nasılsın canım
Canim benim iyiyim, havalarimiz serinlemeye basladi. Eminim simdi Hala cok sicakdir oralar
Sen nasilsin canim?? :) Hersey yolundadir insallah
arkadaşlar deli gibi doktor arıyorum ama bulamıyorum bi türlü
bu konuda uzman Bursada bildiğiniz bir doktor varmı aramızda Bursalı arkadaşlar varsa
lütfen yardımınızı rica ediyorum bu ayki dönemimi kaçırmadan bişeylere başlamak istiyorum artık.
canım ben prof.gürkan uncu'ya gidiyorum riskli gebelik uzmanı çok ilgili alakalı güler yüzlü birisi kesinlikle tavsiye ederim
tatlım bende bursa medicale gidiyorum ahmet yılmaz bi araştır istersen 60 lira ücret alıyolar muayene içinarkadaşlar deli gibi doktor arıyorum ama bulamıyorum bi türlü
bu konuda uzman Bursada bildiğiniz bir doktor varmı aramızda Bursalı arkadaşlar varsa
lütfen yardımınızı rica ediyorum bu ayki dönemimi kaçırmadan bişeylere başlamak istiyorum artık.
nasıl canım peki memnunmusun? senin sorunun ne şuanda hamilemisin?
yalçın beyi biliyorum ancak çok ilgili bi dr değil prof oldugu için çok kısa ve net açıklıyor
ben daha beni bilgilendirebilecek birini arıyorum açıkçası
osman develi'nin muayne ücreti nasıl canım?
ben bide özer kutlu yu duydum nasıl bilgin varmı riskli gebelik deyince zaten bu üçü çıkıyor nette
ama ben birebir gidipte memnun olan kişilerden tavsye almak itiyorum doktorları hakkında.
canım belki doktorun ayrıntılı baktığı için gerek görmemşiştir ama eger ayrıntılı bakmıyorsa daha önce böyle bi geçmişin olduğundan bence mutlaka ayrıntılı ultrason yaptırmalısın çünkü preeklemsi ayrıntılı ultrasonda anlaşılıyor benim doktorum öyle demişti
evet canım bayağı ayrıntılı bakıyor gerek yok dedi çok istiyorsan git dedi bizde kararsız kaldık bebekte gerilik başlarsa o zaman sorun oluyor bende şimdilik yok inşallah hiçde olmaz
canım gürkan uncuyu aradım muayne ücreti 350 tl miş
çok yüksek geldi canım bana ya, testlerini falan nerede nasıl yaptırıyosun sen,
bilmiyoruum ki gitsem mi paradanda geçtim yeterki bana doğru yol gösterecek biri olsun istiyorum ama
son dönemde bu bebek mevzusundan resmen göçtük maddi anlamda testler şunlar bunlar
bilmiyorum nasıl yaparız..
senin sorunun neydi gebelik öncesi nasıl bi tedavi uyguladı canım sende gürkan bey?
bu arada allah inş saglıkla bebegini kucagına almanı nasip etsin
tatlım bende bursa medicale gidiyorum ahmet yılmaz bi araştır istersen 60 lira ücret alıyolar muayene için
Benim 1 kürtaj bir de ölü doğum vardı.Sonrasında Osman Bey'i önerdiler.Oraya gittim her türlü tahlil yapıldı.Hiçbir şey çıkmadı.Şuan tekrar hamileyim.Tedbir olarak kan sulandırıcı kullandırıyor.Açıklama yapıyor.Seni bilgilendiriyor.Muayenesi 300 tl..
Özel Kutlu'yu duymadım.Yalçın Bey de alanında iyi dediler ama:..Osman Bey pek paragöz biri değil.Ben öyle anladım.Tahlillerini devlette yaptır para vermezsin demişti.Bu benim için önemliydi.Çünkü parayı seven doktordan korkarım.:
bursa'da pembe mavi de ismail küçükerdoğan ve nedret kolsal çok iyi doktorlar.....bahar hastanesinde nagihan hanımı duymuştum...zübeyde de ziya çetin harika bi doktor...yalçın kimya marmara bölgesinin 1 numaralı perinatoloğu kendisinden öyle bahsediyorlar ama hem ücreti çok pahalı hemde çok yoğun olduğu için çok ilgili biridir diyemicem..osman develi duydum oda iyimiş fakültede sanırım hala kendisi...bi ara acıbadem de doktordu kendisi ama şimdi nerde bilmiyoum jale ünlüler vardı....medical parkta ahmet bey varmış ama o normal kadın doğumcu riskli gebeliklerde nasıldır bilemiyorum..gürkan uncu var birde onunda hangi hastanede olduğunu bilemiyorum ama kendisinin çok iyi bir doktor olduğunu duydum hatta gitmeyi çok istemiştim ama ismail bey de karar kılmıştım ben...bursada doktor arayan arkadaşlara inşallah yardımım dokunur...Rabbim şu güzel günlerin hürmetine çocuk isteyen herkese nasip eder hamileliği...
canım ben ilk gebeliğimde başka bir dr gidiyordum bbeğimde gelişme geriliği oldu bize o sırada yalçın kimyayı tavsiye ettiler o kadar ilgisiz birini görmedim sonra bir arkadaş gürkan hocayı önerdi ama biz o sırada çok geç kalmıştık beni hemen hastaneye yatırdı acil sezeryana aldılar bebeğim malesef 2 gün yaşadı kendisi uladağ üniv.öğretim görevlisi akşama kadar hastanede herşeyinle yakından ilgileniyo benim o süreçte ve daha sonra bütün testlerimde hiç bir ücret ödemedik bende kan pıhlaşması çıktı şimdi ona göre tedavi uyguluyo muayene ücreti de ay içinde hergün bile gitsen sadece bir defa alıyolar bana 2'li ve 3'lü test yapıldı testler 50 tl biz 400 tl almasını beklerken sadece o aylarda 50 tl yi aldılar muayene ücretini almadılar kesinlikle gitmeni tavsiye ederim ilgisi alakası harika bizde başlarda maddi konularda biraz zorlancaz dedik ama allah bi kolaylık veriyo biraz dişinizi sıkıp katlana bilirseniz kesinlikle tavsiye ederim güzel dileklerin içinde çok sğl.
canım benım de proteın c de sorun cıktı tekrar yaptırdım bu kezde proteın s de anlam veremedım ya ben bırde benım b 12 cok dusuyor devamlı olarak hemen hemen b 12 ıgne ve hap ıcıyorum duzelıyor kesıyorum hapı tekrara dusuyor anlam veremedım bılgın varmı acaba benım faktor 5 ve mtfr 677 heterızıgot
bende de mthf 677 homozigot var. mthfr faktörlerinde vücut B12 sentezlemekte güçlük çekiyomuş. folik asit ve B12 takviyesi çok önemli bu yüzden.
altı üstü basit vitamin hapları. ama işte anlayıp bilen dr lazım.
ben de iğnesini kullandım sonra hapını. takip edilip düştükçe takviye etmek lazım.
canım mutlu sona az kalmış 34 haftadasın rabbim tamamına erdirsin inşallah tickerini görünce çok mutlu oldm.
sağol canım sen de kavuştun di mi bebeğine.. allah bağışlasın.
evet canım kızım 23 günlükamin darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?