kızlaaaaarrrr; bu arada benim randevum dün akşamdı....maşallah diyeyim ilk olarak herşey yolunda dünyalar güzeli bir kızım var..eli kolu bacağı herşeyi yerinde ve tam çok şükür rabbime...maşallah boylu kilosu yerinde kıpır kıpır bir kız ....ay birde yüzünü gördüm ki köfte dudaklım babasına benziyor çok tombiş yanaklı aynı onun gibi...bir tek çenesi sivri oda bana benziyor Allahım nazarlardan korusun inşallah hem benim kızımı hem sizin evlatlarınızı...Rabbim Yüce Mevlam herkese yaşatsın bu duyguyu isteyen herkese gani gani çocuk versin..dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
canım çok az kalmış. allahım sağlıcakla bir avazda doğurmak nasip etsin. normali beklemek stresli olsa gerek :) hangisi hayırlıysa o olsun. iyi haberlerinizi bekliyoruz.
mesajı okurken senin yaşadığın mutluluğu bi nebze olsun yaşadım darısı başımıza inş. allahım sağsalim doğurmayı nasip etsinnn
hannem başın sağolsun canım rabbim sabır versinmeleğim kadir gecesinde semaya uçtu,beni bıraktı canlar....
kızlaaaaarrrr; bu arada benim randevum dün akşamdı....maşallah diyeyim ilk olarak herşey yolunda dünyalar güzeli bir kızım var..eli kolu bacağı herşeyi yerinde ve tam çok şükür rabbime...maşallah boylu kilosu yerinde kıpır kıpır bir kız ....ay birde yüzünü gördüm ki köfte dudaklım babasına benziyor çok tombiş yanaklı aynı onun gibi...bir tek çenesi sivri oda bana benziyor Allahım nazarlardan korusun inşallah hem benim kızımı hem sizin evlatlarınızı...Rabbim Yüce Mevlam herkese yaşatsın bu duyguyu isteyen herkese gani gani çocuk versin..dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
kızlar merhaba cemocan senın ıcın cok sevındım canım Rabbım bu sefer
sağlıkal kucağımıza almamızı nasib etsın hannem için üzüldüm Rabbim sabır versin çok zor
ben hala mpb yi merak ediyorum hiç gelmıyo topiğe buraya da mı gelmedi ??????
arkadaşlar testlerim bu güm maille geldi doktor randevum cuma günü.Merak içindeyim.Bilgisi olan yorumlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
ANTİ KARDİYOLİPİN IgG 4,43 NEGATİF
ANTİ KARDİYOLİPİN IgM 9.04 NEGATİF
FAKTÖR V LEİDEN ANALİZİ NORMAL 1691GG
PROTROMEİN GENETİK ANALİZİ NORMAL 20210GG
Bende durum böyleymiş MTFHR 66 TESTİNİ ÖNCE YAPTIRMIŞTIM heterozigot çıkmıştı.
kromozom analizi normaldi.Ama yukarıdaki testler hakkında bir şey bilmiyorum.İlginize şimdiden teşekkürler...
pıhtışşşş seni başağa sölicem
Arkadaşlar ben geçen sene 12 hafta lık ve bu ayda 14 haftalık ken düşük yaptım.Kan pıhtılaşması için günde 1 corasprin alıyordum.Düşüklerim hep geç oluyor.Kan pıhtılaşması olup olmadığını tam bilmiyorum araştırmak istiyorum devlet hastanesine gidip acaba bunun için kan verirken özel bir günde gitmek gerekirmi. Birde genetik test dediğiniz kendimizin ve eşimizinki değilmi.Kürtajımı devlet hastanesinde oldum patalojiden sonuç bekliyorum acaba sonuçta genetik araştırma ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir sonuç verirlermi.Ayrıca benim rahmim de perde varmış.Benim gibi rahmi kalp şeklinde olan ve kan pıhtılaşması sorunu olan varmı.Ben düşüklerimin neyden olduğunu bilmiyorum tahlillerimi bir devlet hastanesinde yaptırıp bir prof gitmek istiyorum istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlarımızdan benim gibi durumda olup araştırma konusunda doğru teşhisi koyan ve olumlu sonuç aldığınız dr varmı acaba.Herkes gibi bende hamile kaldığımda acaba düşük yapacakmıyım diye korkuyorum.
Cemocan cım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bizelrin başına....
bugün iğnemi ilk defa göbekten vurdurdum ve çok canım acıdı yaktıadam da vurduktan sonra burası çok acır koldan bacaktan yap dedi yaptıktan sonra diyo bide
ben yukarıdaki testlerimi 2.düşükten sonra yaptırdım.En son iki hafta önce kürtaj oldum.Aşağıdaki hamilelik linkini acele edip eklemişim.Hem testlerimi hem de o linki nasıl kaldıracağımı cevaplayın nolurrr...arkadaşlar testlerim bu güm maille geldi doktor randevum cuma günü.Merak içindeyim.Bilgisi olan yorumlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
ANTİ KARDİYOLİPİN IgG 4,43 NEGATİF
ANTİ KARDİYOLİPİN IgM 9.04 NEGATİF
FAKTÖR V LEİDEN ANALİZİ NORMAL 1691GG
PROTROMEİN GENETİK ANALİZİ NORMAL 20210GG
Bende durum böyleymiş MTFHR 66 TESTİNİ ÖNCE YAPTIRMIŞTIM heterozigot çıkmıştı.
kromozom analizi normaldi.Ama yukarıdaki testler hakkında bir şey bilmiyorum.İlginize şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?