Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar,hepimiz için güzel ve süpriz dolu bir gün diliyorum.rabbim yaklaşan ramazan ayının bereketini yuvalarımıza da nasip etsin inş,hamile olanların sağlıkla bebişlerini kucaklarına almasını,benim gibi bekleyenlerin de göbüşlerini HAYIRLI ve de SAĞLIKLI bebişlerle doldursun inşşşş

canım zaten alışkanlık yaptı bu topic bende inan okumasam benim de aklım burada yine doktordan çıkmıyosun anladığım kadarıyla :) ben biraz frenledim kendimi. bu seferde oğlumla uğraşıyorum hareket etmezse oturup onu bekliyorum . 1 hafta var kontrole tam ama bugün gidicem ultrasona almaz doktorum biliyorum ama idrar yollarımda yanma oluyor gideyimde bir tahlil yaptırayım aklımdan çıksın dedim. ben 60 kiloyla başladım son kontrolümde 66 olmuştum. doktor iyi şimdilik bi dahakine bakarız 0,6 lığa geçeriz olmadı dedi..şimdi aklım karıştı benimde çoğaltmak iyi mi bi zararı olurmu çoğaltmasak ne olur gibi. topicin ilk sayfalarını kurcalarken de vardı kiloya göre doz ayarlayan doktorlar. bu arada maşallah annesi bebişine ben sata göre hesaplıyorum canım çizelgeyide öyle yaptım :)

merhaba güzelim her doktorun bu duruma farklı bir yaklaşımı var. ama ilk bebeği sağlıklı olup ikincide iğne kullanan annelerimiz var. bi doktorun daha fikrini alsaydın en azından.

sanırım doktorun önlem amaçlı kullandırmış. testlerin yapıldı mı yoksa tahminen mi pıhtılaşma yoktur dedi doktorun. testlerinde sorun yoksa sorun değil zaten. allahım ikizlerini sana bağışlasın

canımmmmmmmmmmm hoşgeldin. ne güzel anneciğinle bir ay geçirmişsin allahım sizi ayırmasın hiç. biliyor musun tanıdığım en güçlü insanlardan birisin sen. ben kolay pes eden biriyim çabuk yıkılırım ama senin inancın bana bulaşıyor resmen. allahım mükafatını gösterecektir eminim. okşa minik kızını benim için .... allahım sizi ayırmasın...

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn umudum . hepimizi bir merakta bıraktın ki anlatamam. çok şükür iyisin :) ne güzel uzun bir tatil yapmışsın. ama sıcakları özleme lütfen dayanılmaz ki ben sıcağı severim ama bu yaz izmir cayır cayır...

biz iyiyiz canım. aynı stres,heyecan, panik ve mutlulukla 22 haftalara geldik çok şükür listemize bakarsın mpb sağolsun paylaşıyor :) allahım sana da nasip edecek ben tüm kalbimle inanıyorum canım. sorup canını sıkmayayım ama gittin mi türkiyede doktoruna bişey söyledi mi

oooo hosgeldın canımmmm...ıyı olmana sevındım alllah daha daha ıyı etsın ınsallah.

gulsun canım çok az kalmış ben heyecanlandım valla . hamile kaldığın ay dün gibi. birlikte adet olacaktık birlikte beklemiştik. şimdi sen sağlıkla doğur oğluşumuzu,sonra bizimkileri bekleyelim :)

canım bana sormamışsın ama üstüme alındım :) ben klomenle hamile kaldım. ilk kullanışımda. gerçi bi sorun görüzkmüyordu ama 8 ay hamile kalamayınca ben başlamak istedim. adetin 3.günü ilaç içmeye başlmaıştım o yüzden doktora daha erken git. .5 gün 1 er tane içmiştim. sonra yumurta kontrolü ve çatlatma iğnesi... kist olasılığıda var tabi haklısın. ama doktorun tecrübeside önemli senin bünyende.

merhaba arkadaşlar ben de pıhtılaşma sebebiyle kürtaj oldum 4 ay önce. genetik taramada c677t ve a1298 heterezigot mutasyonları saptandı bide 4g/5g var.
kürtajdan sonra hiç korunmadık gebe kalamadım. siz ne zaman kaldınız. bu durum için uzman dr lar mı tercih ettiniz. bana da yardımcı olabilir misiniz. beni sizden iyi kimse anlayamaz.

günaydıınn kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için

Günaydın herkese.

Oh sevindim seni gördüğüme, hakikaten merak etmiştik.
Biz iyiyiz, korkularla geldik korkularla gidiyoruz ama şimdilik herşey yolunda gidiyor. Yolun yarısı bitti zaten.
Evet seninki hüsran oldu ama bundan sonraki olmayacak...biliyorsun burada senin gibi çok kişi var, iğneye rağmen düşük yaptık birçoğumuz ama bak şimdi oğluşum tutundu bana, inşallah bundan sonra da bir sorun olmadan doğduğu günleri göreceğiz. Sen de göreceksin emin ol.

Bizi habersiz bırakan bir de Elendil kaldı, inşallah o da bir ara uğrar da iyi olduğunu öğreniriz.

slm canım bendede aynı mutasyonlar var bende kürtaşdan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şu anda 6 aylık hamileyim dün doktora gitiim bebeğiimde ritim bozukluğu olduğunu söyledi. bu sorunu yaşayan hamilele arkadaşlar varsa bana yardımcı olabiliirlermi önemli bir sorunmu

Geçmiş olsun. Hamile kalma süresi değişiyor. Ben 3. düşüğümden sonra 10 ay hamile kalamayıp sonra aşılama yaptırmıştım, o da düşüp kürtaj olduktan sonra yine korunmayıp 3. ayda hamile kalmıştım. Stres, sıkıntı çok etkiliyor, hem sadece bizimki değil eşlerimizinki de çok etkiliyor. Uzun süre hamile kalamadığım dönemde eşimin babasını kaybetmiştik meğerse sıkıntıdan sperm değerleri dibe vurmuş zaten boşu boşuna uğraşıyormuşuz, ne zaman rahatlamaya başladı herşey normalde döndü. Aynı şey bizim yumurtalar ve hormonlar için de geçerli.
Bu konuda uzman doktorları tercih etmelisin, bahsettiğim çok başarılı kadın doğum doktorları değil kan pıhtılaşması, riskli gebelikler, tekrarlayan düşükler konusunda uzman bir doktor bulman. Çoğumuz hamilelik öncesi tedaviye başlıyoruz, mesela folik asit, b12-b6 vitamini, coraspin kullanıyor çoğumuz, hatta hamilelik öncesi kan sulandırıcı iğneye başlayanlarımız da var benim gibi.

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Çok yazamadım bu aralar.

ben de iyiyim canım saol.sürekli giriyorum ben ama bakıyorum kimse yok okuyup çıkıyorum.sıcaklar iyice mayıştırdı hepimizi sanırım valla hep diyorum ben bu halde dayanamıyorum allah hamişlerimizin yardımcısı olsun,dayanma gücü versin sizlere

canım üzülerek hoşgeldin. ben kürtajdan sonra 8 ay denedim hamile kalmadım 9.ayda klomenle kaldım. kesinlikle psikoloji çok önemli ben de hep bir olumsuzluk vardı. başarabiliyorsan sen yapma sakın. burcu çok güzel yazmış bencede hastalağını ciddiye alan bir doktor bul . allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin

ayyy kızlar ne güzel hep hamişler burda bugün,bi ben varım hamiş olmayan.rabbimin izniyle o da olur inş,sizleri gördükçe umutlarım taze kalıyor,inş sizlerin de sağlıklı bir şekilde doğum haberlerinizi alırız da daha da güzel olur rabbim hayılrısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi darısı da bana olsunnnn

canım cok ıyı anlıyorum yasadıkların cok zor seyler tekrar dusunmek gercekten buyuk bır cesaret ıstıyor.Rabbım tekrar nasıp ederse ınsallah kolaylıkla hayırlıca saglıklıca kavustursun sızlerı.Onun gucu herseye yeter...optum canım allaha emanet olun...serin kalın....bu havalar kavuruyor resmen adanayı hıc dusunemıyorum
gulsun canım çok az kalmış ben heyecanlandım valla . hamile kaldığın ay dün gibi. birlikte adet olacaktık birlikte beklemiştik. şimdi sen sağlıkla doğur oğluşumuzu,sonra bizimkileri bekleyelim :)

ewet tatlım yaa...ben de cok heyecanlıyım heran aklımda...ewet o gunlerı unuturmuyum bırlıkte beklemıstık sabırsızlanıp duruyorduk of bu ayda olmadı dıyeRabbıme sukurler olsun fazla bekletmedı ve bana bu gunlerı gosterecek ılacları sebep kıldı.ınsallah oglusuma da saglıklıca hayırlıca kavusurum.sonra sıra sızlere gelıyor.tesbıh boncukları gıbı arka arkaya hamiş kaldınız....arka arkaya guzel dogum haberlerı alırız ınsallah sizlerden.Allahım bekelyenlerın de kucagını bos bırakmasın.hosça kalllın kuzucuguna ıyı bak

Seni aramıza aldık ki sana da bulaşsın :)

merhaba sunisa öncelikle hayırlı gebelikler dilerim.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.ilaç tedavin var mı peki şuan?

ben yaklaşık 2 sene hamile kalamadım.düzenli olarak bebe aspirini kullandıktan sonra hamile 3 ay gibi bi sürede hamile kaldım.şimdi clexane ve günde 1 adet bebe aspirinine devam ediyorum.umarım iğne çok uzun süre kullanmama gerek kalmaz.yoks akollarım morluktan gözükmeyecek artık

bu hamileliğim kendiliğinden oluştu her hangi birşey kullanmadım...ama ölen oğluma klomenle hamile kalmıştım..kist yapar diye korkma bende polikistik over vardı ona rağmen kullandım bişey olmadı ama senin klomen kullanmanı doktor tavsiye etse daha ii olmaz mı?? bence çok iyi bir doktor bul canım sen..böyle daha sağlıklı bir durum olur..

kan pıhtılaşması olduğunu öğrenğim andan itibaren coraspirin -folbiol kullandım sağol güzel dileklerin için inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…