Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende de heterozigot çıktı.hemotoloji uzm.bebeğini bu nedenle kaybetmemiş olabilirsin ama bu nedenlede preeklampsi geçirmiş olabilirsin dedi.homozigot olsaydı kesin nedeni buydu diyebilirdim dedi ama bilemem kadın doğumcumda trombofili paneli testi istedi.bakalım ne çıkacak..Allah yardımcımız olsun...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
rabbim bir daha yaşatmasın...
burcunun söylediği çok doğru drlar bunu düşük sebebi saymıyolar resmen önemsemiyolar ya.
homozigot iki gende sorun oldugu için daha ciddi bişey anladıgım kdrıyla.
ancak bana dün resmen hamilelikte bile igneye gerek yk sende dedi.
yanında başka nelere bakıyor bilmiyorum. asıl sorun olan diger genler dedi.
hiçbişey anlamadım.
hamile kalınca gel diyo da ben zaten hamile oldugumu ögrendigimde
degerim düşmeye başlamış oluyo çoktan.
allah yardımcımız olsun.. sadece tekrar gittiğimde brz bastırmak için bilgi edinmek istiyorum.
çoğunluk ne uygulamış nasıl sonuca ulaşmış bu homozigotta
o nedenle yardımınıza ihtiyacım var

maşallah oğluna Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun seni

arkadaşlar dün doktora gitmiştim özele çok küçük bir kese olduğunu 1hafta sonra tekrar gelmem gerektiğini eğer kese büyürse bi sorun olmıcanı ama kese büyümezse başımızın derde gireceğini söyledi ve beni çok korkuttu elim ayağım titredi 0.37 cm kese yani 4yada 5mm falan dedi bugün devlete gittim 9mm kesen var gayet güzel dedi 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinliyelim dedi dünkü hüznüm bugun yerini mutluluğa bıraktı Allahıma şükürler olsun kese günde 2-3mm büyürmüş gelişim güzel demekki inşallah kalp atışınıda duyabiliriz ama bu zaman nasıl geçicekya,,, unutmadan bişi sorucam ben folikasit progestan kullanıyorum birde oksapar 0.4lük iğne kullanıyorum eksik bişi varmı acaba sanki bikaç arkadaş bunlara ek coraspirin kullanıyodu yanlışmı hatırlıyorum acaba yarında tüm kan tahlilleri yapılacak inşallah onlardanda iyi sonuçlar alarım

hangi faktörün homozigot çıktı? hangisi olursa olsun burda hepimiz iğne kullanıyoruz hamilelik sürecinde.
ama faktörüne göre önemsiz demiş olabilir dr.un.

homosistein, protein s ve c gibi şeylere de bakılıyo, bende pıhtılaşmaya bağlı B12 eksiikliği çıkmıştı mesela.
hamile kalmadan önce en az 3 ay folik asit ve coraspin kullandım, B12 kullandım.
bence sorunu daha ayrıntılı inceleyen bi dr bulursan rahat edersin

canım MTHFR A1298C bu gende homozigot mutasyon yazıyor.
homosistein degerimde yüksek çıkmıştı benim. proteinler normaldi.
ztn ondan işgillenmişti iyice dr da.
ama şmdi niye böyle ona buna gerek yok dedi anlamadım.
dediğin gibi burda pıhtılaşması olan herkes bunları kullanırken bende şaşırdım açıkçası.
bana corapine bile başla diye bişi demedi. ben kendim alıp kullanmıştım geçen aydan beri devam ediyorum.

benimde mthfr677 heterezigot olmasına rağmen iğne ve aspirin kullanıyorun hamile kalmadan önce başladım birde b12 kullandım bence başka bi doktordan da fikir almalısın genelde doktorlarda bu konuda fikir ayrılığındalar malesef

gözünaydın canım bazı doktorlar korkutmaya çok meraklı benim doktorum ilk gittiğimde keseyi bile ölçmemişti çok küçük önemli olan görmemiz demişti iyikide ölçmemiş bende meraklanıp duracaktım kıyaslama yapacaktım ben ek olarak bebek aspirini kullanıyorum

ya ben 2 doktora birden gidiyorum biri devlette biri özelde devletteki iğneme hemen başlattı özeldeki kalp atımı almadan başlamasaydın diyor. devletteki kesen oluşmuş 15 gün sonra kalp atışını dinlemeye gel diyor,, özeldeki kesen çok küçük haftaya yine gel bakalım diyor ben napıcam ya bana akıl verin

canım benım de proteın c de sorun cıktı tekrar yaptırdım bu kezde proteın s de anlam veremedım ya ben bırde benım b 12 cok dusuyor devamlı olarak hemen hemen b 12 ıgne ve hap ıcıyorum duzelıyor kesıyorum hapı tekrara dusuyor anlam veremedım bılgın varmı acaba benım faktor 5 ve mtfr 677 heterızıgot

arkadaşlar deli gibi doktor arıyorum ama bulamıyorum bi türlü
bu konuda uzman Bursada bildiğiniz bir doktor varmı aramızda Bursalı arkadaşlar varsa
lütfen yardımınızı rica ediyorum bu ayki dönemimi kaçırmadan bişeylere başlamak istiyorum artık.

Günaydın kızlar...
Geceden beri sağ kasığım ağrıyor. Yumurtlama sancısına benzer bir ağrı. Ani bir hareketle kalktığımda bıçak saplanıyor sanki. Dün gece serindi burası. üşümedim hiç aslında aama korktum. Yarın dr. kontrolüm var. Bu sefer devlet hastanesine gidicem. Değişiklik olsun. 2hafta sonra kendi dr.uma gidicem zaten. Benm gibi sancıları olan var m?

Canım ben Bursa'da Prof. Osman Develi'ye gidiyorum.ART tıp merkezi.İhsaniye'de.Riskli gebeliklerle ilgileniyor...Bir de Yalçın Kimya diye biri varmış...

Canım ben Bursa'da Prof. Osman Develi'ye gidiyorum.ART tıp merkezi.İhsaniye'de.Riskli gebeliklerle ilgileniyor...Bir de Yalçın Kimya diye biri varmış...

nasıl canım peki memnunmusun? senin sorunun ne şuanda hamilemisin?
yalçın beyi biliyorum ancak çok ilgili bi dr değil prof oldugu için çok kısa ve net açıklıyor
ben daha beni bilgilendirebilecek birini arıyorum açıkçası
osman develi'nin muayne ücreti nasıl canım?
ben bide özer kutlu yu duydum nasıl bilgin varmı riskli gebelik deyince zaten bu üçü çıkıyor nette
ama ben birebir gidipte memnun olan kişilerden tavsye almak itiyorum doktorları hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…