canım bende de 677 ct heterozigot mutasyon var 3 bebek kaybettım dorduncu bebegıme hamıleyım çok şükür sımdı ıyı gidiyoruz
ilk ıkı kaybımda pıhtılasma oldugunu bılmıyroduk 11 hafta ve 28 haftalık kaybım oldu üçüncüsünde iğne kullanmama rağmen düştü
5-6 haftalıkken ben 2. bebegımı kaybedınce bi süre bebek ıstemedım dınlenmek adıan 1,5 sene ara verdım 18 ay
çok sıkı korunmadım ama hamıel de kalmadım..sonra bebek düşünmeye baslaınca yum gunelrıdne ilişkiye dıkkat ettık ve sonrakı aya hamıle
kaldım yani bızımkı gibi bi pıhtılaşma gebe kalmaya engel değil....yine de böle sorunalr oalbıldıgı için bazı doktorlar döllenme sırasında herhangı
bi pıhtılaşam sıorunu yasanmasın dıye hamıle kalmak daha kolay olsun dıye gebelık oncesı ıgne kullandırtabılıoalr bana kullan dedi dr
ama ben kullanmak ıstemedım zaten bebe aspirini ve folik kullanıyrodum gunasırı hematolog sölemsıtı kadın doğumcunun clexane kullan
demesıne göz yumdum yanı ve cok sukur iyiyiz şu an bi sorunumzu yok ınsallah busefer sağlıkla gelır...sana da gecmıs olsun canım
şu an herhangı bi laç alıomusun bılmıyorum ama gebelık oncesı gunasırı bebe aspirini ve folik seklınde devam edip hamıel kalınca celxane
kullanmaya baslayabılırsın eger siklusun duzenlıyse asılama yaptırmadan bi süre deneyın olmazsa aşılama yaptırırsınız canım
inşallah en kısa zamanda gelır senın de mneleğin :)
Selam
Bende de heterozigot mutasyon var ve clexane 0,4 kullanıyorum. Hamileliğimin 12. haftasındayım ve 8 haftadır kullanıyorum ve lohusalık bitene kadar kullanmam söylendi. Başka doktorlarada danışmak istedim ama üniversite hastanelerindeki doktorlar dışında özel hastanelere ve devlet hastanelerine gittim biz bunlardan anlamayız dediler. Factor 5 testi nedir, heterozigot nedir pek anlamıyorlar.
Size ne kadar kullanmanız söylendi?
amiiiinnn canım beniiimm..dualarınızla bugünlere kadar geldik inşallah bundan sonrada dualarınızla sağlıkla doğum yaparım...darısı artık senin başına :))) inşallah rabbim anne olmak isteyen her kadına bu duyguları yaşatır..hepiniz için bende hep dualar ediyorum..
amin canım inş. burada kızlar ben de hamileyim demeyi çok istiyorum. hepiniz o kadar güzelsiniz ki moral oluyorsunuz. insan yalnız olmadığını hissediyor burada.
yazacaksın canım. bir gün sende hamileyim diyeceksin. katılıyorum bu arada haziran 2011 den beri başım ne zaman sıkışsa bende buradayım :)
merhaba kızlar... dün kontrolüm vardı. çok şükür bebeişim iyi acıkmış parmağını emiyordu. 374 gr olmuşuz
doktorum coraspini bırakmamı istedi. appt ye baktı 24 çıktı. idrarda enfeksiyon varmışş ilaç verdi geçmzse penisilin başlayalım dedi(
coraspini bırakma fikri beni korkuttu. siz ne zmn bıraktınız? fikiriniz var mı veya? normal doğum önermiyorum kendini de bebişi de tehlikeye atmaya gerek yok dedi.. hakkımızda hayırlısı bakalım...
selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de kan pıhtılaşması sorunu çıktı3 yaşında bir oğlum var ilk te hiçbi sıkıntım yok iken sonrasın da 2 düşük yaşadım malesef tahliller sonucu kan pıhtılaşması çıktı umarım bidaha yaşanmaz tesellinize ihtiyacım var şu an bebe aspirini içiyorum 2 ay kadar 1 ay daha içip sonra bebiş istiyecm inş benimle aynı durmda olan var mı yardımm
merhaba kızlar... dün kontrolüm vardı. çok şükür bebeişim iyi acıkmış parmağını emiyordu. 374 gr olmuşuz
doktorum coraspini bırakmamı istedi. appt ye baktı 24 çıktı. idrarda enfeksiyon varmışş ilaç verdi geçmzse penisilin başlayalım dedi(
coraspini bırakma fikri beni korkuttu. siz ne zmn bıraktınız? fikiriniz var mı veya? normal doğum önermiyorum kendini de bebişi de tehlikeye atmaya gerek yok dedi.. hakkımızda hayırlısı bakalım...
Maşallah canım. Ben 11. haftada falandım tam hatırlamıyorum lekelenmem olunca kesmişti coraspini. O günden beri sadece clexane kullanıyorum. Benim doktor da sezeryan olman lazım dedi.
olmaz mı canım::::) zaten bu pıhtılaşmada hepsinde değil ama genellikle ilkinde hiç bir sorun yaşanmazken ikincisinde olabiliyomuş. ama ne mutlu sana ki bir tane oğlun var. yani dünyanın sonu değil. çok da yıpratma kendini. bir tane olduğuna göre ve hamile kalabildiğine göre ilaç tedavisiyle minim en kısa zamanda hamile kalabilir ve yeniden anne olabilirsin.
bu doktorlar neden birbirinden farklı düşüncelere sahip aynı dersleri görmüyorlrmı benimkide bebek aspirinini 37.haftada keseceğimizi söyledi ama geçen hafta kontrolde artık iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi bende ısrar edinde bi dahaki kontrole kadar kullan dedi:18:artık bi dahaki kontrolde ne yaparım bilmiyorum
bu doktorlar neden birbirinden farklı düşüncelere sahip aynı dersleri görmüyorlrmı benimkide bebek aspirinini 37.haftada keseceğimizi söyledi ama geçen hafta kontrolde artık iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi bende ısrar edinde bi dahaki kontrole kadar kullan dedi:18:artık bi dahaki kontrolde ne yaparım bilmiyorum
benimki de sezeryan tarihi verdi, ne iğneyi ne coraspini ne zaman bırakacağımı söyledi. ben de sormamışım.
iğne değil de coraspini bırakmak gerekiyo bi süre önce, çok sulandırıcı etkisi var çünkü.
hepsi bi alem. neyseki kan akışına bakıyo kontrollerde o yönden içim rahat.
doktorun sezaryeni niye öneriyor ki aldığın ilaçlardan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?