Kizlar...kusura bakmayin uzun zaman oldu yazamadim buraya, zaten internete de girmiyordum. Yeni dondum Turkiyeden. Kafam toparlandi. Allahima cok sukur kendimi iyi hissediyorum.
Ozel mesaj atanlardanda Allah razi olsun.
Buarada gecmisi okumadim, zaten okuyamam sanirim :)) 2.5 ay da epey yazmissinizdir siz simdi :)) ... ama Birisi bana ozetlerse iyi olur:))
Yani ayni donem hamis kaldiklarimiz insallah gebelikleri guzel ve yolunda devam ediyordur.Benimki husran oldu ama olsun herseyde bir hayir vardir derler.
umudum hoşgeldin kuzum çoookkk özledim seni ve çok merak ettim..iyi olmana da çok sewindiimm,şimdi ben çok sewindim yaa yanlış özet geçebilirim,arkadaşlar görünce mesajı cevaplarlar,ama bir çok arkadaşımızın hamileliği sürüyor çok şükür...hamiş olanlarda var listeye bakarsan görürsün
Sagolasin Hosbulduk tatlim,bende seni cok ozledim. Sen nasilsin? Annecigin nasil oldu? opuyorum
sağol canım bende annemi hala tedawiye götüüyorum,çok bir değişiklik yok bende... veee birde adananın sıcağıyla boğuşuyorum buharlaşıp uçacam yakında
merhaba kızlar umarım herkes iyidir ben pek iyi değilimkaşıntıdan ölüyorum ama çatlamak için olan kaşıntı değil bütün vücudum bacaklarım sırtım kollarım kısaca her yerim kaşınmaktan öldüm sanki sinek ısırığı gibi gece uyku uyumadım eşimide uyutmadım kaşınmaktan gece ondan sonra biraz uyumuşum soğuk bi duş aldım eşimde tuttutdu doktora gidelim diye 1-2 gün bekleyeyim geçmezse gideriz dedim bişeymi alerji yaptı sıcaktan mı anlamadım varmı çözümü olan kaşıntıya internetette biraz bakındım da hamilelikte olabiliyomuş bi de geçen hafta idrar yoları için tek kullanımlık toz kullandım yan etkilerine baktık kaşıntıda yazıyodu yandım ben böyle kaşınırsam gece o kadar sinirim bozuldu ki kaşınmaktan eşime uyuz oldum galiba diye ağlamaya başladım allah eşime sabır versin valla:)
canım aynı dertten ben de muzdaribim. Geçenlerde hayvanat bahçesine gitmiştik kesin orda bişiler ısırdı dedim.ama alakası yok nerdeyse her gece özellikle yattığımda başlıyor uyutmuyor. ben de internette araştırdım gebelikte kaşıntı olabileceğini söylüyor. ama böyle devam ederse doktora gdicem. bi de cildim çok hassas kaşınmaktan heryerim çizik çizik oldu. kolonya püskürtüyor her yerime eşim az ferahlıyorum biarzdan yine başlıyor.
arkadaşlar geçtiğimiz hafta perşembe gecesi benim de ellerim kabardı.kabarıp kabarıp sönüyordu.yani bir saat öncesi ve sonrası birbirini tutmuyordu.gece acile gittik.bişey yapmadılar.ertesi gün cildiye uzmanına gittim.atopik dermatit teşhisi koydu.iki krem,bir de hap verdi.bir hafta kullanıp ondan sonra ilaçları bırakmamı istedi.kullandığım sabundan veya herhangi bir kozmetik üründen olabilirmiş.ellerimi çok sık yıkarım ben.bunun da etkisi olabilir dedi.ilaçları kullandım geçti çok şükür.işte kabardığı anların resmi.
Eki Görüntüle 466411 Eki Görüntüle 466410
ayyyy ne guzellll... buraya ayagimi basar basmaz o turkiyenin yakici sicagini ozledim. cok guzeldi. cunku ben burda KALORIFERLERI yakiyorum ve patik giyiniyorum havamiz kapali ve yagisli geldigimden beri(((((
annemlerde 1 ay kaldıktan sonra döndüm evimevalla hiç dönmek istemedim eşimde olmasa annemle çok iyi anlaşıyoz hiç bir yere çıkmak istemedim ama o bile mütiş bir tatil oldu:)inşallah bizde kızımla çok iyi geçinen anne kız oluruz ha nedersiniz.://///////////////////
evden çıkmak istemiyorumtanıdık görecem diye şimdi de burda öle.soracaklar die aaa hamilemisin aaa cinsiyeti ne falan (((((((kimseyi görmek istemiyorum.eşimde çokkk gezmeyi sever gerçi bende severdim ama şu dönem sevmiyorum.aslında düşünüyorum ben cennete evlat yetiştiriyorum.gurulanmam lazım.onu taşıyorum bedenimde ne mutlu ama insan sorular sorulunca içi buruk olunca hüzünleniyor.ağlayıveriyorum kim olursa olsun ((
mübarek 3 aylardayız ramazana gireceğiz duanızı eksik etmeyin belki RABBİM sağlıkla haytırla OL der.meleğim okadar da güzel hareket ediyor ki çok seviyorum onu:)
Kizlar...kusura bakmayin uzun zaman oldu yazamadim buraya, zaten internete de girmiyordum. Yeni dondum Turkiyeden. Kafam toparlandi. Allahima cok sukur kendimi iyi hissediyorum.
Buarada gecmisi okumadim, zaten okuyamam sanirim :)) 2.5 ay da epey yazmissinizdir siz simdi :)) ... ama Birisi bana ozetlerse iyi olur:))
Yani ayni donem hamis kaldiklarimiz insallah gebelikleri guzel ve yolunda devam ediyordur.Benimki husran oldu ama olsun herseyde bir hayir vardir derler.
oooo hosgeldın canımmmm...ıyı olmana sevındım alllah daha daha ıyı etsın ınsallah.
oooo hosgeldın canımmmm...ıyı olmana sevındım alllah daha daha ıyı etsın ınsallah.
hosbuldum canımmmm...evet cok heyecanlıyım canım bende dun aspırını kestım sadece ıgneye devam edıyorum.oyuzden endıselıyım sureklı bebişin hareketlerını kontrol edıyorum.bu korkular hıc gecmıyor canım yaa.Rabbım hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah.gulsuncüm sende hoşgeldin canım..az kaldı doğuma yaa ne heyecanlısınızdır şimdiii
Sagol canim amin insallah hepimizi... senin bebis nasil ne kadar zamanin kaldi doguma.. Rabbim her daim yuzunuzu guldursun insallah.
hosbuldum canımmmm...evet cok heyecanlıyım canım bende dun aspırını kestım sadece ıgneye devam edıyorum.oyuzden endıselıyım sureklı bebişin hareketlerını kontrol edıyorum.bu korkular hıc gecmıyor canım yaa.Rabbım hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah.
canım son adet tarıhıne gore bayram haftası gozukuyor dogum.1 ay kaldı dıyebılırım oğlus acele etmezsse tabı.Rabbım hepımızın yuzunu guldursun canım benım.topıge her gırdıgımde bızım gıbı sıkıntılar yasayan yenı yenı arkadaslar goruyorum uzuluyorum ne kadar cok musuz dıye.Dua edıyorum hepımız ıcın Rabbım bekleyenlerı de bos cevrmesın fazla bekletmesın ınsallah.kendını ozletme artık tatlım sık sık gır
hamılelılıgın klomenlemı oldu ben de klomen kullanmak ıstıyorum fakat bır zararı olur dıye (kıst )yapar dıye dusuncedeyım 3 gunumu gıtmem gerek reglımın doktora ay senı de mesgul edıyorum k nbakma ınsallah bebegınde sorun cıkmazayrıntılı ultrasonla bakılan dopplerde anlaşılıyor..bebeğin kordonuna bakılıyor kan akımı değerlendiriliyor..bu şekilde anlaşılıyor..nst sadece tedbir amaçlı yapılıyor..eğer normal bir gebeliğim olsaydı son ayda yapılacaktı sadece nst, ama normal bir hamilelik olmadığı için nst erken zamanda başlanacak ve sürekli takiple bebeğin zora girip girmediği anlaşılacak..eğer zora giriyorsa hemen sezaryene gireceğim..bebeğim bir süre küvözde kalacak...mol gebeliğime gelince dediğim gibi bilemiyorum doktorum bana mol gebelik olduğunu söyledi..bu konuşmadan 10gün sonra düşük başladı..düşük gerçekleşti..kanamam bitince gittim vajinal ultrasonla parça kalıp kalmadığına baktı..parça kalmayınca birde beta hcg yaptı oda normal çıkınca o gebeliğim bitmiş oldu..tam 6 ay sonra klomenle hamile kaldım..bi sorun olmadı...
hadi hayırlısı inşaallah..hosbuldum canımmmm...evet cok heyecanlıyım canım bende dun aspırını kestım sadece ıgneye devam edıyorum.oyuzden endıselıyım sureklı bebişin hareketlerını kontrol edıyorum.bu korkular hıc gecmıyor canım yaa.Rabbım hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah.
canım son adet tarıhıne gore bayram haftası gozukuyor dogum.1 ay kaldı dıyebılırım oğlus acele etmezsse tabı.Rabbım hepımızın yuzunu guldursun canım benım.topıge her gırdıgımde bızım gıbı sıkıntılar yasayan yenı yenı arkadaslar goruyorum uzuluyorum ne kadar cok musuz dıye.Dua edıyorum hepımız ıcın Rabbım bekleyenlerı de bos cevrmesın fazla bekletmesın ınsallah.kendını ozletme artık tatlım sık sık gır
canım sen nasılsın.gecen gun yazacaktım fırsatım olmadı.esının bebıs fıkrınden ıyıce uzaklastgnı falan yazmıssın.sen ne dsunuyosun tatlım.yasadıklarınız elbet cok zor anlıyorum ama baska bır doktor hastane farklı bır tedavı falan denemeyı dusunmuyor musunuz.umarım senı uzmemısımdır tatlım
canım bn de seninle aynı mutasyonu taşıyorum. sebepsiz 2 kimyasal gebelik yan psikolojik 2 yıkım yaşadım. sonra kendi çabamla genetik teste pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. doğuda çalışıtığımız için sırf netten edindiğim bilgilerle hamile kalmadan tam 3 ay önce hem folik asit hem de coraspin kullanmaya başladım. çok şükür rabbim çok bekletmedi. gebelğimi öğrendiğimde 3 hftalıktı ve daha önceki kayıplarımda bu sıralarda oluyordu. hemen iğneye başladım. çok şükür bugünlere geldim. bence alanında uzman b dr dan yardım al ya da benm gibi kendinin dr u ol. allah yardmcın olsun. inşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?