Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım iğne yanında coraspınde alıyomusun bende 2 gebelık kaybı yasadım butun testlere baktırdım pıhtılaşmayla alakalı bı sorunum cıkmadı ama kadın dogumcum tekrar hamıle kalırsam tedbır amaçlı coraspın ve kan sulandırıcı ıgne olucaksın dedı coraspıne hamıle kalmadan once başlıcakmısım

Kızlar ben şimdiye kadar iğnemi hep koldan vurduttum kendim yapamadım daha malesef iğnesini göbekten vuran arkadaşlar nasıl yapıyor acaba?

Kızlar süpersiniz, testlerle ilgili çok bilgim oldu sayenizde.
Yarın devlete gıdıcem, açık açık bır gebelık dıcem,
durumumu anlatıp ıkna etmeye calısıcam, bakalım testı yazdırmayı basaracak mıyım..
Buraya sonucu yazarım, sevgıler, teşekkürler..

merhaba
aklima takilan bi soruyu bileniniz varsa veya yasayan varsa lütfen cevap verebilir mi?.
tüp bebege baslamadan önce yapilan testte kan pihtilasmasi riski oldugu saptandi bende.dosyamda okudugum kadariyla bildigim factor 5.
clexane 0,4 mg igneye puregonla birlikte basladim adetimin 3. günü.
testim pozitifti.ikinci testi 2 gün sonra degil de 5 gün sonra yapti dr um.800 lerde olmasi gereken hormon degerim 36 ya düsmüstü yani kimyasal gebelik.hormon yükselipte mi düstü yoksa testten sonra direk düsmeyemi basladi bilmiyorum.
tlfonda neden böyle oldu diye sordugumda kan pihtilasmasindan olabilir dedi dr um.
burda okudugum kan pihtilasmasi nedeniyle hamilelik kaybi 7.8.9. haftada basliyor en erken.
kan pihtilasmasi daha cok düsük yada ölüm nedeni anladigim kadariyla.
simdi benim aklima takilan kan pihtilasmasi kimyasal gebelik nedeni olabilirmi gercekten?yoksa baska bi neden mi aramali baska testler de mi yaptirmaliyim.
fikir verirseniz sevinicem.tesekkürler..

pıhtılaşma kimyasal gebeliklere yol açıyor. burda keseyi görmeden sadece kan değerinden hamile olduğunu anlayıp kaybeden çok arkadaş var.
başka bi sorun yoksa sebep pıhtılaşmadır. herkeste farklı oluyo pıhtılaşmanın etkisi, ilk bebeğini sorunsuz doğurup sonra düşük yaşayanlar bile var.
gebelikten 3 ay önce başlamak gerekebiliyo ilaçlara, folik asit, coraspin, B vitaminleri gibi.
iğneye erken başlatan dr.lar da var.
konudan anlayan bi dr bulmalısın.

anladim canim cok tesekkür ederim cevabina.Allah razi olsun..iyi geceler.

kızlaaarr....günaydın hepinize..bugün 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gidicem..bana dua edin olur mu inşallah bi sorun çıkmaz..herşey yolundadır korkuyorum çok

Ben folikasit kullandım.Hamilelik olunca iğne kullanmaya başladım.Folik asite devam.Şimdi B vitamini verdi.3 aydan sonra..

Ben yaptım, geçen eylülden beri yapıyorum ama son dönemlerde biraz saldım, yine de dikkat etmeye çalışıyorum.
Ağrıların olması normal, inşallah yarın iyi haberlerle dönersin.

kızlaaarr....günaydın hepinize..bugün 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gidicem..bana dua edin olur mu inşallah bi sorun çıkmaz..herşey yolundadır korkuyorum çok

Çıkmaz tabi ki niye çıksın, annesine gülümseyip el sallıyor olacak. İnşallah bizimki gibi utangaç çıkıp da yüzünü kapatmaz, merakta bıraktı bizi kerata.

Bu arada şeker yüklemesi sonucum iyi çıkmış, iğne dozum değişmedi, kan tahlillerinde sorun yok ama idrar yollarında yoğun enfeksiyon varmış. Halbuki hiç bir şikayetim yoktu, 2 tane antibiyotik verdi doktor onları içiyorum şimdi. İnşallah bir zararı olmaz.

Beydağlı nerdesin? Mbp nerdesin? ses verin arada.

merhaba kızlar
ben haziran 26'da kürtaj oldum.10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş 12 haftada farkettik. ama ilk kaybım olduğu için testleri yaptıramadım tabi ki. şimdi korunma sürecim bitti. geçen hafta doktoruma gittim coraspirin. folik asit ve kalsiyum başladı. tedbir amaçlı dedi. kafam çok karışık. hem testlerim yapılmadığı için çok korkuyorum bebeğim olursa sanki hep kaybedecekmişim gibi geliyo. hem de çok istiyorum

korkma canım ama senin yerinde olsam gider tahlillerimi yapardm kan pıhtılaşması var mı yok mu diye en azından sonucunu öğrensen için rahat eder benimde 11 haftalıkken kalbi durdu 12.haftada karın ağrılarm oldu ultrasonda farkedildi doktorum ilktir normal dedi ama 6 ay aradan sonra tekrardan 4 haftalık düşüğüm oldu ve sonunda tahliller istendi kan pıhtılaşması çıktı şu an bebe aspirini kullanyom 2 aydır 1 ay daha kullanp korunmayyı bırakıcam. doktorun kaç ay kullan dedi ilaçları

selam kızlar aspirini kaç ay kulandıktan sonra gebelik düşündünüz. benim dr 3 ay kuullan dedi 2 ayım bitti (1 ay daha kullancam) süreyi daha da mı uzatsam kan 2 ya da 3 aydan sonra sullanyomu yoksa daha mı fazla zaman geçsinn

ilk kayıp olduğu için doktorum istemiyor.özelde yaptırsam da çok pahalı gücüm yetmez. doktorum hamile kalana kadar kullanacaksın dedi.sonrasında bunu mu devam ettircek başka bişey mi başlayacak bilmiyorum. hemen hamile kalabilirsin sıkıntı yok dedi. doktorumdan memnunum. önceki hamileliğimde çok aradım, araştırdım.en iyi bu doktorumu buldum.

benim doktorum ilacı 3 ay kullan dedi sonra gebelik istememi söyledi benim eşim de doktor. kendiside diyorki aldığımız ilaçlarla kan hemen sulanmıyo onun için biraz zaman geçmesi gerek diyor. benim dr gebelik oluştuğu gibi iğne başlıyacak

ben 3 ay kullandıktan sonra korunmayı bırakmıştım

maşallah doğum yaklaşmış ne zaman bellimi günü

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

mrb arkadaslar 2 düşügüm var MTHFR C677T MTHFR A1298C heterezerigot simdi yeniden hamileyim ve doktor cleaxen0.4 verdi daha önce hiç kullanmadım nerden vurmam gerektigini sölemedi doktor bende sormayı unutmusum ama eczacı göbekten yapabilrsin dedi kullanan deneyimli arkadaslar yardımcı olursa cok sevinrim bi hizası falan varmı yardımcı olursanız cok sevinirim...

maşallah doğum yaklaşmış ne zaman bellimi günü
sezeryan günü belliydi ama sonra normal denemeye karar verdik, eylülün 12 sini beklicez en son bakalım nasıl olucak neler olucak

göbek deliğinin 3 parmak sağına veya soluna yapıyorum ben, eti iki parmağının arasına alıp iğneyi dik bi açıyla sokman lazım.
cleaxan ın kağıdında tarifi var.

bende göbekten yapıyorum göbek deliğimin 3 parmak sağ veya sol dönüşümlü yapıyorum

iğneni kestin mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…