Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım bu arada senin ve herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun...hepinizi tek tek öpüyorum))

kızlar hepınızden allah razıolsun.kardesım habervermıs sızlere.ben ve oglusum ıyıyız sadece sutum gelemedı oglusda acıktıgı ıcın feryadı koparıyor.ruyada gıbıyım hala ınanamıyorum.dogumhanede sancı arasında tektek olmasada hepınıze duaettım.rabbım gerı cevırmesın.tekrar grsmek uzere

Çok tebrik ederim.Çok mutlu oldum inan.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Darısı hepimizin başına

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün

Kızlar dondüm dolaştım yine su metioninden fakir diyete taktım..ne yesem suçlu hissediyorum...benim doktorum uygulasan iyi olur ama çok zor ..dedi..ama direkt bunu vermedi..ne yapicaz biz şimdi..:???? Ne yesem korkar oldum..ne zor bir durumumuz var..anne olacak gibi hissetmek icin bile son ani beklememiz gerekiyor...bu korku ne zorrrrr...ailelere ne zaman söylemiştiniz siz...

ben ve yavrukuşum bayramınızı kutluyoruz teyzoşları opuyoruz sızlerı bıraz gec kaldık ama

Canim ya yerim senin oglusunu.adi ne oldu annesi oglusun nasil geciyor ilk gunler.normal dogum nasildi.cok soru sordum vaktinde yoktur ki simdi senin neyse kokla benim icinde.allahim nazarlardan esirgesin sizi

ben ve yavrukuşum bayramınızı kutluyoruz teyzoşları opuyoruz sızlerı bıraz gec kaldık ama

Allah oğluşuna sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin inşallah canım.sizleri de başından eksik etmesin.meltem ,sen,ben aynı anda çıkmıştık bu yolun başına sen ipi göğüsledin maşallah .sıra meltem de :) o da sağlıkla kavuşacak inşallah.

mayısta bebeğimi kaybettim mtrc 677 heterezigot çıktı doktora gittim doktor diğer sonuçların normal old.için kan sulandırıcıya gerek yok dedi iki doktorda kararsızım

kızlar bende geçen yıl bir düşük yaşadım 15 aydır bebeğim olmadı doktorda testler yapıldı ve bendede mthfr-c677t homozigot mutant çıktı.doktorum daha hamile kalmadan iğne vurulmam gerektiğini söyledi.sizce mantıklımı herkes genelde sadece hamilelikte kullanıyormuş bana neden doktor öyle demiş olabilirki?doktor birde önceden iğneye başlıcağım için boşuna iğne vurlma hamile klamnı kolaylaştıralım aşılama yapalım dedi.ama eşimde bende şu anda doğal yolla denemek istiyoruz aşılamayı istemiyoruz.iğneyi doktorun dediği gibi önceden vurulmasan ne olur acaba?

çok enteresan gerçekten. bazı doktorlar hamile kalınca hatta kalp atışı duyulunca diyor. çoğu burada tekrar düşük korkusundan dolayı kendi isteğiyle hamile kalmadan iğneye başlıyor. bir de aşılama demesi daha garip. acaba 15 aydır hamile kalamadığın için mi aşılama dedi doktor. aşılama da zor bildiğim kadarıyla arkadaşım yaptırmıştı. biraz ağrı ve acı hissetmiş. ayrıca onun da tutma garantisi yok. bir başka doktora daha göründükten sonra sen ne karar verirsen onu uygula bence. mesela ben iki aydır hamile kalamıyorum. doktor bana bu ay çatlatma iğnesi vuracaktı. ben istemediğim için gitmedim. ben de senin gibi normal yolla olsun istiyorum. bana hamile kalınca iğneye başlayalım demişti. ben yumurtlama döneminden sonra başlıyorum iğneye, bakıyorum kanda gebelik yoksa bırakıyorum. :) yani 10-12 civarı iğne kullanıyorum. bu ay da öyle yapıcam. biraz doktoru dinlemeyenlerdenim ama napıyım.

evet haklısın canım kafam karışık bu konuda karasız kaldım.evet coraspirin ve vitamin çinko folik asit falanda verdi bana.bu iğneler pahalımı peki kan sulandırıcılar reçetemi edliyor kendşnizmi alıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…