canım benim hoşgeldin evine neden olmayasanız sizde çok güzel anne kız olursunuz elbette karamsarlık yok rabbim yeterki istesin yeterki ol desin inşallah doktora gittiğinde bizlere müjdeler vermek nasip olacak bu arada ne zaman kontrol
canım benım dua edıyoruz ınan.derdımızden buyuk Rabbımız var.Bu mubarek aylarda hayırlı saglıklı guzel haberler alırsın ınsallah allaha emanet olun
hannem canım benim inşaallah RABBİM ol der..dularımız seninle güzel ve güçlü arkadaşım,inşaallah kızınla bir ömür çok iyi anlaşırsınız
kaşıntılar yüzünden cildiyeye gittim gebelikten dolayı dedi tahlil falan dedim gerek yok yapsakta bişey çıkmaz büyük ihtimal dedi yumurta çikolata dondurma yeme dedi 2 tane krem verdi bende aldım sonra onu kadın doğum doktoruna gösterdim kullanabilirmiyim diye o da c grubunda ama yinede veriyoruz deyince bende eve gelirken merdivenci merdivenleri siliyodu muhabbet ederken kocası sedef hastasıymış o kremleri kullanıyomuş bende kremleri ona verdim kullansam içim rahat etmeyecekti artık tuzlu su falan denicem geçmezse haftaya zaten kendi doktoruma gitcem olmadı ona güvendiğim için vereceklerini kullanırım bide şu sıcaklar bitseydi ne zmandır sıcaklardan uyku uyumuyodum 2 gecedirde kaşıntı eklendi artık halimi tahmin edersiniz
kızlar herkese günaydın..umudum seni tekrar burda görmek çok güzel hoşgeldin... hannem; dualarımdasın canım..göreceksin bak herşey çok güzel olacak inan....diğer arkadaşlarım sizlerde iyisinizdir inşallah..ben havaların sıcaklığından çatlamak üzereyim...azıcık yağmur yağsa hava kapatsa soğuklar gelse ne kadar güzel olurdu :))
kaşıntılar yüzünden cildiyeye gittim gebelikten dolayı dedi tahlil falan dedim gerek yok yapsakta bişey çıkmaz büyük ihtimal dedi yumurta çikolata dondurma yeme dedi 2 tane krem verdi bende aldım sonra onu kadın doğum doktoruna gösterdim kullanabilirmiyim diye o da c grubunda ama yinede veriyoruz deyince bende eve gelirken merdivenci merdivenleri siliyodu muhabbet ederken kocası sedef hastasıymış o kremleri kullanıyomuş bende kremleri ona verdim kullansam içim rahat etmeyecekti artık tuzlu su falan denicem geçmezse haftaya zaten kendi doktoruma gitcem olmadı ona güvendiğim için vereceklerini kullanırım bide şu sıcaklar bitseydi ne zmandır sıcaklardan uyku uyumuyodum 2 gecedirde kaşıntı eklendi artık halimi tahmin edersiniz
cuma günü dra gideceğim kızlar büyük ihtimal kürtaj diyecek ama ben çok korkuyorum.annemle konuştuk annem memlekette testi yaptırdığım dra gitmiş dr 46xx21ps+ ya denk gelmezse ve iğne kullanırsa düşük olmaz demiş galiba tüpbebege yöneleceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımızı doldursun...
Taktir ediyorum seni hayırlı bir iş yapmışsın.Allah evladınında senin gibi yardımsever ve iyi yürekli olmasını nasip etsin.
tahlil yapıyolar canım kaşıntılar için, karaciğer enzimlerine fln bakılıyo. hamilelikte olması normal ama yine de tahlil yapması lazımdı.
geçmezse daha ilgili bi dr.a git bence
kendi dr.una gitcekmişsin tahlil iste ondan ozamana kadar geçmezse
kan pıhtılaşması olduğunu öğrenğim andan itibaren coraspirin -folbiol kullandım sağol güzel dileklerin için inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız.
canım bebeği ne sıklıkla hissediyorsun ben çok fazla hissetmiyorum arada doktorda normal dedi ama ne bilim biraz pimpirikli olunca zor oluyor
ya bende corapın ve folbıol kullanıom bende de pıhtılasma var,,ıkı kez de dusuk yasadım,,bı doktor dedı hamılelıkde ıgneye gerek yok ıkı ılacla devam edecen,,dıer doktor da ıkı kez dusuk ettın ıgneye gececen dıo hamılelıkde walla kaldım arada sen pekı ıgneye gectın mı yada nıe gecırmedı doktorun?
ne yaptın canım sen hamilemisin şimdi??ya bende corapın ve folbıol kullanıom bende de pıhtılasma var,,ıkı kez de dusuk yasadım,,bı doktor dedı hamılelıkde ıgneye gerek yok ıkı ılacla devam edecen,,dıer doktor da ıkı kez dusuk ettın ıgneye gececen dıo hamılelıkde walla kaldım arada sen pekı ıgneye gectın mı yada nıe gecırmedı doktorun?
canım cok ıyı anlıyorum yasadıkların cok zor seyler tekrar dusunmek gercekten buyuk bır cesaret ıstıyor.Rabbım tekrar nasıp ederse ınsallah kolaylıkla hayırlıca saglıklıca kavustursun sızlerı.Onun gucu herseye yeter...optum canım allaha emanet olun...serin kalın....bu havalar kavuruyor resmen adanayı hıc dusunemıyorum
ewet tatlım yaa...ben de cok heyecanlıyım heran aklımda...ewet o gunlerı unuturmuyum bırlıkte beklemıstık sabırsızlanıp duruyorduk of bu ayda olmadı dıyeRabbıme sukurler olsun fazla bekletmedı ve bana bu gunlerı gosterecek ılacları sebep kıldı.ınsallah oglusuma da saglıklıca hayırlıca kavusurum.sonra sıra sızlere gelıyor.tesbıh boncukları gıbı arka arkaya hamiş kaldınız....arka arkaya guzel dogum haberlerı alırız ınsallah sizlerden .Allahım bekelyenlerın de kucagını bos bırakmasın.hosça kalllın kuzucuguna ıyı bak
canım bana sormamışsın ama üstüme alındım :) ben klomenle hamile kaldım. ilk kullanışımda. gerçi bi sorun görüzkmüyordu ama 8 ay hamile kalamayınca ben başlamak istedim. adetin 3.günü ilaç içmeye başlmaıştım o yüzden doktora daha erken git. .5 gün 1 er tane içmiştim. sonra yumurta kontrolü ve çatlatma iğnesi... kist olasılığıda var tabi haklısın. ama doktorun tecrübeside önemli senin bünyende.
bu hamileliğim kendiliğinden oluştu her hangi birşey kullanmadım...ama ölen oğluma klomenle hamile kalmıştım..kist yapar diye korkma bende polikistik over vardı ona rağmen kullandım bişey olmadı ama senin klomen kullanmanı doktor tavsiye etse daha ii olmaz mı?? bence çok iyi bir doktor bul canım sen..böyle daha sağlıklı bir durum olur..
ben şu anda clexane 0,4 günde bir kez kullanıyorum kan pıhtılaşması olanların çoğu iğne kullanıyor şu anda hamileysen iyi bir doktora git ve iğne kullan bence
1 sene bekledım ya molden dolayı ondan hemen ıstıyorum bakalım hayırlısı yasta var tabıkı ozel bır doktor tam bulamadım ınsallah bulurum bır gunde 3 doktor gezdım gecen gun ve bana aspırın hamılelıkte kullanıcan dedıler
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın canım ve inşallah doğru doktoru bulursun..bende zamanında çok gezdim 100ü bulmuştur gezdiğim ve değerlendirdiğim doktorlar..insan hep en iyisini arıyor ama hangisi en iyisi yada kime göre en iyi doktor bunu bilmiyorsun işte 1 doktora gideceksin eğer ona sonsuz güven duyuyorsan o doktorla yola koyulacaksın ben bunu öğrendim...inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?