Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam
Bende de heterozigot mutasyon var ve clexane 0,4 kullanıyorum. Hamileliğimin 12. haftasındayım ve 8 haftadır kullanıyorum ve lohusalık bitene kadar kullanmam söylendi. Başka doktorlarada danışmak istedim ama üniversite hastanelerindeki doktorlar dışında özel hastanelere ve devlet hastanelerine gittim biz bunlardan anlamayız dediler. Factor 5 testi nedir, heterozigot nedir pek anlamıyorlar.

Size ne kadar kullanmanız söylendi?

banada devlet hastanesindeki doktor biz bu ilacı yazmayız dedi. ama işin ilginç yanı ilk doktorumda devletin doktoruydu ama ben özeline gidiyordum o kullanıcaz dedi... doğuma kadar kesin kullanıcam canım ama sonrasını sormadım. aramızda doğumdan sonra kullananlarda var 40 gün kadar.

günaydın şekerler;

verdiğiniz bilgiler için tşk ederim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar hepinize teşekkür ederim herkes bana fikir verebilmek ve bilgilendirmek için elinden geleni yapmış.Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah.

amin canım inş. burada kızlar ben de hamileyim demeyi çok istiyorum. hepiniz o kadar güzelsiniz ki moral oluyorsunuz. insan yalnız olmadığını hissediyor burada.

amin canım inş. burada kızlar ben de hamileyim demeyi çok istiyorum. hepiniz o kadar güzelsiniz ki moral oluyorsunuz. insan yalnız olmadığını hissediyor burada.

yazacaksın canım. bir gün sende hamileyim diyeceksin. katılıyorum bu arada haziran 2011 den beri başım ne zaman sıkışsa bende buradayım :)

canım benim doktorumda kiloya göre veriyor. kan testi falan yapmıyor yani. kaç kilosun ki şimdi[/QUOTE]

59-60 aralarındayım cnm birde coraspirin kullanıyorum...

merhaba kızlar... dün kontrolüm vardı. çok şükür bebeişim iyi acıkmış parmağını emiyordu. 374 gr olmuşuz
doktorum coraspini bırakmamı istedi. appt ye baktı 24 çıktı. idrarda enfeksiyon varmışş ilaç verdi geçmzse penisilin başlayalım dedi(
coraspini bırakma fikri beni korkuttu. siz ne zmn bıraktınız? fikiriniz var mı veya? normal doğum önermiyorum kendini de bebişi de tehlikeye atmaya gerek yok dedi.. hakkımızda hayırlısı bakalım...

selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de kan pıhtılaşması sorunu çıktı 3 yaşında bir oğlum var ilk te hiçbi sıkıntım yok iken sonrasın da 2 düşük yaşadım malesef tahliller sonucu kan pıhtılaşması çıktı umarım bidaha yaşanmaz tesellinize ihtiyacım var şu an bebe aspirini içiyorum 2 ay kadar 1 ay daha içip sonra bebiş istiyecm inş benimle aynı durmda olan var mı yardımm

canım iğne kullanıyoöusun yoksa sadece coraspin mi kullanıyosun. coraspin'in gebeliğin son 3 ayında düşük yaptırma riski var. prospektüsünde de öyle yazıyo zaten. tabi seni yanlış yönlendirmek istemem. ben henüz o aşamalara gelemediğim için buradaki diğer tecrübeli hamileler sana daha çok yardımcı olacaklardır eminim.

olmaz mı canım::::) zaten bu pıhtılaşmada hepsinde değil ama genellikle ilkinde hiç bir sorun yaşanmazken ikincisinde olabiliyomuş. ama ne mutlu sana ki bir tane oğlun var. yani dünyanın sonu değil. çok da yıpratma kendini. bir tane olduğuna göre ve hamile kalabildiğine göre ilaç tedavisiyle minim en kısa zamanda hamile kalabilir ve yeniden anne olabilirsin.

Maşallah canım. Ben 11. haftada falandım tam hatırlamıyorum lekelenmem olunca kesmişti coraspini. O günden beri sadece clexane kullanıyorum. Benim doktor da sezeryan olman lazım dedi.

sağol canım çok güzel söylüyosun ama ben biraz iğne ve aspirinin çocuğa bi zararı olur mu diye çok tedirgin oluyorum düşününce inş bi yan etki yapmaz çocuğa şu an günde 1 aspirin 100 lük alıyom gebe kalınca da iğne olcam hayırlısı

bu doktorlar neden birbirinden farklı düşüncelere sahip aynı dersleri görmüyorlrmı benimkide bebek aspirinini 37.haftada keseceğimizi söyledi ama geçen hafta kontrolde artık iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi bende ısrar edinde bi dahaki kontrole kadar kullan dedi:18:artık bi dahaki kontrolde ne yaparım bilmiyorum

benimki de sezeryan tarihi verdi, ne iğneyi ne coraspini ne zaman bırakacağımı söyledi. ben de sormamışım.
iğne değil de coraspini bırakmak gerekiyo bi süre önce, çok sulandırıcı etkisi var çünkü.
hepsi bi alem. neyseki kan akışına bakıyo kontrollerde o yönden içim rahat.

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

bendede kan pıhtılaşması var. şubat ayında bebeğimi kaybettim. haftaya doktora gidicem ama size sormak istediğim bişeyler var
acaba hamile kalmadan kaç ay önce coraspin ve folik asit yada folbiol a başladınız.

Ya zaten ben bu doktorların neyi neye göre yaptıklarını bi anlasam, aynı sınıftan çıkanlar bile aynı şeyi söylemiyor. Ağız birliği yok hatta birbirine o kadar zıt şeyler söylüyorlar ki anlamak mümkün değil. Geçenlerde biri yazmıştı kanamam olunca doktor iğneyi kesti coraspine devam ettirdi diye, benim kanamam olunca da doktor tam tersini yapmıştı coraspin kanamaya neden olur diye. Bana diyo ki doktorum senin mutasyonda coraspinin pek faydası yok, mesela bunu sadece ondan duydum tüm doktorlar kullandırıyor.
Bucu2 ben senin yerinde olsam bırakamazdım şimdi korkmakta haklısın, sonuçta bizim mutasyonların etkileri ileriki dönemlerde de çıkabiliyor.

Mattika ne zaman canım tarih belirlendi demişsin. Doktoru arayıp sormanda fayda var ama sonuna kadar hiçbir ilacı bırakmayanlar da var belki senin doktor da bırakmanı istemeyecektir.

doktorun sezaryeni niye öneriyor ki aldığın ilaçlardan dolayı

Dedi ki homozigot mutasyonun var tıbben sezeryan olman lazım. altında yatan nedeni açıklamadı, herhalde ilaç kullandığımız için. İğneleri kullanmaya devam ederken doğum olmasını çok tercih etmiyorlar kanama riskinden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…