Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar herkese günaydın.. umudum seni tekrar burda görmek çok güzel hoşgeldin... hannem; dualarımdasın canım..göreceksin bak herşey çok güzel olacak inan....diğer arkadaşlarım sizlerde iyisinizdir inşallah..ben havaların sıcaklığından çatlamak üzereyim...azıcık yağmur yağsa hava kapatsa soğuklar gelse ne kadar güzel olurdu :))

HİÇ DOKTOR MEVZUSUNA GİRMESEKKKKKK(((((((((((((((valla ben gitme taraftarı değilim .eşimde .diyorum ki hareketini hissediyorum.ara ara sağlık ocağına gitsem kalp etışı dinlesem.ama dün kayınvalidemi hastahaneden aramışlar.kontrollerini aksatıyor die.bende mecburen cumaya randevu aldım.kanıma baktırmam lazım bide şeker yüklemesi zamanım geçiyo olabilir.işte öle.inşallah be canım inbşllah o güzel haberi vermek nasip olur ama.....ama yani.

canım benım dua edıyoruz ınan.derdımızden buyuk Rabbımız var.Bu mubarek aylarda hayırlı saglıklı guzel haberler alırsın ınsallah allaha emanet olun

ALLAH razı olsun canım benim sağolasın.

hannem canım benim inşaallah RABBİM ol der..dularımız seninle güzel ve güçlü arkadaşım,inşaallah kızınla bir ömür çok iyi anlaşırsınız

inşallah canım benim inşallah.sağolasın RABBİM razı olsun.

meltem ve cemocan sağolun canlarım inşallah duamız istediğimiz yönde kabul olur.

kaşıntılar yüzünden cildiyeye gittim gebelikten dolayı dedi tahlil falan dedim gerek yok yapsakta bişey çıkmaz büyük ihtimal dedi yumurta çikolata dondurma yeme dedi 2 tane krem verdi bende aldım sonra onu kadın doğum doktoruna gösterdim kullanabilirmiyim diye o da c grubunda ama yinede veriyoruz deyince bende eve gelirken merdivenci merdivenleri siliyodu muhabbet ederken kocası sedef hastasıymış o kremleri kullanıyomuş bende kremleri ona verdim kullansam içim rahat etmeyecekti artık tuzlu su falan denicem geçmezse haftaya zaten kendi doktoruma gitcem olmadı ona güvendiğim için vereceklerini kullanırım bide şu sıcaklar bitseydi ne zmandır sıcaklardan uyku uyumuyodum 2 gecedirde kaşıntı eklendi artık halimi tahmin edersiniz

canım geçmiş olsun tuzlu ve baharatlı gıdalardan uzak dur inşallah en kısa sürede geçer.kremlerini kullanmayıp hayır iş yapmışsın Allah hayrını kabul etsin...

cuma günü dra gideceğim kızlar büyük ihtimal kürtaj diyecek ama ben çok korkuyorum.annemle konuştuk annem memlekette testi yaptırdığım dra gitmiş dr 46xx21ps+ ya denk gelmezse ve iğne kullanırsa düşük olmaz demiş galiba tüpbebege yöneleceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımızı doldursun...

hannemcanım kendini strese sokma ne olursun pozitif düşün inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın hep dualarımdasın rabbim seninle olsun...

Allah duanı kabul etsin ramazanda geliyor havalar inşallah birazda olsun serinler...

Taktir ediyorum seni hayırlı bir iş yapmışsın.Allah evladınında senin gibi yardımsever ve iyi yürekli olmasını nasip etsin.

tahlil yapıyolar canım kaşıntılar için, karaciğer enzimlerine fln bakılıyo. hamilelikte olması normal ama yine de tahlil yapması lazımdı.
geçmezse daha ilgili bi dr.a git bence
kendi dr.una gitcekmişsin tahlil iste ondan ozamana kadar geçmezse

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım kürtaj olmazsın ama rabbim böyle uygun gördüysede korkma 3 sefer kürtaj olmuş biri olarak söylüyorum malesef manevi botutu çok daha ağır

Taktir ediyorum seni hayırlı bir iş yapmışsın.Allah evladınında senin gibi yardımsever ve iyi yürekli olmasını nasip etsin.

amin canım inşallah

adama kendim söylüyorum tahlil falan yapmayacakmısınız diye sanki para ondan çıkacak yaptırsana be adam bende internetten araştırmıştım karaciğer enzimlerine bakılması gerekli diye geçmezse kendi doktorum bakar artık çaresine :18:

canım bebeği ne sıklıkla hissediyorsun ben çok fazla hissetmiyorum arada doktorda normal dedi ama ne bilim biraz pimpirikli olunca zor oluyor

kan pıhtılaşması olduğunu öğrenğim andan itibaren coraspirin -folbiol kullandım sağol güzel dileklerin için inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız.

ya bende corapın ve folbıol kullanıom bende de pıhtılasma var,,ıkı kez de dusuk yasadım,,bı doktor dedı hamılelıkde ıgneye gerek yok ıkı ılacla devam edecen,,dıer doktor da ıkı kez dusuk ettın ıgneye gececen dıo hamılelıkde walla kaldım arada sen pekı ıgneye gectın mı yada nıe gecırmedı doktorun?

canım bebeği ne sıklıkla hissediyorsun ben çok fazla hissetmiyorum arada doktorda normal dedi ama ne bilim biraz pimpirikli olunca zor oluyor

canım öncelikle geçmiş olsun. kesin alerjiktir bi durumdur iyi yapmışsın kremleri vermekle. bende gititğim yedek doktorun yazığı ilaçları alıp sağlık ocağına bırakıyordum :) biri sebeplenir diye. bugün doktordaydım :) idrar tahlili yaptırayım diye gittim . kasık bölgemde kasılma gibi oluyor bide taş gibi sertleşiyor onu sordum normal dedi . bide dedim bazen hareket etmiyor endişeleniyorum. uyuyodur dedi. ve istersen gel bi bakalım dedi :) baktık herşey normal. yani biraz uzun anlattım ama bazen hiç hareketini hissedemediğim oluyor yeri geniş ya şimdi kaçacak yer buluyor sanırsam. bazende sürekli hareketli. takip ettim özellikle tatlı yer yada tatlı bişey içersem kıpranıyor. endişelenmeye gerek yok sanırsam canım. bu dönemde bu geçişler olabiliyormuş .

ben şu anda clexane 0,4 günde bir kez kullanıyorum kan pıhtılaşması olanların çoğu iğne kullanıyor şu anda hamileysen iyi bir doktora git ve iğne kullan bence

ne yaptın canım sen hamilemisin şimdi??

walla adanadaki sıcağı düşünme bile boşwer..ewet canım inşaallah hayırlısı ne ise onu yaşarız...

canım tesekkur ederım bılgın ıcın yardımın ıcın cok memenun oldum paylaşimına acaba neden erken gıtmem lazım bu ay ben başladım calışmalaa ve ıdrar yolu enf ıcın ve rahıme 2 kere bakıldı vajenden baktırmak ıstemıyorum varsa bısey cok baktırmak ıstemıyorum ve reglıme 4 -5 gun var gogus cevrem de acı var onceden sertleşirdı reglı olacagım zaman sımdı sertlık yok test alsam sonuc alırmıyım

1 sene bekledım ya molden dolayı ondan hemen ıstıyorum bakalım hayırlısı yasta var tabıkı ozel bır doktor tam bulamadım ınsallah bulurum bır gunde 3 doktor gezdım gecen gun ve bana aspırın hamılelıkte kullanıcan dedıler

ben şu anda clexane 0,4 günde bir kez kullanıyorum kan pıhtılaşması olanların çoğu iğne kullanıyor şu anda hamileysen iyi bir doktora git ve iğne kullan bence

canım teşekkür ederim tavsiyen için.8 haftalık hamileyim ve clexane 0,4 günde 1 kullanıyorum zaten.ama bende mthfr değerlerimde heterozigot mutant vardı.leiden e göre daha az pıhtılaşma demekmiş.yaptığım araştırmalarda da gördüm ki kimi dr lar yada proflar iğne vermiş kimisi gerek görmeyip bebeaspirini yada coraspin kullanmanız yeterli demiş.aslında aklımda kaıştı hani.o yüzden nasıl bir tedavi izlediğini öğrenmek istedim.

kızlarr oğlann geliyor kısmetse. Annemin yanına geldim tatilde. Kendi doktoruna götürdü. Dr. paşa geliyor dedi. Şaırdım kaldım hep içimden kız geçiyordu. Ama alıştım gibi şimdi:) Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada herkse hayırlı Ramazanlar. Bu sene oruç tutamıcam ama feyzinden bereketinden bizlerde nasipleniriz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…