Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ayyy cok sewindim Allah anali babali buyutsun insallah
hayranim normal dogum yapanlara

çok sevindim haber verdiğinize allah analı babalı büyütsün selam söyle bizlerden

Çok güzel bir haber darısı bize...bizim icinde kollayın bebisiii)

Arkadaslar devamlı yaptırdığım yerde yaptırdım sonucumuz 6582.7)) evet ilk günlerdeki gibi iki katı artis yok artık 3 günde bir oluyor ama olsun düşmüyor artıyor yarın saat 1 de kontrolum var asıl ozaman icim rahatlayacak...

Haberdar ederim..forumumuzdan birilerinin bebek sahibi oluyor olması bizlere umut veriyor...

Allahım hepimize kucağımızda bebeklerde hastaneden çıkmayı saglıklarını saglikla görmeyi nasip etsin.....

Arkadaslar devamlı yaptırdığım yerde yaptırdım sonucumuz 6582.7)) evet ilk günlerdeki gibi iki katı artis yok artık 3 günde bir oluyor ama olsun düşmüyor artıyor yarın saat 1 de kontrolum var asıl ozaman icim rahatlayacak...

Haberdar ederim..forumumuzdan birilerinin bebek sahibi oluyor olması bizlere umut veriyor...

Allahım hepimize kucağımızda bebeklerde hastaneden çıkmayı saglıklarını saglikla görmeyi nasip etsin.....

maşallah, allah sağlık versin ikisine de..
keşke ben de normal doğum yapabilsem:26::26: ama sezeryan olucak, 20 gün kaldı

anladım cnm ara ara böyle sanki seyirme gibi hissediyo gibi oluyorum ama devamı gelmiyo:) sabırla bekliycez.bu günleri görebilmek mucize gibiydi sabırla bekliyorum inş.o günleri de görücez kızımla inanıyorum.

çok şükür ya... maşallah canım çok sevindim.. ablana bizlerden çok selam söyle. darısı başımıza...

bugün sabahtan okudum ancak yazabiliyorum. çok duygulandım. çok mutlu oldum. allahım gulsunun gönlüne göre vermiş normal doğurmuş. darısı başımıza olsun . yaşasın bir oğlumuz daha oldu selamlarımızı iletirsin. sağol taze teyze :)

bugün ben de kırmızılandım. offf. yine bu ay deneyeceğiz bakalım.

yeni ay yeni umut... zor çok iyi biliyorum ama her aya yeni umutlarla başlamak lazım.9 ayım öyle geçti ilk kaybımdan sonra... bebişin canı ne zaman isterse o zaman geliyor nitekim biz ne desek boş...

sağol canım benim. çok şükür şimdiye kadar bi aksilik çıkmadı. allahım tamamına ersirmeyi kucağımıza almayıda nasip etsin. günler geçmiyor artık ...

inşallah iyi çıkar canım. sağlık ocağınada gösterdim bugün çok yüksek değil ama dikkat etmekte fayda var dedi. bu halde bile ne yiceğimi şaşırıyorum valla

canım bence herşey yolunda. bu kadar çok baktırmadığım için değerler konusunda bir fikrim yok ama. keseyi gördükten 1 hafta 10 gün sonra kalp atışını duymuştuk. evde değilim olsam tam gününü söylerdim.ama sat a göre 6 haftanın içindeydik. allahım yarın yanında olsun. bize güzel haberlerle dön güzelim. bel ağrısı ve kasık ağrıları normal canım. dinlen bol bol doktorda öyle söyleyecektir zaten. dualarım seninle...

doğru söylüyosun canım. aslında herşeyin Allah dilerse olabileceğini ve herşeyin biz ne yaparsak yapalım onun istediği zaman olabileceğini bilen biri olmama rağmen sabırsızlanıyorum. inş. en kısa zamanda olur da ben de burada size bebişle ilgili gelişmeleri yazabilirim.

gözünaydın canımm Rabbim sağlıla kucağına almayıda nasip etsin.

[SUP][/SUP]Arkadaslarım bir soru..saat 1de kontrole gidicem..ilk kontrolde keseyi görünce ultrason resmini verdiler bana...bugün bir ihtimal kalp atışını duyarsak cd filan veriyorlarmı? yoksa esim telefonla kameraya alsa ilk kalp atışını ayıp olurmu??
Acemine bişeyler yapmak istemiyorum çok heyecanlıyım...

Birde bir soru daha omega 3 kullanan varmı aranızda...bazıları pihtilasmayi azaltır cocuğun beyin gelişiminde etkili diyor..bazılarıda kan sulandirici iğne ile dikkatli kullanmalı diyor..bide e vitaminide içerdiği icin e vitamini pihtilasmayi tetikliyormuş...

Bilgisi olan varmı normal gebeliklerde çok öneriyorlar..bebek icin çok iyiymis ama bizim durumumuz icin nedir durum....en azından doktorlarınıza bir sorarmisiniz..yada bilen kullanan varsa bilgi verebilirmi???

Doktor çıkışı size bilgi veririm...

Sevgiyle...

İnşallah bugün kalp atışını duyarsın ama CD falan bekleme. Hatta belki doktor sana dinletmeyebilir bile, bazı doktorlar ilk başlarda sesini açmıyor sadece kalp atışının oldugunu görüntülüyor o kadar. Kameraya alabilirsin sanırım garip kaçmaz.

Ben Omega 3 kullandım, doktora sormuştum alıyım mı diye bir zararı yok alabilirsin demişti. Bu haftaya kadar kullandım son kontrolde bıraktım.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

ii haberlerini bekliyoruz canım....

canım benim doktorum her gittiğimde cd veriyor sanırım doktorun ultrasonuylada ilgili bir durum. ama ilk kalp atışını duyduğumuzda vermedi. aklımızada gelmedi açıkçası. önemli olan pıt pıtlardı azıcık duyduk. bize yetti :)9.haftalıktı ilk cd mizde .ayrıca ben en baştan beri marincap içiyorum canım doğuma kadarda bırakmıcaz sanıırm.

Canlar merhaba doktordan ciktikkkevet 5+1henuz kalp atışı duyamadik ama kesemiz buyumussbetahcg me gorevde hersey yolunda ...omegayi sordum şimdilik içme dedi..kanlı akıntın varmı dedi yok dedim çok şükür okonuda hersey yolunda...metininden zayıf dieti sordum bir iki hastam uyguladı çok zor bir diet dedi..tam bir yorum yapmadi..yapsan iyi olabilir ama yapmayan hastalarımızla da ilerledik dedi..hergün süt yoğurt peynir gun asırı et,haftada 1balik,2-3gun yumurta,meyve abartmadan az şekeri olanlarından ye dedi,nutella,kola,gazi icecekler yasakkkkk....9.haftaya kadar dusuk riskimiz hep olur dedi..dikkat edicez dedi..cinsel beraberlik,seyahat,ağır is yasak dedi....hafif yürüyüşler yapabilirsin hatta bisikletlerde bilebilirsiniz dedi...ama ben binmem ne olur ne olmaz...
10 gun sonra seni görücem dedi..yine ultrason resmini verdi...ilk kalp atışında hatirlat cd verelim dedi...mltm senin benim haftalarindaki durumun neydi canim arkadasim sagol bu arada guzel dileklerin icin beni rahatlattigin icin...hafta olarak benden onde giden arkadaslar düşüncelerinizi almak isterimmm..

Sizi seviyorum..iyki varsınız...

Son düzenleme:

gözün aydın canım. bu paniği yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum azıcık faydam olduysa ne mutlu bana.kalp atışlarınıda duyacaksın 10 gün sonra allahın izniyle. canım benim sat 12 şubattı 4+2 de sanırım öğrenmiştim.ama benim kesem ilk zamanlarda 1 hafta küçük çıkıyordu doktor geç yumurtlama demişti ama sonra arayı kapattık. yani keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışını duymuştuk.sata göre 7.haftada ama keseye göre 6.haftadaydı canım. doktorun herşey yolunda demiş artık kendine dikkat etme zamanı. bencede bisiklete binme,uzun yürüyüşler yapma. ilk 3 ay her hamilenin düşük yapma olasılığı var doktorun bu yüzden uyarmış seni canım. ilk 3 ay beslenmen aksayabilir bulantın umarım olmaz ama olabilir. sonrasında bu yazdıkların daha önemli canım. metioninden sınırlı diyeti bende çok araştırdım ama doktorum gerek yok dedi. zaten çok ağır gerçekten.

gülsüncüğüm nasıl özendim sana anlatamam yaaa :)) Allahım sana ve eşine bağışlasın yawrunu :) upuzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun...hayırlı bir evlat olsun inşallah :) ama artık bende doğurmak istiyorum yaaa kızıma hayırlısıyla kavuşmak istiyorum..dualarını eksik etme sen şimdi lohusasın ve tertemizsin günahsızsın bizlerde inşallah senin gibi mutlu sona ulaşırız...

eeee kızlar bu arada sizler nasılsınız?? ben uzun zamandır girmiyordum nete bugün geçmişi okudum herşey yolunda herkes için maşallah diyorum...bayramdan hemen sonra şeker yüklemesi yaptıracağım 4-5 gün önce doktora gittim devlet hastanesine muhteşem bir doktor gelmiş her hafta kontrole gel dedi..sen özel bir gebesin takiplerin sıkı yapılmalı dedi..şimdi hem özel hem devlet hastanesi devam edicem..kızım da büyümüş kilolanmış benim köfte dudaklım bende böyle kızlar işte..umarım sizlerde de herşey yolundadır...1 hafta uzak kaldım burdan özledim wallahi hepinizi :)) bu arada şimdiden hepinizin ramazan bayramını kutlarım...inşallah hayırlara vesile olur hepimiz için...

ayyyyy gülsüncüm ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün çok sewindim kuzum....gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…