canım tesekkur ederım bılgın ıcın yardımın ıcın cok memenun oldum paylaşimına acaba neden erken gıtmem lazım bu ay ben başladım calışmalaa ve ıdrar yolu enf ıcın ve rahıme 2 kere bakıldı vajenden baktırmak ıstemıyorum varsa bısey cok baktırmak ıstemıyorum ve reglıme 4 -5 gun var gogus cevrem de acı var onceden sertleşirdı reglı olacagım zaman sımdı sertlık yok test alsam sonuc alırmıyım
canım teşekkür ederim tavsiyen için.8 haftalık hamileyim ve clexane 0,4 günde 1 kullanıyorum zaten.ama bende mthfr değerlerimde heterozigot mutant vardı.leiden e göre daha az pıhtılaşma demekmiş.yaptığım araştırmalarda da gördüm ki kimi dr lar yada proflar iğne vermiş kimisi gerek görmeyip bebeaspirini yada coraspin kullanmanız yeterli demiş.aslında aklımda kaıştı hani.o yüzden nasıl bir tedavi izlediğini öğrenmek istedim.
kızlarr oğlann geliyor kısmetse. Annemin yanına geldim tatilde. Kendi doktoruna götürdü. Dr. paşa geliyor dedi. Şaırdım kaldım hep içimden kız geçiyordu. Ama alıştım gibi şimdi:) Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada herkse hayırlı Ramazanlar. Bu sene oruç tutamıcam ama feyzinden bereketinden bizlerde nasipleniriz inşallah...
arkadaşlar topiğinizi yeni takip etmeye başladım ve sizlerden inanın çok şey öğrendim.başarısızi iki tüp bebek denemem var.yaklaşık üç ay önce Doğal yollardan hamile kaldım.O ay folik asit aspirin ve omega 3 kullanmıştım.Düşük yapma korkusuyla aspirini kestim ve bebeğin kalbi durdu.8 haftalık Kürtaj oldum.mtfhr testim heterozigot çıktı.Hemen yeniden ilaçlarıma başladım.Adet olmayı bekliyorum ama bu sabah test yaptım koyu çizginin yanında çok silik 2.çizgiyi gördüm.Bu gün kürtajdan sonraki 24.gün.Biliyorum henüz erken.Şuan çok heyecanlıyım.İstanbul dışındayım.Yüksek riskli gebelik doktoru buldum ve hastaneyi arayıp randevu aldım.En erken önümüzdeki salı görebileceğini söyledi.Pazartesi kanda beta hcg testi yaptırdıktan sonra gitmeyi düşünüyorum.Sizden ricam acaba gidip eczaneden kan sulandırıcı iğne alıp kendi kendime yapsam mı.Bu konuda beni aydınlatırmısınız.Salı gününe kadar ben çok zor beklerim.Bir zararı olurmu.Yazarsanız çok sevinirim.Belki gebe bile değilim ama o silik çizgi beni çok heyecanlandırdı.İğne dozunda kilo ve yaş sınırlaması varmı.Ben ve 52 kiloyum.Beni aydınlatacak arkadaşlar olursa inanın minnettar kalırım.Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba kızlar nasılsınız?
biz büyüdük artık kızımla tatile bile çıktık
ne güzeeeeelllll..bizde görebilecek miyiz acaba o günleri..kucağımızda bebeklerimizle uyuyacağımız zamanlar gelecek mi acaba??? çok özendim canım yaaa..bugün karşı komşum da doğum yaptı....walla 5 aylık doğurulsa doğurcam inan ki bende artık kucağıma almak istiyorum..rabbim nasipse hayırlısıyla kucağımıza teslim etsin...tatil demişsin bizim içinde gez toz eğlen canım :))
Canim gozunaydin rabbim korusun saglikla sihhatle kucaginada alirsin insallahkızlarr oğlann geliyor kısmetse. Annemin yanına geldim tatilde. Kendi doktoruna götürdü. Dr. paşa geliyor dedi. Şaırdım kaldım hep içimden kız geçiyordu. Ama alıştım gibi şimdi:) Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada herkse hayırlı Ramazanlar. Bu sene oruç tutamıcam ama feyzinden bereketinden bizlerde nasipleniriz inşallah...
merhaba kızlar nasılsınız?
biz büyüdük artık kızımla tatile bile çıktık
Selam arkadaşlar.Ben de 7 haftalık bir kürtaj oldum bir de26. haftada bebeğimin kalbi durduğu için ölü doğum yaptım.Tüm araştırmalar yapıldı.Hiçbir şey çıkmadı.8 ay geçt.Şimdi tekrar hamileyim.cumartesi doktora gittiğimde 6 haftalık ama kalp atışı yok dedi.10 gün sonra tekrar gel dedi.Bu arada her ihtimale karşı kan sulandırıcı verdi 0,4 lük.Bir de progestan kullanıyorum.Vajinadan..Ama mide bulantılarım olmaya başladı... Kalbim acıyor
trombofili pıhtılaşma değil mi?yaptırdık hepsini.Genetik falan hepsi yapıldı...
allah allah cnm cok gecmıs olsun... bı neden bulunsa en azından o tedavıyı uygulardın benımde aynı senın gıbı ıkı kaybım oldu hemen hemen aynı haftalarda... kan pıhtılasması cıktı.. acaba vucut kabul etmıyormu bagısıklık sıstemıyle ılgılıde olabılıomus vucut yabancı madde sanıp bebegı atmak ıstıomus boyle olabılımıkı acaba tekardan cok gecmıs olsun
Çok teşekkür ederim canım.Öyle olsa ilk haftalar da düşmez mi?Benim biri 26 haftalıktı.Bilmiyorum ama..Ona nasıl bakılıyor..
hayır cnm ılk haftalar dıye bıse yokmus bende 25. haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım ve doktorum gebe kaldıgımda kortızon da kullanıcaz dedı ıste bu durum varsa önlem amaclı test yaptırtmadı ama kullanıcaz dedı Antifosfolipit sendromu denıyomus bu rahatsıslıga doktoruna sor ıstersen ve sana tavsıyem tekrarlayan gebelık kayıpları alanında ıyı bı doktora gıt
Benim doktorum da riskli gebelikler uzmanı.Prof. bakmıştır diye ümit etmek istiyorum.Böyle bir şeyi atlar mı acaba:105: Bunun çözümü kortizon kullanmak mı:44: inşallah öyle bir şey yoktur bende...
sen hangı sehırdesın ???? cnm sor bı doktoruna boyle bıse olabılıomus bazı ınsanlarda sız ne dusunuosunus fln de
Gecmis olsun. Pihtilasma testleri icinde MTHFR 677 ve MTHFR 1298 de var mi, bazen onlari yapmiyorlar.Salı günü gideceğim inşallah.Gidince sorayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?