Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar...kusura bakmayin uzun zaman oldu yazamadim buraya, zaten internete de girmiyordum. Yeni dondum Turkiyeden. Kafam toparlandi. Allahima cok sukur kendimi iyi hissediyorum.

Ozel mesaj atanlardanda Allah razi olsun.

Buarada gecmisi okumadim, zaten okuyamam sanirim :)) 2.5 ay da epey yazmissinizdir siz simdi :)) ... ama Birisi bana ozetlerse iyi olur:))

Yani ayni donem hamis kaldiklarimiz insallah gebelikleri guzel ve yolunda devam ediyordur.Benimki husran oldu ama olsun herseyde bir hayir vardir derler.

umudum hoşgeldin kuzum çoookkk özledim seni ve çok merak ettim..iyi olmana da çok sewindiimm,şimdi ben çok sewindim yaa yanlış özet geçebilirim,arkadaşlar görünce mesajı cevaplarlar,ama bir çok arkadaşımızın hamileliği sürüyor çok şükür...hamiş olanlarda var listeye bakarsan görürsün

Sagolasin Hosbulduk tatlim, bende seni cok ozledim. Sen nasilsin? Annecigin nasil oldu? opuyorum

Sagolasin Hosbulduk tatlim, bende seni cok ozledim. Sen nasilsin? Annecigin nasil oldu? opuyorum

sağol canım bende annemi hala tedawiye götüüyorum,çok bir değişiklik yok bende... veee birde adananın sıcağıyla boğuşuyorum buharlaşıp uçacam yakında

sağol canım bende annemi hala tedawiye götüüyorum,çok bir değişiklik yok bende... veee birde adananın sıcağıyla boğuşuyorum buharlaşıp uçacam yakında

ayyyy ne guzellll... buraya ayagimi basar basmaz o turkiyenin yakici sicagini ozledim. cok guzeldi. cunku ben burda KALORIFERLERI yakiyorum ve patik giyiniyorum havamiz kapali ve yagisli geldigimden beri (((((

kızlaarrr geçmiş olsun..aman dikkat edin kendinize şimdi sizin bünyeler daha hassas olur...

ayyyy ne guzellll... buraya ayagimi basar basmaz o turkiyenin yakici sicagini ozledim. cok guzeldi. cunku ben burda KALORIFERLERI yakiyorum ve patik giyiniyorum havamiz kapali ve yagisli geldigimden beri (((((

sen adananın sıcağını yaşasaydın hayatta özlemezdin,istanbul iyi tabii..bende sizin havanıza özendim walla burdada yağmur yağsa keşke,walla ramazan da ALLAH yardımcımız olsun

hannem canım benim inşaallah RABBİM ol der..dularımız seninle güzel ve güçlü arkadaşım,inşaallah kızınla bir ömür çok iyi anlaşırsınız

oooo hosgeldın canımmmm...ıyı olmana sevındım alllah daha daha ıyı etsın ınsallah.

canım sen nasılsın.gecen gun yazacaktım fırsatım olmadı.esının bebıs fıkrınden ıyıce uzaklastgnı falan yazmıssın.sen ne dsunuyosun tatlım.yasadıklarınız elbet cok zor anlıyorum ama baska bır doktor hastane farklı bır tedavı falan denemeyı dusunmuyor musunuz.umarım senı uzmemısımdır tatlım

gulsuncüm sende hoşgeldin canım..az kaldı doğuma yaa ne heyecanlısınızdır şimdiii
hosbuldum canımmmm...evet cok heyecanlıyım canım bende dun aspırını kestım sadece ıgneye devam edıyorum.oyuzden endıselıyım sureklı bebişin hareketlerını kontrol edıyorum.bu korkular hıc gecmıyor canım yaa.Rabbım hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah.
Sagol canim amin insallah hepimizi... senin bebis nasil ne kadar zamanin kaldi doguma.. Rabbim her daim yuzunuzu guldursun insallah.

canım son adet tarıhıne gore bayram haftası gozukuyor dogum.1 ay kaldı dıyebılırım oğlus acele etmezsse tabı.Rabbım hepımızın yuzunu guldursun canım benım.topıge her gırdıgımde bızım gıbı sıkıntılar yasayan yenı yenı arkadaslar goruyorum uzuluyorum ne kadar cok musuz dıye.Dua edıyorum hepımız ıcın Rabbım bekleyenlerı de bos cevrmesın fazla bekletmesın ınsallah.kendını ozletme artık tatlım sık sık gır

ya kızlar bizim nette sorun çıktı galibayazdıklarımın hepsi silindi GÜLSUNOĞUZ sana bir sürü cevap yazdım hepsi yok olu inşaallah buda silinmez..ben çıkıyorum iyigeceler sonra görüşürüz hiç bişey gözükmüyor çünküü

Iyi cok az kalmis. Saglikla hayirlisiyla bebisine kavus insallah.

hamılelılıgın klomenlemı oldu ben de klomen kullanmak ıstıyorum fakat bır zararı olur dıye (kıst )yapar dıye dusuncedeyım 3 gunumu gıtmem gerek reglımın doktora ay senı de mesgul edıyorum k nbakma ınsallah bebegınde sorun cıkmaz

umudum hos geldın ozet gecersem ben ben de fazla yoktum dedem öldü o acıdan dıyer arkadaslar anlatırsa ıyı lur ben de bu ay bıraktım korunmayı kısacası herkes ıyı dıyım ben sen nasılsın toparladıgına sevındım ınsallah yenı umutlar yenı guzel yarınlar olacak umıdını yıtırme allah buyuk

hadi hayırlısı inşaallah..

ay dün bu mesaja 4 kez cevap yazdım hepsi silindi yaa delirdim.....hiç üzmedin sormakala zaten bu konuyu artık birtek kk da paylaşıyorum..canım bende eşimden çok farklı düşünmüyorum am o çok katı hiç yanaşmıyor artık bebek fikrine beni artık öyle görmeye dayanamıyormuş...ben yine arada bir kez daha deneyelim falan diyorum ama maalesef istemiyor...bende ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım,yaşımda gidiyor...yaşadıklarım aklıma gelince vazgeçiyorum,bir yandan da olsun istiyorum..az şeyler yaşamadımki(

ya bende bilmiyorum ne yapacağımı gittiğim doktor yaşadfığım şehirde iyi bir doktor olarak biliniyor.zaten özel muhayenehanesine gittim.bende kendi kafama göre bebek aspirini kullaanmaya başlamıştım onu bile bırak dedi gerek yok dedi.ama ben çok ısrar edince ben bi genetik uzmanı ile görüşüp sana döneyim dedi bu hafta haber verecek.bide rahmim kalınlaşmış gebe olabilirsin dedi yada adet günün yaklaşmış olabilir dedi bekliyoruz.siz riskli dönemi atlatmışsınız maşallah allah tamamına erdirsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…