merhaba arkadaşlar ben gülsünün kız kardeşiyim ablam doğum yaptı saat 11 civarlarında
pipicanda ablamda iyilermiş şükür
teyzeeee olduuum yehooooooo
normal doğum olmuş bu arada ,henüz bu kadar bilgi alabildim inşallah bi aksilik olmazsa yarın çıkacaklar
dualarınız için teşekkürler,allah razı olsun hepinizdendarısı olmayanlara ve doğmuna gün sayanlara olsun inşallahhh
gelişmeleri aktarırım
merhaba arkadaşlar ben gülsünün kız kardeşiyim ablam doğum yaptı saat 11 civarlarında
normal doğum olmuş bu arada ,henüz bu kadar bilgi alabildim inşallah bi aksilik olmazsa yarın çıkacaklar
dualarınız için teşekkürler,allah razı olsun hepinizdendarısı olmayanlara ve doğmuna gün sayanlara olsun inşallahhh
gelişmeleri aktarırım
gelişmeleri aktarırım
canım dur hemen panik yapna testi farklı yerlerde yaptırdığın için sonuç öyle çıkmıştır inşallah bugün aynı yerde yaptırınca rahatlayacaksın sonucub-nu bizimlede paylaş lütfen
canım şu anda belki de bebişini kokluyorsundur hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım dur hemen panik yapna testi farklı yerlerde yaptırdığın için sonuç öyle çıkmıştır inşallah bugün aynı yerde yaptırınca rahatlayacaksın sonucub-nu bizimlede paylaş lütfen
canım şu anda belki de bebişini kokluyorsundur hayırlı haberlerini bekliyoruz
gelişmeleri aktarırım
anladım cnm ara ara böyle sanki seyirme gibi hissediyo gibi oluyorum ama devamı gelmiyo:) sabırla bekliycez.bu günleri görebilmek mucize gibiydi sabırla bekliyorum inş.o günleri de görücez kızımla inanıyorum.
gelişmeleri aktarırım
gelişmeleri aktarırım
bugün ben de kırmızılandım. offf. yine bu ay deneyeceğiz bakalım.
canım ben 20. haftada yaptırmıştım 2. dozda 1 ay sonra olacak
meltemcim maşallah çok güzel ilerliyorsun şekerde çok yüksek değil biraz dikkat edersen normale döner tuz konusunda doktoruna kesinlikle katılıyorum çok önemli tuzu en aza indirmelisin ben tuz kesinlikle kullanmıyorum benim geçmişim biraz kötü olduğu için
Maşallah canım. Önemli birşey çıkmamış neyse, bakalım haftaya benim sonuçlar ne çıkacak.
Nigar diğer foruma yazdığımı gördün mü? iğneyi 20. haftadan sonra karından yapma konusunu sordum, neden yapma diyorsunuz diye. Kim dedi diye sordu hemşireniz diyince aslında herhangi bir sakıncası yok sadece göbek çok gerildiği için zor olabiliyor eğer gevşek yer bulabiliyorsan yapabilirsin herhangi bir zararı yok karından devam edebilirsin dedi. Hafifçe öne eğil öyle vurabilirsin mesela dedi.
Meltem çok sevindim ..şekere tuza az dikkat hersey yolunda olacaktır....düşünsene tek derdimiz kendi kontrol edebileceğimiz seyler olsun..hallederiz tuzu şekeri:))
Benden haberler vereyim biraz..ben Pazartesi beta hcgmde tedirgindim 1000 çıktı demistimya meerim hastanede en yuksek deger 1000 olarak gösteriliyormuş...distilasyon diliyorum onun gibi bişeyler yapılırsa tam deger belli oluyormuş hemen ertesi gun yani bu sali tekrar baktirdim 3656 çıktı tabi ben sevinçten esim sevinçten uçtuk...hemen doktoru aradım ...buraya kadar hersey normal meltem ama tabi benim bir kere dilim yanmış kimsenin haberi yokken hemen Çarşamba gunu tekrar verdim 4315 çıktı..aslında cuma gunu baktirmam gerekirdi normalde...dayanana askolsun.bügün de özel bir laboratuvarda gebeliğin başlangıcından beri baktirdigim yerden farklı bir yerde baktirdim 4176 çıktı...(((farklı bir yer olduğu icin olmuş olabilir..asıl son kez yarın eski yerde verip cmteside saat 1 de doktor kontrolüne gidicem..bu beta hcg durdumu..dustumu.....ben kafayimi yedim artık çıldırıcam ((( dualar ediyorum..ilaçlarımı alıyorum iğnemi yapıyorum..tevekkül Allah artık ben daha ne yapabilirim...çok korkuyorum...
Normal hCG deerleri-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url] bu sayfada beta hcg artısının belli bir Aralık'tan sonra 2 günde bir değilde 3 yada 4 günde bir ikiye katlayacagini söylüyor...icimi bir tek bu rahatlatti....sonuc yarınki degerim çok önemli yarın tam 5+0 olucak 6. Haftaya girecek...ve daha da önemlisi cmtesi Dr kontrolünde olacaklar...ben daha önceki iki kaybımdan çok etkilendim beni bu hale soktu normal hamileler buna bile bakmaz....yalnız değilim biliyorum..tek farkım beta hcg baktiracak imkan ve ortamımın olması....
Meltem ne diyorsun...cmtesi kalp atışı duyarmissin belki beta hcg gercekten daha yavaş arayabilirmisin...ama eğer su özel lab sonucu doğruysa düşüyor(((((bugün belim ağrıyor kasıklarıma 2 kere sancı girdi...korkuyorum özeti bu ve korkmaktan yoruldum (((((
Dua dua dua...isyan etmiyorum..yardım diliyorum Allah'tan çok değil anne olmak istiyorum..esime bir evlat vermek istiyorum....
doğru söylüyosun canım. aslında herşeyin Allah dilerse olabileceğini ve herşeyin biz ne yaparsak yapalım onun istediği zaman olabileceğini bilen biri olmama rağmen sabırsızlanıyorum. inş. en kısa zamanda olur da ben de burada size bebişle ilgili gelişmeleri yazabilirim.yeni ay yeni umut... zor çok iyi biliyorum ama her aya yeni umutlarla başlamak lazım.9 ayım öyle geçti ilk kaybımdan sonra... bebişin canı ne zaman isterse o zaman geliyor nitekim biz ne desek boş...
sağol canım benim. çok şükür şimdiye kadar bi aksilik çıkmadı. allahım tamamına ersirmeyi kucağımıza almayıda nasip etsin. günler geçmiyor artık ...
inşallah iyi çıkar canım. sağlık ocağınada gösterdim bugün çok yüksek değil ama dikkat etmekte fayda var dedi. bu halde bile ne yiceğimi şaşırıyorum valla
canım bence herşey yolunda. bu kadar çok baktırmadığım için değerler konusunda bir fikrim yok ama. keseyi gördükten 1 hafta 10 gün sonra kalp atışını duymuştuk. evde değilim olsam tam gününü söylerdim.ama sat a göre 6 haftanın içindeydik. allahım yarın yanında olsun. bize güzel haberlerle dön güzelim. bel ağrısı ve kasık ağrıları normal canım. dinlen bol bol doktorda öyle söyleyecektir zaten. dualarım seninle...
yeni ay yeni umut... zor çok iyi biliyorum ama her aya yeni umutlarla başlamak lazım.9 ayım öyle geçti ilk kaybımdan sonra... bebişin canı ne zaman isterse o zaman geliyor nitekim biz ne desek boş...
sağol canım benim. çok şükür şimdiye kadar bi aksilik çıkmadı. allahım tamamına ersirmeyi kucağımıza almayıda nasip etsin. günler geçmiyor artık ...
inşallah iyi çıkar canım. sağlık ocağınada gösterdim bugün çok yüksek değil ama dikkat etmekte fayda var dedi. bu halde bile ne yiceğimi şaşırıyorum valla
canım bence herşey yolunda. bu kadar çok baktırmadığım için değerler konusunda bir fikrim yok ama. keseyi gördükten 1 hafta 10 gün sonra kalp atışını duymuştuk. evde değilim olsam tam gününü söylerdim.ama sat a göre 6 haftanın içindeydik. allahım yarın yanında olsun. bize güzel haberlerle dön güzelim. bel ağrısı ve kasık ağrıları normal canım. dinlen bol bol doktorda öyle söyleyecektir zaten. dualarım seninle...
Arkadaslar devamlı yaptırdığım yerde yaptırdım sonucumuz 6582.7)) evet ilk günlerdeki gibi iki katı artis yok artık 3 günde bir oluyor ama olsun düşmüyor artıyor yarın saat 1 de kontrolum var asıl ozaman icim rahatlayacak...
Haberdar ederim..forumumuzdan birilerinin bebek sahibi oluyor olması bizlere umut veriyor...
Allahım hepimize kucağımızda bebeklerde hastaneden çıkmayı saglıklarını saglikla görmeyi nasip etsin.....
[SUP][/SUP]Arkadaslarım bir soru..saat 1de kontrole gidicem..ilk kontrolde keseyi görünce ultrason resmini verdiler bana...bugün bir ihtimal kalp atışını duyarsak cd filan veriyorlarmı? yoksa esim telefonla kameraya alsa ilk kalp atışını ayıp olurmu??
Acemine bişeyler yapmak istemiyorumçok heyecanlıyım...
Birde bir soru daha omega 3 kullanan varmı aranızda...bazıları pihtilasmayi azaltır cocuğun beyin gelişiminde etkili diyor..bazılarıda kan sulandirici iğne ile dikkatli kullanmalı diyor..bide e vitaminide içerdiği icin e vitamini pihtilasmayi tetikliyormuş...
Bilgisi olan varmı normal gebeliklerde çok öneriyorlar..bebek icin çok iyiymis ama bizim durumumuz icin nedir durum....en azından doktorlarınıza bir sorarmisiniz..yada bilen kullanan varsa bilgi verebilirmi???
Doktor çıkışı size bilgi veririm...
Sevgiyle...
Arkadaslar devamlı yaptırdığım yerde yaptırdım sonucumuz 6582.7)) evet ilk günlerdeki gibi iki katı artis yok artık 3 günde bir oluyor ama olsun düşmüyor artıyor yarın saat 1 de kontrolum var asıl ozaman icim rahatlayacak...
Haberdar ederim..forumumuzdan birilerinin bebek sahibi oluyor olması bizlere umut veriyor...
Allahım hepimize kucağımızda bebeklerde hastaneden çıkmayı saglıklarını saglikla görmeyi nasip etsin.....
[SUP][/SUP]Arkadaslarım bir soru..saat 1de kontrole gidicem..ilk kontrolde keseyi görünce ultrason resmini verdiler bana...bugün bir ihtimal kalp atışını duyarsak cd filan veriyorlarmı? yoksa esim telefonla kameraya alsa ilk kalp atışını ayıp olurmu??
Acemine bişeyler yapmak istemiyorumçok heyecanlıyım...
Birde bir soru daha omega 3 kullanan varmı aranızda...bazıları pihtilasmayi azaltır cocuğun beyin gelişiminde etkili diyor..bazılarıda kan sulandirici iğne ile dikkatli kullanmalı diyor..bide e vitaminide içerdiği icin e vitamini pihtilasmayi tetikliyormuş...
Bilgisi olan varmı normal gebeliklerde çok öneriyorlar..bebek icin çok iyiymis ama bizim durumumuz icin nedir durum....en azından doktorlarınıza bir sorarmisiniz..yada bilen kullanan varsa bilgi verebilirmi???
Doktor çıkışı size bilgi veririm...
Sevgiyle...
canım benim doktorum her gittiğimde cd veriyor sanırım doktorun ultrasonuylada ilgili bir durum. ama ilk kalp atışını duyduğumuzda vermedi. aklımızada gelmedi açıkçası. önemli olan pıt pıtlardı azıcık duyduk. bize yetti :)9.haftalıktı ilk cd mizde .ayrıca ben en baştan beri marincap içiyorum canım doğuma kadarda bırakmıcaz sanıırm.
Canlar merhaba doktordan ciktikkkevet 5+1henuz kalp atışı duyamadik ama kesemiz buyumuss betahcg me gorevde hersey yolunda ...omegayi sordum şimdilik içme dedi..kanlı akıntın varmı dedi yok dedim çok şükür okonuda hersey yolunda...metininden zayıf dieti sordum bir iki hastam uyguladı çok zor bir diet dedi..tam bir yorum yapmadi..yapsan iyi olabilir ama yapmayan hastalarımızla da ilerledik dedi..hergün süt yoğurt peynir gun asırı et,haftada 1balik,2-3gun yumurta,meyve abartmadan az şekeri olanlarından ye dedi,nutella,kola,gazi icecekler yasakkkkk....9.haftaya kadar dusuk riskimiz hep olur dedi..dikkat edicez dedi..cinsel beraberlik,seyahat,ağır is yasak dedi....hafif yürüyüşler yapabilirsin hatta bisikletlerde bilebilirsiniz dedi...ama ben binmem ne olur ne olmaz...
10 gun sonra seni görücem dedi..yine ultrason resmini verdi...ilk kalp atışında hatirlat cd verelim dedi...mltm senin benim haftalarindaki durumun neydi canim arkadasim sagol bu arada guzel dileklerin icin beni rahatlattigin icin...hafta olarak benden onde giden arkadaslar düşüncelerinizi almak isterimmm..
Sizi seviyorum..iyki varsınız...
gelişmeleri aktarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?