Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım öncelikle geçmiş olsun... Sorunumuz seninle aynı. Ben de bu yzden 2 kimyasal gebelik yaşadım. Ama daha sonra hamile kalmadan 3 ay önce coraspin ve folik asit kullanmaya başladım. hem de hiç aksatmadan. bu arada dr önerisi de yoktu. kendi araştırmalarım sonucunda kan pıhtılaşmasında bebeğin beslenemesinden kayıplar yaşadığını öğrendim. dr.lar önemsemiyor genelde. 3 ay sonunda çok şükür hamile kaldım. allaha binlerce şükür her şey şu an için yolunda. inşallah sonuna kadar da böyle devam edr.
umarım en kısa zmanda sen de güzel haberler verirsin bize. stres yapma. hamile kalamadığım 3 ay bana 3 yıl gibi geçmişti. çok iyi anlıyorum seni ama sonu güzel olacak buna inan:)

özel msj kutun dolu olduğu için msj gönderemiyorum cnm bi bakabilirmisin

Allah bağışlasın canım inşallah bizde o günleri görebiliriz doğum nasıldı kolay oldumu sezeryanmı normal doğummu yaptın bizi bilgilendirirmisin

amin canım. görürsün tabi neden görmeyesin. rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri gösterecektir.ben sezryan oldum canım. fraxiparine 0.3 sabah akşam oluyordum. öğlende ecopirin içiyordum.riske atmamak için sezeryan önerdiler. istersen normal doğum içinde yardımcı oluruz az da olsa diğerlerine oranla riskimiz oluyormuş. bende zaten sezeryan olmak istiyordum. gayet kolay rahat bir doğum oldu. istyen herkese versin hazinesi bol rabbim.

saol canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın bebeğini... bende buaralar aslında kendi kendime coraspin kullansam mı diyorum. ama doktorumada güveniyorum. özellikle sordum aspirini yok dedi. hamil kalırsan iğne başlıcaz dedi.. peki sen coraspini hamile kalınca bıraktın mı,,iğne oluyosun dimi

canım bunları hepimiz yaşadık her düşükten sonra acaba ne zaman hamile kalacağım korkusu bende 4 düşük yaptım kisisinde 3_4 ay içinde hamile kaldım birinde de 9 ay sonra hamile kaldım tabi senin yaptığın herşeyi yaparak yumurtlama v.s insanın gerçekten psikolojisin bozuluyor ama elden ne gelir

günaydın kızlar...
bugün kontrolüm var bana dua edin...

günaydın canım aynı heyecanı yaşıyoruz benimde bugün kontrolum var inşallah hayırlı haberlerle döneriz

beni unutmadınız dimi:)dualarınızı bu mübarek eyda esirgemeyin inşallah.ALLAHA EMANET KALIN.

canım benim unuturmuyuz seni dualarım seninle sende bizi unutma kendini özletme arada uğra olur mu?

Selam arkadaşlar.Bu kullandığımız iğnenin bulantı yapma özelliği varmış...Uzun süre kullanan arkadaşlar bulantılar 3. aydan sonra devam ediyor mu?

unuturmuyuz hiç nasılsın canım nasıl gidiyor???

hamd olsun iyyiim.bazen arkadaşımın doğum yaptığına saatlerce ağlasamda((hamd olsun iyiyim.RABBİMİN verdiklerinede vermediklerinede hamd olsun inşallah.valla kızımın hareketlerini sevip oturuyorum.meleğimi çok seviyorum.çokkkkkkk ama çok seviyorum.göbeğimi sıkıyorum sanki onu sıkıyormuş gibi.bide sağlıkla elime geçse neler olur kimbilir:))))biliçliyim hamd olsun karnımda cennetimi taşıdığımı bilmek bana ferahlık veriyor.öle böle değil onu çok seviyorum.şu kıpırdanmaları bile beni havalar uçuruyor.okdar alıştım ki ona ,kıpraşmalarına :))))))))))))))))çokkkk seviyorum çokkk.öle işte RABBİM DE BENİ SEVSİN ,SEVDİRSİN,SEVİNDİRSİN İNŞALLAH.ŞUAN BİLE KIPIR KIPIR MELEĞİM BENİMÖPÜYORUM.ALLAHım razı olsun sizden duaya devam canlar:)

ay hannem o kadar güzel yazmışsınki canım benim çok duygulandım inşaallah RABBİM dualarını kabul eder,inşaallllaaaaahhh....

Selam arkadaşlar.Bu kullandığımız iğnenin bulantı yapma özelliği varmış...Uzun süre kullanan arkadaşlar bulantılar 3. aydan sonra devam ediyor mu?

canım sen kullanıyormusun şimdi?ne kadar araştırma yapmışsın yapıyorsun:)valla bende hiç yapmadı dr sıkı takibe falan alamadı.sende korkma bu kadar.ALLAHA bırak.tek sağlıklı hayırlı evlatlar alalım kucağımıza diye hiç bakmadım ayrıntısına.şuan dr bebeğin yaşamayacak dediği halde ben hala vurmaya devam ediyorum düşün((((

RABBİM sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah.sende bu kadar psikolojini etkileme bence.bunu binlerce insan kullanıyor.benim burnum kanıyor hamilelikten ama uzun sürmüyor hatta hemen pıhtılaşıyor.iğne kullandığım halde öle kanım akıp gitmiyor.korkma sende.

Farkındayım ya biraz fazla pimpirikliyim galiba..Ne bileyim hayatım boyunca pek hap kullanmışlığım yoktur.Sevmem hap ilaç falan kullanmayı.Bir de kayınpederim kullandığı haplar dolayısıyla böbreklerini kaybetmiş.Adam perişan vaziyette şimdi.O nedenle biraz korkuyorum galiba korkumu yenmeye çalışıyorum.Dua edin lütfen.

Benim testlerimde hiçbir şey çıkmadı.Ama tedbir amaçlı kullanıyorum iğneleri.20 tane oldu şimdi.:26: İğneden nasıl korkardım.Bayılacak gibi olurdum.Şimdi kendim vuruyorum göbüşten

canım benim bende senle aynı durumdaydım.bi örümcek görsem uyuyamazdım.annem der ki şimdi hala inanamıyorum sen bir iğneden korkarken neler yaşadın böle(((beni gördüğü zaman ağlar iğne yaptığıma inanamıyor.benim teyzem yanlış tedavi,haplar sonucu böbrek hastası oldu.diyalize giriyor.(((anlıyorum seni ama biz elimizden gelen herşeyi yapmak için kullanıyoruz.ne yapalım başka şansımız yokki.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

nergiscim çok sevindim gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün

[

canım o kadar güzel yazmışsınki ağlattın beni rabbim senin yüzünü güldürsün dualarımdan hiç ayırmıyorum seni allaha emanet olun

Bu da bizim imtihanımız.Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın bizi.Sağlıklı,güzel bir hayat nasip etsin hepimize..

RABBİM razı olsun nigarcım amman eksik etme inşallah:))))valla içimden gelenleri yazım hatta o çokkkkk lar öle çokkkkk ki:)hamd olsun.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Tüm bebek isteyenlerin bekleyenlerin Rabbim dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…