Kızlar homozigot mutant çıkmıştı ya sonuçlarımda
doktorum pek önemsemedi bu büyük bi sorun değil igneyi gerektirmez
diger genlerde sorun yok allahtan o zmn gerekirdi fln dedi
sadece yükek doz folic asit takviyesi yapıcaz fln dedi.
ben kimyasal yaşıyorum çok erken dönemde düştü 2 defa.
bu şekilde olupta yani yalnız homozigot mutant olupta sadece böyle bi tedaviyle bebeğine kavuşan varmı merak ettim
yoksa bnm doktormu çok rahat :44:
bende de heterozigot çıktı.hemotoloji uzm.bebeğini bu nedenle kaybetmemiş olabilirsin ama bu nedenlede preeklampsi geçirmiş olabilirsin dedi.homozigot olsaydı kesin nedeni buydu diyebilirdim dedi ama bilemem kadın doğumcumda trombofili paneli testi istedi.bakalım ne çıkacak..Allah yardımcımız olsun...
kızlar dun kontrole gıttık oğlusum maasallah barekallah 3100gr 51 cm olmus
doktorum bana 2hafta sonra dogurmanı ıstıyorum dedi.nasıl olacak o iş dedim.allaha dua et acılman olsun sunı sancıyla dogurtcam senı dedi
senın gebelıgın rısklı dedı son haftaları bekleyemem bebeği riske atamam dedı.ustelık bayramın 1.gununden ıtıbaren tatıle gırıyormus
kızlar dualarınızda bana da yer verın de hersey kendılıgınden baslasın acılmam sancılarım....tum bunlar olmazsa sezaryen olurum sanırım.hakkımızda hayırlı ve saglıklı olan neyse o olsun onemlı degıl.dunden berı cok saskınım garıbım bosluktayım ınsallah saglıcakla kavusuruz yavrularımıza.
amin canım allah razı olsun sen nasılsın ne zamandır gırmıyordun merak etmıstım ben de.bebişin nasıl hersey yolundadır umarım
iyiyim canım benimde perşembe günü randevum vardı gerşeyine baktı çok şükür bir sorun yok üçlü test yaptırdım sonucum temiz çıkmış canım sen ayrıntılı yaptırmışmıydın zeki bey gerek yok dedi ama bilemedim bu sefer preeklemsi olmayacaksın diyor beni rahatlatıyor kızımda bu haftalarda başlamıştı sıkıntılarım inşallah bu sefer olmam
maasallah bebişine canımbende doktoruma soyledım gerek yok dedı canım.sonra baktıkı benım ıcım rahat etmeyecek benı mustafa basbugun ozel muaynenesıne yonlendırdı adres tel. verdı.bende vazgectım gıtmekten.cunku teshıs koyuyorlar tedavı yapmıyorlar genellıkle.ucretlerıde azbuz degıl.bıde yaptıranlardan duyuyorum doktorlar yok bır bobregı kucukmus yok su organı buyukmus dıyorlar.sonrada henuz gelısmekte oldugu ıcın boyle seyler normal dıyorlarmıs.bende yeterınce panık yaptıgımdan bunu gerek gormedım.Allah saglıklıca bıze bagıslasın yavrularımızı canım.preeklemsı meselesıne cok sevındım ınsallah bırdaha yasamazssınız tatlım allaha emanet olun.
maşallah oğlunaRabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun seni
Kızlar homozigot mutant çıkmıştı ya sonuçlarımda
doktorum pek önemsemedi bu büyük bi sorun değil igneyi gerektirmez
diger genlerde sorun yok allahtan o zmn gerekirdi fln dedi
sadece yükek doz folic asit takviyesi yapıcaz fln dedi.
ben kimyasal yaşıyorum çok erken dönemde düştü 2 defa.
bu şekilde olupta yani yalnız homozigot mutant olupta sadece böyle bi tedaviyle bebeğine kavuşan varmı merak ettim
yoksa bnm doktormu çok rahat :44:
hangi faktörün homozigot çıktı? hangisi olursa olsun burda hepimiz iğne kullanıyoruz hamilelik sürecinde.
ama faktörüne göre önemsiz demiş olabilir dr.un.
homosistein, protein s ve c gibi şeylere de bakılıyo, bende pıhtılaşmaya bağlı B12 eksiikliği çıkmıştı mesela.
hamile kalmadan önce en az 3 ay folik asit ve coraspin kullandım, B12 kullandım.
bence sorunu daha ayrıntılı inceleyen bi dr bulursan rahat edersin
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
rabbim bir daha yaşatmasın...
burcunun söylediği çok doğru drlar bunu düşük sebebi saymıyolar resmen önemsemiyolar ya.
homozigot iki gende sorun oldugu için daha ciddi bişey anladıgım kdrıyla.
ancak bana dün resmen hamilelikte bile igneye gerek yk sende dedi.
yanında başka nelere bakıyor bilmiyorum. asıl sorun olan diger genler dedi.
hiçbişey anlamadım.
hamile kalınca gel diyo da ben zaten hamile oldugumu ögrendigimde
degerim düşmeye başlamış oluyo çoktan.
allah yardımcımız olsun.. sadece tekrar gittiğimde brz bastırmak için bilgi edinmek istiyorum.
çoğunluk ne uygulamış nasıl sonuca ulaşmış bu homozigotta
o nedenle yardımınıza ihtiyacım var
amin canım allah razı olsun sen nasılsın ne zamandır gırmıyordun merak etmıstım ben de.bebişin nasıl hersey yolundadır umarım
iyiyim canım benimde perşembe günü randevum vardı gerşeyine baktı çok şükür bir sorun yok üçlü test yaptırdım sonucum temiz çıkmış canım sen ayrıntılı yaptırmışmıydın zeki bey gerek yok dedi ama bilemedim bu sefer preeklemsi olmayacaksın diyor beni rahatlatıyor kızımda bu haftalarda başlamıştı sıkıntılarım inşallah bu sefer olmam
canım belki doktorun ayrıntılı baktığı için gerek görmemşiştir ama eger ayrıntılı bakmıyorsa daha önce böyle bi geçmişin olduğundan bence mutlaka ayrıntılı ultrason yaptırmalısın çünkü preeklemsi ayrıntılı ultrasonda anlaşılıyor benim doktorum öyle demişti
arkadaşlar dün doktora gitmiştim özele çok küçük bir kese olduğunu 1hafta sonra tekrar gelmem gerektiğini eğer kese büyürse bi sorun olmıcanı ama kese büyümezse başımızın derde gireceğini söyledi ve beni çok korkuttu elim ayağım titredi 0.37 cm kese yani 4yada 5mm falan dedi bugün devlete gittim 9mm kesen var gayet güzel dedi 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinliyelim dedi dünkü hüznüm bugun yerini mutluluğa bıraktı Allahıma şükürler olsun kese günde 2-3mm büyürmüş gelişim güzel demekki inşallah kalp atışınıda duyabiliriz ama bu zaman nasıl geçicekya,,, unutmadan bişi sorucam ben folikasit progestan kullanıyorum birde oksapar 0.4lük iğne kullanıyorum eksik bişi varmı acaba sanki bikaç arkadaş bunlara ek coraspirin kullanıyodu yanlışmı hatırlıyorum acaba yarında tüm kan tahlilleri yapılacak inşallah onlardanda iyi sonuçlar alarım
gözünaydın canım bazı doktorlar korkutmaya çok meraklı benim doktorum ilk gittiğimde keseyi bile ölçmemişti çok küçük önemli olan görmemiz demişti iyikide ölçmemiş bende meraklanıp duracaktım kıyaslama yapacaktım ben ek olarak bebek aspirini kullanıyorum
ay allah razı olsun sevısevım yaa.sen nasılsın mınık prenses nasıl
annesını yoruyormu bakalım kuzucum
hangi faktörün homozigot çıktı? Hangisi olursa olsun burda hepimiz iğne kullanıyoruz hamilelik sürecinde.
Ama faktörüne göre önemsiz demiş olabilir dr.un.
Homosistein, protein s ve c gibi şeylere de bakılıyo, bende pıhtılaşmaya bağlı b12 eksiikliği çıkmıştı mesela.
Hamile kalmadan önce en az 3 ay folik asit ve coraspin kullandım, b12 kullandım.
Bence sorunu daha ayrıntılı inceleyen bi dr bulursan rahat edersin
günaydın kızlarrrr
arkadaşlar deli gibi doktor arıyorum ama bulamıyorum bi türlü
bu konuda uzman Bursada bildiğiniz bir doktor varmı aramızda Bursalı arkadaşlar varsa
lütfen yardımınızı rica ediyorum bu ayki dönemimi kaçırmadan bişeylere başlamak istiyorum artık.
Canım ben Bursa'da Prof. Osman Develi'ye gidiyorum.ART tıp merkezi.İhsaniye'de.Riskli gebeliklerle ilgileniyor...Bir de Yalçın Kimya diye biri varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?