hoşgeldin canım merakta bırakma:)ben en son geçen çarşamba doktora gitmiştim bu bi kaç gündür bebeğin hareketleri biraz azaldı gibime geldi bugünde hiç hissetmeyince doktora koştum:)neyse ki iyiydi ultrasonda da baya hareketliydi doktor olabilir ufak hareketler yapar hissetmeyebilirsin dedi bende rahatlayıp döndüm bugün 24+5 çıktı kendi doktorum tatilde olduğu için başka doktora gittim haftaya kendi doktorum ne kadarlık olduğunu söylediğinde yapıcam çizelge inşallah benimki baya önden gidiyor çünkübenim doktorum kilo ya göre artırırım demedi arada kaçamak yaptığım doktorda böyle bişeyden bahsetmedi kilomda 59 la başladım 65 oldum :18:sen ne kadar aldın
Merhaba arkadaşlar; ben de ekim ayında 19 haftalık bebeğimi kaybettim. (2. gebeliğimdi ilk çocuğumda hiç problem çıkmadı. Sağlıklı doğdu. )Kan pıhtılaşması testi sonucunda mthfr 677 heterozigot factor v ise homozigot çıktı. Şu an ise tekrar hamileyim gebeliğimin 17 haftasındayım. Bu değerleri doktoruma gösterdim bana iğne kullanmayacağız dedi. Ankaradaki ölü doğumumu yaptıran doktor ise iğneye başlayacağız, diyet uygulayacağız demişti. Ankarada olmadığım için gebelik takibimi yapacak doktor şuanki doktorum olduğu için onun dediklerini uygulamam gerekli diye düşündüm. Şu ana kadar günlük 1 coraspin, 1 folbiol ve 1 tane de marincap balık yağı hapı kullandım. Bu ilaçlar hamileliğin son aşamasına kadar kullanılacak dedi. Folbiolu hamileliğin son aşamasına kadar kullanan var mı aranızda?
merhaba kızlar ben clexane iğne kullanıyodum ikizlere 9 haftalık hamileyim şu an doktorum iğneyi kesmemizi söyledi kan pıhtılaşma sorunu olduğunu sanmıyorum transferden sonra hep kullandım 9 haftaya kadar acaba bi sorun çıkarmı bundan sonra ??????
annemlerde 1 ay kaldıktan sonra döndüm evimevalla hiç dönmek istemedim eşimde olmasa annemle çok iyi anlaşıyoz hiç bir yere çıkmak istemedim ama o bile mütiş bir tatil oldu:)inşallah bizde kızımla çok iyi geçinen anne kız oluruz ha nedersiniz.://///////////////////
evden çıkmak istemiyorumtanıdık görecem diye şimdi de burda öle.soracaklar die aaa hamilemisin aaa cinsiyeti ne falan (((((((kimseyi görmek istemiyorum.eşimde çokkk gezmeyi sever gerçi bende severdim ama şu dönem sevmiyorum.aslında düşünüyorum ben cennete evlat yetiştiriyorum.gurulanmam lazım.onu taşıyorum bedenimde ne mutlu ama insan sorular sorulunca içi buruk olunca hüzünleniyor.ağlayıveriyorum kim olursa olsun ((
mübarek 3 aylardayız ramazana gireceğiz duanızı eksik etmeyin belki RABBİM sağlıkla haytırla OL der.meleğim okadar da güzel hareket ediyor ki çok seviyorum onu:)
Kizlar...kusura bakmayin uzun zaman oldu yazamadim buraya, zaten internete de girmiyordum. Yeni dondum Turkiyeden. Kafam toparlandi. Allahima cok sukur kendimi iyi hissediyorum.
Ozel mesaj atanlardanda Allah razi olsun.
Buarada gecmisi okumadim, zaten okuyamam sanirim :)) 2.5 ay da epey yazmissinizdir siz simdi :)) ... ama Birisi bana ozetlerse iyi olur:))
Yani ayni donem hamis kaldiklarimiz insallah gebelikleri guzel ve yolunda devam ediyordur.Benimki husran oldu ama olsun herseyde bir hayir vardir derler.
oooo hosgeldın canımmmm...ıyı olmana sevındım alllah daha daha ıyı etsın ınsallah.
hamılelılıgın klomenlemı oldu ben de klomen kullanmak ıstıyorum fakat bır zararı olur dıye (kıst )yapar dıye dusuncedeyım 3 gunumu gıtmem gerek reglımın doktora ay senı de mesgul edıyorum k nbakma ınsallah bebegınde sorun cıkmaz
günaydıınn kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için
Kizlar...kusura bakmayin uzun zaman oldu yazamadim buraya, zaten internete de girmiyordum. Yeni dondum Turkiyeden. Kafam toparlandi. Allahima cok sukur kendimi iyi hissediyorum.
Ozel mesaj atanlardanda Allah razi olsun.
Buarada gecmisi okumadim, zaten okuyamam sanirim :)) 2.5 ay da epey yazmissinizdir siz simdi :)) ... ama Birisi bana ozetlerse iyi olur:))
Yani ayni donem hamis kaldiklarimiz insallah gebelikleri guzel ve yolunda devam ediyordur.Benimki husran oldu ama olsun herseyde bir hayir vardir derler.
merhaba arkadaşlar ben de pıhtılaşma sebebiyle kürtaj oldum 4 ay önce. genetik taramada c677t ve a1298 heterezigot mutasyonları saptandı bide 4g/5g var.
kürtajdan sonra hiç korunmadık gebe kalamadım. siz ne zaman kaldınız. bu durum için uzman dr lar mı tercih ettiniz. bana da yardımcı olabilir misiniz. beni sizden iyi kimse anlayamaz.
merhaba arkadaşlar ben de pıhtılaşma sebebiyle kürtaj oldum 4 ay önce. genetik taramada c677t ve a1298 heterezigot mutasyonları saptandı bide 4g/5g var.
kürtajdan sonra hiç korunmadık gebe kalamadım. siz ne zaman kaldınız. bu durum için uzman dr lar mı tercih ettiniz. bana da yardımcı olabilir misiniz. beni sizden iyi kimse anlayamaz.
merhaba burcuuuu,nasılsın canım görüşemiyoruz uzun zamandır
İyiyim tatlım, sen nasılsın? Çok yazamadım bu aralar.
canım cok ıyı anlıyorum yasadıkların cok zor seyler tekrar dusunmek gercekten buyuk bır cesaret ıstıyor.Rabbım tekrar nasıp ederse ınsallah kolaylıkla hayırlıca saglıklıca kavustursun sızlerı.Onun gucu herseye yeter...optum canım allaha emanet olun...serin kalın....bu havalar kavuruyor resmen adanayı hıc dusunemıyorumhadi hayırlısı inşaallah..
ay dün bu mesaja 4 kez cevap yazdım hepsi silindi yaa delirdim.....hiç üzmedin sormakala zaten bu konuyu artık birtek kk da paylaşıyorum..canım bende eşimden çok farklı düşünmüyorum am o çok katı hiç yanaşmıyor artık bebek fikrine beni artık öyle görmeye dayanamıyormuş...ben yine arada bir kez daha deneyelim falan diyorum ama maalesef istemiyor...bende ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım,yaşımda gidiyor...yaşadıklarım aklıma gelince vazgeçiyorum,bir yandan da olsun istiyorum..az şeyler yaşamadımki(
gulsun canım çok az kalmış ben heyecanlandım valla . hamile kaldığın ay dün gibi. birlikte adet olacaktık birlikte beklemiştik. şimdi sen sağlıkla doğur oğluşumuzu,sonra bizimkileri bekleyelim :)
ayyy kızlar ne güzel hep hamişler burda bugün,bi ben varım hamiş olmayan.rabbimin izniyle o da olur inş,sizleri gördükçe umutlarım taze kalıyor,inş sizlerin de sağlıklı bir şekilde doğum haberlerinizi alırız da daha da güzel olurrabbim hayılrısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi darısı da bana olsunnnn
Seni aramıza aldık ki sana da bulaşsın :)
slm canım bendede aynı mutasyonlar var bende kürtaşdan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şu anda 6 aylık hamileyim dün doktora gitiim bebeğiimde ritim bozukluğu olduğunu söyledi. bu sorunu yaşayan hamilele arkadaşlar varsa bana yardımcı olabiliirlermi önemli bir sorunmu
hamılelılıgın klomenlemı oldu ben de klomen kullanmak ıstıyorum fakat bır zararı olur dıye (kıst )yapar dıye dusuncedeyım 3 gunumu gıtmem gerek reglımın doktora ay senı de mesgul edıyorum k nbakma ınsallah bebegınde sorun cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?