Ya zaten ben bu doktorların neyi neye göre yaptıklarını bi anlasam, aynı sınıftan çıkanlar bile aynı şeyi söylemiyor. Ağız birliği yok hatta birbirine o kadar zıt şeyler söylüyorlar ki anlamak mümkün değil. Geçenlerde biri yazmıştı kanamam olunca doktor iğneyi kesti coraspine devam ettirdi diye, benim kanamam olunca da doktor tam tersini yapmıştı coraspin kanamaya neden olur diye. Bana diyo ki doktorum senin mutasyonda coraspinin pek faydası yok, mesela bunu sadece ondan duydum tüm doktorlar kullandırıyor.
Bucu2 ben senin yerinde olsam bırakamazdım şimdi korkmakta haklısın, sonuçta bizim mutasyonların etkileri ileriki dönemlerde de çıkabiliyor.
Mattika ne zaman canım tarih belirlendi demişsin. Doktoru arayıp sormanda fayda var ama sonuna kadar hiçbir ilacı bırakmayanlar da var belki senin doktor da bırakmanı istemeyecektir.
Dedi ki homozigot mutasyonun var tıbben sezeryan olman lazım. altında yatan nedeni açıklamadı, herhalde ilaç kullandığımız için. İğneleri kullanmaya devam ederken doğum olmasını çok tercih etmiyorlar kanama riskinden dolayı.
sağol canım çok güzel söylüyosun ama ben biraz iğne ve aspirinin çocuğa bi zararı olur mu diye çok tedirgin oluyorum düşününce inş bi yan etki yapmaz çocuğa şu an günde 1 aspirin 100 lük alıyom gebe kalınca da iğne olcam hayırlısı
Arkadaşlar bu arada ikili test yapılırken aç gitmek gerekiyor mu????????
canım gebelik düşünmeden en az 3 ay önce başlamalısınkızlar merhaba,
bendede kan pıhtılaşması var. şubat ayında bebeğimi kaybettim. haftaya doktora gidicem ama size sormak istediğim bişeyler var
acaba hamile kalmadan kaç ay önce coraspin ve folik asit yada folbiol a başladınız.
hayır canım gerekmiyorArkadaşlar bu arada ikili test yapılırken aç gitmek gerekiyor mu????????
Gulsunoguz gozunaydin canim, Allahim bebegine saglikli uzun hayirli omurler versin insallah. Darisi tum isteyenlere ve bekleyenlere insallah.
Diger hamisler: hep guzel haberlerinizi almayi Rabbim nasip etsin insallah.
Dualarinizi eksik etmeyin...
canım gebelik düşünmeden en az 3 ay önce başlamalısın
canım cevabın için teşekkür ederim. tek cevaplayan sensin bu arada allah bebeğini kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
kızlar merhaba,
bendede kan pıhtılaşması var. şubat ayında bebeğimi kaybettim. haftaya doktora gidicem ama size sormak istediğim bişeyler var
acaba hamile kalmadan kaç ay önce coraspin ve folik asit yada folbiol a başladınız.
59-60 aralarındayım cnm birde coraspirin kullanıyorum...
merhaba kızlar... dün kontrolüm vardı. çok şükür bebeişim iyi acıkmış parmağını emiyordu. 374 gr olmuşuz
doktorum coraspini bırakmamı istedi. appt ye baktı 24 çıktı. idrarda enfeksiyon varmışş ilaç verdi geçmzse penisilin başlayalım dedi(
coraspini bırakma fikri beni korkuttu. siz ne zmn bıraktınız? fikiriniz var mı veya? normal doğum önermiyorum kendini de bebişi de tehlikeye atmaya gerek yok dedi.. hakkımızda hayırlısı bakalım...
selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de kan pıhtılaşması sorunu çıktı3 yaşında bir oğlum var ilk te hiçbi sıkıntım yok iken sonrasın da 2 düşük yaşadım malesef tahliller sonucu kan pıhtılaşması çıktı umarım bidaha yaşanmaz tesellinize ihtiyacım var şu an bebe aspirini içiyorum 2 ay kadar 1 ay daha içip sonra bebiş istiyecm inş benimle aynı durmda olan var mı yardımm
bu doktorlar neden birbirinden farklı düşüncelere sahip aynı dersleri görmüyorlrmı benimkide bebek aspirinini 37.haftada keseceğimizi söyledi ama geçen hafta kontrolde artık iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi bende ısrar edinde bi dahaki kontrole kadar kullan dedi:18:artık bi dahaki kontrolde ne yaparım bilmiyorum
kızlar merhaba,
canım gebelik düşünmeden en az 3 ay önce başlamalısın
canım cevabın için teşekkür ederim. tek cevaplayan sensin bu arada allah bebeğini kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
amin canım inşallah yazın pek kimse uğramıyor görürlerse mutlaka cevaplarlar merak etme burda paylaşımlar çok iyi herkes bildiği kadar yardımcı olur
ben 3 ay önce diye biliyorum canım 4 aydır da kullanıyomkızlar merhaba,
kızlar hepınızden allah razıolsun.kardesım habervermıs sızlere.ben ve oglusum ıyıyız sadece sutum gelemedı oglusda acıktıgı ıcın feryadı koparıyor.ruyada gıbıyım hala ınanamıyorum.dogumhanede sancı arasında tektek olmasada hepınıze duaettım.rabbım gerı cevırmesın.tekrar grsmek uzere
selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de kan pıhtılaşması sorunu çıktı3 yaşında bir oğlum var ilk te hiçbi sıkıntım yok iken sonrasın da 2 düşük yaşadım malesef tahliller sonucu kan pıhtılaşması çıktı umarım bidaha yaşanmaz tesellinize ihtiyacım var şu an bebe aspirini içiyorum 2 ay kadar 1 ay daha içip sonra bebiş istiyecm inş benimle aynı durmda olan var mı yardımm
var ben varim bir tane oğlum var 3 tane düşük yaptım sonrasında meydana çıktı 677 ve 1298 heterozigot bide protein s düşüklüğü çıktı :26:
4 aydır coraspin folbiol kullanıyom s düşüklüğü içinde apikobal diye vitamin verdi :26:
kızlar 6 aylık korunma sürecim bittti doktorum artık korunmayı bırak dedi
zaten 4 aydır ilaçlarımı kullanıyom 677 ve 1298 heterozigot ve protein S
düşüklüğüm var hamile kalır kalmaz 0.4 iğneye başlayacağız dedi
şu anda regl dönemimdeyim ve çok ama çoook korkuyorum:18::18:
korunmayı bırakıp bırakamayacağımdan emin değilim
kafam allak bullak korkunun ecele faydası yok sanırım :18::18::18::18:
canım benim de faktör v heterozigot faktörxııı heterozigot ve mtfhrc6 heterozigot ama protein s ve c değerleri normal aralıklarda çıktı şu an gebelik düşünüyomusun oğluşun kaç yaşında benimki 3 yaşında
canım ben de şu an regl dönemindeyim ama 1 ay daha aspirine devam edecem kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakıcam ben de senin gibi tam emin değilim karunmayı bırakıp bırakmayacağmdan yine aynı şeyler olur diye korkuyorum canım ssen regl dönemlerinde de aspirin folbiol kullanıyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?