım yan etkilerine baktık kaşıntıda yazıyodu yandım ben böyle kaşınırsam gece o kadar sinirim bozuldu ki kaşınmaktan eşime uyuz oldum galiba diye ağlamaya başladım allah eşime sabır versin valla:)
merhaba kızlar umarım herkes iyidir ben pek iyi değilimkaşıntıdan ölüyorum ama çatlamak için olan kaşıntı değil bütün vücudum bacaklarım sırtım kollarım kısaca her yerim kaşınmaktan öldüm sanki sinek ısırığı gibi gece uyku uyumadım eşimide uyutmadım kaşınmaktan gece ondan sonra biraz uyumuşum soğuk bi duş aldım eşimde tuttutdu doktora gidelim diye 1-2 gün bekleyeyim geçmezse gideriz dedim bişeymi alerji yaptı sıcaktan mı anlamadım varmı çözümü olan kaşıntıya internetette biraz bakındım da hamilelikte olabiliyomuş bi de geçen hafta idrar yoları için tek kullanımlık toz kullandım yan etkilerine baktık kaşıntıda yazıyodu yandım ben böyle kaşınırsam gece o kadar sinirim bozuldu ki kaşınmaktan eşime uyuz oldum galiba diye ağlamaya başladım allah eşime sabır versin valla:)
arkadaşlar geçtiğimiz hafta perşembe gecesi benim de ellerim kabardı.kabarıp kabarıp sönüyordu.yani bir saat öncesi ve sonrası birbirini tutmuyordu.gece acile gittik.bişey yapmadılar.ertesi gün cildiye uzmanına gittim.atopik dermatit teşhisi koydu.iki krem,bir de hap verdi.bir hafta kullanıp ondan sonra ilaçları bırakmamı istedi.kullandığım sabundan veya herhangi bir kozmetik üründen olabilirmiş.ellerimi çok sık yıkarım ben.bunun da etkisi olabilir dedi.ilaçları kullandım geçti çok şükür.işte kabardığı anların resmi.canım aynı dertten ben de muzdaribim. Geçenlerde hayvanat bahçesine gitmiştik kesin orda bişiler ısırdı dedim.ama alakası yok nerdeyse her gece özellikle yattığımda başlıyor uyutmuyor. ben de internette araştırdım gebelikte kaşıntı olabileceğini söylüyor. ama böyle devam ederse doktora gdicem. bi de cildim çok hassas kaşınmaktan heryerim çizik çizik oldu. kolonya püskürtüyor her yerime eşim az ferahlıyorum biarzdan yine başlıyor.
canım aynı dertten ben de muzdaribim. Geçenlerde hayvanat bahçesine gitmiştik kesin orda bişiler ısırdı dedim.ama alakası yok nerdeyse her gece özellikle yattığımda başlıyor uyutmuyor. ben de internette araştırdım gebelikte kaşıntı olabileceğini söylüyor. ama böyle devam ederse doktora gdicem. bi de cildim çok hassas kaşınmaktan heryerim çizik çizik oldu. kolonya püskürtüyor her yerime eşim az ferahlıyorum biarzdan yine başlıyor.
arkadaşlar geçtiğimiz hafta perşembe gecesi benim de ellerim kabardı.kabarıp kabarıp sönüyordu.yani bir saat öncesi ve sonrası birbirini tutmuyordu.gece acile gittik.bişey yapmadılar.ertesi gün cildiye uzmanına gittim.atopik dermatit teşhisi koydu.iki krem,bir de hap verdi.bir hafta kullanıp ondan sonra ilaçları bırakmamı istedi.kullandığım sabundan veya herhangi bir kozmetik üründen olabilirmiş.ellerimi çok sık yıkarım ben.bunun da etkisi olabilir dedi.ilaçları kullandım geçti çok şükür.işte kabardığı anların resmi.
Eki Görüntüle 466411 Eki Görüntüle 466410
annemlerde 1 ay kaldıktan sonra döndüm evimevalla hiç dönmek istemedim eşimde olmasa annemle çok iyi anlaşıyoz hiç bir yere çıkmak istemedim ama o bile mütiş bir tatil oldu:)inşallah bizde kızımla çok iyi geçinen anne kız oluruz ha nedersiniz.://///////////////////
evden çıkmak istemiyorumtanıdık görecem diye şimdi de burda öle.soracaklar die aaa hamilemisin aaa cinsiyeti ne falan (((((((kimseyi görmek istemiyorum.eşimde çokkk gezmeyi sever gerçi bende severdim ama şu dönem sevmiyorum.aslında düşünüyorum ben cennete evlat yetiştiriyorum.gurulanmam lazım.onu taşıyorum bedenimde ne mutlu ama insan sorular sorulunca içi buruk olunca hüzünleniyor.ağlayıveriyorum kim olursa olsun ((
mübarek 3 aylardayız ramazana gireceğiz duanızı eksik etmeyin belki RABBİM sağlıkla haytırla OL der.meleğim okadar da güzel hareket ediyor ki çok seviyorum onu:)
arkadaşlar merhaba daha önce size yazmıştım benim mtrc 677 heterezigottu doktora gittim bugün bana dediki iğneye gerek yok aspirinede gerek yok dedi seninki çok hafif düşüğün bundan olmamıştır dedi.ayrıca rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi ya hastalanıcaksın yada gebe olabilirsin dedi ama kan tahlili yaptırmadım belki yarn hastalanırım diye.şimdi ben yine hamileysem ne yapayım doktor gerek yok diyor iğnelere aspirine fln
bana da aynı seyı dedı doktorum.gerek yok sanslı bebegı bulana kadar deneyeceksınız dedı.ben de doktorumu degıstırdım bu arada 2 dusugum var.sımdıkı doktorum aspırın ve clexan kullanmamı onerdı rabbıme sukurler olsun bu haftalara gelebıldık kucagıgımıza aldıgımız gunlerı de gorelım ınsallah.sen de hayırlı haberlerle gel tatlımarkadaşlar merhaba daha önce size yazmıştım benim mtrc 677 heterezigottu doktora gittim bugün bana dediki iğneye gerek yok aspirinede gerek yok dedi seninki çok hafif düşüğün bundan olmamıştır dedi.ayrıca rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi ya hastalanıcaksın yada gebe olabilirsin dedi ama kan tahlili yaptırmadım belki yarn hastalanırım diye.şimdi ben yine hamileysem ne yapayım doktor gerek yok diyor iğnelere aspirine fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?