Teşekkürler arkadaşlar.Bugün ikili test için kan verdim.Sonuçlar pazartesi.Hayırlısıyla sonuçlar güzel çıkar inşallahhhh..(Herkesin)
Bu arada doktor B vitamini verdi.Normalde kilo yapıyor diye pek vermiyorum ama sen bayağı zayıfsın kullan dedi.Damarların yapısını düzenliyormuş..
Bir de porogestan iğnesi gibi bir şey verdi.Haftada 1 vurulacakmış.Siz de böyle bir şey kullanan oldu mu 3. aydan sonra.Aslında bu zamana kadar vajinadan progestan vermişti günde 3 tane ama ben kullanmadım :26: söylemedim kullanmadığımı...
canım inşallah sonucun iyi çıkar
b vitaminine bende başladım
progestanı niye kullanmadınkiii
bende lekelenme oluyor diye iğne kullanmıştım
:44::44: çok yakıyor
Ne bileyim kullanmak istemedim.Lekelenmem yoktu.3 aydan sonra kullandınız mı?İğne çok fena yakıyormuş
canım benim 3 aydan önce lekelenmem vardı o yüzden kullandım yağ gibi bişi çok yavaş vurdur acayip yakıyooo
ama yinede düşük yaptım sana niye vermişki
Bilmiyorum ki.Bebeğin plasentası rahmin ağzında kanama olabilir gibi bir şeyler söyledi.Bu saatten sonra hap pek etkili olmaz iğne vuralım dedi..
dr ne dediyse yapacaksın canım vardır bir bildiği:44::44:
hiç sorma bende iğneden çok fecii korkardım:18::18: ama şimdi tıpış tıpış vuruluyom üstelik gebe kalırsam hergün kan sulandırıcı yicem:18::18:İğne görünce korkudan bayılacak gibi olurdum.Şimdi her türlü iğneyi yiyorumİnsan başına ne geleceğini bilemiyor işte.Allah beter şeylerden korusun..
Allah yardımcım olsun.Hafta sonları vurdururum artık.Okul açılıyor,okula topallayarak gitmek olmaz
hayırlı cumalar kızlar...
cleaxane 0.4 kullanıyorum. dün de sölemiştim appt ye bakarak dr. coraspini bırak dedi. dün içmedim ama bugün içim rahat etmedi içtimhaftaya kendi dr.umla görüşmem var şimdi annemlerdeyim. en azından 26-27. haftaya kadar kullanayım diyorum. dr. a soracağım bakalım. bu arada sorunum mtfhr 677 heterozigot
geçmiş olsun canım oğlum 2,5 yaşındayken düşünmeye başladık oğlan 5,5 yaşına girdi
3 düşük yaşadım sonrasında keşfettiler 6 aylık korunma sürem bitti doktor korunmayı
bırak diyor :18::18::18: bilmiyom şu anda adet dönemimdeyim zaten
napacamı bilmiyomkiii:18::18:
canım oğluşun da büyümüş artık korunmayı bırak bence en azından düşüklerin nedenii bellli ve ona göre de tedavini olduktan sonrada hiçbişey olmaz inş çünkü eninde sonunda korunmayı bırakıp düşünmen gerektiği için adetin bitiminden sonra düşünebilirsn. hayırlı haberlerini alcaz inş. bu ay senin gebelik olmasada artık 1 ay sonra ben de sana eşlik edecem ve inanıyorum ki herşey yolunda gidecek
Teşekkürler arkadaşlar.Bugün ikili test için kan verdim.Sonuçlar pazartesi.Hayırlısıyla sonuçlar güzel çıkar inşallahhhh..(Herkesin)
Bu arada doktor B vitamini verdi.Normalde kilo yapıyor diye pek vermiyorum ama sen bayağı zayıfsın kullan dedi.Damarların yapısını düzenliyormuş..
Bir de porogestan iğnesi gibi bir şey verdi.Haftada 1 vurulacakmış.Siz de böyle bir şey kullanan oldu mu 3. aydan sonra.Aslında bu zamana kadar vajinadan progestan vermişti günde 3 tane ama ben kullanmadım :26: söylemedim kullanmadığımı...
cleaxane 0.4 kullanıyorum. dün de sölemiştim appt ye bakarak dr. coraspini bırak dedi. dün içmedim ama bugün içim rahat etmedi içtimhaftaya kendi dr.umla görüşmem var şimdi annemlerdeyim. en azından 26-27. haftaya kadar kullanayım diyorum. dr. a soracağım bakalım. bu arada sorunum mtfhr 677 heterozigot
canım bende bu gebeliğimde progynex progesteron iğnesi vuruluyorum ilk 3 ay hergün vuruldum..sonra haftada 3 e düştü sonra hafta da 2 ye şimdi her hafta vuruluyorum doğuma kadar vurulacağımı söyledi doktorum...doktorunuz ne derse onu yapın kızlar güvendiğiniz bir doktor sizin asla kötülüğünüzü düşünmez bizler kıymetli bebekler taşıyoruz içimizde..bizim hata yapma yada kafamıza göre hareket etme özgürlüğümüz yok..sen o fitili kullanmadın ya 3 <y içinde Allah korusun bebeğini kaybetseydin vicdanın sızlamaz mıydı??? o yüzden doktorunuz ne diyorsa onu yapın..siz beni bir görseniz hergün dünyanın hapını içiyorum..iğneler de cabası..inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşucaz..ben inanıyorum bu sefer hepimiz başarıcaz :))))
evet canım kesintisiz hergün folbiol coraspin 100 lük ve apikobale başladım vitaminmiş oda
canım bende bu gebeliğimde progynex progesteron iğnesi vuruluyorum ilk 3 ay hergün vuruldum..sonra haftada 3 e düştü sonra hafta da 2 ye şimdi her hafta vuruluyorum doğuma kadar vurulacağımı söyledi doktorum...doktorunuz ne derse onu yapın kızlar güvendiğiniz bir doktor sizin asla kötülüğünüzü düşünmez bizler kıymetli bebekler taşıyoruz içimizde..bizim hata yapma yada kafamıza göre hareket etme özgürlüğümüz yok..sen o fitili kullanmadın ya 3 <y içinde Allah korusun bebeğini kaybetseydin vicdanın sızlamaz mıydı??? o yüzden doktorunuz ne diyorsa onu yapın..siz beni bir görseniz hergün dünyanın hapını içiyorum..iğneler de cabası..inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşucaz..ben inanıyorum bu sefer hepimiz başarıcaz :))))
merhaba canım yanlış hatırlamıyorsam hematoloğa gidecektin ne yaptın
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım 3 ay bende b vitamini kullandım daha sonra tahlilde çok yükseldiğini görünce bıraktık bundan önceki hamileliğimde bende progestan iğne kullanmıştım gerçekten çok yakıyor ama haftada 1 çok zorlamaz sanırım ben 3 günde 1 vurdurmuştum ve artık üstüne oturamaz hale gelmiştim bu sefr progestan hap kullanıyorum ve halen devam ediyorum
canım benimde mthfr 677 heterezigot benimkide aspirine devam ama iğneyi artık keselim dedi bakalım ne yapıcaz hatta ben bırakmak istemeyince bişeyler anlattı iğneyi bırakmadan doğum yapan birinin kanaması durmamış v.s bende diyemedim bırakmadan doğum yapanlarda bişey olmayabiliyor diye allah yardımcımız olsun
nasıl gidiyor canım evham yapmaya devam mı
:))))) evet canım evhama ayneeeeenn devam :)) ama benim akıllı kızım beni her tekmelemesinde annesinin içi biraz daha rahatlıyor :) napalım burcu yaa kaç taneden sonra hala daha korkuyorum..inan daha bir çorap bile almadım kızıma..ve yemin ettim onun sağ salim doğduğunu görmeden hiçbişey almayacağım..aslında nasıl içim gidiyor neler almak istiyorum ama korkuyorum..dün akşam eşimle konuşuyoruz da o böyle işte bahsediyor doğunca şöyle yaparız böyle yaparız diye..sonra ben pat diye böyle diyorsun ama ya kızımız da ölürse diyorum elimde değil resmen kocamın hayallerini baltalıyor gibi oluyorum..elimde değil kızım sağ salim doğmadan içim rahatlayamayacak sanırım..ben hepinize dua ediyorum sizde benim için edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?