Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

normal doğumun hiçbir riski yok aslında bizim durumumuzda. sadece pıhtılaşma son haftalarda bi anda bebek kayıplarına yol açabiliyomuş, onu beklemek istemiyolar.
normal doğumda 42.haftayı bekleyenler var sonuçta.
bana dr.un söylediği pıhtılaşma iğne vs. hiç sorun değil normal doğurursun ama bebeği riske atamayız kıymetli bebek. sen inat edersen normal de yaparız.
iki farklı dr böyle söyledi, bizde genetik sorun da var, bebeğim sağlıklı allahın izniyle. bu yüzden kıymetli görüyolar sanırım.
normal içimde kalıcak ama böyle oldu artık. eylülün 6-7 si tarihimiz.
o zamana kadar görüşcez dr.a sorucam iğneyi coraspini bırakmayı da.

Son düzenleme:

canım inş. Olmaz. Tabiki endişelenmekte haklısın. Ama zaten normal bir gebelikte de bu tür riskler var. çok fazla düşünmemeye çalış. Inan böylesi daha kolay oluyo. çünkü düşündükçe kendini yıpratıyosun. Ama elinden gelecek başka hiçbir şey yok malesef. Kendini allaha bırakacaksın. O nederse o olur. Buradaki herkes senin kullandığın ilaçları kullanıyo. Inan aynı endişeleri bizlerde taşıyoruz. Hep korkuyorum ya hamile kalamazsam, ya ilaçlar yüzünden çocuk sakat doğarsa diye. Ama burada birçok kişinin bu şekilde hamile kalıp, sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olduğunu görünce biraz rahatladım. Umarım bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde bizimle olurlar.

Evet doktorların hepsi farklı söylüyor.Rabbim bizim için en iyi olanı nasip etsin.Bu forumda normal doğuran arkadaşlar var.Daha birkaç gün önce arkadaşımız normal doğum yaptı..Aslında normal doğum daha mantıklı çünkü sezaryende çok daha kan kaybı olur.Dediğiniz gibi amaç son haftalarda bebeği riske atmamak.Rabbim hepimize güzel ve mutlu doğumlar nasip etsinnnnn.....

Gulsunoguz gozunaydin canim, Allahim bebegine saglikli uzun hayirli omurler versin insallah. Darisi tum isteyenlere ve bekleyenlere insallah.

Diger hamisler: hep guzel haberlerinizi almayi Rabbim nasip etsin insallah.

Dualarinizi eksik etmeyin...

canım gebelik düşünmeden en az 3 ay önce başlamalısın

Arkadaşlar bu arada ikili test yapılırken aç gitmek gerekiyor mu????????
hayır canım gerekmiyor

amin inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım ben de şubat ayında bebeğimi kaybetttim benimki 4 haftalıktı sadece küçük bir kese vardı onu düşürdüm öncesinde de 11 haftalık düşüğüm oldu ve genetik tahliller yaptm kan pıht.çıktı yaklaşık 2 aydır bebe aspirini 100 lük kullanyom 1 ay sonrada kısmetse gebeliği düşünecem. doktorum aspirin folbiol ve zinco verdi kullanyom(3 ay boyınca kullan dedi) gebe kalıncada iğneye başlanacak senin düşüğün nasıl oldu bi de test sonuçlarını yazarmısn

günaydın kızlar . 2gündür fena sıcak buralar. allahım bu sıcakta çalışanlara yardım etsin...

59-60 aralarındayım cnm birde coraspirin kullanıyorum...

canım. bende 60 kiloyla başladım. 0,4 clexane kullandımve coraspinle desteklicez demişti doktorum . ama 10 kiloya yakın alınca 0,6 clexane a geçtik canım.coraspinede devam tabi.

canım ben doktorumla kesin konuşmadım ama coraspini 1-2 hafta kala. iğneyi birkaç gün kala bırakırız dedi. ama şimdi erken geldi bana . iğnennin dozu neydi peki belki ona güveniyordur

canım aramızda senin gibi olanlarda var ilk bebeğinde sorun yaşamayıp 2.de yaşayan. allahım oğlunu sana bağışlasın tez zamanda da kardeşini nasip etsin . hepimiz aynı tedaviyle deniyoruz. aramızda doğum yapanlarda var sağlıkla.

canım ya bu doktorlar gerçekten bir alem neden kesmeye çalışıyor iğnelerini. allahım korusun belki bişey olmayacak gerçekten ama insanın içi rahat etmez yinede...

ben öğrenir öğrenmez kan pıhtılaşması olduğunu başlamıştım. 8 ay kullandım yani hamile kalmadan önce

hayır canım. tokta gitsen olur. ikili test vakti mi gedi. maşallah...

ben 3 ay önce diye biliyorum canım 4 aydır da kullanıyom

gerek yok tok aç farketmiyor.

maşallah canım,allah analı babalı büyütsüt,sağlıklı,mutlu,güzel ve uzun bir ömür versin oğluşuna inşşş sana da çok geçmiş olsun,bu zorlu maratonu da atlattın çok şükür,artık darısı isteyen herkesle birlikte bana da nasip olsun inşş.bizim yerimize de totosuna vur annesi

var ben varim bir tane oğlum var 3 tane düşük yaptım sonrasında meydana çıktı 677 ve 1298 heterozigot bide protein s düşüklüğü çıktı :26:
4 aydır coraspin folbiol kullanıyom s düşüklüğü içinde apikobal diye vitamin verdi :26:

kızlar 6 aylık korunma sürecim bittti doktorum artık korunmayı bırak dedi
zaten 4 aydır ilaçlarımı kullanıyom 677 ve 1298 heterozigot ve protein S
düşüklüğüm var hamile kalır kalmaz 0.4 iğneye başlayacağız dedi
şu anda regl dönemimdeyim ve çok ama çoook korkuyorum:18::18:
korunmayı bırakıp bırakamayacağımdan emin değilim
kafam allak bullak korkunun ecele faydası yok sanırım :18::18::18::18:

canım benim de faktör v heterozigot faktörxııı heterozigot ve mtfhrc6 heterozigot ama protein s ve c değerleri normal aralıklarda çıktı şu an gebelik düşünüyomusun oğluşun kaç yaşında benimki 3 yaşında

canım ben de şu an regl dönemindeyim ama 1 ay daha aspirine devam edecem kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakıcam ben de senin gibi tam emin değilim karunmayı bırakıp bırakmayacağmdan yine aynı şeyler olur diye korkuyorum canım ssen regl dönemlerinde de aspirin folbiol kullanıyon mu

geçmiş olsun canım oğlum 2,5 yaşındayken düşünmeye başladık oğlan 5,5 yaşına girdi
3 düşük yaşadım sonrasında keşfettiler 6 aylık korunma sürem bitti doktor korunmayı
bırak diyor :18::18::18: bilmiyom şu anda adet dönemimdeyim zaten
napacamı bilmiyomkiii:18::18:

evet canım kesintisiz hergün folbiol coraspin 100 lük ve apikobale başladım vitaminmiş oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…