gözün aydın canım. bu paniği yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum azıcık faydam olduysa ne mutlu bana.kalp atışlarınıda duyacaksın 10 gün sonra allahın izniyle. canım benim sat 12 şubattı 4+2 de sanırım öğrenmiştim.ama benim kesem ilk zamanlarda 1 hafta küçük çıkıyordu doktor geç yumurtlama demişti ama sonra arayı kapattık. yani keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışını duymuştuk.sata göre 7.haftada ama keseye göre 6.haftadaydı canım. doktorun herşey yolunda demiş artık kendine dikkat etme zamanı. bencede bisiklete binme,uzun yürüyüşler yapma. ilk 3 ay her hamilenin düşük yapma olasılığı var doktorun bu yüzden uyarmış seni canım. ilk 3 ay beslenmen aksayabilir bulantın umarım olmaz ama olabilir. sonrasında bu yazdıkların daha önemli canım. metioninden sınırlı diyeti bende çok araştırdım ama doktorum gerek yok dedi. zaten çok ağır gerçekten.
hepinizin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN kızlarrrr
kızlar hepınızden allah razıolsun.kardesım habervermıs sızlere.ben ve oglusum ıyıyız sadece sutum gelemedı oglusda acıktıgı ıcın feryadı koparıyor.ruyada gıbıyım hala ınanamıyorum.dogumhanede sancı arasında tektek olmasada hepınıze duaettım.rabbım gerı cevırmesın.tekrar grsmek uzere
kızlar hepınızden allah razıolsun.kardesım habervermıs sızlere.ben ve oglusum ıyıyız sadece sutum gelemedı oglusda acıktıgı ıcın feryadı koparıyor.ruyada gıbıyım hala ınanamıyorum.dogumhanede sancı arasında tektek olmasada hepınıze duaettım.rabbım gerı cevırmesın.tekrar grsmek uzere
ben ve yavrukuşum bayramınızı kutluyoruz teyzoşları opuyoruz sızlerı bıraz gec kaldık ama
ben ve yavrukuşum bayramınızı kutluyoruz teyzoşları opuyoruz sızlerı bıraz gec kaldık ama
kızlar bende geçen yıl bir düşük yaşadım 15 aydır bebeğim olmadı doktorda testler yapıldı ve bendede mthfr-c677t homozigot mutant çıktı.doktorum daha hamile kalmadan iğne vurulmam gerektiğini söyledi.sizce mantıklımı herkes genelde sadece hamilelikte kullanıyormuş bana neden doktor öyle demiş olabilirki?doktor birde önceden iğneye başlıcağım için boşuna iğne vurlma hamile klamnı kolaylaştıralım aşılama yapalım dedi.ama eşimde bende şu anda doğal yolla denemek istiyoruz aşılamayı istemiyoruz.iğneyi doktorun dediği gibi önceden vurulmasan ne olur acaba?
kızlar bende geçen yıl bir düşük yaşadım 15 aydır bebeğim olmadı doktorda testler yapıldı ve bendede mthfr-c677t homozigot mutant çıktı.doktorum daha hamile kalmadan iğne vurulmam gerektiğini söyledi.sizce mantıklımı herkes genelde sadece hamilelikte kullanıyormuş bana neden doktor öyle demiş olabilirki?doktor birde önceden iğneye başlıcağım için boşuna iğne vurlma hamile klamnı kolaylaştıralım aşılama yapalım dedi.ama eşimde bende şu anda doğal yolla denemek istiyoruz aşılamayı istemiyoruz.iğneyi doktorun dediği gibi önceden vurulmasan ne olur acaba?[/QUOT
yalnız iğne mi kullanacaksın baharcım. coraspin vermişmiydi sana. bazen tek başına iğne de yetmebiliyor. benim ikinci düşüğümde clexane 0,4 kullanıyordum. coraspine başlamamıştım. yine düştü. iğnenin dozu da önemli bu arada senin pıhtılaşma durumuna ve kilona uygun olması gerekiyor sanırım.gerçi burada daha tecrübeli arkadaşlar sana daha çok yardımcı olabilirler ama. benim tavsiyem bir-iki doktorla görüşmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?